Det här är Corexin

”Minskar kolhydratupptaget och sänker GI:t”

Omdömen

GD Star Rating
loading...

Lämna ditt betyg här!


VARNING! Corexin säljs med mycket elaka villkor i det finstilta, där man i välkomstpaketet för 35:- förbinder sig att köpa varor för ytterligare 1400:-. Företaget bakom Corexin har blivit anmälda upprepade gånger till konsumentombudsmannen och de gick i konkurs i november 2012. Nu har Corexin återuppstått och de fortsätter med samma scam, nu genom annonser på facebook.

Köp inte Corexin om du inte har lusläst det finstilta och är helt klar över vad du ger dig in på. Vi rekommenderar att i stället välja ett annat bantningspiller med gröna kaffebönor. Swiss Diet Green Coffee och Green Coffee Pure är i princip identiska med Corexin och säljs utan abonnemang av ett hederligt företag.

Corexin innehåller klorogensyra som utvinns ur gröna kaffebönor. Det gör att blodsockerpåslaget efter en måltid blir lägre, vilket i sin tur gör att mindre fett lagras. Kroppen tar även upp mindre socker ur maten och när kroppen ska hämta lagrad energi tas det från fettreserverna istället för sockerreserverna. Som konsekvens går man ner i vikt.

Klorogensyra har vetenskapligt bevisad effekt och passar speciellt bra att kombinera med mat med lågt GI. Läs mer om gröna kaffebönor här.


Frågor och svar om Corexin

 

Corexins aktiva ämne är klorogensyra, som finns i gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyra hämmar kroppens upptag av glukos ur maten, så att blodsockernivån blir lägre och mindre energi lagras efter en måltid. Den saktar också ner delar av glukoscykeln så mindre glykogen (lagrad energi) omvandlas till glukos (blodsocker), vilket även det sänker blodsockret.

Genom att dricka stora mängder kaffe, mer än 5 koppar per dag, minskar man risken för att utveckla typ 2 diabetes. Troligtvis beror detta på klorogensyran i kaffet. Men att dricka så mycket kaffe ger stora mängder koffein, vilket påverkar kroppen negativt. Corexin innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad man normalt får i sig via kaffe, utan koffeinets negativa effekter. Rostningen av kaffebönor förstör också delar av klorogensyran, vilket man undviker genom att Corexin utvinns ur gröna, orostade kaffebönor. Corexin innehåller inget koffein.

Klorogensyra påverkar inte bara glukoscykeln utan är också en antioxidant och bra för hälsan i allmänhet.

Läs mer om gröna kaffebönor på vår ingredienssida om gröna kaffebönor eller på Gröna Kaffebönor.se.

Ja. Det är vetenskapligt bevisat, både i laboratorium och på försökspersoner, att klorogensyra gör att blodsockernivån blir lägre efter en måltid.

I olika dubbelblindstudier har överviktiga personer i snitt gått ner ca 5 kg efter 60 dagar ätandes klorogensyra, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

Det är vetenskapligt bevisat att klorogensyra verkligen påverkar glukosupptaget och blodsockret. Det finns ett nästintill identiskt preparat, Svetol, som säljs i Europa. Deras tillverkare har gjort dubbelblindstudier där försökspersonerna gått ner ca 5 kg i vikt på 60 dagar utan att ändra sin kost eller träning, mot placebogruppen som gick ner 2.8 kg under samma tid, så det verkar onekligen fungera.

I en japansk studie på människor och råttor med högt blodtryck visade sig klorogensyra sänka blodtrycket. Det stod inget om någon viktminskning, men studien fokuserade främst på blodtryck och det framgår inte om försökspersonerna var överviktiga.

Klorogensyra är en antioxidant. Antioxidanter verkar positivt på kroppen inom ett antal områden. Kaffe minskar även risken för leversjukdomar och gallsten, troligtvis på grund av klorogensyran.

VARNING! Corexin säljs med mycket elaka villkor i det finstilta, där man i välkomstpaketet för 35:- förbinder sig att köpa varor för ytterligare 1400:-. Företaget bakom Corexin har blivit anmälda upprepade gånger till konsumentombudsmannen och de gick i konkurs i november 2012. Nu har Corexin återuppstått och de fortsätter med samma scam, nu genom annonser på facebook. Köp inte Corexin om du inte har lusläst det finstilta och är helt klar över vad du ger dig in på.

Vi rekommenderar att istället välja ett annat bantningspiller med klorogensyra. Swiss Diet Green Coffee och Green Coffee Pure är i princip identiska med Corexin och säljs utan abonnemang av ett hederligt företag.

Corexin säljs i skrivande stund (8 mars 2013) via annonser på facebook samt på tillverkarens hemsida.

Läs i stället vår översikt om bantningspiller för att hitta vad som passar just dig bäst, eller testa de populära Swiss Diet eller Lepigen X-strong

Absolut inte. De har blivit anmälda upprepade gånger till konsumentombudsmannen, bland annat av oss på Viktvägvisaren, för sina oetiska och sviniga villkor i det finstilta.

Efter massiv kritik från svenska och danska konsumentombudsmannen gick Formlife till slut i konkurs i november 2012. I februari 2013 har Formlife ha återuppstått under namnet Health Care Payment (Health C-P). De annonserar för Corexin på facebook samt sin hemsida och har samma sviniga villkor som före konkursen.

Öppna inte välkomstpaketet! Du har 14 dagars ångerrätt och kan skicka tillbaka paketet så länge produkten inte har använts, helst ska paketet vara oöppnat. Betala porto själv och skicka paketet tillsammans med en lapp med namn, adress, e-mail och ordernummer till:

Health Care Payment
Postboks 313
9100 Aalborg
Denmark

Kontakta genast Health-C-P, hävda din ångerrätt och avbeställ abonnemanget. Deras kundtjänst finns här: https://www.health-c-p.com/index.php?p=4 Kundtjänsten har tyvärr rykte om sig att vara otrevlig och inte gå med på den ångerrätt du har på 14 dagar. Stå på dig.

14 dagar efter att du beställt välkomstpaketet kommer Health-C-P att skicka det ordinarie paketet samt dra 1398:- från ditt visakort. Om de inte hunnit dra pengarna än, kan du skynda dig att spärra kortet. Det kan vara lättare än att försöka få tillbaka pengarna i efterhand.

Det finstilta för Corexin, det vill säga det du gick med på när du köpte välkomsterbjudandet, finns här. Klicka ”villkor” nere till höger.

Anmäl gärna Corexin till konsumentombudsmannen om du känner dig lurad.

Har du tips över vad mer man kan göra, hör av dig så lägger jag upp infon här!

Köpte du kombinationserbjudandet med Corexin och Life Detox:
Dessa två piller säljs av samma företag, med samma elaka villkor i det finstilta. Säg upp Life Detox abonnemanget omedelbart på samma sätt som Corexin. Annars kan du bli skyldig dem 2 x 1 398:-, det vill säga 2 796:-.

Köpte du kombinationserbjudandet med Corexin och Green Detox:
Corexin och Green Detox säljs av olika företag, så du behöver kontakta båda. För Corexin, se detaljerna ovan. För Green Detox heter företaget Formezones. Reglerna för Green Detox är ungefär likadana som för Corexin, så gör samma saker mot Formezones som mot Health-C-P:
Formezones.com
Telefon: 08 40 30 99 86 (på engelska)
Email: support@formezones.com

Formezones
Postboks 313
9100 Aalborg
Denmark

Formezones har generellt något elakare villkor än Corexin, de drar pengar för nästa paket efter bara 5 dagar, men det är oklart vad som gäller för kombinationserbjudandet om de båda produkterna.

Gjordes köpet före november 2012:
Eftersom Formlife har gått i konkurs och konkursboet avslutats tror jag inte det är något man kan göra. Betala ingenting till dem.

Här är Konsument Europas pressmeddelande om Formlifes konkurs, med information till konsumenter med krav mot konkursboet.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Corexin ska fungera.
I första paketet följer det med ett introduktionshäfte och med andra paketet kommer boken ”Corexin – en slankare livsstil”. Det är troligt att det står kostråd där. Jag har inte hittat några speciella regler om vad du får eller inte får äta upplagda på nätet. Min personliga kommentar är att eftersom Corexin syftar till att minska kroppens kolhydratupptag vore det rimligt om det kombinerades med en låg-kolhydrat diet eller någon GI-diet.
Nej. Trots att Corexins aktiva substans klorogensyra utvinns ur gröna kaffebönor innehåller inte Corexin koffein.

 • Klorogensyra har visat sig effektiv och ge viktnedgång i flera studier, så det är ingen bluff.
 • Eftersom klorogensyra är en antioxidant är det bra för hela kroppen

 • Oseriöst bluff-företag med sviniga villkor. Läs det finstilta riktigt noga innan du beställer. Eller välj ett annat banntingspiller med klorogensyra, såsom Swiss Diet Green Coffee och Green Coffee Pure som är i princip identiska med Corexin och säljs utan abonnemang av ett hederligt företag.
 • Att leva sunt, äta riktigt och röra på dig är något du bör sträva efter, inte bara efter att snabbt gå ner i vikt. Nackdelen med ett viktminskningspreparat som Corexin är att det är en genväg och att du tappar de positiva ”bieffekterna” som du får med andra bantningsmetoder, såsom en sundare livsstil.
 • En risk är att det blir dyrt i längden och du bara får några kilos viktnedgång för pengarna
 • Är du inte överviktig är det inte säkert att du tappar i vikt

Klorogensyra finns i flera bantningspiller, bland andra Swiss Diet Green Coffee och Green Coffee Pure.

Klorogensyrapiller tillhör den grupp bantningspiller som sänker GI:t och blockerar kolhydrater. Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Köp inte Corexin om du inte har lusläst det finstilta och är helt klar över vad du ger dig in på. Vi rekommenderar att istället välja ett annat bantningspiller med klorogensyra. Swiss Diet Green Coffee och Green Coffee Pure är i princip identiska med Corexin och säljs utan abonnemang av ett hederligt företag.

Du kan även läsa vår översikt om bantningspiller för att hitta vad som passar just dig bäst, eller testa de populära Swiss Diet eller Lepigen X-strong

Var inte bantningspiller med klorogensyra något för dig? Titta runt på sajten eller läs vår översikt om bantningspiller så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

 

Betyg och kommentarer

 1. Jenny säger:

  Japp, Corexin fungerar för mig i alla fall. Gick ner 5 kilo på en månad.

  GD Star Rating
  loading...
 2. Annika säger:

  Jag har precis beställt välkomstpaketet, håller tummarna för att det ska fungera. Jag har en del gravkilon som jag vill gå ner. Hade varit skoj om man hade kommit i den gamla bikinin till sommaren så man slipper ligga i vassen. Det verkade ju positivt att Jenny gick ner 5 kg på en månad, men jag undrar om du endast åt tabletterna eller kombinerade med någon diet?

  GD Star Rating
  loading...
 3. Leonora säger:

  hej

  skulle någon av er som använt Corexin berätta om det verkligen har hjälpt!!??

  GD Star Rating
  loading...
 4. linnea säger:

  Corexin fungerade inte alls på mig!
  självklart reagerar alla människor olika på kosttillskott precis som på mediciner eftersom vi har olika kroppar. Men jag måste tyvärr säga att detta var slöseri med pengar!
  Dessutom när man accepterar deras välkomstpaket har de smygit in att du automatisk måste betala nästa leverans också! och den är för en hel månad vilket innebär att det inte bara är ett utan TVÅ paket som du ska betala för. så egentligen betalar man för att ”prova på”, vilket jag tycker är jäkligt dåligt. Hur som helst så tyckte jag att produkten inte hade någon effekt alls, vilket är det som betyder något. Jag försökte dessutom äta lite mer hälsosamt och röra lite på mig men, noll effekt hade det.

  GD Star Rating
  loading...
 5. Johan säger:

  Fungerar inte alls, testade välkomstpaket hade ingen effekt. Utöver det tycker jag att företaget ljuger och luras som fan.
  Fick ingen information på att välkomstpaketet fungerade som ett
  abonnemang där man måste köpa de andra 2 pakten även om inte har
  öppnat de.
  Har anmält de till reklamationsnämnden

  GD Star Rating
  loading...
 6. Karin säger:

  Jag testade förut ett preparat som hette Bantaxin. Det finns inte längre, men det innehöll samma sak som Corexin. Det preparatet fungerade faktiskt på mig.

  GD Star Rating
  loading...
 7. Cecilia säger:

  Hörde att man ska kombinera Corexin med detox för att få bästa effekt. Någon som testat denna metod?

  GD Star Rating
  loading...
 8. Annelie Tolonene säger:

  Råkade beställa, såg sedan att man skulle bli bunden på 2 månader, skriver direkt till dom att jag använder mig av ångerrätten(14 dagar), då dom skriver att jag fortfarande är bunden, tänker då inte ge mig. Skickade direkt ett brev,med ett kvitto på så dom inte kan säga att jag inte har skickat, kommer imorgon att kontakta konsumentverket, ingen ska tro att dom kommer ifrån ångerrätten. Inga seriösa förtag gör så, bara företag som vill tjäna pengar och inte bryr sig överhuvud taget…SÅ SE UPP, DETTA BLI EN VÄLDIGT DYR KOSTNAD!!!!!!!

  GD Star Rating
  loading...
 9. karlanna säger:

  Mars 2012
  VARNING VARNING för ett oseriöst företag.
  Skickade tillbaks mina varor och skrev att jag använder ångerrätten. Fick tillbaks den första summan men nu drar de 898 kr från mitt konto, fast jag sagt upp abonnemanget inom 14 dagar. Tro inte att de skickar några varor heller utan bara tar betalt. Som sagt VARNING VARNING

  GD Star Rating
  loading...
 10. Maria säger:

  Hej!
  Har nu ätit Corexin i 10 dagar och det har fungerat jättebra! Jag brukar ofta vara hungrig men det har försvunnit. Har också ofta varit sötsugen efter maten men det är jag inte längre. Veckan som gått har jag gått ner 2 kg och mår jättebra! Blir fort mätt också så portionerna är mindre.

  GD Star Rating
  loading...
 11. Heidi säger:

  Håller med Karlanna och Annelie T. Ett oseriöst företag. Så detta blir en väldigt dyr kostnad. Hade heller inte en aning om att man blir bunden att fortsätta med abonemanget. Har anmält företaget. Har rört på mig mer än vanligt, tränar på gym 2 ggr/vecka. OK, det som är positivt är att jag blir fortare mätt, efter bara några tuggor blir jag proppmätt. Men behöver få kroppen att lyssna på detta….,

  GD Star Rating
  loading...
 12. Nilla säger:

  Oseriöst
  Min sambo blev blåst på över 2000 kr, det är vad erbjudandet Corexin och Detox kostar tillsammans. Endast inskickande av oöppnade förpackningar berättigar ångerrätt. Vad fan är det för erbjudande. Och Detox-plåstren luktar så illa att jag fick sova i gästrummet…
  Ingen noterad viktnedgång, ingen inverkan på matlust, ingen effekt alls… Djävligt dyrt skit!

  GD Star Rating
  loading...
 13. Anders säger:

  Utstuderat bedrägeri
  FormLife tillhör en grupp företag som lockar med gratiserbjudanden som sedan visar sig vara 1-4 månaders abonnemang. Jag sade upp direkt, tyvärr så provade jag varorna och då kan man inte ångra sig… Ddet kostade mig 2094 NOK, som de snodde från kontot. Life Detox är skit, det lovar god sömn men det kliade under fötterna så att jag inte sov på en vecka. Det luktade fruktansvärt och trots fotbad varje morgon reagerade mina kollegor på att det luktade vid min arbetsplats. Jag har googlat en del på nätet och gråter över att jag inte gjort detta tidigare. Den markandsföring som används är falsk, personerna på bild är stulna identiteter. Om det hade fungerat kan det inte ha varit svårt att hitta personer som ställer upp på bild. Det är uppenbart att företaget bevakar liknande forum och själva kommenterar med hur bra det funkar. Det märkliga är nämligen att man aldrig ser att dessa kommenterar affärsmetoderna… Till er som ännu inte provat ert testerbjudande, spärra kontot hos banken, säg upp avtalet kom ihåg ordernummer. Forbrukerrådet i Norge råder alla att skriva en klagan till företaget och till forbrukerrådet, det bör väl vara KO i Sverige. Jag hoppas att jag kan få tillbaka pengarna, jag har dessutom inte fått den tvåmånaders prenumerationen som jag missat att jag skulle få, men pengarna har de dragit. Funkar Corexin då? I denna fråga har det blivit helt ointressant för mig, det handlar bara om pengarna som stulits. Men jag har ändå provat och följt anvisningarna i överkant. Strikt GI och 1 timmes promenad varje dag. 1,5 kg på tre veckor. D.v.s. vad man kan hoppas på med en sådan livsstilsförändring, men Corexinet har inte bidragit med någonting. Inga mättnadskänslor, vilket heller inte utlovats, på sin höjd mer huvudvärk!
  Mitt råd är att läsa villkoren tre gånger när det gäller hälsoprodukter, jag har hittat liknande metoder på t.ex. naturligtvis alla FormLifes produkter, men Afrikansk Mango, Relift, Derma Science, BioSlim, Nu Visage Face Cream, Organa Slim, Organa Cleanse, Your Pure Cleanse, Muscle X. Jag har ingen kommentar om produkterna och alla leverantörer behöver inte vara bedragare.

  //Take Care!

  GD Star Rating
  loading...
 14. Anders säger:

  Hur man ska agera mot FormLife enligt norska forbrukerrådet
  http://www.forbrukereuropa.no/hjem/409-se-opp-for-formlife.html

  GD Star Rating
  loading...
 15. Justice säger:

  Kul att de i princip erkänner att de bara ljuger i reklamen för denna produkten. Om man läser längst ner står det att de bara hittat på vad de säger. Jävligt seröist företag, verkligen.

  GD Star Rating
  loading...
 16. haddi säger:

  Jag har precis köpt den här corexin, har köpt massa annat förut asså sån här tabletter som man kan ”banta” med också vill verkligen gå ner i vikt, men efter alla det här kommentarer som skriven så blir man ju förbannad av ens höra av folk att den inte ger nån effekt.

  GD Star Rating
  loading...
 17. haddi säger:

  går ner*
  Hoppas verkligen att det här funkar!

  GD Star Rating
  loading...
 18. Helena säger:

  Jag nappade på ett erbjudande om en ansiktskräm för 29 kronor och betalade med kort. Det stod ingenstans att man förband sig köpa mer. När jag fick bekräftelse via e-post några miniuter senare fanns en länk till köpvillkor som jag läste och såg att jag var tvungen att ta emot första ordinarie paket för 1196 kronor.
  Jag skickade mejl direkt och ville häva köpet. Inget svar. väntade några dagar och mejlade igen. Inget svar. Nästa dag kom provtuben som jag skickade i retur med vändande post rekommenderat. Ringde banken och spärrade mitt kort. Mejlade företaget att jag skickat paketet i retur och begärde läskvitto samt leveranskvitto. Fick leveranskvitto att företaget fått mitt mejl men inget svar från dem. Vid det här laget var jag riktigt förbannad och sände dem flera mejl med länkar jag fann på nätet om deras affärsmetoder och bedrägeri. Inget svar. På deras hemsida finns ett sigill som ska säkerställa säker handel och om man klickar på det kan man skriva klagomål till Trustwawe och det gjorde jag. Jag mejlade också Jyllandsposten och bad dem kika på företaget eftersom de håller till i Hobro på norra Jylland. Om man slår in adressen på Google kartor ser man att de håller till på landet i något som ser ut som en ensamliggande taskig bondgård.
  Det här företaget skulle inte få existera så jag hoppas att så många som möjligt blir varnade.

  GD Star Rating
  loading...
 19. Marie säger:

  Jaha….jag har gått på samma nit som Ni andra. skickade ett mail direkt när jag såg att jag hade bundit mig till ett abonnemang. Gick igenom deras sida flera gånger. Kan inte hitta att man förbinder sig till något. Först när köpet var genomfört så ser man det.
  Har skickat tre mail och fått ett standar svar att de ska behandla mitt ärende så fort som möjligt.

  Var även i kontakt med banken. Vi kom fram till att jag ska spärra mitt konto om jag inte får något svar. Men efter att läst igenom detta forum så ska jag spärra mitt konto nu. Sen blir det även en anmälan till Ko.

  GD Star Rating
  loading...
 20. Helin säger:

  Nära ögat att jag skulle beställa dessa piller. Tack och lov att jag hann läsa igenom alla era kommentarer innan jag tryckte på OK !! Jag har alltid varit tveksam för alla dessa piller, men när man läser på deras hemsida lyckas de verkligen fånga ens intresse. Blir ingen beställning för mig. Att gå ner 3 kilo på 3 veckor,det har jag klarat även utan piller men jag vill ha en snabb viktnedgång till sommaren.

  Tack!

  GD Star Rating
  loading...
 21. Zoolo säger:

  VARNING!

  Dum som jag var beställde jag i tron att det BARA var ett prov. När jag registrerat mitt VISA-kort samt e-mailadress, fick jag en bekräftelse från FormLife där jag enligt dom ingått abonnemang!! Detta står INGENSTANS där man beställer proven.

  Mailade direkt via deras webplats och avsade mig provpaketen, samt kontaktade min bank för att spärra kortet.

  Det är förnedrande att lura oss som försöker allt vi kan för att gå ner i vikt. Grrrrrrrrrrrrrrrrr!!! =((

  GD Star Rating
  loading...
 22. Zoolo säger:

  Återigen! Eftersom det är varmt ute har jag kollat annonsen en gång till, och upptäckt att där du skriver in dina uppgifter, och klickar i att du är över 18 – under där står det om prenumerationsvillkor. Trots allt är det att ses som vilseledande reklam, och jag fortsätter spärra kortet för säkerhets skull.

  GD Star Rating
  loading...
 23. M säger:

  Jag blir så besviken och trött på mig själv. Jag har just gjort samma misstag som Helena beskriver. Jag gjorde beställnignen igår kväll men jag fick inget bekräftelsemail men avtalet fanns kvar i ett popup-fönster som det automatist kom upp en förfrågan om man ville stänga. Överst på avtalet står att de skickar en kopia på avtalet till ens mail. Tack och lov stängde jag inte ner detta meddelande utan kunde där läsa att jag förbundit mig till första leveransen av välkomstpaket på ansiktskräm samt första mottagande och betalning av ansiktskräm för 1194 kr. Snacka om ångest när jag trodde att jag varit listig och kunnat köpa kräm för 29 kr! Hur som hellst så mailade jag dem genast redan igår kväll och ville häva mitt avtal då det står att ångerrätt gäller och att man ska uppge tydligt att man vill ångra avtalet upp till 14 dagar efter beställning. Ett automatiskt meddelande kom upp där de meddalar att de mottagit mailet men att de har mycket att göra så svar kan dröja… Enl. konsumentverket behöver man inte få bekräftat att de mottagit kundens mail eller brev vid önskan om ångerrätt.
  Jag vågar inte vänta på att de drar pengarna för beställningen så jag har spärrat mitt kort. Men vad händer nu då när jag har ändå godkänt detta avtal enl. dom och spärrar kortet?!?
  Blir man polisanmäld???
  Betalningsanmärkningar???
  Jag är skitorolig rent ut sagt.
  Snälla, jag hoppas att någon kan svara!

  GD Star Rating
  loading...
 24. Fletcher säger:

  Till M

  Anmäl företaget till konsumentverket samt polisen.
  Därpå är det inga problem med att ”företaget” kan hitta på något trams och annat fuffens.

  ///Fletcher

  GD Star Rating
  loading...
 25. P säger:

  Har skickat en klagoblankett till konsument rådgivningen i Finland och spärrat mitt kort, skickat tillbaka alla produkter och skrev att jag använder mig av ångerrätten som är 14 dagar…så få se då??????

  GD Star Rating
  loading...
 26. Fletcher säger:

  Låter som en bra idé…

  ///Fletcher

  GD Star Rating
  loading...
 27. M säger:

  Hej
  Tack för svar.
  Jag har spärrat mitt kort såklart. Mailat flera gånger och sagt att jag känner till deras sätt att lura kunderna på osv, samt att jag säger upp avtalet enl. ångerrätten. Jag har anmält företaget och händelsen till konsumentverket i Sverige. Idag fick jag mail från Formlife att de försökt dra pengar från kontot men inte kunnat och att de förbehåller sig rätten att skicka en fakutura om betalningen inte kan dras inom 4 dagar. Det står att man kan bortse från det meddelandet om man redan är avanmäld. Jag svarade tillbaka att jag har sagt upp mitt avtal och vill ha bekräftelse på att jag är avanmäld. Men jag gissar att jag inte får något svar denna gången heller.
  Men jag hoppas nu att de inte skickar några produkter när de inte kan dra pengar från kontot!
  Usch det här får mig att må riktigt dåligt. Ångest är bara förnamnet.
  Till er som har lyckats avsluta prenumerationen har ni fått pengarna tillbaka mha ångerrätten?!?

  /M.

  GD Star Rating
  loading...
 28. M säger:

  Hej igen!
  Jag hittade en sida på polisen.se som handlar om faktura brott. Läs den. Det verkar som rätt information för samtliga som skrivit på denna sidan tidigare!

  http://www.polisen.se/sv/Utsatt-for-brott/Olika-typer-av-brott/Bedrageri/Fakturabedrageri/

  GD Star Rating
  loading...
 29. M säger:

  Här är länken till erbjudandet ang den ansiktskräm som jag lyckades (tyvärr) nappa på…
  Ett exempel på hur falsk marknadsföring/ vilseledande erbjudanden kan se ut.

  https://www.formlife.nu/lp/1629/1-2195/?opt=1870;0;-1404800331

  GD Star Rating
  loading...
 30. M säger:

  Här kommer ännu mer information från Svensk handel ang kontakt med oseriösa företag!
  Obs! Gå in på länken och läs samtliga punkter. Jag har endast kopierat in 2 av punkterna här.

  http://www.svenskhandel.se/Varningslistan/Hantera-bluffaktura/

  2. Faktura från företag som du har varit i kontakt med men anser att fakturan inte överensstämmer med överenskommelsen ni gjort
  I första hand ska du kontakta företaget och begära rättelse. Be att företaget skickar kopia på avtalet/inspelning. Saknas avtal som styrker kravet eller är det omöjligt att komma i kontakt med företaget skriver du följande rakt över underlaget: ”Motsätter mig betalningsansvar eftersom fakturan inte stämmer med överenskommelsen, Svensk Handel informerade”. Skicka en kopia av underlaget till företaget på angivna adresser, helst mejladresser. Om företaget därefter söker kontakt är det viktigt att reda ut förhållandet.
  3. Faktura där du anser att säljaren vilselett dig på ett sätt som kan anses bedrägligt
  I första hand ska du kontakta företaget och begära rättelse. Be att företaget skickar kopia på avtalet/inspelning. Saknas avtal som styrker kravet eller är det omöjligt att komma i kontakt med företaget skriver du följande rakt över underlaget: ” Motsätter mig betalningsansvar beroende på ett vilseledande som är att anse som bedrägeri, Svensk Handel informerade. Polisanmälan kommer att göras.” Blankett för polisanmälan hittar du längre ned på den här sidan. Skicka en kopia av underlaget till företaget på angivna adresser, helst mejladresser.

  GD Star Rating
  loading...
 31. mia säger:

  Vet någon om Formlife kan göra något efter det att man spärrat sitt kontokort?

  GD Star Rating
  loading...
 32. Sanna säger:

  Hej!

  Fick en väldigt ”bad feeling” av deras annons och jah beställde inget ”gratis” erbjudande, är nu glad för det efter att jag läst här!

  Gillar verkligen att det står att sydsvenskan ska ha gjort en undersökning, man hittar inte någon artikel på deras hemsida iaf.

  Buffel och båg, verkar det som. Man ska inte behöva lura människor att köpa ens produkter!

  GD Star Rating
  loading...
 33. evchen säger:

  kortHar också spärrat mitt kontokort men är orolig vad som kan hända nu.

  GD Star Rating
  loading...
 34. M säger:

  Hej
  Här kommer ett utdrag från konsumentverket. Länken finns längre ner. Se till att skicka både mail och rekomenderat brev till företaget ang att ni vill säga upp abonemanget och att ni BESTRIDER fakturan alt. betalning och på vilken grund ni anser att ni blivit lurade tex att de på detta sätt lurar konsumenten betalar mer än för det som står i annonsen. Jag har skrivit ett långt brev där jag meddelar att jag motsätter mig betalningsansvar beroende på ett vilseledande erbjudande som är att anse som bedrägeri. Konsumentverket och polisen är kontaktade, att en polisanmälan kommer att göras och att jag har anält dem hos konsumentverket. Det måste ni också göra!!!
  Formlife kontaktade mig via mail och meddelade att de inte kunde dra pengar från kontot och skulle skicka en faktura inom 4 dagar om det inte gick att dra pengar från kontot (som är spärrat, med det har jag ju inte meddelat dem om!). Det var då jag skrev ovanståede och hänvisade både till det ena och det anda… samt att jag kommer att driva detta ärende vidare om de fortsätter kontakta mig.

  Så här skriver konsumentverket. Sista stycket handlar om inkassokrav som företaget kan komma att hota med. Det är väl typ det som vi alla är rädda för när vi inte tänker betala.

  ”Du ska aldrig betala för en vara som du inte har beställt. Om du har fått en faktura på en vara som du inte har beställt ska du bestrida fakturan. Det betyder att du skriver till företaget och berättar att du anser att fakturan är felaktig. Använd gärna vår mall som finns till höger på den här sidan. Det är företaget som måste kunna bevisa att du är skyldig att betala en faktura.

  Spara alla dokument du har fått av företaget och ta kopior av alla dokument du skickar till företaget. Ta gärna en skärmdump av sidan som visar hur den såg ut när du besökte den. Om tvisten mellan dig och företaget går vidare är det bra att du har så mycket bevismaterial som möjligt.

  Använd inte bara kontaktformulär på företagets webbplats när du kontaktar företaget. Då kan det vara svårt för dig att bevisa vad du har skickat och att företaget har tagit emot ditt brev.

  Kom ihåg att du har rätt att avsluta ett abonnemang på vilket sätt du vill även om företaget säger något annat.

  Om du inte betalar fakturan är det troligt att företaget skickar betalningspåminnelser och inkassokrav till dig och hotar med att du kan få en betalningsanmärkning. Men du riskerar inte att få en betalningsanmärkning så länge du bestrider kraven. En betalningsanmärkning får du först om företaget väljer att gå hela vägen till Kronofogden och du får ett så kallat betalningsföreläggande som du inte svarar på. Konsumentverket känner inte till att den här typen av företag någonsin gått hela vägen till Kronofogden.”

  http://www.konsumentverket.se/sv/Bluffar/Gratiserbjudanden-pa-Internet/

  Lycka till.

  GD Star Rating
  loading...
 35. E säger:

  Hej

  Jag gick också på den niten och mejlade formlife med en gång där jag förklarade utförligt att jag vill avsäga mig abonnemanget och använder mig av min ångerrätt. Skrev också att jag skulle polisanmäla dom för vilseledande reklam och att jag ville ha ett kvitto på min uppsägning. Nu två dagar senare fick jag ett kvitto från dom att jag inte kommer få något hemskickat! Sköönt att kunna andas ut. Har även gjort en anmälan till konsumentverket och såg till min icke förvåning att dom redan hade ca 500 anmälningar redan på formlife.

  Hur har det gått för er andra?? LYCKA TILL

  GD Star Rating
  loading...
 36. Lisa säger:

  Hej!
  PUH!!!
  Vilken tur att jag läste detta som Ni alla skrivit. Hade precis tänkt beställa proverna efter att ha läst en artikel publicerad på Facebook. Artikeln är skriven av ngn på Svenska Dagbladet och hon lägger fram saken som om det vore ”dagens sanning”. Hon säger INGET om förbindelser för abbonemang utan lockar bara med gratisproven på preparaten. Mkt dålig stil !
  Sen när blev journalister i dagligpressen reklampelare för enskilda produktbolag?

  GD Star Rating
  loading...
 37. betty säger:

  Jag har också blivit lurat.och de har redan skickat till mig 2 paket till trots att har jag säga upp mig innan 14 dagar.nu vet jag inte vad ska jag gjora ,ska jag spärra min konto? om det gör jag ,hur ska bli`? kronofogen? betalanmärkning? hjälp mig snälla,

  GD Star Rating
  loading...
 38. madde säger:

  jag blir lite irriterad när i skriver att det inte framgår någonstans att man blir bunden till ett abonemang för det gör det, man ska kryssa för att man accepterar vilkoren och då låter de logiskt för mig att man klickar där och läser vad vilkoren är! där står det att man är bunden till att betala för ”gratis omgången” och första försändelsen som är tabletter för 2 månader sen står det att man kan avsäga sig abonemanget efter det 14 dagar innan nästa försändelse skickas! jag vet inte med er men jag vill gärna läsa alla avtal innan jag beställer något!

  GD Star Rating
  loading...
 39. VARNING säger:

  Jag läste era varningar försent.
  Nu har jag anmält FormLife till KO. Jag har spärrat mitt konto och jag ska omedelbart returnera mina oöppnade ”gratisprov” med besked om att jag påkallar min lagstadgade ångerrätt samt polisanmäla om jag får någon faktura.

  Hur dum får man bli? Jag känner mig så korkad!! Hoppas att Varningarna kan hjälpa andra!

  GD Star Rating
  loading...
 40. youssi säger:

  Jag var så mycket nära att beställa både Corexin och Life Detox för att det står i hemsidan så här;
  ” Dessutom erbjuder båda ett riskfritt testpaket av produkterna och de försökte inte sälja extra produkter eller gömda erbjudande” så jag ville verkligen höra andras kommentar om produkterna innan jag gör min beställning, och jag är mycket tacksam att läsa era kommentar… tack för att ni delade era erfarenhet om produkterna med andra, så att man undviker falla i samma problem. och lycka till ni som anmält dem, hoppas ni får pengarna tillbacka snart.

  GD Star Rating
  loading...
 41. Lill-Marie säger:

  Vilken tur att jag tog mig tid att kolla upp detta lite. Fastän jag blivit blåst på bantningspiller en gång innan för 5 år sedan var jag på väg att göra det igen. Detta verkar absolut inte vara något seriöst företag så gymmet och bättre kost får duga åt mig :)

  GD Star Rating
  loading...
 42. Rubinskan säger:

  Tur att det finns såna här forum, därför är jag nu en av dem som inte behövde bli lurad!!!
  MEN det finns 2 likadana erbjudanden – NÄSTAN – beroende på olika länkar. Varav i den ena finns det en ruta att klicka i att du är över 18 och därunder finns det en länk till prenumerationsvillkoren, i den andra finns INTE detta. Oavsett håller jag med om att det är vilseledande reklam, eftersom man förväntar sig att få prova välkomstpaketet först INNAN man bestämmer sig för att fortsätta sin prenumeration!!!

  GD Star Rating
  loading...
 43. Geo säger:

  Den 24 april,när jag beställde erbjudande 29. kr. det kom ingenting om villkoren och inte eller om abonnemang . Nu såg jag på konto att de har dragit ut 1194 Kr!!! Jag har inte fått någon paket mera,jag skrev idag till de, utan svar!! Jag hittade erbjudande på Facebook, nu sökte jag på google om corexin och läser att jag är inte ensam med detta bedrageri!!!

  Vad kan vi göra?

  GD Star Rating
  loading...
 44. M säger:

  Hej
  Prata med konsumentvägledaren i din kommun (nås genom kommunväxeln).Spärra ditt kort och beställ ett nytt. Anmäl till polisen. Gör en anmälan till konsumentverket. Läs allt som jag har skrivit här ovan för att få veta mer.
  MEN BÖRJA MED ATT SPÄRRA DITT KORT NU!!!

  GD Star Rating
  loading...
 45. betty säger:

  hej igen! de svarade på min epost så här idag:
  Tack för ditt mail.

  Eftersom det su har beställt är en välkomstpaket samt den första ordinarie försändelsen kan man inte bara ta välkomstpaketet och så inte ta den första ordinarie f¨rosändelsen. Eftersom dem här två försändelserna hänger i hop.

  Vänligen observera att det bara är ångerrätt på välkomstpaketet.

  Du kan se villkoren som du har accepterat genom din beställning av produkten på vår hemsida.

  I villkoren som du godkände innan du slutförde beställningen på din order, har du blivit upplyst att om du inte önskar den första ordinarie försändelsen ska du använda dig av din 14 dagars ångerrätt enligt dansk lag och skicka tillbaka välkomstpaketet.

  Vi beklagar naturligtvis att du inte önskar produkten. Men du har inte använt dig av din ångerrätt i rätt tid.

  Trevlig helg!

  Med vänlig hälsning / Best regards

  Jagh har skickat tillbakat deras tabletter samma dag som fick jag..men den första paketet som fick jag,hade jag betalt 29:- med min kort..sen efter 2dagar fick jag 2 paket till.första paketet har jag tyvär använt med 2 andra inte..de har inte ett konto nummer inte plusgiro heller.nu vet jag inte vad ska jag göra.

  GD Star Rating
  loading...
 46. A säger:

  Jag var DUM nog att gå på detta, konstigt nog, jag som ALLTID är så noga… Har avbeställd paketet, anmält till KO, skrivit till polisen och även spärrat mitt kort. Synd att det är en fredag bara, kommer inte få mitt nya kort förrän inom 3 – 4 arbetsdagar vilket känns jobbigt då jag använder kortet väldigt mycket.. Hoppas inte jag hamnar i någon skit nu. Ska använda ångerrätten och hoppas på att KO hjälper mig.

  GD Star Rating
  loading...
 47. Sur säger:

  Ett riktigt skitföretag! Akta er!!!

  GD Star Rating
  loading...
 48. M säger:

  Jo en annan sak!
  Skicka även ett rekomenderat brev till företaget där ni skriver att ni vill anväda er av er ångerrätt, varför ni bestrider fakturor osv. att ni gjort polisanmälan, anmält dem till KO osv. Med mail är det svårt att bevisa att de tagit emot mailet. Men ett rekomenderat brev kan man följa och se om de hämtat ut brevet. Spar kvitto och det nummer du får när du betalt för rekomenderat brev (koster lite mer men det är väl bättre det än att det drar drygt 1000 kr från ert konto).

  Spärra kortet så de inte drar mer pengar.

  Paket som kommer till er skicka tillbaka UTAN att öppna. Hellst med rekomenderat brev så ni kan följa postgången. Annars kan de hävda att de aldrig återfått produkten från er.

  GD Star Rating
  loading...
 49. A säger:

  Är det någon som vet om de skickar fakturor till personer som hunnit spärra sitt kort innan de dragit pengar från kortet? Kommer de att skicka produkterna och fakturor till mig nu? Eller har jag ”klarat” mig? Någon som vet? Vore väldigt snällt om någon gjort samma så jag slipper ligga sömnlös :(

  GD Star Rating
  loading...
 50. A säger:

  Och en sak till, har skickat ett väldigt bestämt mail till företaget om att jag använder min ångerrätt. Har klart och tydligt framfört att jag polisanmäler om de kommer med några andra argument. Om någon är intresserad av vad jag skrev får ni höra av er.

  Är dock lite orolig därför att jag får ett automatiskt svar när jag mailar dem, men det ska inte hindra mig, jag ska ha tag i de asen som försökt lura mig!

  GD Star Rating
  loading...
 51. L säger:

  Jag beställde corexin för mindre än ett dygn sedan och har nu spärrat mitt kort.

  Försökt avbeställa via mejl, får samma retursvar som ni andra.

  Finns det något annat sätt att avbeställa än via brev och mejl?

  Det stod dessutom i ”avtalet” att man behövde sitt kundnummer för att kunna avbeställa, hur vet man vad man har för kundnummer?

  Vilken jävla tabbe.. Gör inte detta!

  GD Star Rating
  loading...
 52. Marie säger:

  Hej!
  Jag gjorde misstaget att beställa Corextin och jag var dum och inte läste villkoren först. Hur dum och korkad få man va? Har fått mitt välkomstpaket i förra vecka och idioten har öppnat de oxå, läste inte här först. Helkorkad är jag tydligen. Jag skickar gladeligen tillbaka välkomstpaketet med rek.brev ändå de 29 kr som jag betala kan de gott få. Jag skicka ett mail direkt när jag beställt och sa upp mitt avtal. Svaret jag fick va ”Din prenumeration med ordernummer xxxxxx, är fortfarande inom bindningstiden och är därför uppsagd från och med den 01-06-2012.

  Vi gör dig uppmärksam på att din order innehåller vårt välkomstpaket samt den första ordinarie försändelsen till ordinarie pris.

  Och enligt brevet så är min leverans planerad till den 26/5-2012. Jag har nu spärrat mitt kort och hoppas på att inte få denna försändelse. Tänker även ta kontakt med konsumentombudsmannen.

  Känner mig som en helidiot. Kommer att skicka ett mail till de nu och få se vad jag får för svar.

  GD Star Rating
  loading...
 53. Melanie säger:

  Hej!
  Samma misstag som ni andra, och har gått på att beställa både corexin och life detox. Jag har meilat dom att jag inte vill ha några produkter eller välkomstpaket av dom. Somsagt så tror jag välkomstpaketet är påväg hit samt deras ordinarie paket. Kan jag skicka tillbaka oöppnade paketen, utan att de drar någonting från mitt konto? Hur ska jag göra? Jag är liksom bara 18 år och har noll koll på hur jag ska göra.

  Jag önskar verkligen att jag aldrig beställde, så himla korkad man är!

  Snälla hjälp mig!

  GD Star Rating
  loading...
 54. Carol säger:

  Oj !!!

  Vilken tur att mitt kort inte fungerade, då jag försökte testa att köpa produkten igår !!!

  Nä, jag får väl bara försöka motionera ännu mer och låta bli chokladen ! =))

  GD Star Rating
  loading...
 55. bella säger:

  Till madde som skrev följande:
  ”jag blir lite irriterad när i skriver att det inte framgår någonstans att man blir bunden till ett abonemang för det gör det, man ska kryssa för att man accepterar vilkoren och då låter de logiskt för mig att man klickar där och läser vad vilkoren är! där står det att man är bunden till att betala för ”gratis omgången” och första försändelsen som är tabletter för 2 månader sen står det att man kan avsäga sig abonemanget efter det 14 dagar innan nästa försändelse skickas! jag vet inte med er men jag vill gärna läsa alla avtal innan jag beställer något!”

  Madde, det är faktiskt så att formlife använder sig utav två olika hemsidor för att lura folk. På den enda så finns inte avtalen med. Se länk: http://www.formlife.nu/lp/1554/2-2088/?opt=1818;0;2032798756

  Men på denna finns dom: http://www.formlife.nu/lp/1462/5-1822/?opt=1055;0;-749173909

  Så det är inte vi konsumenter som gjort fel, för de avtalet vi sluter på första länken är just ett välkomstpaket för 0 kr men 29 kr frakt och inget mer.

  GD Star Rating
  loading...
 56. A säger:

  Hej L!
  Jag antog att ordernumret var kundnumret och skrev med det
  När jag försökte avbeställa. Har inte hört någonting från dem
  Ännu och jag skrev i fredags (är tisdag idag). Ska kolla i brevlådan när jag kommer hem så jag inte fått något jag inte vill ha.

  Ett riktigt skitföretag är vad det är!
  I Norge är de tydligen stoppade nu!

  GD Star Rating
  loading...
 57. A säger:

  Har kollat brevlådan, ingen produkt! Har även fått mitt nya bankkort idag så jag kunde kolla internetbanken och INGA pengar är dragna!! Jippie! Har mailat dem igen nu och skrivit att jag kräver ett kvitto på att de läst mitt mail och att de förstått att jag använder mig av min lagstadgade ångerrätt! Hoppas att de nu är lite avskräckta för mig och inte tvingar på mig någonting! Vore bra om vi kunde följa varandras vägar här tycker jag! Vore skönt om man fick veta att det löst sig för alla!

  GD Star Rating
  loading...
 58. M säger:

  Melanie: SPÄRRA DITT KORT NU!!!

  29 april gjorde jag en beställning och insåg mitt misstag stax därefter. Jag spärrade mitt kort dagen efter och har mailat hur många gånger som hellst och bara fått standard svar som tack för mitt mail… men ingen riktig respons. De försökte dra pengar från mitt kort och hörde av sig när det inte funkade. De skrev att om det inte gick att dra pengar från kortet så skulle de skicka en faktura hem. Men jag skrev tillbaka igen ang att jag motsätter mig att betala fakturan, att jag använder mig av ångerrätten, polisanmälan, anmälan till konsumentverket osv. Ingen räkning har kommit, inga produkter. Men de skrev tillbaka att eftersom det inte gick att dra pengar från kortet blev de tyvärr tvugna att sätta min prenumeration vilande. Då skrev jag igen samma sak…samt att jag begärde att få ett kvitto/bekräftelse på att de mottagit mitt mail men sen har jag inte hört något mer från dem.
  Jag rekomenderar er även att skicka ett brev där ni skriver att ni vill avsluta detta köp/prenumeration. Jag skickade ett rekomenderat brev så jag kunde följa postgången och att det verkligen levererades. På så sätt kan de inte säga att de aldrig fått vetskap om att jag vill säga upp avtalet. Ett mail är svårt att styrka att mottagaren har fått det. De har i alla fall tagit emot brevet. Men jag har inte hört något från dem.

  Jag har skrivit långa utlägg tidigare. Så läs gärna dem här ovan. Spärra era kort, betala inga fakturor om det kommer någon. Skriv tillbaka till företaget och meddela att ni BESTRIDER BETALNING AV PRODUKTERNA tex på grund av att det är missvisande information och inte framgår att det är ett abonemang man binder sig till.

  Om ni är oroliga för betalningsanmärkningar om ni inte betalar så skriver konsumentverket följande:
  ”Om du inte betalar fakturan är det troligt att företaget skickar betalningspåminnelser och inkassokrav till dig och hotar med att du kan få en betalningsanmärkning. Men du riskerar inte att få en betalningsanmärkning så länge du bestrider kraven. En betalningsanmärkning får du först om företaget väljer att gå hela vägen till Kronofogden och du får ett så kallat betalningsföreläggande som du inte svarar på. Konsumentverket känner inte till att den här typen av företag någonsin gått hela vägen till Kronofogden.”

  På konsumentverkets hemsida varnar de nu för Formlife som bluff företag. Så fortsätt att anmäla till konsumentverket så detta företag uppmärksammas som det dåliga företag de är!!!

  GD Star Rating
  loading...
 59. betty säger:

  Kolla
  konsument rådgivning i malmö har svarat så här på mig
  Hej Betty!
  Tack för mejl. Det var jättetråkigt att du råkat ut för det här. Företaget har anmälts till Konsumentverket, se http://www.sverigeskonsumenter.se/Vad-vi-gor/Aktuellt/FormLife-anmals-till-Konsumentverket/. , men Konsumentverket prövar inga ärenden, det gör endast Allmänna reklamationsnämnden, http://www.arn.se. Om du är orolig för hur du ska göra, eller vad som kan hända, kan du kontakta Konsument Europa, eftersom det är ett danskt företag du handlat av är det rätt ställe att vända sig till, de bör kunna hjälpa dig. Kontaktuppgifter finner du på http://www.konsumenteuropa.se/Om-oss/.
  Med vänlig hälsning
  Inger Nystrand
  Konsument Malmö

  GD Star Rating
  loading...
 60. Tina säger:

  Gjorde misstaget att beställa innan jag läste här tyvärr. Har nu mailat dom om hur totalblåst man känner sig och även hävdat ångerrätten på 14 dagar och även jag kontaktar KO.ska spärra kontot på banken med. Och är det så att de drar pengar polisanmäler jag företaget.

  GD Star Rating
  loading...
 61. emma säger:

  Har också gått på detta innan att ha läst detta. Brukar aldrig köpa sånt här annars. Orkar ej.

  Spärrade i alla fall mitt kort nyss. Och har mejlat dem och tänkte skriva ett brev som jag kan skicka som rekomenderat brev till dem.

  Jag orkar ej, är inte erfaren av sånt här alls och vet inte vad jag ska göra och är rädd för att det ska dras pengar från mitt konto trots att jag har spärrat kortet.

  Hoppas att de svarar och visar ett kvitto på min uppsägning.

  GD Star Rating
  loading...
 62. Elisabeth säger:

  Jag var dum nog att gå på detta och även prova det första kvällen och dagen jag fick det dvs. jag kan inte använda någon typ av ångerrätt. Men spärra mitt bankkort ska jag definitivt göra direkt. Står att min nästa försändelse är beräknad till den 29:e maj så jag hoppas jag hinner innan de drar något.

  Vad kan jag göra som redan har använt produkten? Kan jag göra något?

  GD Star Rating
  loading...
 63. I säger:

  Jag är så jävla korkad som vilseleddes av denna produkt!! Tyckte att det verkade jätte bra först och så självklart beställer jag det hem! Hatar mig själv just nu, jag är oerfaren när det kommer hur man ska gå till vägas med detta!! Kan någon hjälpa mig? Har skickat ett mejl till dom om att jag ångrade mig med ångerrätten och vill inte ha något och att dom ska aäga upp mig från abonnemanget och att jag vill ha ett kvitto på det. Och senare har jag spärrat mitt kort också och tänkte skicka ett brev till dom så att dom inte kan säga att dom inte har fått något. Är det något annat jag borde göra?? Snälla svara mig, är jätte orolig!! Mår skit av detta.

  GD Star Rating
  loading...
 64. A säger:

  Har nu fått ett mail av dem där de säger att de kommer skicka en faktura till mig om 4 dagar. Jag har svarat på det att jag VÄGRAR. Så här ser mailet ut.

  Kära A*******,

  vi har inte kunnat föra över pengar från ditt betalkort.

  Vi ber dig därför att kontakta oss snarast möjligt, så att vi kan få till en fungerande betalingsform.

  Om vi inte kan dra pengarna inom 4 dagar förbehåller vi oss rättan att skicka dig en faktura i stället.

  Observera: om du är avanmäld, kan du bortse från det här meddelandet.

  Med vänlig hälsning FormLife,

  FormLife

  Gasværksvej 30 D
  DK-9000 Aalborg

  Email: support@formlife.com

  GD Star Rating
  loading...
 65. Anette säger:

  Jag beställde från de länkar där man inte fick se villkoren:
  http://www.formlife.nu/lp/1554/2-2088/?opt=1818;0;2032798756
  http://www.formlife.nu/lp/1793/5-2458/?opt=1819;0;456819151

  Jag råder er som gjort det att kontakta er personliga kommunala rådgivare hos konsumentverket, så hjälper dom er i hur ni ska gå till väga.
  http://www.konsumentverket.se/sv/Personlig-Radgivning/

  Eftersom att just dessa länkar är vilseledande, så kommer jag inte betala.
  Jag har betalat för ett välkomstpaket,(jag öppnade det ena) men det är enbart det jag har skrivit upp mig för. Då anser jag att dom inte kan säga något om att jag öppnat det då jag inte fick information.

  Har ni däremot beställt från de sidor där avtalen framgår (ni har kryssat i en ruta) är jag tvungen att meddela att ni förmodligen kommer att få betala för fortgående prenumeration.

  Men som sagt, kontakta konsumentverket så hjälper dom er. Skriv ner namnet på den ni talade med om det skulle uppstå fler problem.

  GD Star Rating
  loading...
 66. Melanie! säger:

  Vill bara skriva lite fort om att jag inte fått någon post hem från dom överhuvudtaget, samt att jag har 0 kr på kontot så dom kan inte dra någonting för jag använder två olika konton. Och om jag ska spärra vad ska jag då ge för anledning till det? att jag varit dum nog o beställt piller?? Fast jag har ju fortfarande nöd av min ångerrätt för jag har inte öppnat eller fått deras produkter än? ;o

  GD Star Rating
  loading...
 67. M säger:

  Idag pustar jag ut!
  Fick ett mail med följande information:

  Bästa M

  Tack för dina mail, jag heter Mette och är din kontaktperson här hos FormLife.

  Jag beklagar att du har missuppfattat vårt koncept men vi är självklart inte intresserade i otillfreds kunder. Din prenumeration är avslutad från och med 08.05.2012!

  Jag hoppas att du får en fin och härlig sommar!

  Med vänlig hälsning / Best regards
  FormLife

  GD Star Rating
  loading...
 68. A säger:

  M!!!!

  Var har du mailat då? Är det till support@formlife.com???? Jag får absolut INGET svar av dem!! Hjälp mig snälla!

  GD Star Rating
  loading...
 69. Elisabeth säger:

  Kan de se var man har gjort sin ”prova på” beställning? Om man har kryssat i en ruta eller inte? För jag kommer inte ihåg om jag gjorde det eller inte. Har jag inte kryssat i något så kan de heller inte begära att jag ska betala några fler försändelse. Har idag spärrat mitt kontokort och beställt ett nytt så några pengar från mitt konto kan de inte dra, skönt. Men har någon något svar på oven? Om de kan se om man godkänt eller inte?

  GD Star Rating
  loading...
 70. A säger:

  Elisabeth, jag undrar samma sak!

  GD Star Rating
  loading...
 71. A säger:

  Går till posten i morgonbitti och skickar ett ARGT och BESTÄMT rekommenderat brev till idioterna som ställt till med all den här skiten.
  Hoppas att det ska hjälpa!

  GD Star Rating
  loading...
 72. Anette säger:

  Dom har ju kryssat över returadressen och säger att dom flyttat. haha!

  A och Elisabeth : kommer ni ihåg hur ni hittade dit?
  Om ni hittade dit via:
  http://www.halso-nyheter.net/recept-for-mirakeldiet/1/?t202id=145&c2=h7&t202kw=g%C3%A5%20ner%20i%20vikt
  så är det länken utan kryssruta. Annars vet jag inte. men dom bör kunna ge er kvitto på avtal om ni skrivit på. Som jag sa innan. Ring er personliga kommunala rådgivare hos konsumentverket (Länk ovan) Dom var extremt hjälpsamma! Dom ger er råd om vad ni ska skriva i mailet. Ni kan läsa mer om distans och hemförsäljningslagen här:http://www.konsumentverket.se/Global/Konsumentverket.se/Best%C3%A4lla%20och%20ladda%20ner/Lagar/Dokument/kov_distans_hemf%C3%B6rs%C3%A4ljningslagen_A4_2007.pdf

  Skicka inga brev, dom har uppgett sin mailadress och det är dit ni skickar. Slösa inte mer pengar än nödvändigt.

  Nu måste vi se till att anmäla dom så ingen mer blir drabbad. Se till att hålla er lugna bara. RING KO!

  GD Star Rating
  loading...
 73. melanie säger:

  En sömnlösnatt kan jag lova.. fick självklart mail av dom efter midnatt att dom försökte dra pengr från kontot men eftersom jag har 0 kr skulle de skicka faktura.. vad fasiken ska jag göra nu? Några produkter har jag inte fått heller o hur ska jag sända tillbaka dom isåfall? För dom kan julika gärna ljuga o säga ayt de inte fått något?? Fyfan vad jobbigt akicka ju mail till dom direkt om att de inte ens skulle skicka varorna. Vill bara gråta.. har försökt med allt..

  GD Star Rating
  loading...
 74. M säger:

  Du måste verkligen spärra kortet. Så länge de har tillgång till ditt kortnummer kan de ju dra pengar när du väl har några. Spärra och beställ ett nytt.

  Till er som undrade om de kan se om ni har ”kryssat för en ruta” så spelar det ingen roll! Deras affärsmetoder utförs på ett sätt som kan anses bedrägligt.

  Jag skrev följande brev till dem:

  Mitt namn är XXXX
  Ordernr: XXXX
  Jag har 12-04-29 beställt ett prov på ansiktskräm för 29 kr. Erbjudandet signalerar att inga andra kostnader tillkommer, men när kortköpet godkänns förbinder sig kunden att betala ytterligare leverans. På detta sätt lurar ni som företag att konsumenten betalar mer än för det som står i annonsen.
  Jag har varit i kontakt med Polisen i Stockholm, Konsumentverket, konsumentombudsmannen i Sverige, min bank och även Svensk Handel. Flera känner redan sedan tidigare till era oseriösa affärsmetoder och det bedrägeri som ni lurar kunder genom.
  Ni är som företag anmälda av konsumentverket för falsk marknadsföring http://www.sverigeskonsumenter.se/Vad-vi-gor/Aktuellt/FormLife-anmals-till-Konsumentverket/.
  Då jag har ångerrätt upp till 14 dagar väljer jag genom ett mail skickat till er 12-04-29 att omgående använda mig av den och vill avbeställa båda produkterna i välkomstpaketet samt även att avsluta prenumeration direkt. Jag hänvisar till ert eget avtal gällande ångerrätten: ”Du kan ångra avtalet upp till 14 dagar efter att du har beställt ditt välkomstpaket”. Härmed önskar jag att dessa produkter ej skickas och att prenumeration avslutas omgående.
  Jag har även varit i kontakt med polisen, konsumentombudsmannen och Konsumentverket i Sverige och de styrker min rätt att avsluta detta avtal genom ångerrätten som finns i detta avtal. Jag har gjort en anmälan på er 12-04-30.
  Eventuella produkter som skickas från er sida kommer återsändas med vändande rekommenderat paket i retur.
  Jag kräver en bekräftelse via mail angående att ni mottagit detta brev och att ni därigenom bekräftar tydligt och klart att produkten samt prenumeration därigenom avslutas helt.
  Styrker ytterligare min rätt som kund angående era affärsmetoder efter samtal med Svensk Handel. Jag har tagit detta ärende vidare till polisen, Svensk Handel och Konsumentverket. Ärendet kommer att drivas vidare om fortsatt kontakt från er sida fortsätter. Ni som företag vilseleder kunder på ett sätt som kan anses bedrägligt.
  Jag motsätter mig betalningsansvar beroende på ett vilseledande erbjudande som är att anse som bedrägeri, Konsumentverket och Svensk Handel informerade. Polisanmälan kommer att göras.

  GD Star Rating
  loading...
 75. E säger:

  Jag har varit lika dum och blåögd 22/5. Sitter med en klump i halsen och känner mig väldigt hjälplös. Jag mailade och skickade brev till dom samma dag att jag använder mig av ångerrätten omgående utan några som helst svar tillbaka.

  Igår drog dom 29 kr på mitt konto, det var då jag insåg att det är nog värre än vad jag trodde från början.

  Idag 25/5 så kom paketet, som jag skickade tillbaka med en gång som rekommenderat. Med en med följande brev om uppsägning enligt lag, och att jag kommer polisanmäla detta om de skickar mig något mer eller om de inte säger upp min prenumeration.

  Jag valde också efter samtal med en polis att spärra mitt kort omgående, så de inte kan dra något. Samt att inte öppna något, utan skicka tillbaka allt i retur. Och rådet är om de skickar några som helst fakturor så ska jag absolut inte betala dom. För jag har rätten på min sida.

  Så nu är det bara att hoppas att de avslutar mig!
  För några pengar får de iallafall inte av mig.

  Tack tiil er som skrivit tidigare ni har verkligen hjälpt mig att agera direkt på ett korrekt sätt.

  // E

  GD Star Rating
  loading...
 76. Y säger:

  Jag har bestääled den 23,may men när jag fick mail från de då såg jag vad jag har gjort!!! men De skriver så här
  ”Har jag ångerrätt?
  Ja. Du kan ångra avtalet upp till 14 dagar efter att du har beställt ditt välkomstpaket. Kom ihåg att skicka tillbaka allt du mottagit i retur, i samma skicka som när du mottog det – du ska också komma ihåg att uppmärksamma oss på att du vill använda din ångerrätt och ange ditt kundnummer. Returvaror ska skickas till:
  FormLife
  Gasværksvej 30 D
  DK-9000 Aalborg
  Denmark”
  Då skicket jag mail till de för att säga upp Avtalet och CC till polisen och konsumentverket.

  GD Star Rating
  loading...
 77. Tanya säger:

  Jag skrev till deras support för en månad sen att jag ångrade mig och fick sen som så många andra ett mail om att de inte kunde dra pengar från mitt konto (spärrade det givetvis med en gång)
  Och att de skulle skicka faktura, nu 4 veckor senare har jag inte sett röken av nån faktura eller några varor tack och lov så hoppas att mina arga mail har bitit!

  GD Star Rating
  loading...
 78. Elisabeth säger:

  Kommer också att skicka mail till dem. Jag har för mig att jag inte har godkänt något avtal men är inte säker men gör ett försök. Dum som jag var så öppnade jag paketet för att kolla vad det var samma kväll…. Men skönt att veta att de inte kan dra några pengar då kortet är spärrat och nytt på väg till mig.

  GD Star Rating
  loading...
 79. Y säger:

  E-mail till Konsumentverket
  konsumentverket@konsumentverket.se
  E-mail till polisen
  mrbr@polisen.se
  Då Formlife vet att polisen och konsumentverket fick samma mail jag har också skickat ett rekomenderat brev till formlife

  GD Star Rating
  loading...
 80. A säger:

  Tack Anette! Det var den länken jag beställde från! Och tack Tanya, nu känns allt genast mycket bättre!

  GD Star Rating
  loading...
 81. Z säger:

  M!! När du skickade mailet vad la du för ämne så att de inte skulle skita i meddelandet? snälla hjälp!

  GD Star Rating
  loading...
 82. Melanie säger:

  Tack för allt stöd jag fått! Jag har inte sett röken av några produkter eller fakturor! Skönt, tur att jag såg detta så fort här inne, att jag hann ångra mig. De har gått lång tid nu så jag tror dom förstod min ångerrätt! :)

  GD Star Rating
  loading...
 83. Y säger:

  Hej Alla,
  Jag fick svar fån Formlife att min prenumeration är uppsagd.

  GD Star Rating
  loading...
 84. Täti Vihreä säger:

  Samma problem med detta företag i Finland.

  GD Star Rating
  loading...
 85. A säger:

  Har inte hört ett ljud av dem på över 1 vecka. Sist de skrev var när de ville att jag skulle ge dem ett kontonummer som fungerar, om jag inte gjorde det så skulle de skicka en faktura. Ingen faktura har kommit, inget svar har kommit på mina 10 mail och heller inte något svar på mitt brev jag skickat. Jag tror och hoppas att de har insett vad fel de har gjort. Läste på KOs hemsida nu att de inte längre kan dra pengar alls från kunders bankkort då banken de arbetat med har dragit sig ur. Nu är det rätt kört för dem. Och för de som blivit av med pengar så ska man kontakta sin bank så kan man få hjälp med att få tillbaka sina pengar. Jag tror att vi tillsammans har lyckats stoppa detta odrägliga företag! Bra jobbat! Stor eloge till oss!

  GD Star Rating
  loading...
 86. Annette säger:

  Jag har gjort samma dumhet som alla andra. Kontot är debiterat och jag kan inte säga upp abbonemanget utan de har dragit 2094 kr. De har inte fått tillbaka pakaten i tid säger de. Jag har skickat tillbaka dem samma dag jag fått dem. Fortare kan det inte bli.Har också sagt upp abbonemanget efter en dag. Känner mig heldum och kränkt!!
  Har idag Polisanmält Formlife för bedrägeri samt anmält dem till Konsumentombudsman, konsument Europa och Nordea banken.
  Samt stoppat flera transaktioner på banken.
  Hoppas man får pengarna tillbaka!!

  GD Star Rating
  loading...
 87. A säger:

  Har fått mail om att min prenumeration nu är uppsagd!! Lycklig! Har inte fått varken produkter eller fakturor från dem, och nu när jag fått bekräftat att min prenumeration inte längre existerar så borde de ju inte kunna göra något. Är så lättad och glad!

  GD Star Rating
  loading...
 88. Irena säger:

  Jag ha beställt Corexin samt Life Detox provpaket för 29 kr för att prova paketet. Eftersom jag har inte haft tid att prova den på en gång så avbeställde jag fortsatt prenumeration. Till svar fick jag att prenumeration är inom bindningstid och därför uppsagd from 23/5. Den 24/ mejlade jag igen att jag vill säga upp den. Den 29/5 får jag ett paket med 2 st Corexin och följesedeln där det står att summan är betalt från mitt konto 1196 kr. Från mitt konto framgår även att de har dragit 898 kr (antar att det avser Life Detox) för leveransen har inte kommit ännu.

  GD Star Rating
  loading...
 89. Anette säger:

  Fick svar om att min prenumeration är uppsagd. Hoppas dom inte fortsätter jävlas nu. Jag hoppas verkligen att det löser sig för er andra också!

  GD Star Rating
  loading...
 90. A säger:

  Hej, jag gjorde också tabben att gå på deras bluff för ca en månad sen. Läste en massa här och blev genast orolig. Ringde flera ggr till dem, utan svar förstås, samt mailade otaliga ggr. Fick enbart ett standardsvar tbx där de talade om att jag fortfarande hade bindningstid kvar men att de skulle ”släppa” mig när den gått ut. Jag mailade några ggr till där jag gick hårt mot hårt och förklarade att jag kommer göra en polisanmälan samt kontakta konsumentverket om jag får något mer från dem. Spärrade även mitt kort! Har inte hört något mer från dem, ynkryggarna!!
  Nu ikväll gick jag in på samma sida där allt började, av ren nyfikenhet. Allt står exakt likadant, de har bara bytt datum samt namn på produkten!!!! Hoppas de åker dit så det klingar om det! Tack för ordet, och lycka till alla Ni andra! :)

  GD Star Rating
  loading...
 91. A säger:

  Hej igen,
  döm av min förvåning när jag upptäckte i går att de skickat ett kvitto på att min sk prenumeration är avslutad!! JIPPIE!!!! Men hoppas fortfarande att de far dit e hör hemma!

  GD Star Rating
  loading...
 92. Peanutjellytime säger:

  Förstod inte förrän nu att jag blivit lurad på pengar men denna gången bryr jag faktiskt inte mig lika mycket. Första gången jag provat bantningspiller.. Jag har biverkningar såsom att magen är i olag MEN pillerna fungerar faktiskt. Om det beror på ändring av diet (kör en egen metod: nutrilett/modifast morgon & lunch sen protein & grönsaker till kvällsmat) i kombination med pillerna samt att jag har börjat cykla på jobb från och med idag, det vet jag inte. Har testat pillerna sen ca 10 dagar tillbaka. Jag har gått ner ca 32 kg sen ett år tillbaka men till slut fastnat på samma vikt. Men nu har det äntligen ändrats! Jag blir bara mindre och mindre! Jippi!:)

  GD Star Rating
  loading...
 93. AL säger:

  Hej.
  Jag tog välkomstpaketet sen väntade å väntade jag på den första försändelsen men det kom aldrig, så då ringde jag dit å fick då veta att det skulle ta ett tag innan det kom. Men jag behövde aldrig betala något å det drogs aldrig något från mitt kort. Sen hörde dom av sig och meddelade att dom slutat sälja corexin, å det var trist, för det fungerade väldigt bra på mig. Så, jag hade inga problem med dom =)kan ju ha berott på att dom inte kunde skicka ut några till mig men dom krävde inga mer pengar eller dylikt.

  Grattis till er som lyckas gå ner i vikt, hur ni än gör så är ni starka individer som har tålamod, det ska ni ha en eloge för! Det fungerar faktiskt om man bara ger sig attans på att det ska gå =)

  GD Star Rating
  loading...
 94. kadde säger:

  VARNING VARNING VARNING!!!
  Gamla ”Formlife” är den nya ”Health-C-P” och ”Formzones”
  Jag har varit dum nog som inte kikade in här innan jag beställde mitt välkomstpaket (Corexin, Green Detox) för 35 sek och ännu dummare som öppnade välkomstpaketet. Jag ringde min bank och spärrade mitt kort, fick även veta att det log ett reserverat belopp på över 1400 sek som Formzones tänkte dra snart. Jag var en aning snabbare och spärrade mitt kort. Nu vill de att jag ska skicka tillbaka varorna som jag har betalat 35 sek för i ordinarie skick annars måste jag ta emot nästa leverans som de kallar för ”den första reguljära sändningen”. Jag tänker inte betala mer eller skicka tillbaka något som jag har redan betalat för eller ta emot några beställningar som jag inte har gjort och ska bestrida varenda faktura som skickas via posten då de har inte tillgång till mitt kort längre. Jag har försökt ta kontakt med dem via telefon men numren på deras hemsidor stämmer inte.
  Vill bara varna er för att slippa hamna i samma sits som mig!
  Om det är någon som har några tips och råd till mig för att bli av med dem för gott så tipsa mig gärna :)

  GD Star Rating
  loading...
 95. Anna säger:

  Hej,
  jag har också blivit lurad. 35 kr för prova på av Corexin (måste varit väldigt liten text om något abonnemang. Råkade kasta ett öga på följesedel två där det längst ner står att jag har ett abonnemang och att nästa försändelse skickas om en vecka. De har redan dragit pengarna – 1398 kr!! Som jag antar är borta. Litar inte på att de inte drar mer pengar och har beställt nytt kort.Kommer att polisanmäla dem och till KO. På förpackningen står det http://www.formlife.com, som inte finns längre.

  GD Star Rating
  loading...
 96. Anna säger:

  Jo, glömde skriva om tabletten. Jag har ätit ett par tabletter under veckan, men har mest blivit uppblåst, känns då inte som om det kommer att fungera på mig, så aldrig mer hälsokost på nätet.

  GD Star Rating
  loading...
 97. Anita säger:

  Jag har testat tabletterna i fyra dagar. Jag är inte övervikt och tränar och äter relativt bra. Tabletterna gjorde att min mage blev uppblåst jag har tappat mat lust och känner inte hunger upp till 8. Jag gå på toa och kissar för ofta och prutar. Jag känner inte mig hungrig och sugen på mat när jag se det. Jag får mag kramper så fort jag få i mig för mycket mat det vill säja att jag kunde äta 4 del som innan. Nu är det slut med tabletterna jag tror inte de gör mig något vikt nedgång och är oroligt att inte de satt någon skada på tarmarna! Jag vill äta som förrått och känna mat lusten. Kunna gå på toa efter varje måltid som innan jag började med de. Jag har spärrat mitt kort och om då skicka något mer kommer jag anmäla de!!!

  GD Star Rating
  loading...
 98. Loppan säger:

  Hej, jag gick på samma tabbe som er andra. Men jag beställde cirka klockan 23.30 på kvällen, fick syn på den här sidan och skickade mitt ångermail direkt. Endast några timmar efter beställningen gjordes. Jag har även spärrat mitt kort, polisanmält dem och anmält till KO. Jag har skickat ”protestmail” angående min sk prenumation till både ”Health-C-P” och ”Formzones”. På de första mailen fick jag de automatiska svaren och sedan svar om att jag är bunden på prenumerationen till 20 mars. På svarsmailen där jag skrivit om polisanmälan, KO och att det är olagligt det dom håller på med har dom inte svarat. Jag hoppas verkligen inte att jag får några varor och fakturor, tycker det är konstigt om dom skickar hit välkomstpaketet när de inte kunde dra de 35 kronorna ens… Phu, hoppas att man slipper dom, skönt att veta att vi är fler som har lurats så att vi kan gå samman och stoppa deras framfart!!!

  GD Star Rating
  loading...
 99. Kev säger:

  Upplysning utifrån ovanstående kommentarer. Framezone eller Health – P – C stiftar inte lagar. Bara för att de döper ett dokument till ”Terms and Conditions” så innebär inte det att de paragrafer de uppger i det dokumentet är lagenliga, enbart att de vill få läsaren att tro att de är det. Exempelvis, en produkt som kostar 0 kr kostar 0 kr. När man beställer ett gratisprov, vilket ni alla gjort, så är inte det samma sak som att köpa en produkt av dem enligt paragraf 1.1, vilken säger att man binds upp mot ett medlemskap om man köper en produkt av dem eller, vice versa, att man måste vara medlem hos dem för att få köpa en av deras produkter. Den paragrafen är således ovidkommande för beställning av gratisprover med frakt för 35 SEK. Blåsningen ligger i att få konsumenten att tro att ett gratisprov är samma sak som ett köp av en produkt, ett begreppsligt vilseledande bedrägeri som aldrig skulle hålla vid en rättslig prövning.

  GD Star Rating
  loading...
 100. Kev säger:

  Domänet för sidan formezones.com ägs av

  PRO MEDIA SYSTEMS MMC AR FILIALI

  http://whois.domaintools.com/formezones.net

  FormeZone.com ägs av Forme Rehabilitation (om samma som Formezones?)

  16 John r Albanese Pl
  Eastchester, NY 10709-4402
  +1.914.771.5070
  http://www.aboutus.org/FormeZone.com

  GD Star Rating
  loading...
 101. annika l säger:

  Är så besviken på mig själv att JAG gick på den lätta,,,o blev totalt grundlurad!!!Har spärrat mitt kort o skrivit till företaget,,,räcker det???Eller ska jag göra något mer??Har beställt både Corexin och LifeDetox som provstart a 35kr styck.Har inte fått det än men det är betalt.Ska jag skicka tillbaka det när det kommer??Känner mig som en 45årig idiot!!

  GD Star Rating
  loading...
 102. Kadde säger:

  Annika
  Spärra kortet, gör en anmäla till konsumentverket via webben: http://www.konsumentverket.se/Vagledning–kontakt/Gor-en-anmalan/Anmal-via-webben/
  Skicka tillbaka varorna helst rekommenderat och mejla dem en kopia på sändningskvittot. Fortsätt mejla dem tills du får ett svar. Vill du att de svarar snabbare då kanske ska du nämna att du vänder dig till polisen och KO och gör en anmäla mot dem. Det har jag gjort och fick tillbaka ett svar inom fem minuter, men mina mejl var inte snälla. De måste mejla dig ett uppsägningskvitto för att vara på den säkra sida.

  GD Star Rating
  loading...
 103. kerstin säger:

  Spärrat kort, anmällt till ko och har polisanmällt det.Polisen kände igen företaget, de har fått in många anmällningar. Hoppas verkligen att de gör något åt att!!

  GD Star Rating
  loading...
 104. Beatriz säger:

  Hej… Hur gör jag nu när jag har betällt de här tabletterna, grejer är att jag fick ta reda allt bluff ang ”medlemskap” utan att man vet om det. Jag ska nu spärra mitt kort så de inte drar pengarna, jag har bara betalar det erbjudande som va på 35 kr men fick ta reda på nu att man är bunden att betala två omgångar till? alltså när jag betällde så såg jag ingenstans att man skulle betala 1398kr till!!!! Jag försöker säga upp abonemmang men det går inte!!! Har förskökt på olika sätt och de svarar inte heller på support mial!! VAd ska jag göra, jag börjar i alla fall att spärra mitt kort men sen kanske de skickar räkningen hem ju? Och så hamnar man på inkasso om man inte betalar? Eller hur blir det? Har öppnat paketet så jag kan inte lämna tillbaka det heller ju :( Tack Bea

  GD Star Rating
  loading...
 105. Sara säger:

  Hej,

  Har också gått på den här missen. Fick mitt provpaket i måndags 25/3 och öppnade det tyvärr. Spärrade mitt kort. Skickade ett mail till dom att jag inte ville fortsätta och fick tillsvars att min uppsägning går ut 2013-04-04 kl 00.00
  Nu en fråga till er som också gått på missen. Har ni fått några fakturor? Har ni betalt dom? Om inte, vad har hänt?
  Skulle detta oseriösa företag verkligen gå vidare med inkasso och kronofogden? Snälla, tacksam för hjälp.

  //En korkad brud som gått på detta!!

  GD Star Rating
  loading...
 106. Kadde säger:

  Bea, Sara
  Spärra kortet, gör en anmäla till både polisen och konsumentverket, forstätt mejla företaget tills du får ett svar från dem. Glöm inte nämna att du har anmält dem. Deras annons var vilseledande och du har betalat frakt för paketen så de är dina. De kan gå vidare till inkasso och kronofogden men du ska bestrida varenda faktura du får betala inte dem, för så länge du bestrider fakturan kan du inte få betalningsanmärkningar. När fakturan väl hamnar hos kronofogden kommer frågan att ställas till företaget om de vill driva ärendet vidare till domstolen vilket de oftast inte gör för de måste bevisa att deras villkor var glasklara för kunden. Så det kan vara bra om du sparar annonsen i din dator eller skriver ut den som bevismaterial ifall det skulle gå så långt. Om du behöver tips och råd kan du vända dig till konsumentrådgivning i din kommun de hjälper gärna till.
  Lycka till!

  GD Star Rating
  loading...
 107. Sara säger:

  Tack Kadde för ditt svar!
  Fick ett svar från dom första gången jag mailade. Då stod det bara att jag fortfarande var bunden, till 2013-04-05 00.00. Min nästa leverans ska komma 2013-04-02.
  Mailade dom då och frågade var jag skulle skicka tillbaka det och att jag kände mig lurad. Fick ett standardsvar att dom hade mottagit mitt mail. Dagen efter skickade jag ett till, där jag skrev att jag inte ville vara medlem hos dom längre. Att ärendet är polisanmält och anmält till KO och kortet är spärrat. Att jag inte tänker betala något mer för ev varor dom skickar. Endast fått standardsvaret tillbaks!
  Behöver jag polisanmäla? Känner mig så jädrans dum som gått på detta!!
  Har pratar med kronofogden för att höra om dom hade några fall ang detta företag men vad dom kunde se var där inga. Hittar inte deras orgnr någonstans!

  Mår riktigt kass av detta. Vill ju inte betala närmre 3000:- till detta företag!

  Glad Påsk

  //Sara

  GD Star Rating
  loading...
 108. Carro säger:

  Hej!! Känner så igen det ni skriver. Jag har också åkt på deras bluff och känner mig helt knäckt över detta. Har polisanmält dem och anmält dem på Konsumentverket. Mailade dem men inget svar än. Spärrat mitt konto. Vad mer ska jag göra?! / Carro

  GD Star Rating
  loading...
 109. Christian Davidson säger:

  VARNING! Corexin säljs med mycket elaka villkor i det finstilta, där man i välkomstpaketet för 35:- förbinder sig att köpa varor för ytterligare 1400:-. Företaget bakom Corexin har blivit anmälda upprepade gånger till konsumentombudsmannen och de gick i konkurs i november 2012. Nu har Corexin återuppstått och de fortsätter med samma scam, nu genom annonser på facebook.

  I Sverige så ”vet” ingen vad det kostar samhället, utan Skatteverket brukar nämna att det saknas 100 miljarder i statskassan varje år och för bluffakturor, så finns en gammal höftad siffra på 1,2 miljarder – men det finns ingen som vet..

  Men visste du att Storbritanniens NFA, National Fraud Authority i mars 2012 uppskattade att bedrägerier kostade Storbritannien 73 miljarder pund per år – i direkta och indirekta kostnader.Jämför man den kostnaden på Sverige – rent befolkningsmässigt, så kostar bedrägerier Sverige 118 miljarder svenska kronor per år. Se fördelningen på bilden (baserad på Storbritanniens siffror och fördelning)

  NFA, National Fraud Authority är ungefär att jämföra med Ekobrottsmyndigheten, med den stora skillnaden att NFA har direkt informationsamarbete med samtliga väsentliga brittiska myndigheter och får därmed mycket relevant data. I Sverige finns inte sådant myndighetssamarbete.

  GD Star Rating
  loading...
 110. Christina Linnea säger:

  Det enda som minskade i vikt var min plånbok!

  GD Star Rating
  loading...
 111. Sanna säger:

  ADVARER MOT FORMZONES!!!!! Hold dere langt unna dette firmaet, og informer alle dere kjenner, om at dette er SVINDEL OG LURERI!!!

  GD Star Rating
  loading...
 112. Ivonne säger:

  Tack till er alla för de olika varningar, bestämde mig för att söka olika kommentar innan jag kunde bestämma mig för att ”testa för 35 kr”…jag kan säga med säkerhet att jag inte kommer att beställa något ….än en gång, TACK SÅ MYCKET FÖR INFORMATIONEN OCH DELNINGen AV ERFARENHETERNA..

  GD Star Rating
  loading...
 113. Beatrice säger:

  Hejsan, jag har åkt på samma sak beställde både Corexin och life detox och dum som jag var öppnade jag välkommspaketet, och kan då inte skicka tillbaka är det någon där ute som gjort samma misstag som jag och öppnat välkommspaketet? Men vill skicka tillbaka och har en oanvänd förpackning eftersom man får 2 till.

  Om någon vill så kan vi kanske komma på en lösning så vi får tillbaka lite pengar att om nån skickar ett paket till mig så skickar jag in det som mitt välkommspaket och får då förhoppningsvis mina pengar tillbaka å då delar vi på dom!

  JAG ÄR HUNDRA procent ärlig jag har inte råd att förlora 3000 kr och är så sjukt irreterad så jag tänkte att någon känner lika så kan vi hjälpas åt! Behöver omg hjälp så inte 14 dagars ångersrätten går ut. Ni kan nå mig snabbast på beatrice_lundquist1@hotmail.com

  GD Star Rating
  loading...
 114. Kaj säger:

  Beatrice!

  Spärra ditt kort, du har betalt 35 kr så varorna är dina oavsett du har öppnat paketet, använt något etc. så lägg det i ett kuvert, skicka det REK tillbaka, spar kvittot från posten och maila dem att du har rätt enligt svensk
  lag att ångerrätten gäller. Spara mailet som bevis.

  Polisanmäl dem, anmäl dem till Konsumentverket och vänd dig sedan till konsumenteuropa.se som kan hjälpa till med råd.

  De villkor de skriver är inte juridiskt ok, de håller aldrig utan är skrämselpropaganda. Det är bara att bestrida ev. fakturor. Spar all korrespondens som bevis.

  Du kommer att få några mail om att du är bunden, sedan kommer de maila och säga att de inte kan dra pengar enligt överenskommelse. Så är det för alla som gjort misstaget.

  Kommer det varor så är det bara att stryka över din adress med spritpenna, lägga det på lådan igen och så är det posten som får frakta tillbaka skiten. Posten kan inte dela ut något till en postadress som de ej kan tyda.

  Ha det bra !

  GD Star Rating
  loading...
 115. Carola säger:

  Helt rätt !

  Skicka tillbaka det du fått i ett rekomenderat brev. Om de säger att du har öppnat eller använt det du fått, hur tror du att de skall kunna bevisa det efter det att de mottagit returen. Det kan ju lika gärna vara de som har öppnat dem då de fick tillbaka paketen. Bortom allt rimligt tvivel du vet. Hävda ångerrätten och skicka tillbaka allt du fått i ett REK brev och som returadress skriver du också adress till dem. Till slut måste de ta emot sina grejor och sedan ligger bevisbördan på dem. Spar kvittot från posten som visar att du har skickat tillbaka grejorna.

  Hårt mot hårt!

  GD Star Rating
  loading...
 116. Carola säger:

  Uppmanar alla som tyvärr gått på denna dynga att anmäla Healthcare-c-p (f.d Formlife) till:

  Polismyndigheten (Vilseledande villkor och bedrägeri)
  Konsumentverket (Varningar i media)
  Svensk Handel (Varningar i media)
  Konsument Europa (Varningar i media och hjälp mot företaget)

  Kontakta även Janne Josefsson på SVT Uppdrag granskning. Han kan hitta dem i Danmark och släpa ut dem i ljuset.

  GD Star Rating
  loading...
 117. Sven säger:

  Precis som Carola skriver:

  Varför oroar ni er? Det är ett bluff företag. Om ni spärrar ert konto och skiter i att besvara dem så dör det ut. Skickar de en faktura, skit i den. De vill skrämmas. Och om man är rädd så går man med på saker för att få lugn och ro, som innan man beställde.

  Skicka tillbaka skiten i ett rekommenderat brev och hävda er ångerrätt. DET ABSOLUT VIKTIGASTE
  är att spärra kontot. De vill tjäna 1450 kr på varje person. Är det 10 st så är det 10450 kr och 100 st så är det 145000 kr. Tror ni att de bryr dig om man har skickat tillbaka det oöppnat? Nope! Allt bygger på volym och så många lurade man kan sno på så många leveranser som är möjligt.

  1: Spärra ditt kort
  2: De har inga villkor som håller i svensk domstol
  3: Skicka tillbaka produkten i ett REK brev
  4: Spar kvittot från posten
  5: Anmäl till Polis och KO
  6: Bestrid ev. faktura och skicka tillbaka den
  7: De kommer aldrig skicka ett giltigt inkasso krav
  8: Koppla av
  9: Maila dem och be dem fara åt H-te, OM det känns rätt!!!
  10: Lär dig att inte handla vad som helst på nätet

  GD Star Rating
  loading...
 118. Tayebeh Mojabi säger:

  Tyvärr! jag har beställt innan att se varningarna på internet, och jag märker nu att företaget är bluff på grund av att jag försöker av beställa produkter på support@health-c-p.com det går inte. jag har ångrat mig på grund av mag. sår

  GD Star Rating
  loading...
 119. linda säger:

  Hej Tayebeh. Testa deras support-formulär, klicka här!
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 120. lisa säger:

  Är det nån som fått fakturor skickade till sig när ni spärrat kontot? Om man betalar provpaketet och det första paketet, då går det ju inte att avsluta kontot då heller eftersom dom inte svarar på mailen eller hur? Då kan dom fortsätta och skicka paket jämt ju. Bästa är väl att spärra kortet då väl. Nån som fått det till inkasso?

  GD Star Rating
  loading...
 121. linda säger:

  Lisa: Jag har för mig att Corexin går med på att avsluta abonnemanget när man betalt det dyra ordinarie paketet. Däremot verkar de vara otrevliga och påstridiga om ångerrätten för de som bestrider att betala det första ordinarie paketet. Maila dem om att säga upp abonnemanget, be om en bekräftelse. Spara den. Då har du all rätt emot inkasso sen och bevis på att abonnemanget är avslutat. Det är inte vanligt alls att sådana här företag driver något till inkasso, de lever på de stackare som tvingas betala första ordinarie paketet och orkar inte lägga tid och kraft på inkasso, där de skulle ha ett svagt case, eftersom de är svartlistade.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 122. linda säger:

  Hej allihopa! En svensk stor tidning vill göra ett reportage om Corexins lurendrejeri och söker någon som blivit drabbad och kan tänka sig att ställa upp på ett reportage. Hör av dig till mig ifall du är intresserad!
  -Linda på Viktvägvisaren, kontakt@viktvagvisaren.se

  GD Star Rating
  loading...
 123. Lurad! säger:

  Tjejen och jag beställde dessa provpaket vilket vi tyckte de lät rätt schysst att pröva om de fungerar.

  Vi hade fått sakerna igår och idag när jag kollar mitt konto så ser jag att de dragits
  -35
  -35
  – 1491,21 kr (igår)
  – 70,96 kr (idag)

  Jag ringer genast Nordea och ber dom spärra mitt kort och inser att jag har blivit lurad. Tjejen kollar sitt konto och där har de hunnit dra av 271 kr.

  Vi båda har spärrat och anmält till polisen.
  Jag vet inte om Nordea gör en återbetalning på detta men jag hoppas verkligen de gör de.

  Jag bad växeln strypa ”reservatonen som låg på strax under 1500 kr men han sa att de inte kan göra de fören de fått bevis på att de är bedrägeri företag. Herregud säger jag bara, som förmånskund så borde väl ändå banken lyssna på sina kunder!?

  Sista gången jag köper något överhuvudtaget på internet.
  Magsår och blåst, det är exakt så man har de nu..

  GD Star Rating
  loading...
 124. Lurad! säger:

  Förresten, om de står ”reservation 1491 kr” på mitt konto och jag spärrar mitt kort är pengarna redan dragna eller bryts överföringen på de sättet?

  Om någon vet så mejla mig gärna på vagge02@hotmail.com

  Tack snälla!

  GD Star Rating
  loading...
 125. Siri säger:

  Jag har också blivit lurad köpte både green detox OCH raw burn från formezones och har blivit av med över 3000kr :(

  har skickat tillbaka båda produkterna oanvända och sagt att jag har ångerrätt/retur. undrar om det finns en liten möjlighet att få tillbaka pengarna, har dock gjort ytterligare ett misstag skickade aldrig med spårningsnummer så de kommer väl säga att dom inte fått något tillbaka?

  GD Star Rating
  loading...
 126. linda säger:

  Siri: Skrev du ditt namn och adress på paketet som avsändare? Då kanske de kan spåra det ändå… Kontakta deras kundtjänst och be om råd, samt säg att du hävdar din ångerrätt! Du måste meddela dem också, det räcker inte att bara skicka tillbaka paketet.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 127. Siri säger:

  jag skickade tillbaka i originalförpackninga där mitt namn stod och bara kryssade över och skrev till deras returadress.. hur spårar jag då? deras kundtjänst går inte att få tag på är bara ett dyrt betalnummer där ingen svarar :( Jag har mailat och sagt att jag hävdar ångerrätt och dom svarar helt orimliga automatiska svar… finns det någon som fått pengarna tillbaka?

  GD Star Rating
  loading...
 128. Anita säger:

  Jag har sagt upp det förra månaden, men dom har dragit pengar det här månaden oxå. Men har inte fått något paket.

  GD Star Rating
  loading...
 129. Siri säger:

  Jag skickade tillbaka mina paket och har nu FÅTT TILLBAKA mina pengar! jag skrev ett långt mail till dom där jag hotade med polisanmälan etc och vet verkade funka! stå på er alla som blivit lurade.

  GD Star Rating
  loading...
 130. åsa säger:

  Helt värdelöst,har ätit Corexin +plåster i 2 månader men har inte gott ner 1 HG. Är överviktig 177cm lång och väger 91 kg så det är nödvändigt med viktminskning.Jätte besviken

  GD Star Rating
  loading...

Tyck till!

Dela gärna med dig av dina erfarenheter!

Vi kommer inte att godkänna kommentarer som går utanför ämnet, är osakliga eller aggressiva. Vissa kommentarer godkänns automatiskt, men kan i efterhand tas bort efter att vi granskat dem manuellt.

Skrivet av: Linda Stark bloglovin Hälsa Topplista
x
Har vi hjälpt dig?

Lika vår Facebooksida:


Du kan även:
Rekommendera oss på Google+: