Det här är Corexin

”Minskar kolhydratupptaget och sänker GI:t”

Omdömen

GD Star Rating
loading...

Lämna ditt betyg här!


VARNING! Corexin säljs med mycket elaka villkor i det finstilta, där man i välkomstpaketet för 35:- förbinder sig att köpa varor för ytterligare 1400:-. Företaget bakom Corexin har blivit anmälda upprepade gånger till konsumentombudsmannen och de gick i konkurs i november 2012. Nu har Corexin återuppstått och de fortsätter med samma scam, nu genom annonser på facebook.

Köp inte Corexin om du inte har lusläst det finstilta och är helt klar över vad du ger dig in på. Vi rekommenderar att i stället välja ett annat bantningspiller med gröna kaffebönor. White One Green Coffee och Green Coffee Pure är i princip identiska med Corexin och säljs utan abonnemang av ett hederligt företag.

Corexin innehåller klorogensyra som utvinns ur gröna kaffebönor. Det gör att blodsockerpåslaget efter en måltid blir lägre, vilket i sin tur gör att mindre fett lagras. Kroppen tar även upp mindre socker ur maten och när kroppen ska hämta lagrad energi tas det från fettreserverna istället för sockerreserverna. Som konsekvens går man ner i vikt.

Klorogensyra har vetenskapligt bevisad effekt och passar speciellt bra att kombinera med mat med lågt GI. Läs mer om gröna kaffebönor här.


Frågor och svar om Corexin

 

Corexins aktiva ämne är klorogensyra, som finns i gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyra hämmar kroppens upptag av glukos ur maten, så att blodsockernivån blir lägre och mindre energi lagras efter en måltid. Den saktar också ner delar av glukoscykeln så mindre glykogen (lagrad energi) omvandlas till glukos (blodsocker), vilket även det sänker blodsockret.

Genom att dricka stora mängder kaffe, mer än 5 koppar per dag, minskar man risken för att utveckla typ 2 diabetes. Troligtvis beror detta på klorogensyran i kaffet. Men att dricka så mycket kaffe ger stora mängder koffein, vilket påverkar kroppen negativt. Corexin innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad man normalt får i sig via kaffe, utan koffeinets negativa effekter. Rostningen av kaffebönor förstör också delar av klorogensyran, vilket man undviker genom att Corexin utvinns ur gröna, orostade kaffebönor. Corexin innehåller inget koffein.

Klorogensyra påverkar inte bara glukoscykeln utan är också en antioxidant och bra för hälsan i allmänhet.

Läs mer om gröna kaffebönor på vår ingredienssida om gröna kaffebönor eller på Gröna Kaffebönor.se.

Ja. Det är vetenskapligt bevisat, både i laboratorium och på försökspersoner, att klorogensyra gör att blodsockernivån blir lägre efter en måltid.

I olika dubbelblindstudier har överviktiga personer i snitt gått ner ca 5 kg efter 60 dagar ätandes klorogensyra, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

Det är vetenskapligt bevisat att klorogensyra verkligen påverkar glukosupptaget och blodsockret. Det finns ett nästintill identiskt preparat, Svetol, som säljs i Europa. Deras tillverkare har gjort dubbelblindstudier där försökspersonerna gått ner ca 5 kg i vikt på 60 dagar utan att ändra sin kost eller träning, mot placebogruppen som gick ner 2.8 kg under samma tid, så det verkar onekligen fungera.

I en japansk studie på människor och råttor med högt blodtryck visade sig klorogensyra sänka blodtrycket. Det stod inget om någon viktminskning, men studien fokuserade främst på blodtryck och det framgår inte om försökspersonerna var överviktiga.

Klorogensyra är en antioxidant. Antioxidanter verkar positivt på kroppen inom ett antal områden. Kaffe minskar även risken för leversjukdomar och gallsten, troligtvis på grund av klorogensyran.

VARNING! Corexin säljs med mycket elaka villkor i det finstilta, där man i välkomstpaketet för 35:- förbinder sig att köpa varor för ytterligare 1400:-. Företaget bakom Corexin har blivit anmälda upprepade gånger till konsumentombudsmannen och de gick i konkurs i november 2012. Nu har Corexin återuppstått och de fortsätter med samma scam, nu genom annonser på facebook. Köp inte Corexin om du inte har lusläst det finstilta och är helt klar över vad du ger dig in på.

Vi rekommenderar att istället välja ett annat bantningspiller med klorogensyra. White One Green Coffee och Green Coffee Pure är i princip identiska med Corexin och säljs utan abonnemang av ett hederligt företag.

Corexin säljs i skrivande stund (8 mars 2013) via annonser på facebook samt på tillverkarens hemsida.

Läs i stället vår översikt om bantningspiller för att hitta vad som passar just dig bäst, eller testa de populära Burn X5 eller White One Garcinia Cambogia

Absolut inte. De har blivit anmälda upprepade gånger till konsumentombudsmannen, bland annat av oss på Viktvägvisaren, för sina oetiska och sviniga villkor i det finstilta.

Efter massiv kritik från svenska och danska konsumentombudsmannen gick Formlife till slut i konkurs i november 2012. I februari 2013 har Formlife ha återuppstått under namnet Health Care Payment (Health C-P). De annonserar för Corexin på facebook samt sin hemsida och har samma sviniga villkor som före konkursen.

Öppna inte välkomstpaketet! Du har 14 dagars ångerrätt och kan skicka tillbaka paketet så länge produkten inte har använts, helst ska paketet vara oöppnat. Betala porto själv och skicka paketet tillsammans med en lapp med namn, adress, e-mail och ordernummer till:

Health Care Payment
Postboks 313
9100 Aalborg
Denmark

Kontakta genast Health-C-P, hävda din ångerrätt och avbeställ abonnemanget. Deras kundtjänst finns här: https://www.health-c-p.com/index.php?p=4 Kundtjänsten har tyvärr rykte om sig att vara otrevlig och inte gå med på den ångerrätt du har på 14 dagar. Stå på dig.

14 dagar efter att du beställt välkomstpaketet kommer Health-C-P att skicka det ordinarie paketet samt dra 1398:- från ditt visakort. Om de inte hunnit dra pengarna än, kan du skynda dig att spärra kortet. Det kan vara lättare än att försöka få tillbaka pengarna i efterhand.

Det finstilta för Corexin, det vill säga det du gick med på när du köpte välkomsterbjudandet, finns här. Klicka ”villkor” nere till höger.

Anmäl gärna Corexin till konsumentombudsmannen om du känner dig lurad.

Har du tips över vad mer man kan göra, hör av dig så lägger jag upp infon här!

Köpte du kombinationserbjudandet med Corexin och Life Detox:
Dessa två piller säljs av samma företag, med samma elaka villkor i det finstilta. Säg upp Life Detox abonnemanget omedelbart på samma sätt som Corexin. Annars kan du bli skyldig dem 2 x 1 398:-, det vill säga 2 796:-.

Köpte du kombinationserbjudandet med Corexin och Green Detox:
Corexin och Green Detox säljs av olika företag, så du behöver kontakta båda. För Corexin, se detaljerna ovan. För Green Detox heter företaget Formezones. Reglerna för Green Detox är ungefär likadana som för Corexin, så gör samma saker mot Formezones som mot Health-C-P:
Formezones.com
Telefon: 08 40 30 99 86 (på engelska)
Email: support@formezones.com

Formezones
Postboks 313
9100 Aalborg
Denmark

Formezones har generellt något elakare villkor än Corexin, de drar pengar för nästa paket efter bara 5 dagar, men det är oklart vad som gäller för kombinationserbjudandet om de båda produkterna.

Gjordes köpet före november 2012:
Eftersom Formlife har gått i konkurs och konkursboet avslutats tror jag inte det är något man kan göra. Betala ingenting till dem.

Här är Konsument Europas pressmeddelande om Formlifes konkurs, med information till konsumenter med krav mot konkursboet.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Corexin ska fungera.
I första paketet följer det med ett introduktionshäfte och med andra paketet kommer boken ”Corexin – en slankare livsstil”. Det är troligt att det står kostråd där. Jag har inte hittat några speciella regler om vad du får eller inte får äta upplagda på nätet. Min personliga kommentar är att eftersom Corexin syftar till att minska kroppens kolhydratupptag vore det rimligt om det kombinerades med en låg-kolhydrat diet eller någon GI-diet.
Nej. Trots att Corexins aktiva substans klorogensyra utvinns ur gröna kaffebönor innehåller inte Corexin koffein.

 • Klorogensyra har visat sig effektiv och ge viktnedgång i flera studier, så det är ingen bluff.
 • Eftersom klorogensyra är en antioxidant är det bra för hela kroppen

 • Oseriöst bluff-företag med sviniga villkor. Läs det finstilta riktigt noga innan du beställer. Eller välj ett annat banntingspiller med klorogensyra, såsom White One Green Coffee och Green Coffee Pure som är i princip identiska med Corexin och säljs utan abonnemang av ett hederligt företag.
 • Att leva sunt, äta riktigt och röra på dig är något du bör sträva efter, inte bara efter att snabbt gå ner i vikt. Nackdelen med ett viktminskningspreparat som Corexin är att det är en genväg och att du tappar de positiva ”bieffekterna” som du får med andra bantningsmetoder, såsom en sundare livsstil.
 • En risk är att det blir dyrt i längden och du bara får några kilos viktnedgång för pengarna
 • Är du inte överviktig är det inte säkert att du tappar i vikt

Klorogensyra finns i flera bantningspiller, bland andra White One Green Coffee och Green Coffee Pure.

Klorogensyrapiller tillhör den grupp bantningspiller som sänker GI:t och blockerar kolhydrater. Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Köp inte Corexin om du inte har lusläst det finstilta och är helt klar över vad du ger dig in på. Vi rekommenderar att istället välja ett annat bantningspiller med klorogensyra. White One Green Coffee och Green Coffee Pure är i princip identiska med Corexin och säljs utan abonnemang av ett hederligt företag.

Du kan även läsa vår översikt om bantningspiller för att hitta vad som passar just dig bäst, eller testa de populära Burn X5 eller White One Garcinia Cambogia

Var inte bantningspiller med klorogensyra något för dig? Titta runt på sajten eller läs vår översikt om bantningspiller så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

 

Betyg och kommentarer

 1. annika l säger:

  Är så besviken på mig själv att JAG gick på den lätta,,,o blev totalt grundlurad!!!Har spärrat mitt kort o skrivit till företaget,,,räcker det???Eller ska jag göra något mer??Har beställt både Corexin och LifeDetox som provstart a 35kr styck.Har inte fått det än men det är betalt.Ska jag skicka tillbaka det när det kommer??Känner mig som en 45årig idiot!!

  GD Star Rating
  loading...
 2. Kadde säger:

  Annika
  Spärra kortet, gör en anmäla till konsumentverket via webben: http://www.konsumentverket.se/Vagledning–kontakt/Gor-en-anmalan/Anmal-via-webben/
  Skicka tillbaka varorna helst rekommenderat och mejla dem en kopia på sändningskvittot. Fortsätt mejla dem tills du får ett svar. Vill du att de svarar snabbare då kanske ska du nämna att du vänder dig till polisen och KO och gör en anmäla mot dem. Det har jag gjort och fick tillbaka ett svar inom fem minuter, men mina mejl var inte snälla. De måste mejla dig ett uppsägningskvitto för att vara på den säkra sida.

  GD Star Rating
  loading...
 3. kerstin säger:

  Spärrat kort, anmällt till ko och har polisanmällt det.Polisen kände igen företaget, de har fått in många anmällningar. Hoppas verkligen att de gör något åt att!!

  GD Star Rating
  loading...
 4. Beatriz säger:

  Hej… Hur gör jag nu när jag har betällt de här tabletterna, grejer är att jag fick ta reda allt bluff ang ”medlemskap” utan att man vet om det. Jag ska nu spärra mitt kort så de inte drar pengarna, jag har bara betalar det erbjudande som va på 35 kr men fick ta reda på nu att man är bunden att betala två omgångar till? alltså när jag betällde så såg jag ingenstans att man skulle betala 1398kr till!!!! Jag försöker säga upp abonemmang men det går inte!!! Har förskökt på olika sätt och de svarar inte heller på support mial!! VAd ska jag göra, jag börjar i alla fall att spärra mitt kort men sen kanske de skickar räkningen hem ju? Och så hamnar man på inkasso om man inte betalar? Eller hur blir det? Har öppnat paketet så jag kan inte lämna tillbaka det heller ju :( Tack Bea

  GD Star Rating
  loading...
 5. Sara säger:

  Hej,

  Har också gått på den här missen. Fick mitt provpaket i måndags 25/3 och öppnade det tyvärr. Spärrade mitt kort. Skickade ett mail till dom att jag inte ville fortsätta och fick tillsvars att min uppsägning går ut 2013-04-04 kl 00.00
  Nu en fråga till er som också gått på missen. Har ni fått några fakturor? Har ni betalt dom? Om inte, vad har hänt?
  Skulle detta oseriösa företag verkligen gå vidare med inkasso och kronofogden? Snälla, tacksam för hjälp.

  //En korkad brud som gått på detta!!

  GD Star Rating
  loading...
 6. Kadde säger:

  Bea, Sara
  Spärra kortet, gör en anmäla till både polisen och konsumentverket, forstätt mejla företaget tills du får ett svar från dem. Glöm inte nämna att du har anmält dem. Deras annons var vilseledande och du har betalat frakt för paketen så de är dina. De kan gå vidare till inkasso och kronofogden men du ska bestrida varenda faktura du får betala inte dem, för så länge du bestrider fakturan kan du inte få betalningsanmärkningar. När fakturan väl hamnar hos kronofogden kommer frågan att ställas till företaget om de vill driva ärendet vidare till domstolen vilket de oftast inte gör för de måste bevisa att deras villkor var glasklara för kunden. Så det kan vara bra om du sparar annonsen i din dator eller skriver ut den som bevismaterial ifall det skulle gå så långt. Om du behöver tips och råd kan du vända dig till konsumentrådgivning i din kommun de hjälper gärna till.
  Lycka till!

  GD Star Rating
  loading...
 7. Sara säger:

  Tack Kadde för ditt svar!
  Fick ett svar från dom första gången jag mailade. Då stod det bara att jag fortfarande var bunden, till 2013-04-05 00.00. Min nästa leverans ska komma 2013-04-02.
  Mailade dom då och frågade var jag skulle skicka tillbaka det och att jag kände mig lurad. Fick ett standardsvar att dom hade mottagit mitt mail. Dagen efter skickade jag ett till, där jag skrev att jag inte ville vara medlem hos dom längre. Att ärendet är polisanmält och anmält till KO och kortet är spärrat. Att jag inte tänker betala något mer för ev varor dom skickar. Endast fått standardsvaret tillbaks!
  Behöver jag polisanmäla? Känner mig så jädrans dum som gått på detta!!
  Har pratar med kronofogden för att höra om dom hade några fall ang detta företag men vad dom kunde se var där inga. Hittar inte deras orgnr någonstans!

  Mår riktigt kass av detta. Vill ju inte betala närmre 3000:- till detta företag!

  Glad Påsk

  //Sara

  GD Star Rating
  loading...
 8. Carro säger:

  Hej!! Känner så igen det ni skriver. Jag har också åkt på deras bluff och känner mig helt knäckt över detta. Har polisanmält dem och anmält dem på Konsumentverket. Mailade dem men inget svar än. Spärrat mitt konto. Vad mer ska jag göra?! / Carro

  GD Star Rating
  loading...
 9. Christian Davidson säger:

  VARNING! Corexin säljs med mycket elaka villkor i det finstilta, där man i välkomstpaketet för 35:- förbinder sig att köpa varor för ytterligare 1400:-. Företaget bakom Corexin har blivit anmälda upprepade gånger till konsumentombudsmannen och de gick i konkurs i november 2012. Nu har Corexin återuppstått och de fortsätter med samma scam, nu genom annonser på facebook.

  I Sverige så ”vet” ingen vad det kostar samhället, utan Skatteverket brukar nämna att det saknas 100 miljarder i statskassan varje år och för bluffakturor, så finns en gammal höftad siffra på 1,2 miljarder – men det finns ingen som vet..

  Men visste du att Storbritanniens NFA, National Fraud Authority i mars 2012 uppskattade att bedrägerier kostade Storbritannien 73 miljarder pund per år – i direkta och indirekta kostnader.Jämför man den kostnaden på Sverige – rent befolkningsmässigt, så kostar bedrägerier Sverige 118 miljarder svenska kronor per år. Se fördelningen på bilden (baserad på Storbritanniens siffror och fördelning)

  NFA, National Fraud Authority är ungefär att jämföra med Ekobrottsmyndigheten, med den stora skillnaden att NFA har direkt informationsamarbete med samtliga väsentliga brittiska myndigheter och får därmed mycket relevant data. I Sverige finns inte sådant myndighetssamarbete.

  GD Star Rating
  loading...
 10. Christina Linnea säger:

  Det enda som minskade i vikt var min plånbok!

  GD Star Rating
  loading...
 11. Sanna säger:

  ADVARER MOT FORMZONES!!!!! Hold dere langt unna dette firmaet, og informer alle dere kjenner, om at dette er SVINDEL OG LURERI!!!

  GD Star Rating
  loading...
 12. Ivonne säger:

  Tack till er alla för de olika varningar, bestämde mig för att söka olika kommentar innan jag kunde bestämma mig för att ”testa för 35 kr”…jag kan säga med säkerhet att jag inte kommer att beställa något ….än en gång, TACK SÅ MYCKET FÖR INFORMATIONEN OCH DELNINGen AV ERFARENHETERNA..

  GD Star Rating
  loading...
 13. Beatrice säger:

  Hejsan, jag har åkt på samma sak beställde både Corexin och life detox och dum som jag var öppnade jag välkommspaketet, och kan då inte skicka tillbaka är det någon där ute som gjort samma misstag som jag och öppnat välkommspaketet? Men vill skicka tillbaka och har en oanvänd förpackning eftersom man får 2 till.

  Om någon vill så kan vi kanske komma på en lösning så vi får tillbaka lite pengar att om nån skickar ett paket till mig så skickar jag in det som mitt välkommspaket och får då förhoppningsvis mina pengar tillbaka å då delar vi på dom!

  JAG ÄR HUNDRA procent ärlig jag har inte råd att förlora 3000 kr och är så sjukt irreterad så jag tänkte att någon känner lika så kan vi hjälpas åt! Behöver omg hjälp så inte 14 dagars ångersrätten går ut. Ni kan nå mig snabbast på beatrice_lundquist1@hotmail.com

  GD Star Rating
  loading...
 14. Kaj säger:

  Beatrice!

  Spärra ditt kort, du har betalt 35 kr så varorna är dina oavsett du har öppnat paketet, använt något etc. så lägg det i ett kuvert, skicka det REK tillbaka, spar kvittot från posten och maila dem att du har rätt enligt svensk
  lag att ångerrätten gäller. Spara mailet som bevis.

  Polisanmäl dem, anmäl dem till Konsumentverket och vänd dig sedan till konsumenteuropa.se som kan hjälpa till med råd.

  De villkor de skriver är inte juridiskt ok, de håller aldrig utan är skrämselpropaganda. Det är bara att bestrida ev. fakturor. Spar all korrespondens som bevis.

  Du kommer att få några mail om att du är bunden, sedan kommer de maila och säga att de inte kan dra pengar enligt överenskommelse. Så är det för alla som gjort misstaget.

  Kommer det varor så är det bara att stryka över din adress med spritpenna, lägga det på lådan igen och så är det posten som får frakta tillbaka skiten. Posten kan inte dela ut något till en postadress som de ej kan tyda.

  Ha det bra !

  GD Star Rating
  loading...
 15. Carola säger:

  Helt rätt !

  Skicka tillbaka det du fått i ett rekomenderat brev. Om de säger att du har öppnat eller använt det du fått, hur tror du att de skall kunna bevisa det efter det att de mottagit returen. Det kan ju lika gärna vara de som har öppnat dem då de fick tillbaka paketen. Bortom allt rimligt tvivel du vet. Hävda ångerrätten och skicka tillbaka allt du fått i ett REK brev och som returadress skriver du också adress till dem. Till slut måste de ta emot sina grejor och sedan ligger bevisbördan på dem. Spar kvittot från posten som visar att du har skickat tillbaka grejorna.

  Hårt mot hårt!

  GD Star Rating
  loading...
 16. Carola säger:

  Uppmanar alla som tyvärr gått på denna dynga att anmäla Healthcare-c-p (f.d Formlife) till:

  Polismyndigheten (Vilseledande villkor och bedrägeri)
  Konsumentverket (Varningar i media)
  Svensk Handel (Varningar i media)
  Konsument Europa (Varningar i media och hjälp mot företaget)

  Kontakta även Janne Josefsson på SVT Uppdrag granskning. Han kan hitta dem i Danmark och släpa ut dem i ljuset.

  GD Star Rating
  loading...
 17. Sven säger:

  Precis som Carola skriver:

  Varför oroar ni er? Det är ett bluff företag. Om ni spärrar ert konto och skiter i att besvara dem så dör det ut. Skickar de en faktura, skit i den. De vill skrämmas. Och om man är rädd så går man med på saker för att få lugn och ro, som innan man beställde.

  Skicka tillbaka skiten i ett rekommenderat brev och hävda er ångerrätt. DET ABSOLUT VIKTIGASTE
  är att spärra kontot. De vill tjäna 1450 kr på varje person. Är det 10 st så är det 10450 kr och 100 st så är det 145000 kr. Tror ni att de bryr dig om man har skickat tillbaka det oöppnat? Nope! Allt bygger på volym och så många lurade man kan sno på så många leveranser som är möjligt.

  1: Spärra ditt kort
  2: De har inga villkor som håller i svensk domstol
  3: Skicka tillbaka produkten i ett REK brev
  4: Spar kvittot från posten
  5: Anmäl till Polis och KO
  6: Bestrid ev. faktura och skicka tillbaka den
  7: De kommer aldrig skicka ett giltigt inkasso krav
  8: Koppla av
  9: Maila dem och be dem fara åt H-te, OM det känns rätt!!!
  10: Lär dig att inte handla vad som helst på nätet

  GD Star Rating
  loading...
 18. Tayebeh Mojabi säger:

  Tyvärr! jag har beställt innan att se varningarna på internet, och jag märker nu att företaget är bluff på grund av att jag försöker av beställa produkter på support@health-c-p.com det går inte. jag har ångrat mig på grund av mag. sår

  GD Star Rating
  loading...
 19. linda säger:

  Hej Tayebeh. Testa deras support-formulär, klicka här!
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 20. lisa säger:

  Är det nån som fått fakturor skickade till sig när ni spärrat kontot? Om man betalar provpaketet och det första paketet, då går det ju inte att avsluta kontot då heller eftersom dom inte svarar på mailen eller hur? Då kan dom fortsätta och skicka paket jämt ju. Bästa är väl att spärra kortet då väl. Nån som fått det till inkasso?

  GD Star Rating
  loading...
 21. linda säger:

  Lisa: Jag har för mig att Corexin går med på att avsluta abonnemanget när man betalt det dyra ordinarie paketet. Däremot verkar de vara otrevliga och påstridiga om ångerrätten för de som bestrider att betala det första ordinarie paketet. Maila dem om att säga upp abonnemanget, be om en bekräftelse. Spara den. Då har du all rätt emot inkasso sen och bevis på att abonnemanget är avslutat. Det är inte vanligt alls att sådana här företag driver något till inkasso, de lever på de stackare som tvingas betala första ordinarie paketet och orkar inte lägga tid och kraft på inkasso, där de skulle ha ett svagt case, eftersom de är svartlistade.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 22. linda säger:

  Hej allihopa! En svensk stor tidning vill göra ett reportage om Corexins lurendrejeri och söker någon som blivit drabbad och kan tänka sig att ställa upp på ett reportage. Hör av dig till mig ifall du är intresserad!
  -Linda på Viktvägvisaren, kontakt@viktvagvisaren.se

  GD Star Rating
  loading...
 23. Lurad! säger:

  Tjejen och jag beställde dessa provpaket vilket vi tyckte de lät rätt schysst att pröva om de fungerar.

  Vi hade fått sakerna igår och idag när jag kollar mitt konto så ser jag att de dragits
  -35
  -35
  – 1491,21 kr (igår)
  – 70,96 kr (idag)

  Jag ringer genast Nordea och ber dom spärra mitt kort och inser att jag har blivit lurad. Tjejen kollar sitt konto och där har de hunnit dra av 271 kr.

  Vi båda har spärrat och anmält till polisen.
  Jag vet inte om Nordea gör en återbetalning på detta men jag hoppas verkligen de gör de.

  Jag bad växeln strypa ”reservatonen som låg på strax under 1500 kr men han sa att de inte kan göra de fören de fått bevis på att de är bedrägeri företag. Herregud säger jag bara, som förmånskund så borde väl ändå banken lyssna på sina kunder!?

  Sista gången jag köper något överhuvudtaget på internet.
  Magsår och blåst, det är exakt så man har de nu..

  GD Star Rating
  loading...
 24. Lurad! säger:

  Förresten, om de står ”reservation 1491 kr” på mitt konto och jag spärrar mitt kort är pengarna redan dragna eller bryts överföringen på de sättet?

  Om någon vet så mejla mig gärna på vagge02@hotmail.com

  Tack snälla!

  GD Star Rating
  loading...
 25. Siri säger:

  Jag har också blivit lurad köpte både green detox OCH raw burn från formezones och har blivit av med över 3000kr :(

  har skickat tillbaka båda produkterna oanvända och sagt att jag har ångerrätt/retur. undrar om det finns en liten möjlighet att få tillbaka pengarna, har dock gjort ytterligare ett misstag skickade aldrig med spårningsnummer så de kommer väl säga att dom inte fått något tillbaka?

  GD Star Rating
  loading...
 26. linda säger:

  Siri: Skrev du ditt namn och adress på paketet som avsändare? Då kanske de kan spåra det ändå… Kontakta deras kundtjänst och be om råd, samt säg att du hävdar din ångerrätt! Du måste meddela dem också, det räcker inte att bara skicka tillbaka paketet.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 27. Siri säger:

  jag skickade tillbaka i originalförpackninga där mitt namn stod och bara kryssade över och skrev till deras returadress.. hur spårar jag då? deras kundtjänst går inte att få tag på är bara ett dyrt betalnummer där ingen svarar :( Jag har mailat och sagt att jag hävdar ångerrätt och dom svarar helt orimliga automatiska svar… finns det någon som fått pengarna tillbaka?

  GD Star Rating
  loading...
 28. Anita säger:

  Jag har sagt upp det förra månaden, men dom har dragit pengar det här månaden oxå. Men har inte fått något paket.

  GD Star Rating
  loading...
 29. Siri säger:

  Jag skickade tillbaka mina paket och har nu FÅTT TILLBAKA mina pengar! jag skrev ett långt mail till dom där jag hotade med polisanmälan etc och vet verkade funka! stå på er alla som blivit lurade.

  GD Star Rating
  loading...
 30. åsa säger:

  Helt värdelöst,har ätit Corexin +plåster i 2 månader men har inte gott ner 1 HG. Är överviktig 177cm lång och väger 91 kg så det är nödvändigt med viktminskning.Jätte besviken

  GD Star Rating
  loading...

Tyck till!

Dela gärna med dig av dina erfarenheter!

Vi kommer inte att godkänna kommentarer som går utanför ämnet, är osakliga eller aggressiva. Vissa kommentarer godkänns automatiskt, men kan i efterhand tas bort efter att vi granskat dem manuellt.

Skrivet av: Linda StarkbloglovinHälsaTopplista