Green Coffee Pure

”Minskar kolhydratupptaget och sänker GI:t”

Omdömen

GD Star Rating
loading...

Lämna ditt betyg här!

Green Coffee Pure innehåller 7000 mg extrakt av gröna kaffebönor, mer än något annat piller på marknaden. Klicka här för att köpa Green Coffee Pure.

Green Coffee Pure innehåller klorogensyra som utvinns ur gröna kaffebönor. Klorogensyran hämmar kroppens upptag av socker ur maten och saktar ner delar av sockercykeln. Det minskar det totala kaloriupptaget och blodsockertoppen efter maten blir mindre, med viktnedgång som följd.

Klorogensyra har vetenskapligt bevisad effekt i flera studier och passar speciellt bra att kombinera med GI-kost.


Frågor och svar om Green Coffee Pure

 

Green Coffee Pures aktiva ämne är klorogensyra, som finns i gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyra hämmar kroppens upptag av glukos ur maten, så att blodsockernivån blir lägre och mindre energi lagras efter en måltid. Den saktar också ner delar av glukoscykeln så mindre glykogen (lagrad energi) omvandlas till glukos (blodsocker), vilket även det sänker blodsockret.

Studier har visat att klorogensyra kan ge en viktnedgång på 5 kg på 60 dagar, samt sänka blodsockerpåslaget efter en måltid med upp till 31%.

Genom att dricka stora mängder kaffe, mer än 5 koppar per dag, minskar man risken för att utveckla typ 2 diabetes. Troligtvis beror detta på klorogensyran i kaffet. Men att dricka så mycket kaffe ger stora mängder koffein, vilket påverkar kroppen negativt. Green Coffee Pure innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad man normalt får i sig via kaffe, utan koffeinets negativa effekter. Rostningen av kaffebönor förstör också delar av klorogensyran, vilket man undviker genom att Green Coffee Pure utvinns ur gröna, orostade kaffebönor. Green Coffee Pure innehåller enbart låga mängder naturligt koffein.

Klorogensyra påverkar inte bara glukoscykeln utan är också en antioxidant och bra för hälsan i allmänhet.

Ja. Weightworld har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Green Coffee Pure säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt.

Klicka här för att köpa Green Coffee Pure på Weightworld.

Ja. Det är vetenskapligt bevisat, både i laboratorium och på försökspersoner, att klorogensyra ger lägre blodsockernivå efter en måltid.

I dubbelblindstudier har överviktiga personer i snitt gått ner cirka 5 kg efter 60 dagar ätandes klorogensyra, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

Det är vetenskapligt bevisat att klorogensyra verkligen påverkar glukosupptaget och blodsockret. Det finns ett annat bantningspiller med klorogensyra, Svetol, som säljs i Europa. Deras tillverkare har gjort dubbelblindstudier där försökspersonerna gått ner ca 5 kg i vikt på 60 dagar utan att ändra sin kost eller träning, medan placebogruppen gick ner 2.8 kg under samma tid, så det verkar onekligen fungera.

En studie av American Chemical Society visade att överviktiga försökspersoner går ner cirka 10% av sin kroppsvikt på 22 veckor med gröna kaffebönor. Två timmar efter måltid var blodsockret 31% lägre i gruppen som ätit extrakt av gröna kaffebönor, jämfört med placebogruppen. Läs mer om studien här.

I en japansk studie på människor och råttor med högt blodtryck visade sig klorogensyran sänka blodtrycket. De undersökte inte om det gav viktminskning.

Klorogensyra är en antioxidant. Antioxidanter är bra för kroppen inom ett antal områden. Kaffe minskar även risken för leversjukdomar och gallsten, troligtvis på grund av klorogensyran i kaffet.

Green Coffee Pure kan du köpa på Weightworld.
Green Coffee Pure sänker blodsockerpåslaget efter en måltid. Ifall du tar medicin för diabetes, kommer du behöva att justera medicindosen. Rådgör med din läkare.

Klorogensyra kan sänka blodtrycket enligt en studie på människor med högt blodtryck. Detta är i sig ingen negativ biverkning, om man nu inte redan lider av lågt blodtryck.

Klorogensyra påverkar kroppen på ett antal sätt, men i princip alla verkar vara positiva, vilket kan höra ihop med att det är en antioxidant.

En av våra läsare har berättat att han fått en del biverkningar i form av en lite orolig mage (en del ömhet, lösare avföring och gaser).

Innehåller naturligt koffein (7,5 mg per kapsel) och är därför inte lämplig för barn, gravida eller ammande kvinnor.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Green Coffee Pure ska fungera.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej. Du kan äta precis som vanligt.

Min tanke är att eftersom Green Coffee Pure syftar till att minska kroppens kolhydratupptag vore det rimligt om det kombinerades med en diet fattig på just kolhydrater eller en GI-diet. Detta är dock inget som tillverkaren säger.

Gröna, orostade kaffebönor innehåller väldigt lite koffein jämfört med vanliga kaffebönor. Men lite naturligt koffein finns det – 7,5 mg per kapsel. Som jämförelse innehåller 1 burk Coca Cola 50 mg och en kopp kaffe c:a 100 mg.

Green Coffee Pure är tillverkad av 100% naturliga ingredienser och är fri från konserveringsmedel. Det innehåller extrakt från gröna kaffebönor, maltodextrin och Silcon-koldioxid. Kapselhöljet är av hydroxipropylmetylcellulosa.

Ja, det är vegetariskt och veganskt.

 • Klorogensyra har visat sig effektiv och ge viktnedgång i flera studier, så det är ingen bluff.
 • Eftersom klorogensyra är en antioxidant är det bra för hela kroppen.
 • Med 7000 mg / kapsel har Green Coffee Pure störst mängd klorogensyra på marknaden
 • Seriöst, hederligt företag bakom
 • Styckförsäljning, du lockas inte in i ett abonnemang utan vet hur mycket du betalar och kan sluta när du vill.

 • Nackdelen med ett viktminskningspreparat som Green Coffee Pure är just att det är en genväg till en slankare kropp. Du lär dig inte att äta sunt och röra på dig, och missar därför de andra positiva ”bieffekterna” av en sundare livsstil.
 • Är du inte överviktig är det inte säkert att du tappar i vikt.

Med sina 7000 mg grönt kaffeextrakt per kapsel är Green Coffee Pure starkaste gröna-kaffebönor-produkten på marknaden idag.

Green Coffee Pure hämmar sockerupptaget och sänker GI:t i maten du ätit.

Klorogensyra finns i flera bantningspiller, bland andra Swiss Diet Green Coffee och Green Coffee Pure.

Klorogensyrapiller tillhör den grupp bantningspiller som sänker GI:t och blockerar kolhydrater. Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Ta 1 kapsel upp till 3 gånger dagligen i samband med måltid. Du bör inte överstiga 3 kapslar om dagen. En burk innehåller en månadsförbrukning, 90 kapslar.

Det blir totalt 14,25 g grönt kaffeextrakt, därmed är Green Coffee Pure är det bantningspiller som innehåller allra mest grönt kaffeextrakt på marknaden idag.

Läs alltid instruktionerna på burken, ifall de har förändrats sedan jag skrev detta.

Green Coffee Pure ökar fettförbränningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber, Hoodiadrene och Aptiless.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Green Coffee Pure.

Du kan även gå med i en viktklubb där du lär dig äta rätt på lång sikt, till exempel GI-viktkoll eller Matdagboken.

Om du bantar hårt kan du för säkerhets skull komplettera med en multivitamintablett för att undvika bristsjukdomar.

Verkar inte Green Coffee Pure vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

 

Betyg och kommentarer

 1. Rebecca säger:

  Hej
  Undrar om detta är en produkt man ska undvika om man har problem med sköldkörteln (låg ämnesomsättning) eller om den faktiskt kan vara till nytta? Finns det några studier på biverkningar och var kan jag i så fall hitta dem?

  Mvh
  Rebecca

  GD Star Rating
  loading...
 2. linda säger:

  Hej Rebecca. Jag vet inte så mycket om sköldkörtelproblem. Du kan maila kundtjänsten för Green Coffe Pure och fråga dem, de vet nog! Här finns den: [email protected]
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 3. sousan säger:

  Hej! Jag undrar om det e farligt att ta kapslarna under graviditet och amning? ?? Viktigt för mig o veta , tacksam för svar

  GD Star Rating
  loading...
 4. Johan säger:

  Är Weigt world ett seriöst företag? 96 kr i frakt med uthämtning på Ica, medans svensk kosttillskott tar 29 kr direkt i lådan, och även 3 dagar snabbare. Känns skapligt orimligt.
  Tacksam för svar
  Johan

  GD Star Rating
  loading...
 5. admin säger:

  Hej Johan!

  Det finns flera företag som lurar in sina kunder i abonnemang som det är svårt att ta sig ur, eller säljer piller med verkningslösa ingredienser med bedräglig marknadsföring.

  Vi varnar för dessa företag.

  Vi har inte hört några klagomål på Weightworld, och de säljer sina produkter styckvis, utan abonnemang. Det tycker vi är schyst. Det det handlar om är att inte försöka lura kunderna.

  Men, ja, jag håller med dig om att det vore bra om de sänkte fraktavgiften: maila dem och säg till!

  hälsnigar
  /Marek på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 6. linda säger:

  Hej Sousan. I princip alla bantningspiller säger att de inte ska tas under graviditet och amning. Det är främst för att ammande och gravida kvinnor är en så liten grupp att det inte finns någon research på hur de kan påverkas. Dessutom är det alltid bäst att ta det säkra före det osäkra under denna tid. Under graviditet bör man inte försöka gå ner i vikt över huvud taget. Så jag rekommenderar dig att vänta tills du knappt ammar längre.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 7. jannetta säger:

  Hej. Har haft malignmelanom i anamnesen. Nu friskförklarat. Men tendensen finns kvar att jag utvecklar den igen. Frågan kan jag äta green coffee
  MVH Jannetta

  GD Star Rating
  loading...
 8. linda säger:

  Janetta: Jag är inte läkare och vågar inte svara dig. Fråga Green Coffee Pures kundtjänst, här finns den: [email protected]
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 9. sabina säger:

  när man slutar äta dom då? vad händer då om man inte ändrar sina matvanor menar jag! då borde man ju gå upp igen eller?

  GD Star Rating
  loading...
 10. linda säger:

  Sabina: Ja, om man inte förändrar sina matvanor kommer man troligtvis att gå upp vikten igen sedan. Bantningspiller är en hjälp på vägen och en motiverande faktor, inte den ultimata lösningen på viktproblem, om man inte äter dem under lång tid. Däremot ger de viktnedgången en boost, vilket ökar motivationen att äta nyttigt.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 11. Yvonne Svensson säger:

  Låter som ett bra alternativ att få skjuts med viktnedgång.
  Jag har ms och sänker mitt imunförsvar med bromsmedicin. Något som hindrar att använda detta ?

  GD Star Rating
  loading...
 12. linda säger:

  Yvonne: Jag är inte läkare så jag vet inte hur bromsmediciner fungerar. Rent spontant skulle jag inte tro att gröna kaffebönor skulle påverka, men det är bara min gissning som privatperson. Du kan fråga en läkare eller maila kundtjänsten för Green Coffee Pure och fråga. Här finns deras kundtjänst: [email protected]
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 13. christina säger:

  Kan man äta dessa pillerna, trots att man försöker att bli gravid?

  GD Star Rating
  loading...
 14. linda säger:

  Christina – jag har inte sett någon information som skulle peka på att gröna kaffebönor gör det svårare att bli gravid. Vill du vara 100% säker, maila tillverkaren och fråga
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 15. Mari-Anne säger:

  Kan Green Coffee passa mig? Jag har svårt att motionera eftersom jag har värk i hela kroppen pga dålig rygg,nacke och armar. Jag vill hitta något som jag går ner i vikt av utan att motioner mer än jag gör. Jag har hund och måste gå ut med den om dagarna men det kan inte bli så långa promenader eftersom jag får sån värk.

  GD Star Rating
  loading...
 16. linda säger:

  Mari-Anne: Jag tror att Green Coffee kan passa dig. Det har vetenskapligt bevisad effekt och kräver inte att man motionerar. Hälsningar
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 17. sara säger:

  Hej kan man äta green coffee när man ammar? Om nej varför, och vad kan hända ?
  tacksam för svar

  GD Star Rating
  loading...
 18. Linda säger:

  Sara: Det har inte undersökts hur gröna kaffebönor påverkar barnet när man ammar, därför finns det ingen ”säker dos under amning” framtagen. Därmed vågar ingen rekommendera det till ammande. Det gäller i princip alla kosttillskott… Ammande och gravida är en såpass liten grupp att man inte ids göra undersökningar på dem.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 19. Annika säger:

  Efter att ha förbrukat 1 burk Green Coffee Pure kan jag tyvärr konstatera att det inte skett någon skillnad på vågen eller med måttbandet! En ren bluff o jag känner mig lurad på 349,- + frakt!

  GD Star Rating
  loading...
 20. Nono säger:

  Blufffffff ja gick upp i vikt när ja tog tabletter

  GD Star Rating
  loading...
 21. Anders säger:

  Jag tränar ganska tung styrketräning 3 ggr i veckan som alltid startar med 20 min uppvärmning på crosstrainer så jag är ordentligt svettig inna styrkepasset börjar. Jag är även en person som äter rejält vilket i kombination med min träning gör att jag står still i vikt men tyvärr på alldeles en för hög kroppsvikt. Jag läste då om Green coffe från Weightworld och prövar nu deras produkt. Jag har ätit detta i 4 veckor nu och minskat med 4 kg på denna tid med bibehållen träning och kost som tidigare.
  Jag är helt övertygad om att det är en livsstilsförändring som är den enda och slutgiltiga lösningen på min övervikt men det känns som att de gröna kaffebönorna kan vara den kick och sporre som hjälper mig på vägen.

  GD Star Rating
  loading...
 22. Emma säger:

  Jag har tagit tabletterna i 6 dagar nu. De två första dagarna gick jag ner ca. 1,5 kg men nu har viktminskningen stannat av och jag har istället börjat gå upp i vikt. Jag äter nyttigt och tränar. Har du någon teori om varför viktminskningen stannat av? Gör jag något fel eller kommer jag fortsätta att gå ner i vikt? Fungerar green coffee för alla?

  Tacksam för svar :)

  GD Star Rating
  loading...
 23. linda säger:

  Emma: Vikten kan pendla upp och ner beroende på hur mycket salt du ätit, tiden i månaden och annat. Testa att ge det 2 veckor, då ser du bättre hur det fungerat. Jag har inte hört talas om någon som gått upp i vikt av gröna kaffebönor.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 24. Leaa säger:

  Är dom här tabletterna farliga? Är det onnytigga saker i? Jag är 14år kan jag ta dom?

  GD Star Rating
  loading...
 25. linda säger:

  Leaa: De är inte farliga och ingredienserna listar jag ovan i texten. Är du under 18 år får du oftast inte köpa saker via internet, och generellt bör du inte ta bantningspiller om du är yngre än så eftersom inga bantningspiller testats på barn eller växande ungdomar, bara på vuxna.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 26. Cansu säger:

  Hej! Jag vill värkligen beställa denna prudukt men jag har en bebis jag ska amma? Kan jag använda denna prudukt om jag ammar min bebis? Är det farligt för bebisen eller mjölken?

  GD Star Rating
  loading...
 27. Naciye säger:

  Hej. Mitt barn är väldigt stor och kraftig. Hon är bara 13 år men hennes kropp är som en ´vuxens. Hon har till och med fått inflammation i armarna och det kan barn inte få! Hon är väldigt lat. Hon vill inte träna. Skulle hon kunna använda dessa piller eller? Blir glad om du svarar!

  GD Star Rating
  loading...
 28. Linda säger:

  Cansu och Naciye: Generellt brukar de flesta bantningspiller ha en klausul att gravida, ammande och barn under 18 år inte bör äta deras produkter. Det är för att ingredienserna inte är testade på de grupperna, så tillverkaren tar det säkra före det osäkra. På Green Coffee Pure står det att den inte är lämplig för gravida och ammande. Ni kan maila tillverkarens kundtjänst och fråga, de kan säkert svara mer detaljerat exakt hur det är med Green Coffee Pure! Kundtjänsten finns här: [email protected]
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 29. Peace säger:

  Peace,

  Hej! ska man ta bada green coffee and super green coffee.

  Med vänlig hälsning
  Peace

  GD Star Rating
  loading...
 30. fadumo säger:

  Hej jag tog tabletterna nu tre veckor o jag inte har gått ner vikt än,jag vet inte vad som är felet. första veckan gick jag ner 3 kilo o sen börjar jag gå upp i vikt. jag äter inte mycket salt jag vet inte vad som är felet

  GD Star Rating
  loading...
 31. Greta säger:

  Så bra detta fungerade, jag ser mycket bättre ut

  GD Star Rating
  loading...
 32. Emelie säger:

  Hej!
  Kan jag ta dom här tabletterna om jag är 16?
  Och kan man köpa dem på en hälsokostbutik eller är de ”falska” tabletter?

  GD Star Rating
  loading...
 33. linda säger:

  Emelie: Bantningspiller rekommenderas inte till de som är under 18 år eftersom det inte gjorts några undersökningar på hur ingredienserna kan påverka en växande kropp. Green Coffee Pure är inte ”falska” utan innehåller gröna kaffebönor. De säljs på web-hälsokostbutiken Weightworld.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 34. Sheila säger:

  Jag har tagit det i två dagar nu inget har hänt än så länge vikten e samma ,tror ej att d kommer äns göra något skillnad på vågen men ja få väl se

  GD Star Rating
  loading...
 35. linda säger:

  Sheila: Förvänta dig inte att se resultat på bara två dagar, du måste vänta längre. Du pendlar i vikt dagligen 1-2 kilo, samt ytterligare 1-2 kilo beroende på var i menscykeln du är. För att se en skillnad på vågen behöver du väga dig samma tid varje dag, under en längre tid, minst 2 veckor.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 36. rafal säger:

  jag har beställt o ska prova om detta funkar

  meeen om jag fick ingen resultat vad ska man göra då ???

  GD Star Rating
  loading...
 37. Anna säger:

  hejsan jag vill verkligen veta om dom här tabletterna skulle göra någon skada jag vet ännu inte om jag är gravid får göra mitt test om en månad,därför vågar jag inte ta detta för tänk om nu om jag är det så kanske ja får missfall av de, och om jag inte är gravid varför att inte gå ner i vikt tills dess därför vill jag ta dom fast på ett säkert sätt att dom inte gör någon skada, om jag snälla kan få ett svar av er skulle vara tacksamt.

  GD Star Rating
  loading...
 38. linda säger:

  Anna: Fråga tillverkaren! Deras kundtjänst finns här: [email protected]
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 39. ann andersson säger:

  Hej Linda har köpt Green coffe fr Top Formela vad anser du om deras produkt?? Väldigt tacksam för svar är den bra eller ? Vad anser du Mvh ann andersson

  GD Star Rating
  loading...
 40. linda säger:

  Ann: Green Coffee från TopFormula innehåller rent extrakt av gröna kaffebönor, precis som green coffee pure. De är ungefär likadana såvitt jag kan se. Läs min recension av Green Coffee Pure ovan, den applicerar på båda två. :-)
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 41. Johanna säger:

  Hej jag är 17 år och fyller snart 18, tror du att de kan fungera på mig?

  GD Star Rating
  loading...
 42. Linda säger:

  Johanna: Du måste vara 18 år för att beställa de flesta bantninsprodukterna, inklusive denna. Men jag tror nog det kan fungera på dig, gröna kaffebönor har visat sig ge viktnedgång i vetenskapliga studier.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 43. Linda säger:

  Jag undrar om det är farligt att äta detta om man samtidigt medicinerar med Concerta? Med vänlig hälsning, Linda

  GD Star Rating
  loading...
 44. linda säger:

  Linda: När det gäller kombinationen mellan bantningspiller och mediciner vågar jag inte ge dig råd. Vänd dig till Green Coffee Pures kundtjänst, de kan säkert hjälpa dig. Den finns här: [email protected]
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 45. Mary säger:

  Hej
  Har nu ätit green coffe beans i lite över en vecka
  Jag har fått utslag på delar av kroppen som påminner om myggbett och kliar …Jag har diabetes typ 2 och tar insulin + en del andra mediciner …Kan det vara kombinationen som inte är bra….

  GD Star Rating
  loading...
 46. Kristina säger:

  Hej, min dotter på 17år ville köpa dessa tabletter, hon är överviktig och tror dig att dessa tabletter skulle kunna minsta hennes sötsug och ge henne motivation till att motionera. Kan man köpa dessa till henne eller är det farligt om hon är under 18?

  GD Star Rating
  loading...
 47. linda säger:

  Kristina, Johanna: Man måste vara 18 år för att få beställa produkter på internet. Green Coffee Pure har ingen text på sin sida om åldersgräns för att äta produkten. Generellt brukar man inte rekommendera bantningspiller till personer som fortfarande växer, eftersom ingredienserna inte testats på barn eller adolescenta. Sen får var och en besluta själv…

  GD Star Rating
  loading...
 48. Tomas säger:

  Hej jag bestämde mig för att prova , för 10 dagar sen börja jag min kur och min total vikt låg då på 114,8 kg och då är jag 186 cm lång, första dagarna ändra jag inte min kost så mycket utan åt som vanligt men drog ner på portionerna . Tredje dagen , ändra jag på kosten så den var mest fibrer, alltså fiberrik kost, drog ner på sätt , salt och fett och pasta och potatis rör jag inte. Resultatet att jag förlorat 4,8 kg på 10 dagar. Tränar bara 2 ggr i veckan.
  Kan tillägga att jag är 42 år.

  Helt nöjd

  GD Star Rating
  loading...
 49. Mia säger:

  Hej! Nu har jag ätit en hel burk och inte tappat ett gram. Det beror inte på att jag inte har nån övervikt. Vad är haken?

  GD Star Rating
  loading...
 50. Sara säger:

  Hej!
  Jag undrar om green coffee beans & Gaia detox från Pure Life fungerar & är bra?
  Är innehållet i dem ok eller är det inte bra?
  Mvh // Sara

  GD Star Rating
  loading...
 51. Linda säger:

  Sara: Vi har varningssidor för båda de produkterna och rekommenderar inte produkter från Pure Life på grund av deras abonnemangsbedrägerier.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 52. Marianne säger:

  Hur fungerar kombinationen Green koffee och Garcinia. Säljs ju i paket och hur skall man ta dem?
  Jag någor förhöjt blodtryck(150/75) och tar betablockerare för det. Hur funkar det?

  GD Star Rating
  loading...
 53. Anna säger:

  Hej
  HAr börjat äta 2 tablett per dag i 2 veckor men inte gått ner alls!!
  VAd ska jag göra? äter inte alls mycket!!

  GD Star Rating
  loading...
 54. *** säger:

  Köpte green coffee beans och Gaia detox från Pure life. Och de har lurat mig på 3000 kr. Har bråkat med dom nu i 6 mån, men jag får aldrig mina pengar tillbaka. Så köp INTE från dem. Sen kan jag inte äta Gaia detox eftersom jag är vegetarian. =/

  GD Star Rating
  loading...
 55. Marlene Peterson säger:

  Hej! Jag har nu ätit upp min dos för en månad.Mådde bra av dom o åt som jag skulle ta dem och dricka mycket vatten. Har gått långa promenader varje dag och ätit mindre..Har inte ätit onyttiga saker.Jag trodde verkligen att jag skulle gå ner några kilo iallafall…Tyvärr är jag jättebesviken ..Hur skickar jag tillbaka den tomma burken och får pengarna tillbaka.Det lovades så.har inte gått ner något ..varken midjemått eller kg.. Med vänliga hälsningar Marlene

  GD Star Rating
  loading...
 56. robin gustavsson säger:

  Hej testade ett paket för 49 kr, från green coffee. Estland heter oxå Regimen Ltd
  Dom lurar dig sen att tvingas in ett medlemskap, där du måste betala 1066 kr x2 asså 2132 kr , utan du känner till det, sedan, meddelar dom dig det är för sent och måste betala , hotar med ett oseriöst inkassobolag. en bluff alltså.

  GD Star Rating
  loading...
 57. claribel säger:

  hej vad hände om man använder andra produkter till exempel herba Life kam man ta samtidigt vada eller hur påverka men jag vill att ni ska hjälpa mig jag är intressera att använda green coffee

  GD Star Rating
  loading...
 58. linda säger:

  Claribel: Ja, jag ser inga problem med att kombinera gröna kaffebönor med herbalife.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...

Tyck till!

Dela gärna med dig av dina erfarenheter!

Vi kommer inte att godkänna kommentarer som går utanför ämnet, är osakliga eller aggressiva. Vissa kommentarer godkänns automatiskt, men kan i efterhand tas bort efter att vi granskat dem manuellt.

Skrivet av: Linda Stark bloglovin Hälsa Topplista