Green Coffee Pure

”Minskar kolhydratupptaget och sänker GI:t”

Omdömen

GD Star Rating
loading...

Lämna ditt betyg här!

Green Coffee Pure innehåller 7000 mg extrakt av gröna kaffebönor, mer än något annat piller på marknaden. Klicka här för att köpa Green Coffee Pure.

Green Coffee Pure innehåller klorogensyra som utvinns ur gröna kaffebönor. Klorogensyran hämmar kroppens upptag av socker ur maten och saktar ner delar av sockercykeln. Det minskar det totala kaloriupptaget och blodsockertoppen efter maten blir mindre, med viktnedgång som följd.

Klorogensyra har vetenskapligt bevisad effekt i flera studier och passar speciellt bra att kombinera med GI-kost.


Frågor och svar om Green Coffee Pure

 

Green Coffee Pures aktiva ämne är klorogensyra, som finns i gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyra hämmar kroppens upptag av glukos ur maten, så att blodsockernivån blir lägre och mindre energi lagras efter en måltid. Den saktar också ner delar av glukoscykeln så mindre glykogen (lagrad energi) omvandlas till glukos (blodsocker), vilket även det sänker blodsockret.

Studier har visat att klorogensyra kan ge en viktnedgång på 5 kg på 60 dagar, samt sänka blodsockerpåslaget efter en måltid med upp till 31%.

Genom att dricka stora mängder kaffe, mer än 5 koppar per dag, minskar man risken för att utveckla typ 2 diabetes. Troligtvis beror detta på klorogensyran i kaffet. Men att dricka så mycket kaffe ger stora mängder koffein, vilket påverkar kroppen negativt. Green Coffee Pure innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad man normalt får i sig via kaffe, utan koffeinets negativa effekter. Rostningen av kaffebönor förstör också delar av klorogensyran, vilket man undviker genom att Green Coffee Pure utvinns ur gröna, orostade kaffebönor. Green Coffee Pure innehåller enbart låga mängder naturligt koffein.

Klorogensyra påverkar inte bara glukoscykeln utan är också en antioxidant och bra för hälsan i allmänhet.

Ja. Weightworld har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Green Coffee Pure säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt.

Klicka här för att köpa Green Coffee Pure på Weightworld.

Ja. Det är vetenskapligt bevisat, både i laboratorium och på försökspersoner, att klorogensyra ger lägre blodsockernivå efter en måltid.

I dubbelblindstudier har överviktiga personer i snitt gått ner cirka 5 kg efter 60 dagar ätandes klorogensyra, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

Det är vetenskapligt bevisat att klorogensyra verkligen påverkar glukosupptaget och blodsockret. Det finns ett annat bantningspiller med klorogensyra, Svetol, som säljs i Europa. Deras tillverkare har gjort dubbelblindstudier där försökspersonerna gått ner ca 5 kg i vikt på 60 dagar utan att ändra sin kost eller träning, medan placebogruppen gick ner 2.8 kg under samma tid, så det verkar onekligen fungera.

En studie av American Chemical Society visade att överviktiga försökspersoner går ner cirka 10% av sin kroppsvikt på 22 veckor med gröna kaffebönor. Två timmar efter måltid var blodsockret 31% lägre i gruppen som ätit extrakt av gröna kaffebönor, jämfört med placebogruppen. Läs mer om studien här.

I en japansk studie på människor och råttor med högt blodtryck visade sig klorogensyran sänka blodtrycket. De undersökte inte om det gav viktminskning.

Klorogensyra är en antioxidant. Antioxidanter är bra för kroppen inom ett antal områden. Kaffe minskar även risken för leversjukdomar och gallsten, troligtvis på grund av klorogensyran i kaffet.

Green Coffee Pure kan du köpa på Weightworld.
Green Coffee Pure sänker blodsockerpåslaget efter en måltid. Ifall du tar medicin för diabetes, kommer du behöva att justera medicindosen. Rådgör med din läkare.

Klorogensyra kan sänka blodtrycket enligt en studie på människor med högt blodtryck. Detta är i sig ingen negativ biverkning, om man nu inte redan lider av lågt blodtryck.

Klorogensyra påverkar kroppen på ett antal sätt, men i princip alla verkar vara positiva, vilket kan höra ihop med att det är en antioxidant.

En av våra läsare har berättat att han fått en del biverkningar i form av en lite orolig mage (en del ömhet, lösare avföring och gaser).

Innehåller naturligt koffein (7,5 mg per kapsel) och är därför inte lämplig för barn, gravida eller ammande kvinnor.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Green Coffee Pure ska fungera.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej. Du kan äta precis som vanligt.

Min tanke är att eftersom Green Coffee Pure syftar till att minska kroppens kolhydratupptag vore det rimligt om det kombinerades med en diet fattig på just kolhydrater eller en GI-diet. Detta är dock inget som tillverkaren säger.

Gröna, orostade kaffebönor innehåller väldigt lite koffein jämfört med vanliga kaffebönor. Men lite naturligt koffein finns det – 7,5 mg per kapsel. Som jämförelse innehåller 1 burk Coca Cola 50 mg och en kopp kaffe c:a 100 mg.

Green Coffee Pure är tillverkad av 100% naturliga ingredienser och är fri från konserveringsmedel. Det innehåller extrakt från gröna kaffebönor, maltodextrin och Silcon-koldioxid. Kapselhöljet är av hydroxipropylmetylcellulosa.

Ja, det är vegetariskt och veganskt.

 • Klorogensyra har visat sig effektiv och ge viktnedgång i flera studier, så det är ingen bluff.
 • Eftersom klorogensyra är en antioxidant är det bra för hela kroppen.
 • Med 7000 mg / kapsel har Green Coffee Pure störst mängd klorogensyra på marknaden
 • Seriöst, hederligt företag bakom
 • Styckförsäljning, du lockas inte in i ett abonnemang utan vet hur mycket du betalar och kan sluta när du vill.

 • Nackdelen med ett viktminskningspreparat som Green Coffee Pure är just att det är en genväg till en slankare kropp. Du lär dig inte att äta sunt och röra på dig, och missar därför de andra positiva ”bieffekterna” av en sundare livsstil.
 • Är du inte överviktig är det inte säkert att du tappar i vikt.

Med sina 7000 mg grönt kaffeextrakt per kapsel är Green Coffee Pure starkaste gröna-kaffebönor-produkten på marknaden idag.

Green Coffee Pure hämmar sockerupptaget och sänker GI:t i maten du ätit.

Klorogensyra finns i flera bantningspiller, bland andra White One Green Coffee och Green Coffee Pure.

Klorogensyrapiller tillhör den grupp bantningspiller som sänker GI:t och blockerar kolhydrater. Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk från WeightWorld.
Ta 1 kapsel upp till 3 gånger dagligen i samband med måltid. Du bör inte överstiga 3 kapslar om dagen. En burk innehåller en månadsförbrukning, 90 kapslar.

Det blir totalt 14,25 g grönt kaffeextrakt, därmed är Green Coffee Pure är det bantningspiller som innehåller allra mest grönt kaffeextrakt på marknaden idag.

Läs alltid instruktionerna på burken, ifall de har förändrats sedan jag skrev detta.

Green Coffee Pure ökar fettförbränningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Swiss Diet, Diet Fiber, Hoodiadrene och Aptiless.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Green Coffee Pure.

Du kan även gå med i en viktklubb där du lär dig äta rätt på lång sikt, till exempel GI-viktkoll eller Matdagboken.

Om du bantar hårt kan du för säkerhets skull komplettera med en multivitamintablett för att undvika bristsjukdomar.

Verkar inte Green Coffee Pure vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

 

Betyg och kommentarer

 1. Linda säger:

  Sara: Vi har varningssidor för båda de produkterna och rekommenderar inte produkter från Pure Life på grund av deras abonnemangsbedrägerier.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 2. Marianne säger:

  Hur fungerar kombinationen Green koffee och Garcinia. Säljs ju i paket och hur skall man ta dem?
  Jag någor förhöjt blodtryck(150/75) och tar betablockerare för det. Hur funkar det?

  GD Star Rating
  loading...
 3. Anna säger:

  Hej
  HAr börjat äta 2 tablett per dag i 2 veckor men inte gått ner alls!!
  VAd ska jag göra? äter inte alls mycket!!

  GD Star Rating
  loading...
 4. *** säger:

  Köpte green coffee beans och Gaia detox från Pure life. Och de har lurat mig på 3000 kr. Har bråkat med dom nu i 6 mån, men jag får aldrig mina pengar tillbaka. Så köp INTE från dem. Sen kan jag inte äta Gaia detox eftersom jag är vegetarian. =/

  GD Star Rating
  loading...
 5. Marlene Peterson säger:

  Hej! Jag har nu ätit upp min dos för en månad.Mådde bra av dom o åt som jag skulle ta dem och dricka mycket vatten. Har gått långa promenader varje dag och ätit mindre..Har inte ätit onyttiga saker.Jag trodde verkligen att jag skulle gå ner några kilo iallafall…Tyvärr är jag jättebesviken ..Hur skickar jag tillbaka den tomma burken och får pengarna tillbaka.Det lovades så.har inte gått ner något ..varken midjemått eller kg.. Med vänliga hälsningar Marlene

  GD Star Rating
  loading...
 6. robin gustavsson säger:

  Hej testade ett paket för 49 kr, från green coffee. Estland heter oxå Regimen Ltd
  Dom lurar dig sen att tvingas in ett medlemskap, där du måste betala 1066 kr x2 asså 2132 kr , utan du känner till det, sedan, meddelar dom dig det är för sent och måste betala , hotar med ett oseriöst inkassobolag. en bluff alltså.

  GD Star Rating
  loading...
 7. claribel säger:

  hej vad hände om man använder andra produkter till exempel herba Life kam man ta samtidigt vada eller hur påverka men jag vill att ni ska hjälpa mig jag är intressera att använda green coffee

  GD Star Rating
  loading...
 8. linda säger:

  Claribel: Ja, jag ser inga problem med att kombinera gröna kaffebönor med herbalife.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 9. Dennie säger:

  Hej , har vid något sammanhang fått till mig att manskall ta Green coffe på morgonen o någon typ av rens o slaggprodukts piller på kvällen för att få maximal effekt .Kan du händelsevis säga något om detta tacksam för råd mvh

  GD Star Rating
  loading...
 10. linda säger:

  Hej Dennie,
  Flera bluffreportage på Facebook rekommenderar att kombinera grönt kaffe med detox, men det är bara rent påhitt att de skulle förstärka varandras effekt, och skrivs för att du ska köpa dubbelt så många produkter med dyra abonnemang av samma företag. Så nej, jag har inte hört något vetenskapligt belägg av de påståendena. Och akta er alla för facebookannonser med prova-på-erbjudandet, de är oftast abonnemangsbedrägerier där de drar uppemot 1200:- 10 dagar senare när din avbeställningstid för nästa försändelse gått ut.
  – Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 11. Fahri säger:

  Hej!
  Själv har jag provat med Green Coffe, jag har inte haft nån nytta av den, dessutom av nyfikenhet gar öpnat en tablett, den pulver har ingen lukt så länge du har inte blötat den, men om du blöttar den då luktar den Exakt som Bajs.
  Därför rekomenderar jag att den ska analyseras av en Hälsoinspektor vad de tabletterna egentligen innehåller?

  GD Star Rating
  loading...
 12. Ann-Marie Persson säger:

  Kan jag som har fel på sköldkörteln och tar Levaxin och har högt blodyryck ta tabl. Grönt Kaffe? Min man har också högt blodyryck och har typ 2 diabetes, tar Insulin! Mvh/Ann-Marie Persson

  GD Star Rating
  loading...
 13. linda säger:

  Ann-Marie Persson: Hör med din läkare innan du tar något kosttillskott. Det är alltid säkrast när man tar mediciner.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 14. Azizi parisa säger:

  Hej!
  Hur kan man använda green koffee

  GD Star Rating
  loading...
 15. Emelie säger:

  Kan man äta detta när man äter antidepressiva ?

  GD Star Rating
  loading...
 16. Kerstin säger:

  Jag tar en tabl.Elite Green coffee på morgonen och en Cleanse Renew på kvällen och det har jag gjort i två veckor. Jag har gått upp i vikt,( men det behöver jag inte köpa tabletter för att uppnå). Varför kan man undra?

  GD Star Rating
  loading...
 17. Marit Nanna Gundersen säger:

  Dette er rein svindel ikke kjøp noe av dette produktet ,sjekk alltid når dere ser slike tilbud på net og det ligger og på facebook.

  GD Star Rating
  loading...

Tyck till!

Dela gärna med dig av dina erfarenheter!

Vi kommer inte att godkänna kommentarer som går utanför ämnet, är osakliga eller aggressiva. Vissa kommentarer godkänns automatiskt, men kan i efterhand tas bort efter att vi granskat dem manuellt.

Skrivet av: Linda StarkbloglovinHälsaTopplista