Helsingörspiller

”Ökar fettförbränningen och ämnesomsättningen”

Omdömen

GD Star Rating
a WordPress rating system

Lämna ditt betyg här!

Helsingörspiller ökar ämnesomsättningen både på kort och lång sikt. Klicka här för att beställa Helsingörspiller.

Reklam: Just nu har Helsingörspiller ett erbjudande om att köpa 3 burkar för 899 kr.

Helsingörspiller ökar ämnesomsättningen och därmed kroppens fettförbränning genom tre ingredienser med vetenskapligt bevisad effekt: synefrin, wakame (japansk brunalg) och chilipeppar. Det innehåller även ginseng som ger energi och välmående, samt piperine som hjälper kroppen ta upp de andra ingredienserna bättre.

Frågor och svar om Helsingörspiller

 

Helsingörspillers ingredienser ökar kroppens fettförbränning och ämnesomsättning samt ökar välmåendet och ger energi.

Wakame ökar kroppens värmeproduktion, vilket kräver energi och ökar kaloriförbrukningen. Wakame är ett av få ämnen där effekten är bevisad, kraftig och långsiktig – den håller i sig även efter man slutat äta ämnet. I en rysk studie ökade wakame ämnesomsättningen med imponerande 18-24%.

Synefrin är släkt med adrenalin och efedrin. Synefrin aktiverar det sympatiska nervsystemet. Ämnesomsättningen ökar, hungerkänslorna dämpas, kroppens fettförbränning ökar, man blir pigg, får energi och prestationsförmågan höjs. Det gör att man går ner i vikt.

Synefrin blev ett väldigt populärt bantningspiller i USA efter att dess farliga kusin efedrin förbjöds 2005. De har liknande effekt, men synefrin har betydligt färre och lindrigare biverkningar. Efedrin har kallats för ”amfetamin light” och är nu läkemedelsklassat. Många ser Synefrin som ett lagligt alternativ till efedrin och ephedra.

Livsmedelsverket har varnat för att höga mängder av synefrin i bantnings- och sportprodukter kan ge negativa biverkningar på hjärta och kärl, speciellt i kombination med koffein. De har en gräns på 40 mg/dag för säkert användande av synefrin. Helsingörspiller har anpassat sig och innehåller numera 40 mg synefrin per dag. Du kan läsa mer om synefrin på www.synefrin.se.

Cayenneppepar innehåller capsaicin som på kort sikt har förmågan att öka kroppstemperaturen och energiförbrukningen samt på lång sikt kan hämma kroppen från att lagra fett.

Panax Ginseng ger energi, ökar välmåendet i allmänhet och ökar koncentrationsförmågan.

Piperine, det irriterande ämnet i svartpeppar, underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen, mediciner och de övriga ingredienserna i Helsingörspiller. Bland annat Ginseng tas upp bättre i kombination med svartpeppar.

Ja, betraktar man varje ingrediens för sig så har alla vetenskapligt bevisad effekt. För synefrin finns det flera studier som visar på viktnedgång och att kaloriförbrukningen i kroppen ökar signifikant. Wakame ökar ämnesomsättningen 18-24% och gav i en studie 6,6 kg viktnedgång på fyra månader. Det är väl känt att chili ökar kroppens värmeproduktion, att svartpeppar underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen och att ginseng har positiv effekt på kroppen.
Wakame
Wakame är ett av de få ämnen där effekten är bevisad och kraftig. Wakame ökar kroppens ämnesomsättning, genom att få fettet att alstra värme. Den funktionen finns annars bara hos spädbarn och djur som går i vinterdvala. I en rysk studie på 150 feta kvinnor lät man dem äta 1,800 kcal per dag samt Wakame eller placebo. De som åt Wakame gick ner i snitt 6,6 kg på 16 veckor, medan de som åt placebo gick ner 1,3 kg. Kvinnorna som åt Wakame fick också sänkt blodtryck, leverfetter och triglycerider samt ökade sin metabolism med 18-24% beroende på dos. Läs gärna mer om de vetenskapliga studierna på Wakame på vår ämnessida om Wakame.

Synefrin
I höga koncentrationer (kring 160 mg/dag) är det bevisat att synefrin ökar ämnesomsättningen signifikant och ger viktminskning. Läkemedelsverket begränsar synefrinmängden i kosttillskott till 40 mg/dag på grund av risken för biverkningar, och jag har tyvärr inte hittat några studier på just den mängden. Läs gärna mer om de vetenskapliga studierna på synefrin på vår ämnessida om synefrin.

Cayennepeppar
Cayennepepparns brännande ämne heter capsaicin.

 • Enligt en studie gjorde kroppen av med 23% mer energi efter en capsaicin-rik måltid. Testpersonerna åt dessutom betydligt mindre till huvudrätt när förrätten varit chilistark.
 • En annan studie visade att efter en capsaicin-rik måltid åt testpersonerna 10-16% färre kalorier i två hela dagar, utan skillnad i mättnadskänsla. Testpersonerna åt 10% färre kalorier om capsaicinet gavs i kapslar dvs smaklöst, 16% om man åt det naturligt, vilket bevisar att den brännande känslan på tungan bidrar till effekten.
 • En tredje studie visade på 6.6% viktnedgång när testpersonerna åt capsaicin.

Piperine
Piperine, det irriterande ämnet i svartpeppar, underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen, mediciner och övriga ingredienser i Helsingörspiller.

Ginseng
Ginseng har en lång tradition som medicinalört inom österländska kulturer, framför allt handlar det om en uppiggande effekt, minskad stress, förbättrat minne och koncentrationsförmåga samt starkare immunförsvar. Det är ont om studier som bevisar detta, dels p.g.a. motsatta resultat i olika studier, dels för att studierna har gjorts på olika typer av ginseng och ginseng med olika kvalitet vilket försvårar jämförelsen.

Helsingörspiller beställer du direkt av tillverkaren.

Klicka här för att beställa Helsingörspiller.

Nej, synefrin är lagligt samt ofarligt i Helsingörspillers dos.

Läkemedelsverkets gräns för läkemedelsklassning är 160 mg synefrin per dag. Länge så innehöll bantningspiller just under 160 mg synefrin. Sedan började livsmedelsverket varna för att höga mängder av synefrin kan ge negativa biverkningar på hjärta och kärl, speciellt i kombination med koffein, som förstärker synefrinets effekter och biverkningar. Därför förbjöds kombinationen av synefrin och koffein av läkemedelsverket.

Livsmedelsverket gjorde sedan en utredning av vilken nivå synefrin som kan betraktas som säker, och kom fram till 40 mg/dag. Helsingörspiller har anpassat sig och innehåller numera 40 mg synefrin.

 • I doser på 300 mg per dag används synefrin som medicin mot akut lågt blodtryck.
 • I doser på 160 mg per dag, och speciellt i kombination med koffeinpiller, finns det en lång lista över möjliga biverkningar: höjt blodtryck, hjärt- och kärlpåverkan, hjärtklappning, ökad hjärtrytm, kärlkramp, hjärnblödning, huvudvärk, sömnproblem, oro i kroppen, rastlöshet, svettningar, psykiska biverkningar såsom ångest.
 • I doser på 40 mg per dag, som Helsingörspiller har, är synefrin säkert enligt livsmedelsverket. Det är oklart vilka av biverkningarna för 160 mg som fortfarande kan vara kännbara vid denna lägre dos.
 • Du kan läsa mer om synefrin på www.synefrin.se.

Det är väldigt sällsynt med biverkningar men eventuella biverkningar kan vara: överaktiv, hjärtklappning, muntorrhet, darrande händer och yrsel.

Helsingörspiller är uppiggande, därför bör man inte äta Helsingörspiller alltför sent på kvällen för att undvika sömnproblem.

Ginseng bör inte kombineras med MAO-hämmare (ett antidepressivt läkemedel), centralstimulerande medel eller blodförtunnande medicin. Försiktighet rekommenderas vid högt blodtryck. Gravida och ammande bör inte äta ginseng.

Tillverkaren säger att om du står under någon form av medicinering skall du alltid rådfråga din läkare om kombinationen med din medicin och Synefrin. En del psykofarmaka, cortisonpreparat och annan hormonbehandling kan ge viktökning och en sådan viktökning är olämplig att ta med bantningstabletter. Helsingörspiller får inte tas om man har någon form av hjärtsjukdom, onormalt högt blodtryck, förhöjd obehandlad ämnesomsättning, förstorad prostata, eller om man tar ett antidepressionsmedel eller andra mediciner som innehåller MAO-hämmare. Man kan då få starkt förhöjt blodtryck, muskelkramper med hög feber m.m. Gravida och ammande kvinnor ska förstås inte heller banta eller äta Helsingörspiller.

Eftersom synefrin är prestationshöjande är det många som använder det för att få extra ork och energi på träningen. Du behöver inte träna för att gå ner i vikt med Helsingörspiller, men eftersom det ger en extra energikick rekommenderas det att du passar på att träna, vilket är positivt för hälsan och snabbar upp viktminskningen.

Elitidrottare behöver kolla upp reglerna för sin sport – en del idrottsförbund klassar synefrin som doping.

Nej, du kan äta precis som vanligt.

Tillverkaren rekommenderar att man dricker minst 2 liter vatten per dag samt utnyttjar överskottsenergin man får till att motionera. Helsingörspiller kan minska hungern, så ät inte av ren vana utan lyssna på din kropp.

 • Ökad prestationsförmåga och pigghet, vilket är bra t.ex. vid träning och nattarbete.
 • Ökad ämnesomsättning och fettförbränning.
 • Vetenskapligt bevisad effekt – det fungerar.

Nackdelen med ett viktminskningspreparat som Helsingörspiller är just att det är en genväg till en slankare kropp. Du lär dig inte att äta sunt och röra på dig, och missar därför de andra positiva ”bieffekterna” av en sundare livsstil.
Wakame (fucoxanthin) är kraftfullt och ökar fettförbränningen långsiktigt. Det finns flera bantningspiller på marknaden som innehåller wakame, Swiss Diet, Helsingörspiller och Termoloss. De tillhör den grupp bantningspiller som ökar kroppens fettförbränning, men det finns även andra grupper.

Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk på tillverkarens hemsida.
Givetvis behöver en person på 70 kg mindre mängd än en person som väger 120 kg. Alla är olika känsliga så var och en får pröva sig fram till rätt mängd Helsingörspiller. Vi är också olika känsliga så var och en får prova sig fram till rätt mängd.

Normal dosering är en kapsel tre gånger per dag, en timme innan måltid. Om du inte tycker att du får någon effekt så kan du öka dosen men ta inte mer än max 4 kapslar per dygn.

Vill man fortsätta mer än 30 dagar så gör man uppehåll i en vecka och upprepar sedan kuren. En burk Helsingörspiller innehåller 90 kapslar vilket är en normal månadskur.

Helsingörspiller ökar fettförbränningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber, Hoodiadrene och Aptiless.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Helsingörspiller. Om du vill få inspiration, peppning och tips på nyttig mat kan du gå med i en viktklubb, som till exempel GI-viktkoll eller Matdagboken.

Det beror på hur strikt du är. Innehållet i Helsingörspiller är vegetariskt, men kapseln innehåller troligtvis gelatin.
På förpackningar kan det istället för synefrin stå pomerans, synephrine, bitter orange, citrus aurantium (det latinska namnet på pomerans), Neroli, Chongcao eller Seville orange. De är alla synefrin.
Verkar inte Helsingörspiller vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

 

Betyg och kommentarer

 1. Lena säger:

  Funkar jättebra på mig eftersom man inte är lika hungrig som tidigare

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 2. Suss säger:

  Är det säkert att beställa från helsingorspiller.se? Känns minst sagt lite knepigt, då det inte finns någon direkt info om företaget. Företaget förresten… telefonnumret som är angivet går till en privatperson i Sthlm. Jag måste erkänna att jag blir lite misstänksam…

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 3. Johan säger:

  du kan ju alltid beställa Lepigen Superstrong i stället, det innehåller oxå synefrin och företaget tycker jag verkar mer seröst…

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 4. Jonny säger:

  Funkar bra men man blir lite stissig ibland bara

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 5. Petra säger:

  Fungerar bra men man måste dosera rätt och inte ta för sent på kvällen, tappr hungerskänslan helt

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 6. Fredde säger:

  Tappat 23kg på dessa toppenpiller jag till en blrjan var skeptisk till. Men ack så fel jag hade =)

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 7. Camilla säger:

  Förr om åren ca 20 år sen åkte vi ner till Helsingör och gick till en läkare som tog bltr mm. Hämtade ut tabletterna på ett danskt apotek. DE tabletterna hade en sjukt bra effekt. Du hade inga hungerskänslor och blev hur pigg som helst. Är dessa piller något liknande så kan jag varmt rekommendera dem. Har beställt en burk för att testa och se om de funkar som de gamla ”danska pillrena” isåfall e det toppen.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 8. Birgitta Carlsson säger:

  Väldigt nyfiken på hur det gick för den som skrev att de tagit dom gamla helsingörspillren. Dom förbjöds och därför är jag skeptisk till att dessa nya ska ha samma effekt…för dom gamla var bra och fungerade för att hungern minskar med efedrin.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 9. Jerry säger:

  Jag har käkat dom nu under sommaren och det är lättare att komma ut och promenera då man får extra energi och blir piggare.

  Har gått ner 7 kg och fortsätter nu fram till nyår och hoppas kunna gå ner lika mycket till.

  Rekomenderas men tänk på att inte överdosera så du kan sova på natten :-)

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 10. madeleine säger:

  Tror att helsingör piller funkarmycke bra min mamma tog dom gammla som va förbjudna förr och hon rasade i vikt tror att dom här e lika danna ska beställa dom sen när jag slutat amma min dotter då man gärna vill gå ner i vikt……..

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 11. Emelie säger:

  Hej hur länge kan mAn hålla på o ta tabbleterna? Hur har dom funkat på er? Vad äter ni för mat?

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 12. lindis säger:

  grymt bra piller men man måste även tänka på maten, jag kombinerar med viktväktarna och har rasat 7 kg första månaden

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 13. Kerstin säger:

  De gamla helsingörspillrena hette väl Letigen men det namnet användes nästan aldrig i Sverige.

  De gamla pillrena förbjöds mycket riktigt pga av efedrinet och stora mängder koffein trots att dom hade många fans framförallt i Danmark

  De nya innehåller synefrin och är nog svagare än Letigen

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 14. Ammy säger:

  Är det säkert att beställa Helsingörspiller från Stackerx.se?

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 15. Marie säger:

  Jag åt de gamla Helsingörs-pillrena o rasade i vikt och fick en underbar son!!!! Ska testa dessa pillrena fast nu önskar jag inte fler barn =)))

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 16. julija säger:

  finns det någon som har ättit dom här pillerna och råkat illa ut som till exp fått högtblodtryck eller hjärnblödning??

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 17. Ann säger:

  Är sjukt peppad på att gå ner i vikt efter ha fött 2 barn! D som oroar mig lite är att d kan trigga igång ångesten?! Har haft mkt problem med ångest. Ni som tagit dom här har ni fått ökad ångest???

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 18. Karin säger:

  De gamla pillerna man hämtade i Helsingör var helt fantastiska. Jag gick ned 14 kg på 4 mån, inga biverkningar och inget beroende. Jag är intresserad om någon har provat både de gamla (som blev förbjudna) och dessa nya. Är effekten lika god hos de nya som säljs nu?

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 19. Petra säger:

  De är inte lika starka som de gamla men jag tycket det är bra för jag blir helt stirrig av mycket efedrin eller synefrin

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 20. Sara säger:

  Som jag förstår så funkar dom bra men hur blir det när man slutar med dom? Går man upp igen eller man kan hålla sin nya vikt relativt bra? Nån som har erfarenhet av hur det går sen.
  Tacksam för svar!

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 21. Lotta säger:

  För väldigt många år sedan åkte jag till Helsingör och fick original tabletter. Köpte dessa ”original. Men det är inte samma. Dessa är kanske bra men, det är inte original. Inte samma ” rus” och mättnadskänslan finns inte.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 22. janet ericsson säger:

  jag åt dom gamla pillerna och gick er 25kg på 1,5 månader. problemet var att kroppen intemriktigt hängde med i skinnet..ni fattar ?på den tiden fick man tving sig till att äta i knäckebröd för man hade ingen hunger what so ever. suveräna piller tränade inte ett smack!

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 23. said karam säger:

  var kan jag köpa letigenpiller

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 24. Marie-Louise Thörnblad säger:

  Jag skulle vilja varna alla för Helsingörspiller, jag har själv provat och jag gick inte ner ett enda hekto!! Jag mådde bara pyton, både huvudet och ansiktet sprängde, det var det otäckaste jag varit med om. Dom lovar dessutom att det fungerar på alla! Med ett sådant påstående borde dom ju betala tillbaka pengarna om man är missnöjd men ack nej. Jag har till och med anmält dom till ARN men tyvärr så förlorade jag.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 25. Liselott Björnlid säger:

  Otroligt dumt resonemang om du frågar mig att du tror att ett och samma preparat har samma funktion på alla människor oavsett ålder,vikt och gener.

  Det är ungefär som att tro att Alvedon lindrar all huvudvärk och passar alla människor.

  Alla bantningspiller som reklameras på denna sida är bara hjälpmedel för att gå ner i vikt och inga mirakelkurer där man kan ligga i soffan, äta en alladin ask om dagen och ändå gå ner i vikt.

  Det fungerar inte på det viset

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 26. Anki säger:

  Jag tillhör dom som åkte över till ”doktorn ” i H-ör som det tog max 5 min hos sen var det klart. Sprang glad i hågen till apoteket runt hörnet o plockade ut så många burkar man hade råd med! Man blev ju smaaal!! Men det varar ju inte, för någon gång måste du ju börja äta igen. Är det någon som testat dom ”gamla” pillren och även dom nya och kan säga om det är någon skillnad?Är det någon idé att testa dom nya eller är dom för snälla mot hungern? Har ingen självdisiplin när det gått ca. 1-2 veckor och godissuget är mördande!!!

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 27. Mia Bielkheden säger:

  Hara nu ätit en burk. Ingen viktminskning. Tvärtom upp 2 kg till. trots en viss diet med bröd och socker endast lördsg. Säkert nåat hormonfel. Funkade inte alls för mig.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 28. Heidi säger:

  När börjar Effekten av pillrena äter 2 om dagen

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 29. Emma säger:

  Hej beställ inte Helsingörpiller, beställde två burkar fick EN!! Men fick såklart betala för
  ”båda” ändå, bara tagit dem i tre dagar men är hungrigare är vanligt. Dessutom var ”ägaren” fruktansvärt otrevlig på mejl.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 30. linda säger:

  Hej Said Karam. Lepigen piller kan du köpa här: http://www.kompensera.com/lepigen_x_strong.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 31. Raymond säger:

  Missvisande kampanjerbjudande och otrevligt / spydigt mailsvar vid kontakt.

  Missvisande kampanjerbjudande från Helsingörspiller.se.
  Enligt kampanjrubrik på startsidan så gäller priset 699 kr – 3 burkar av Helsingörspillret. Samma information får man när man lägger produkten i varukorgen och även på orderbekräftelsen man erhåller via mail. När man sedan får paketet så visar det sig att det innehåller 2 burkar Helsingörspiller och 1 burk Slim Fit Diet.
  Kunde ej få kontakt med företaget via telefon då det endast verkar ha telefonsvarare.
  Efter att jag mailat dom tre gånger fick jag till slut ett spydigt svar att att jag skulle ”titta längst ner på deras produktsida” vad som ingick i kampanjen. Varför anges det inte på förstasidan vad som gäller, så man inte blir missvisad och lurad ????

  Första och sista gången jag handlar hos ett sådant här företag och jag kommer absolut INTE rekommendera Helsingörspiller.se till någon. Jag har nu ätit alla tre burkar och inte gått ner ett ända kilo. Inget att rekommendera, lika bra att kasta pengarna i sjön!

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 32. Malin säger:

  Jag tyckte dessa helsingörspiller va grymma. Du blir piggare och orkar mer än vanligt. Men har även ändrat min kost o kör gi metoden! Har funkat jätte bra. Och som en skrev att du får 2 burkar Helsingörpiller o en slim fit så kan ja säga att slim fit va bättre effekt på än helsingörspillrena så tyckte de va bra att man även fick med dom i priset. Jag tar fyra om dan 2 på morgonen o två på eftermiddagen. Så jag rekommenderar verkligen men även att ta till vara på energin du får o gör något åt de. Man kan inte ta pillrena o sitta i soffan o äta chips o tro att de ska hjälpa. Så upp o hoppa ta åt dig av energin o gör något åt det!

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 33. Lillan säger:

  Har provat helsingörspiller i en vecka nu. Mår illa och det susar i öronen.
  Någon som haft liknande symptom. Tar två piller om dagen.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 34. Lillan säger:

  Nu slutar jag med kuren. Har haft ont över levern hela natten, inget kul. Det blir tallriksmodellen för mig ist :-)

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 35. Malea säger:

  VARNING HELSINGÖRSPILLER!!!!!!!
  Oförskämt svar av Helsingörspiller. Jag tog kontakt med dom och frågade om dagens helsingörspiller har samma effekt som dom man köpte i Danmark för 15 år sedan. Dom svarade att det är samma piller. Jag har ätit fyra burkar av Helsingörspiller och inte gått ner ett gram, jag har inte ändrat mina kostvanor, för det behövde jag inte när jag åkte över till Helsingör, då gick jag ner på 2 månader 18kg. Fick svar av Helsingörspiller att jag INTE skall ligga i soffan och trycka i mig 1 kg godis om dagen. Fy vad oförskämt. Har kollat upp vilket företag som äger Helsingörspiller. Bolaget heter Helsingörspiller Kommanditbolag och har sitt säte i Göteborg och ägaren till bolaget är Robert Peric. Vill hälsa dig Robert Peric att det är fult att lura folk på det viset och vara oförskämd.
  Rekommenderar att ingen handlar deras verkningslösa piller. Snacka om Bluff.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 36. Limo säger:

  Det verkar vara väldigt delade meningar om dessa piller…:-O
  Ni som har fått effekt verkar ha ändrat kosten också…eller?
  Vad jag förstår så har de tvingats sänka efidrin-dosen i dem vilket gör att de nya tabletterna inte har samma effekt som de gamla. Det verkar ju som flera av er fått biverkningar så då vågar man ju inte dubbla dosen för att maxa effekten heller. Kanske bäst att avstå…

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 37. linda säger:

  Limo: Det finns inte efedrin i helsingörspiller, efedrin är förbjudet. Jag tror du menar synefrin. Japp, dosen synefrin är sänkt efter lagändringen vid årsskiftet, nu innehåller Helsingörspiller 40 mg istället för tidigare 160.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 38. eva säger:

  Jag åt de gamla helsingörpillren på 80 talet,,,,det enda som funkade för mig.
  Mådde toppen hela tiden, det var väl efedrinet som hjälpte till så klart men jag gick ner 25 kilo och det höll i flera år innan jag gick upp i vikt igen .
  Är sugen på att prova dessa nya piller, kanske värt att prova eller?

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 39. linda säger:

  Eva: Dagens helsingörspiller har inget gemensamt med 80-talets, som innehöll Efedrin som nu är förbjudet. Dagens innehåll är helt annorlunda.

  Det bantningspiller som är mest likt dåtidens helsingörspiller är Lepigen Superstrong, som innehåller mest synefrin på marknaden idag. Synefrin är en kusin till Efedrin, som 80-talets Helsingörspiller innehöll.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 40. admin säger:

  Helsingörspiller hade tidigare ett erbjudande där man fick 2 burkar Helsingörspiller och en burk Slimfit för 699 kr. Det var dock otydligt skrivet och flera trodde att de skulle få 3 burkar Helsingörspiller.

  Vi har dock just fått bekräftat att Helsingörspiller nu ändrat sitt erbjudande och nu återigen skickar 3 burkar Helsingörspiller för 699 kr.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 41. Marie säger:

  Detta skit företag skickar luras med fakturor. Min son 23 år gammal, 190 lång, vikt under 80 kilo och fotbollsspelare, fick ett brev från ett inkassobolag där Helsingörspiller var beställare. Han skulle aldrig få för sig att beställa sånt skit i första hand. För det andra så har det aldrig kommit några tabletter eller någon räkning från dom. Kanske bluff fakturor!! Har man ju hört om förr när företag har dåligt med pengar. Hoppas dom blir rädda och betalar när man får hot om inkasso. Denna gång skickade ni det till fel personer… Polisanmälan och åtgärder kommer….

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 42. Marie säger:

  Bluff företag! Helsingörspiller skickar via inkassobolag räkning till en 23 årig fotbollsspelare, 190 lång, 80 kilo muskler och påstår att han beställt bantningspiller!!! Det har aldrig kommit några tabletter, aldrig någon räkning därifrån bara från inkasso. Kan säkert skrämma någon till att betala men denna gången valde ni fel person. Polisanmälan kommer som ett brev på posten i retur!

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 43. StoltmammaAndersson säger:

  Jag har beställt 3 burkar som att jag har svårt och gå ner i vikt.
  Jag har träna och ätit rätt men ändå inte gått ner ett enda kilo.
  Jag börja gymma för 2 månader sen.
  Har gjort allt för och gå ner några kilo har prova Barbie drogen och en massa bantnings piller soppor allt o inget händer. Vill veta om detta funkar hörde från svärmor att hon lyckades gå ner på de gamla. Men hur är de me de nya går man ner av de och hur mycket kan man gå ner på en månad.
  Tacksam för svar!!!!

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 44. Linda säger:

  StoltmammaAndersson: De gamla Helsingörspiller innehöll 160 mg synefrin, som gasar igång kroppen likt adrenalin. Synefrin har nu förbjudits i mängder över 30 g/dag. Nya Helsingörspiller innehåller 30g, samt andra ingredienser som visat sig ge viktnedgång i kliniska studier. Så nya Helsingörspiller är svagare, men borde funka på de flesta. Som för de flesta bantningspiller låter det rimligt med en viktnedgång på 1-3 kg per månad. Men alla funkar vi olika och en ingrediens som funkar jättebra för en kan vara verkningslös för en annan, det gäller att testa sig fram till vad som funkar för just dig.
  -Linda på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 45. Charlotte säger:

  Har nu ätit en kur på lite drygt 1 månad men positivt resultat har uteblivit. Känner ingen dämpad hunger, snarare tvärtom, har blivit mer hungrig, ständigt sug i magen. Har även lagt om min kost och äter mindre portioner för att få ökat resultat men inte heller det har gett effekt. Hungern kan väl kopplas till mindre portioner men jag äter fortfarande bra och mättande mat. Hade hoppats att jag skulle få hjälp med minskad hunger och miskat sötsug men ingen effekt alls. Känner jag mig piggare då – det är verkligen marginellt i så fall. Nya Helsingörpillerna är en mycket blek kopia av den gamla varianten.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 46. AnnA Skog säger:

  Beställer man Helsingörpiller och man skickar tillbaka dessa direkt (med fakturan) får man sedan en påminnelse från Svea Inkasso. Man kan aldrig på kontakt med företaget

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 47. Lina säger:

  Bra kombination av verksamma ämnen som fungerar för den som samtidigt är aktiv.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 48. samir juzbasic säger:

  Hej jag har beställt på prov en burk men ni skickat till mig tre burkar jag vill inte ha de andra två vilken adress ska jag retunera de mvh samir

  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Tyck till!

Dela gärna med dig av dina erfarenheter!

Vi kommer inte att godkänna kommentarer som går utanför ämnet, är osakliga eller aggressiva. Vissa kommentarer godkänns automatiskt, men kan i efterhand tas bort efter att vi granskat dem manuellt.

Skrivet av: Linda StarkbloglovinHälsaTopplista