Lepigen X-strong

”Fettförbrännande kombinationspiller”

Omdömen

GD Star Rating
loading...

Lämna ditt betyg här!

Lepigen X-strong är ett av Sveriges populäraste fettförbrännande kombinationspiller.
Klicka här för att beställa Lepigen X-strong.

Lepigen X-strong är ett bantningspiller som ökar ämnesomsättningen och gör att kroppen bränner fler kalorier, vilket leder till viktminskning. Den minskar även hungerkänslorna. Huvudingrediensen i Lepigen X-strong är hallonketoner, ett ämne som har gett enastående effekt på vikten vid försök på möss. Lepigen X-strong innehåller även ett antal örter som ökar fettförbränningen.


Frågor och svar om Lepigen X-strong

 

Huvudingrediensen i Lepigen X-strong är hallonketoner, det ämne som ger hallon dess lukt. Hallonketoner gör att fettcellerna släpper ut hormonproteinet Adiponectin. Adiponectin spelar stor roll för metabolismen. Det bryter ner fettet i blodet till energi och ökar även insulinkänsligheten. Båda dessa ger viktnedgång.

Smala människor har höga nivåer adiponectin i blodet naturligt, medan tjocka och typ 2-diabetiker brukar ha låga nivåer. Det är troligt att låga nivåer adiponectin ger viktuppgång.

Många av de som tidigare varit överviktiga men gått ner i vikt har fortfarande låga nivåer adiponectin i kroppen, jämfört med personer som är naturligt smala. Dessa låga adiponectin-nivåer gör att risken för att de går upp i vikt igen ökar. Därför kan de må extra bra av de förhöjda adiponectin-nivåer som Lepigen X-strong ger.

Eftersom hallonketoner är såpass nytt inom behandling mot övervikt finns det fortfarande inga kliniska studier på människor. Studier på möss som övermatats har däremot gett väldigt goda resultat, där mössen som fick hallonketoner inte gick upp i vikt trots att de åt stora mängder mat, samtidigt som de möss som varit feta blev smala.

Övriga ingredienser i Lepigen X-strong är:

 • Grönt té innehåller catechiner och koffein som båda ökar energiförbrukningen.
 • Piperin-extrakt, dvs svartpeppar, som ökar fettförbränningen och underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen och mediciner.
 • Kajennpeppar-extrakt, som minskar hungern och ökar förbränningen.
 • Panax Ginseng, som ger mer energi och ökar välmåendet.

Ja. Betterlife AB, som säljer Lepigen X-strong, har funnits i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Lepigen X-strong säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra.

Klicka här för att beställa Lepigen X-strong.

Lepigen har ett Maxburn-paket med en burk Lepigen X-strong och en burk Lepigen Superstrong som ökar fettförbränningen ytterligare, till förmånligt pris inklusive stegräknare.

Ja. Alla ingredienser har vetenskapligt bevisad, positiv effekt på människor förutom Hallonketoner, där effekten än så länge bara är bevisad i studier på möss och i laboratorier. Hallonketoner är ett ganska nyupptäckt ämne inom viktminskning och fler studier är på väg.

Hallonketon-studier har gjorts på möss med mycket positiva resultat. In en studie fick mössen kost med mycket kalorier och fett. De möss som samtidigt fick hallonketoner gick inte upp i vikt. De möss som blivit feta gick även ner all vikt igen när de fick hallonketoner, trots att de fortfarande åt av högfettkosten.

Studier har även visat att hallonketoner ökar utsöndringen av adiponectin, samt att höga nivåer adiponectin återfinns hos smala människor och låga nivåer hos tjocka.

Studier på möss och i laboratorier visar att hallonketoner ger viktnedgång, men det finns än så länge inga kliniska studier på människor. Hallonketoner är ett ganska nyupptäckt ämne inom viktminskning och studier pågår.

 • En laboratoriestudie visade att hallonketoner ökade lipolysen (fettförbränningen), minskade fettinlagringen och bröt ner fettsyror i blodet. Dessutom ökade det utsöndringen av adiponectin markant.
 • I en studie på möss 2005 gav man alla möss en kaloririk högfettkost. Hälften av mössen fick dessutom hallonketoner. De som fick hallonketoner gick inte upp i vikt och fick inte fettlever, men det gjorde och fick referensgruppen. Sedan gavs de feta mössen hallonketoner. Då försvann övervikten igen, trots att de fortfarande åt den kaloririka högfettkosten.
 • Det är bevisat i flera studier att hallonketoner ökar mängden adiponectin i kroppen, ett protein som reglerar fettförbränningen. Ju mer adiponectin man har i kroppen, desto smalare är man. En studie fann att nivån av adiponectin är omvänt proportionell mot procenthalten vitt fett på kroppen.
 • Höga nivåer adiponectin har kopplats till sänkt blodsocker, sänkt insulinnivå, bättre insulinkänslighet, lägre BMI, anti-inflammatorisk effekt och bättre blodvärden med höjt gott HDL-kolesterol och lägre nivå av triglycerider.

Läs mer om Hallonketoner här (extern länk).

Chilipepparns brännande ämne heter capsaicin och aktiverar det sympatiska nervsystemet.

 • Enligt en studie gjorde kroppen av med 23% mer energi efter en capsaicin-rik måltid. Testpersonerna åt dessutom betydligt mindre till huvudrätt när förrätten varit chilistark.
 • En annan studie visade att efter en capsaicin-rik måltid åt testpersonerna 10-16% färre kalorier i två hela dagar, utan skillnad i mättnadskänsla. Testpersonerna åt 10% färre kalorier om capsaicinet gavs i kapslar dvs smaklöst, 16% om man åt det naturligt, vilket bevisar att den brännande känslan på tungan bidrar till effekten.
 • En tredje studie visade på 6.6% viktnedgång när testpersonerna åt capsaicin.

Piperine, det irriterande ämnet i svartpeppar, underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen och mediciner. Bland annat Ginseng tas upp bättre i kombination med svartpeppar.

Grönt te ökar det sympatiska nervsystemets aktivitet och gör att kroppen spenderar mer energi. Två ämnen bidrar till detta, koffein och catchetin.

 • En studie där tre grupper fick antingen grönt te, koffein motsvarande innehållet i grönt te, eller placebo, visade att de testpersoner som fått grönt te fick en ökad daglig energiomsättning med 4%.
 • En tremånadersstudie med grönt te på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%.
 • Flertalet liknande studier har visat på viktminskning och minskad andel kroppsfett.
 • Effekten av grönt te kan minska om man samtidigt får i sig mycket koffein, motsvarande 2 koppar kaffe per dag eller mer. Å andra sidan kan en viktminskning gå snabbare om man samtidigt dricker mycket kaffe.

Ginseng: Ginseng har en lång tradition som medicinalört inom österländska kulturer, framför allt handlar det om en uppiggande effekt, minskad stress, förbättrat minne och koncentrationsförmåga samt starkare immunförsvar. Det är ont om studier som bevisar detta, dels p.g.a. motsatta resultat i olika studier, dels för att studierna har gjorts på olika typer av ginseng och ginseng med olika kvalitet vilket försvårar jämförelsen.

Lepigen X-strong kan du köpa på www.lepigen.se.

Lepigen har ett Maxburn-paket med en burk Lepigen X-strong och en burk Lepigen Superstrong som ökar fettförbränningen ytterligare, till förmånligt pris inklusive stegräknare.

Lepigen X-strong gör att man blir piggare och får mer energi, liksom av kaffe, varför man inte bör äta Lepigen X-strong alltför sent på kvällen för att undvika sömnproblem.

Är man överkänslig mot koffein bör man inte äta Lepigen X-strong, eftersom det innehåller grönt té.

Ginseng bör inte kombineras med MAO-hämmare (ett antidepressivt läkemedel), centralstimulerande medel eller blodförtunnande medicin. Försiktighet rekommenderas vid högt blodtryck. Gravida och ammande bör inte äta ginseng.

Inga andra biverkningar har rapporterats, men personer under 18 år, gravida och ammande bör alltid vara försiktiga med kosttillskott.

Du behöver inte träna när du äter Lepigen X-strong, men det är aldrig fel att röra på sig.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej. du kan äta precis som vanligt.

Eftersom Lepigen X-strong minskar hungerkänslorna kan det vara klokt att tänka på det och inte äta av gammal vana, utan bara när du är hungrig samt passa på att minska portionerna något.

 • Lepigen X-strong hjälper dig att tappa vikt på flera olika sätt samtidigt; det ökar fettförbränningen, minskar hungern och minskar fettlagringen.
 • Hallonketoner har gett väldigt bra resultat i vetenskapliga studier på möss och i laboratoriemiljö.
 • Jämfört med andra märken av Lepigen har Lepigen X-strong fördelen att den inte innehåller synefrin, och att du därför slipper dess biverkningar.
 • Lepigen X-strong innehåller vanliga födoämnen som är väl beprövade vilket minskar risken för oväntade biverkningar.

 • Det finns inga studier på hallonketoner på människor än, eftersom det är såpass nytt.
 • Nackdelen med ett viktminskningspreparat som Lepigen X-strong är just att det är en genväg till en slankare kropp. Du lär dig inte att äta sunt och röra på dig, och missar därför de andra positiva ”bieffekterna” av en sundare livsstil.

Ja. De tidigare Lepigen-piller som innehöll efedrin (som läkemedelklassats) har slutat säljas för flera år sedan. Lepigen X-strong innehåller varken efedrin eller dess svagare kusin synefrin.
Tittar vi på de olika piller som innehåller hallonketoner, så har vi till att börja med Raspberry Ketone Pure som innehåller rena hallonketoner.

Piller som kombinerar hallonketoner med andra ingredienser är exempelvis White One Raspberry Ketone som är ett kraftifullt kombopiller, samt Lepigen X-strong och Burn X5, som kombinerar hallonketoner med Dendrobium som gasar igång kroppen och ökar ämnesomsättningen.

Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk från www.lepigen.se.

Lepigen har ett Maxburn-paket med en burk Lepigen X-strong och en burk Lepigen Superstrong som ökar fettförbränningen ytterligare, till förmånligt pris inklusive stegräknare.

Du ska äta en kapsel Lepigen X-strong maximalt tre gånger per dag, 30-40 minuter före måltid, tillsammans med ett glas vatten.

Kontrollera alltid doseringen på förpackningen som du köpt, ifall något ändrats sedan vi skrev detta.

Lepigen X-strong ökar fettförbränningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Swiss Diet, Diet Fiber, Hoodiadrene och Aptiless.

Lepigen har ett Maxburn-paket med en burk Lepigen X-strong och en burk Lepigen Superstrong som ökar fettförbränningen ytterligare, till förmånligt pris inklusive stegräknare.

Du kan även kombinera ditt bantande med att gå med i en viktklubb där du lär dig äta rätt på lång sikt, till exempel GI-viktkoll eller Matdagboken.

Lepigen X-strong stavas ibland Lepigen xtra strong, eller Lepigen extra strong, med det är fortfarande samma piller det handlar om.

Lepigen är namnet på tillverkaren, så det finns flera olika piller med Lepigen i namnet:

Lepigen har ett Maxburn-paket med en burk Lepigen X-strong och en burk Lepigen Superstrong som ökar fettförbränningen ytterligare, till förmånligt pris inklusive stegräknare.

Tidigare fanns även Lepigen-varianter med efedrin, men dessa säljs inte längre eftersom efedrin läkemedelsklassats.

Verkar inte Lepigen X-strong vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

 

Betyg och kommentarer

 1. Petter säger:

  Jag har ätit lepigen x-strong i ett par månader och jag tycker de funkar riktigt bra. Sötsuget försvinner och jag har inte överätit en enda gång sen jag började! Har fått en massa energi till träning och promenader också. Har gått ner från 70 till 60 kilo kg på 3 månader så jag är jättenöjd!

  GD Star Rating
  loading...
 2. Petra säger:

  Jag gick ner de 6 kilo jag behövde på 2 månader med Lepigen X-Strong. Lepigen innehåller 5 växtextrakt som verkar synergiskt ihop och du får en kick och svettas mer. Därför bränner du mer fett när du rör dig.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Natalía säger:

  Vart kan jag få tag i detta?=)

  GD Star Rating
  loading...
 4. Erika säger:

  Jag har fått massor av energi och sötsuget har minskat, känner dock inte någon ökat förbränning eller svettning men det kan bero på att jag röker mycket. (kapilärerna minskar)

  Träning har jag ej satt igång med då jag redan är lycklig att kunna ta mig ur sängen samt orka vara ”igång” hela dagen utan att kollapsa psykiskt och fysiskt dagen/dagarna därpå. Jag känner mig mänsklig!!

  Kommer fortsätta med tabletterna för att sedan se om träning och viktminskning kommer ske!

  GD Star Rating
  loading...
 5. Johan säger:

  Testade Lepigen X-Strong i samband med att jag skulle lägga om mitt liv och gå ner 15kg, samtidigt som jag la på mig muskler. Det som jag märkte med Lepigen var att jag blev piggare efter att ha minskat mitt matintag och jag märkte en klar förbättring i min förbränning. Dock så måste man antingen träna eller äta bättre för att dessa ska fungera. De är inga mirakelpiller som får dig förlora 20kg utan någon ansträngning. Funkar riktigt bra för dig som motionerar och vill få den där extra förbränningen.

  GD Star Rating
  loading...
 6. TouchMan65 säger:

  För mig funkade det riktigt bra! Med mindre mat, regelbunden träning samt Lepigen X-strong fick jag dessa egenskaper:
  * Mer ork/energi under träningen.
  * Väsentligt mycket piggare.
  * Viktnedgång på ca 20Kg på 3½ månad.

  Då jag kan det där med träning och kost och spelat fotboll i över 35 år, ville jag även prova detta.
  En förutsättning för ALL försök till viktnedgång, oavsett metod, är att följa dessa disciplinerat! Har man ”njutit” av livet, får man offra för att gå ner i vikt! Finns inga genvägar.

  GD Star Rating
  loading...
 7. Sarah säger:

  Jag funderar lite på hur det blir när man slutar äta lepigen X-strong? Jag har självklart tänkt kombinera detta med motion och en sund kost men är lite orolig för att jag ändå ska falla tillbaka på den vikt jag var från början. Har även läst att det kan medföra flera negativa effekter som att man blir grinig, trött m.m. efteråt.

  TACKSAM för svar!

  GD Star Rating
  loading...
 8. cia säger:

  besiken…0,3kg på 13 dagar de hade ja kunna gjort på egen hand,ne för mig finns de nog inga genvägar

  GD Star Rating
  loading...
 9. Fia säger:

  Vilken bluff!
  Har provat Lepigen X-strong tillsammans med F1 Fatburning Booster.
  Har aldrig varit så hungrig och trött som jag är nu.
  Måste behärska mig vid matdags och det har jag aldrig upplevt innan. Sover dåligt och känner mig aldrig pigg.
  Har dessutom inte gått ner ett gram.
  Resultat= Ingen viktminskning, vrålhungrig och dödstrött.

  GD Star Rating
  loading...
 10. Monica säger:

  berätta mer,när börjar tabletterna verka osv.. funkar dom??

  GD Star Rating
  loading...
 11. Tina säger:

  Man ska ju inte sluta äta och ta piller för att slippa hungra… man måste ändå äta ca var tredje timme för att kroppen ska orka hålla igång förbränningen..!!! dock ska mellanmålen bara vara en frukt eller ett knäcke eller så… men kroppen behöver lite bränsle för att kunna förbränna. får den inte det blir man trött, mår kasst, får huvudvärk etc… bra tablett för att verkligen känna att det händer nåt, men det går inta att hoppa över resten i förändringen.

  GD Star Rating
  loading...
 12. kiingeen säger:

  kan man vara under 18 år för att köpa Lepigen X-strong ?

  GD Star Rating
  loading...
 13. Amanda säger:

  Är det någon som har minskat på omkrets om mage, armar,ben och är det någon som nått sitt mål och slutat ätit tabeltterna och sen gått upp i vikt igen??

  GD Star Rating
  loading...
 14. Monica säger:

  Kan man få högt blodtryck eller hög puls/hjärtklappning av dessa piller? Har hjärt/kärlsjukdom i släkten.. ??

  GD Star Rating
  loading...
 15. admin säger:

  Monica:
  Lepigen X-strong innehåller till skillnad from Lepigen Superstrong inte Synefrin och ska därför inte vara olämplig, även om du har högt blodtryck. Jag är dock ingen läkare och kan inte garantera det; kontakta tillverkaren så bör de kunna ge dig ett 100%-igt svar.

  hälsningar

  /Linda

  GD Star Rating
  loading...
 16. Elin säger:

  Jag funderar på att börja med dessa men blir så osäker. Hur ofta upplever ni att man måste träna för att det ska ge resultat?

  Jag har bal i Juni, tror ni jag hinner gå ner i vikt tills dess om jag börjar nu?

  Ni som ätit dessa för ett tag sedan, gick ni upp i vikt när ni slutat och under hur lång period åt ni?
  Tacksam för svar :)

  GD Star Rating
  loading...
 17. erik säger:

  hej! jag undrar om man kan träna (styrketräna och öka muskler) medans man knaprar detta eller hämmar detta protein upptaget med? är det några större biverkningar som finnar, yrsel eller annat som man bör veta om?

  GD Star Rating
  loading...
 18. johanna säger:

  Måste man köpa dessa via nätet eller finns det butiker som säljer dessa tabletter?

  GD Star Rating
  loading...
 19. petter säger:

  vad jag vet så säljs de endast på nätet…

  GD Star Rating
  loading...
 20. Anita Magnusson säger:

  HEJ !
  Jag har tagit 1 tablett morgon och 2 tabletter X-strong före lunch + 1 super strong samt 1 tablett på kvällen 30 min
  före måltid.
  Har inte märkt någon förändring alls på 14 dagar trots att jag äter lite mindre?
  Vad gör jag för fel???
  Missnöjd!

  GD Star Rating
  loading...
 21. Egil säger:

  Hejsan,

  Jag står imellan Lepigen X-strong och Burn X4, är det någon som har argument till varför det ena skulle vara bättre än det andra?

  GD Star Rating
  loading...
 22. Linda säger:

  Tja!
  Jag har ätit 1 tablett Lepigen superstrong i 2 omgångar och bägge gångerna har jag sakta med säkert gått ner i vikt, första ggn gick jag ner snabbare då jag kombinarede det med träning men denna gången har jag ätit dom mest för att orka med den fyskiska ansträngningen på jobebt och det funkar fint för mig. Har gått från att ha strl 54 på arbetsbyxorna till attt nu ha strl 48 (herr strl).
  Denna gången har jag INTE tränat något speciellt utan använder mig av mitt arbete där jag går mycket och lyfter tungt, men mitt BMI har (från första användningen) gått från att ligga på 31% till att nu ligga på 23%. Från att ha vägt ca 85 kg ligger jag nu på 78 kg, kanske inte så stor viktminskning men jag har fått desto mer muskler och format kroppen riktigt bra.
  Kombinerar denna omgången med att äta måltidsersättning var 3:e timme då jag i vanliga fall endast äter en gång per dag (lunch på jobbet), samt att äta lite extra vitaminer i brusform varje dag.

  Lyckatill =D

  GD Star Rating
  loading...
 23. Melina säger:

  Det blir så jobbigt att ta den här sidan seriöst när ni kallar det sympatiska nervsystemet för det symptomatiska. På två ställen.

  GD Star Rating
  loading...
 24. admin säger:

  Tack för rättelsen Melina – nu är det fixat! Säg gärna till om du ser någon mer felskrivning eller stavfel.

  /Marek på Viktvägvisaren

  GD Star Rating
  loading...
 25. Anna säger:

  Lepigen X-Strong har fungerat jättebra för mig i kombination med att jag lagt om kosten (räknar kalorier) samt gått power walks på 40-50 min 4-5 gånger i veckan. Gick ner 8 kg på två månader april-maj. Tog 3 kapslar per dag då. From juni går jag kortare power walks på 30 min 3-4 gånger i veckan samt tar 2 kapslar per dag för att bibehålla min vikt och det har funkat bra! Jag är jättelycklig och orkar mycket mer. Självförtroendet har fått sig en boost :)

  GD Star Rating
  loading...
 26. Bettina säger:

  Kan nogen give 3 gode grunde til at bruge Lepigen X-strong hvis jeg går efter at tabe mig i vægt ?

  GD Star Rating
  loading...
 27. Ale säger:

  Jag tränar 5 gånger i veckan och vill förbränna mer men vadå om det är så att jag går ner till mitt mål måste jag fortsätta med tabletterna för allitd för att bibehålla min vikt?jag kommer fortsätta köra min träning och kost menvill inte hålla på med tabletterna för alltid.
  Tacksam för svar

  GD Star Rating
  loading...
 28. Nikola säger:

  Vill upplysa alla här att alla sk Lepigen produkter som säljs på andra sajter än Lepigen.se/.dk/.no/.fi och Betterlife.se är olagliga. Många av dessa innehåller dessutom olagliga substanser.

  GD Star Rating
  loading...
 29. Alex säger:

  Fungerade inte alls för mig. Märkte ingen effekt, blev nästan hungrigare och tröttare av detta.

  GD Star Rating
  loading...
 30. chinaeyes säger:

  Skulle lepigen x fungera bra ihop med lchf? Eller swiss diet för den delen? Någon som provat?

  GD Star Rating
  loading...
 31. Jackie säger:

  Hej. Kan man kombinera Lepigen X-strong med Venlafaxin medicinen som jag tar pga för låg serotoninhalt.

  Tacksam för svar

  GD Star Rating
  loading...

Tyck till!

Dela gärna med dig av dina erfarenheter!

Vi kommer inte att godkänna kommentarer som går utanför ämnet, är osakliga eller aggressiva. Vissa kommentarer godkänns automatiskt, men kan i efterhand tas bort efter att vi granskat dem manuellt.

Skrivet av: Linda StarkbloglovinHälsaTopplista