Herbalife

”Måltidsersättning som säljs av väninnan”

Omdömen

GD Star Rating
a WordPress rating system

Lämna ditt betyg här!


Herbalife är en serie produkter för måltidsersättning som bygger på lågkalori-principen. Utbudet består av proteindrinkar och kosttillskott. Herbalife säljs av vänner och bekanta som blir återförsäljare. Här kan du hitta frågor och svar om Herbalife .


Frågor och svar om Herbalife

 

Herbalife är ett utbud av produkter för viktminskning och välbefinnande. På dietsidan finns främst proteindrinkar och proteinbars som ersätter en måltid. Det kompletteras ofta med Herbalifes multivitaminer samt fiber- och ört tabletter i ett viktminskningspaket. För välbefinnandet finns kosttillskott för huden, matsmältningen, immunförsvaret, mot åldrande och celluliter samt mycket mer.

Viktnedgången baserar sig på LCD, ”Low Calorie Diet”, där man drar ner ordentligt på mängden kalorier man får i sig. Med Herbalife byter man ut 1-2 måltider per dag mot proteinshakes eller bars. Övrig tid äter man normal mat. Proteinpulvret kan man blanda ut med mjölk och frukt, yoghurt eller juice för att variera smaken.

Affärsidén bakom Herbalife är lite speciell, de har ett nätverk av oberoende återförsäljare som köper några produkter, använder dem och sedan säljer vidare Herbalife-produkter till vänner och bekanta. Den som säljer kan i sin tur rekrytera nya säljare och får en andel av deras vinst. Det bjuds in till Herbalife-kvällar där kunnig personal ger tips och coachning.

Det som skiljer Herbalife från andra pulverdieter är att man bara byter ut 1-2 måltider per dag mot en shake, inte alla dagens måltider. Därmed är inte dieten lika sträng, viktnedgången går långsammare och risken att kroppen hamnar i svält är inte lika stor. Det kan jämföras med att gå direkt in i fas 2 av Allévo, Naturdiet eller Nutrilett.

Man bör byta ut 1-2 måltider per dag mot shake eller proteinbar. Herbalife har proteinshakepulver i många olika smaker. Pulvret blandas med lättmjölk och kan drickas antingen rent (217 kcal) eller med frukt, yoghurt eller juice (280-450 kcal) för att få variation. Som mellanmål finns protein-bars som ger 140 kcal.

Det finns ett färdigt paket för viktminskning som innehåller proteinpulver, multivitamintabletter och fiber- och örttabletter.

Herbalife erbjuder dessutom en stor mängd kosttillskott.

Vill man byta ut 1-2 måltider per dag, finns Diet Shake och Herbalife. De är relativt lika. Herbalife säljs genom att privatpersoner blir återförsäljare och säljer till sina vänner och väninnor. Diet Shakes specialitet är den goda smaken och fruktbitarna.

Diet Protein är en shake med specialiteten att den innehåller glucomannan, som bildar en gelé i magen som mättar och sänker GI:t. Diet Protein ersätter 1 mål mat om dagen, eller kan tas som lågkalorimellanmål eller proteinboost vid träning.

Vill man ta till storsläggan och byta ut alla dagens måltider, finns alternativen Allévo, Naturdiet och Nutrilett. De har ett stort sortiment av måltidsersättningar, även bars, mat och smoothies, och kommer med en dietplan med 3 faser. Detta är VLCD, very low calorie diet, då kroppen bara får i sig 600-800 kcal per dag vilket ger snabb viktminskning – men kroppen riskerar att hamna i svält och dra ner på ämnesomsättningen. VLCD kan vara skadligt för kroppen och bör enbart göras med ett välplanerat kostprogram (såsom dessa) och rådgivning.

Måltidsersättningar syftar till att minska mängden kalorier du får i dig. Vill du vända på steken och istället förbränna fler kalorier, eller minska kroppens upptag av fett eller kolhydrater, läs vår genomgång av bantningspiller.

Ett tredje sätt att gå ner i vikt är att följa en diet. För att hitta den diet som passar dig bäst, läs mer på sidan om dieter.

Eftersom Herbalife är en låg-kalori diet blir den mer effektiv om du samtidigt rör på dig.
Herbalifes produkter är utformade för att ge alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver, så man behöver inte oroa sig för bristsjukdomar. Andra fördelar är att Herbalife är framtaget för att vara välsmakande så tanken är att du ska slippa pina dig igenom dieten.

Eftersom du bara byter ut 1-2 måltider per dag mot ersättning behöver du inte ändra hela din livsstil utan kan fortsätta äta lunch eller middag med familjen. På så sätt är Herbalife lite snällare än de andra pulverdieterna.

En nackdel med Herbalife är att det är en genväg till en slankare kropp. Om du samtidigt inte i grunden förändrar det sätt du äter och rör på dig finns risk för att du snart går upp de kilon du tappat. För att lära dig hur du ska göra för att i längden behålla din nya figur bör du fundera på att gå med i en viktklubb, till exempel GI-viktkoll eller Matdagboken.

Då Herbalife inte är lika sträng som de pulverdieter som byter ut alla dagens måltider, kommer även viktnedgången gå lite långsammare. Å andra sidan minskar risken för jojobantning.

Ofta ingår multivitamintabletter och andra piller i viktminskningspaketet, vilket gör det betydligt dyrare än andra pulverdieter. Några av kosttillskotten Herbalife säljer (t.ex vitaminer, omega 3) kan hittas billigare på apoteket eller i mataffären.

Du ber en återförsäljare kontakta dig, genom kontaktformuläret här. Herbalife säljs inte i någon butik.
Du får personlig coachning av återförsäljarna, så någon viktklubb behövs inte.

Vill du snabba på viktnedgången eller minska sötsuget kan du kombinera Herbalife med ett bantningspiller. Läs gärna vår översikt om bantningspiller för att se vad som passar just dig, vad som är bluff och vad som funkar.

Verkar inte Herbalife vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

 

Passar dig som:

 • Tror på lågkalori-konceptet
 • Vill ha det enkelt
 • Vill kunna äta vanlig mat ibland

Herbalife
Köp Herbalife:

Relevanta länkar

Betyg och kommentarer

 1. nina nilsson säger:

  När jag köpte produkterna ingick det personlig coachning av den distrubutör som sålde produkterna så det behövs ingen annan ”viktklubb”. Efter 5 månader hade jag gått ner de 12 kg som var målet men eftersom jag mår så bra och har fått så mycket energi och är dålig på att äta frukost så fortsätter jag med 1 shake varje morgon.Måste nämna fiber och örttabletterna som hjälp både mej och min kompis att bli av med den ständiga känslan av att var ”uppblåst” i magen.Kram Nina

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 2. nina nilsson säger:

  glömde betygsätta

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 3. Jennie Larsson säger:

  Jag har testat de flesta pulverdieter, viktväktarna, GI-metoden- LCHF, soppdieter…ja det mesta som finns för att gå ner i vikt. För mig fungerar Herbalife bäst. Äntligen har jag lyckats gå ner i vikt utan att behöva vara utan ”vanlig” mat, utan att vara hungrig och desstutom har jag fått en otrolig eneri och känner mig friskare än någonsin. Herbalife är dessutom gott och enkelt att äta. Som Nina skriver så får man personlig coachning från dag ett och man lär sig hur man ska förändra sitt intag av mat även om man slutar med Herbalife. Att man ska röra på sig och leva sunt i övrigt rekomenderas också. Jag kommer fortsätta att äta dessa produkter även efter att mitt viktmål är nått. Vill fortätta känna mig så här hälsosam. Herbalife erbjuder även produkter och rådgivning till de som behöver gå upp i vikt och tränar, alltså är det inte enbart en ”bantningsprodukt”.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 4. Johanna H Sand säger:

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 5. vickie säger:

  Herbalife har förändrat mitt liv. Sen jag började med det har min hälsa förändrats till det bättre: aldrig sjuk eller hängig, skärpt och pigg i både kropp och knopp. Magen funkar klockrent(vilket den aldrig gjorde förut). Kan sova dåligt utan att känna sig seg och trött! Fast det bästa av allt är att jag redan har förlorat 2 kilo så det går åt rätt håll. Hoppas på att minska 10-12 kilo och det kommer att gå med litet tålamod. Den enda nackdelen med detta preparat är att det är så förbannat dyrt.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 6. Anna Andersson säger:

  Ja Herbalife har verkligen gett ”bantandet” ett nytt perspektiv.
  Jag har lyckats gå ner 38 kg med Herbalife och jag har provat många andra ”pulver o piller” men inget annat har gett mig den kunskap och välmående. Enkelheten och tillgängligheten är kanon.
  Självklart har det varit motigt när man ska komma in i tänket men ååå vad detta är enkelt när man väl börjar fatta hur bra det är att både äta nyttig mat och shaka det får hellre ta tid bara man får må så här bra! Jag kommer aldrig vilja gå tillbaka till min förra kosthållning.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 7. martin säger:

  Perfekt om man inte hinner mellanmål. O den är inte lika slibbig som alla ”gym-produkter”. Ja kände mig avsevärt piggare efter 14 dagar. Ja rekommenderar herbalife kvällarna där man får info från kunnig personal.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Tyck till!

Dela gärna med dig av dina erfarenheter!

Vi kommer inte att godkänna kommentarer som går utanför ämnet, är osakliga eller aggressiva. Vissa kommentarer godkänns automatiskt, men kan i efterhand tas bort efter att vi granskat dem manuellt.

Skrivet av: Linda StarkbloglovinHälsaTopplista