Skip to main content
Viktvagvisaren

XL-S Medical

”Binder fett och sänker kolesterolet”

XL-S Medical
brand-logo
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

XL-S Medical finns i olika varianter:

Uppdatering 3:e mars 2021: XL-S Medical verkar inte längre gå att köpa på Internet. Se rekommenderade alternativ här nedan:

XL-S Medical Fettbindare, som hindrar kroppen från att ta upp en del av fettet i maten. Rekommenderade alternativ är Xenical.

XL-S Medical Max Strength, som blockerar fett, socker och kolhydrater. Rekommenderade alternativ är Bodyfat Burner Night och Burn X10.

XL-S Medical Max Strenght innehåller Clavitanol (IQP-VV-102), vilken i kliniska tester visat sig leda till både lägre upptag av fett och lägre blodsocker och insulinnivåer, och därför kan sägas främst tillhöra gruppen ”kolhydrarblockerare”.

Frågor och svar om XL-S Medical (inte Max Strenght!)

XL-S Medical innehåller det patenterade ämnet Litramine™, som utvinns på ett naturligt och ekologiskt sätt ur Fikonkaktus (Opuntia Ficus Indica). Det innehåller både lösliga och olösliga fibrer och verkar på flera sätt:
 • De olösliga fibrerna binder sig till fett som du ätit och bildar en gelé. Upp till 28% av fettet kapslas in på detta sätt. Runt fett-fiber gelén läggs ytterligare ett lager av fibrer som skyddar det från matsmältningsapparaten och gör att det inte tas upp av kroppen utan försvinner ut den naturliga vägen. Därmed får du i dig färre kalorier och går ner i vikt.
 • De lösliga fibrerna suger upp vatten och gör maginnehållet trögflytande. Maginnehållet blir segare och ligger därför kvar längre i magen, vilket gör att du känner dig mätt längre.
 • Blodsockerkurvan blir flackare när maginnehållet blivit mer trögflytande, eftersom tar det längre tid för kroppen att absorbera kolhydraterna i maten. Effekten blir samma som om man ätit mat med lågt GI. En planare blodsockerkurva gör att kroppen inte utsöndrar lika mycket insulin, det ger minskat sötsug och minskad hunger, vilket gör att du äter mindre och går ner i vikt.
 • En studie har visat att det dåliga kolesterolet, LDL, reducerades med 10% när försökspersonerna åt fikonkaktus.
XL-S Medical innehåller det patenterade ämnet Litramine™, som framställs ekologiskt ur torkade kaktusar av arten Opuntia Ficus Indica, Fikonkaktus. Litramine™ är en patenterad och godkänd medicinteknisk produkt inom EU.

XL-S Medicals pulversticks innehåller rent Litramine™, medan tabletterna innehåller Litramine™ samt A, D och E-vitaminer.

För närvarande (3:e mars 2021) verkar XLS-medical inte gå att få tag på på nätet. Rekommenderade alternativ är Bodyfat Burner Night och Burn X10.

XL-S Medical fungerar enligt samma princip som andra piller som sväller upp i magen, sänker GI:t och binder fett. Dess ingredienser fungerar, men produkten verkar för närvarande vara slut på svenska webbutiker. Bantningspiller med samma funktion, att se till så att kroppen inte kan ta upp fettet från maten, är Xenical. XL-S Medicals andra funktion, att svälla upp och minska hungern hittar du i piller såsom Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan.

XLS Medical har ett relativt enkelt koncept. Det är ingen medicin, påverkar inte kroppen eller dess metabolism på något sätt utan verkar bara rent fysiskt. Därför är det inte så mycket som kan gå fel. Vetenskapliga försök har visat att man blir mättare av mer trögflytande maginnehåll, och eftersom det kommer ut mer fett i avföringen finns det mindre kvar i kroppen, vilket leder att till att du går ner i vikt.

Den aktiva ingrediensen i XLS Medical heter Litramine™

Företaget som tillverkar Litramine™ har gjort egna studier som visat att:

 • Kvinnor med metaboliskt syndrom som började äta Litramine™ fick efter 14 dagar 10% lägre LDL-kolesterol (det farliga kolesterolet) medan placebogruppen bara fick 3% lägre. HDL-kolesterolet påverkades inte nämnvärt. Inga rapporterade biverkningar.
 • En tredagarsstudie som mätte fettinnehållet i avföringen visade att Litramine™ reducerade kroppens upptag av fett med 26.6%. Testpersonerna gick ner 0.72 kg på dessa tre dagar och 80% av dem rapporterade att de kände sig mätta och belåtna. Ingen i placebogruppen gick ner i vikt eller raporterade att de kände sig mätta.
 • Ökad mättnadskänsla. 80 % av patienterna rapporterade en måttlig till hög ökning av mättnadskänslan i en klinisk studie
 • Ytterligare ett antal studier har gjorts som påvisat mellan 23 och 28.3% reduktion i upptaget fett.
Det är dyrt. XL-S Medical fungerar enligt samma princip som andra piller som sväller upp i magen, sänker GI:t och binder fett. Bantningspiller med funktionen att se till så att kroppen inte kan ta upp fettet från maten, är Xenical. XL-S Medicals andra funktion, att svälla upp och minska hungern hittar du i piller såsom Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan.

XL-S Medical har en fast dagsdos, oberoende av kroppstyp. Fördelen med andra piller såsom Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan. är att du kan variera dagsdosen mellan 3 och 9 tabletter beroende på hur hårt du vill ta i.

Båda två fungerar så att de binder fett, ökar mättnaden och minskar mängden kalorier som kroppen tar upp.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Alla extrakt som binder fettet man äter och gör så att det fortsätter ut den naturliga vägen har större eller mindre biverkningar med lös avföring, gaser och plötsliga toalettbesök efter en fettrik måltid. XL-S Medical verkar dock ha väldigt lindriga biverkningar om man jämför med andra liknande piller som Alli och Xenical. Enligt tillverkaren är enda bieffekten att ”avföringen kan få en något förändrad konsistens”.
Det finns inga speciella regler om vad du får eller inte får äta.

Tillverkaren rekommenderar att du dricker minst 2 liter vatten om dagen.

XL-S Medical blockerar kroppens upptag av A och D-vitamin något, med 5.4% och 1.9% enligt en studie, så du kan ta en multivitamintablett för att vara säker på att få i dig alla vitaminer och minska risken för bristsjukdomar. Eller välja XL-S Medical tabletter istället för pulversticks, då tabletterna innehåller tillskott av A, D och E-vitamin.

Du äter två tabletter XL-S Medical före varje huvudmåltid.

Tillverkaren rekommenderar att ta XL-S Medical i en månad eller längre.

Läs alltid på förpackningen för att dubbelkolla doseringen.

XL-S Medical är fritt från animaliska produkter så det lämpar sig väl för vegetarianer och veganer, samt är halal och kosher.
XLS Medical rekommenderas endast till vuxna över 18 år som har ett BMI över 18,5. Det rekommenderas inte till gravida eller ammande.

Om du äter en receptbelagd medicin bör du tala med din läkare eller få medicinsk rådgivning innan du börjar äta XLS Medical.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att XL-S Medical ska fungera.

När du går ner i vikt är alltid en del fett, en del muskelmassa. Genom att träna under viktnedgången går du ner större del fett och mindre mängd muskler än om du inte tränat, har det visat sig i studier.

 • Det fungerar bevisligen – det är ingen mumbo-jumbo. Flera studier på den aktiva ingrediensen har visat att man går ner i vikt och att det inte är skadligt för kroppen.
 • Det är godkänt i EU och av Apoteket.
 • Att leva sunt, äta riktigt och röra på dig är något du bör sträva efter, inte bara efter att snabbt gå ner i vikt. Nackdelen med ett bantningspiller som XL-S Medical är att det är en genväg och att du tappar de positiva ”bieffekterna” som du får med andra mer krävande metoder att gå ner i vikt, såsom en sundare livsstil.
 • Dyrt jämfört med konkurrenterna
 • Lös mage är en möjlig biverkning.
För närvarande (3:e mars 2021) verkar XLS-medical inte gå att få tag på på nätet. Rekommenderade alternativ är Bodyfat Burner Night och Burn X10.
XL-S Medical suger upp fettet i maten. Du kan även öka kroppens ämnesomsättning med hjälp av exempelvis Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 eller minska hungern med Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter XLS Medical, även om det ska räcka med bara pillret. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Om du äter receptbelagda mediciner rekommenderar tillverkaren att du frågar din läkare innan du börjar äta XL-S Medical.
Verkar inte XL-S Medical vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill minska på kalorierna
 • Vill sänka ditt kolesterol
 • Vill ha bevisad effekt
Köp XL-S Medical här:
Populära bantningspiller:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar