Skip to main content
Viktvagvisaren

AcaiBerry 900

”Överdrivet mirakelbär”

AcaiBerry 900
underkand
vetenskaplighet
b3.png
styrka
b2.png
Utan-bieffekter
b10.png
Foretagets-rykte
b3.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
underkand
vetenskaplighet
b3.png
styrka
b2.png
Utan-bieffekter
b10.png
Foretagets-rykte
b3.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

Vi har fått negativ feedback från personer som köpt AcaiBerry 900, rörande det säljande företaget. Är du intresserad av ett piller med Acai, rekommenderar vi i stället köper från ett seriöst företag, exempelvis Detox Greens, en kur som rensar kroppen.

Acai Berry 900 innehåller bäret Acai. Det sägs vara ett mirakelbär som reducerar fettvävnaden och ger viktnedgång, vilket inte har kunnat bekräftas av vetenskapliga studier. Däremot är acaibär en kraftig antioxidant och allmänt nyttig för kroppen.

Här kan du läsa mer om AcaiBerry 900, om det fungerar och vad som skiljer det från andra bantningspiller.

Frågor och svar om AcaiBerry 900

AcaiBerry 900 innehåller bäret Acai, ett blåbärsliknande lila bär som växer på Açaí-palmen i centralamerika och sydamerika. Där används det där traditionellt i mat och dryck. Acai var i princip okänt i resten av världen till 2001, då det blev en hype. Bäret tillskrevs alla möjliga vilt påhittade hälsoeffekter och blev populärt i rikemanskretsar i USA som hälsoboost. Acai har aldrig saluförts i sydamerika för sina hälsoeffekter och sydamerikanerna verkar mycket förvånade över efterfrågan och de höga priserna på Acai i USA och Europa, men gör sitt bästa för att tillgodose efterfrågan och tjäna en hacka samtidigt.

Acaibär innehåller flavonoider, som även finns i citrusfrukter, bär, choklad och rödvin. Flavonoider är starka antioxidanter som är bra för kroppen på många sätt. Det är anti-allergiskt, anti-inflammatoriskt och anti-cancerogent enligt flera provrörsstudier.

Acaibär är förknippade med ett stort antal bedrägerier i USA, Europa och Japan. Dels ljugs det fritt om hälsoeffekterna i annonserna, dels luras kunden ibland in i ett abonnemang där det dras pengar från kontokortet varje månad. AcaiBerry 900 säljs dock styckvis, utan abonnemang, vilket är bra.

Vi har fått negativ feedback från personer som köpt AcaiBerry 900, rörande det säljande företaget. Är du intresserad av ett piller med Acai, rekommenderar vi i stället köper från ett seriöst företag, exempelvis Detox Greens, en kur som rensar kroppen.

Företaget bakom AcaiBerry 900 heter Dhamhil Corp. och är baserat i Panama. Googling ger inget negativt om företaget eller produkten. AcaiBerry 900 saluförs i stora delar av Europa.

AcaiBerry 900 säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt. De oseriösa bluffbolagen använder sig i princip alltid av abonnemang.

Vi har dock fått negativ feedback från personer som köpt AcaiBerry 900, rörande det säljande företaget. Är du intresserad av ett piller med Acai, rekommenderar vi i stället köper från ett seriöst företag, exempelvis Detox Greens, en kur som rensar kroppen.

Nja. Det är bevisat att acai är en antioxidant och innehåller flavonoider, som är bra för kroppen på många sätt. Men inga vetenskapliga studier har kunnat visa på viktminskning med acai.
Acaibär innehåller flavonoider, den grupp ämnen som ger blommor och frukter deras starka färger. Flavonoider finns också i citrusfrukter, bär, lök, te, mörk choklad och rödvin. Flavonoider är bra för kroppen på många sätt. Det är anti-allergiskt, anti-inflammatoriskt och anti-cancer enligt flera provrörsstudier. Främst är flavonoider berömda för att vara kraftiga antioxidanter. Det har bevisats i laboratoriestudier, men när man studerar levande människor är den antioxiderande effekten tyvärr rätt liten eftersom antioxidanterna snabbt försvinner ur kroppen.

Det finns olika flavonoider, som är bra för kroppen på olika sätt. Varje frukt och grönsak har sin egen sammansättning av flavonoider. Där kan förvirringen kring Acai ha uppstått. Oseriösa annonser tillskriver Acai alla möjliga hälsoeffekter utan bevis, effekter som kan höra till andra flavonoider.

Det är svårt att veta vad som är sant och inte om Acai, eftersom det finns så många som hävdar både det ena och det andra. Det jag funnit vetenskapliga bevis för är följande:

 • Acai innehåller flera olika antioxidanter, i olika koncentration. I en studie där man tittade på ett antal frukter med antioxiderande effekt visade Acai sig ligga i mitten av spektrat. Resultatet av studien blev:
  Mest antioxidanter innehåller granatäppeljuice. Sedan kommer rödvin, juice av röda vindruvor, blåbärsjuice, svartvinbärsjuice och sedan kommer acai-juice. Acai följs av tranbärsjuice, apelsinjuice, isthé och äppeljuice.
  För att läsa hela studien, klicka här.

  Det är alltså inte sant att Acai är en super-antioxidant, om man tittar på hela bilden.

 • Acai innehåller Omega-6 och Omega-9, vilket det skryts om i annonserna. Visst låter det bra? Eller vänta nu… Omega-6 är inflammatoriskt och skadligt för kroppen! Omega-6 och Omega-9 får vi redan i oss i överflöd genom maten vi äter. Omega-3 däremot är anti-inflammatoriskt och en bristvara i kroppen, men den finns inte i Acai-bär.
 • Traditionell medicin må inte vara vetenskapligt bevisad, men kan ha ett korn av sanning ändå. I Brasilien och Peru har ett té på krossade Acaibär-kärnor använts mot feber.
Ja. De flesta annonserna överdriver och vinklar sanningen. Troligtvis blandar de ihop effekten av de flavonoider som finns i Acai, med andra flavonoider som fungerar annorlunda.

Här är några av påståendena i acai-annonser:

 • Acai ger viktnedgång.
  Nej, jag har inte funnit någon vetenskaplig studie som visar viktnedgång.
 • 94,5% av användare förlorar mer än 10 kg på 4 veckor
  Låter otroligt. Kan jag få forskningsrapporten tack? Nähä.
 • Rik på Omega-3, Omega-6 och Omega-9.
  Nej, bara på Omega-6 och Omega-9, och de har kroppen redan nog av.
 • Utöver detta innehåller Acai hälsosamma Omega 6 och Omega 9 fettsyror.
  Jo, men Omega 6 och Omega 9 är inte hälsosamma…
 • Hjälper till att hålla hjärtat friskt och hjälper matsmältningen.
  Tja, jo, precis som många andra bär.
 • Innehåller enorma mängder antioxidanter.
  Enorma? Nja… Normala mängder, ungefär lika mycket som blåbär, tranbär och vindruvor.
 • Acaibäret är kanske den mest näringsrika av superfrukter vilket flera olika studier också visat.
  Vilka studier??? Jag har frågat tillverkaren utan att få svar.
 • Acai är rikt på fibrer som hjälper matsmältningen.
  Ja, i princip allt man äter har fibrer i sig.
 • Acai innehåller mellan 3-6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär och 30 gånger mer antocyanin än ett glass rött vin.
  Kanske om man räknar bara på en enda typ av antioxidanter, men räknar man på alla antioxidanter sammanlagt innehåller det mindre antioxidanter än rödvin och blåbär.
 • Acai saktar ner åldringsprocessen.
  Antioxidanter gör det. Allt med antioxidanter, inte bara Acai.
 • Acai sänker kolesterolet.
  Jag har inte funnit något bevis för detta.
 • Acai ökar den manliga potensen. Acai är som ett naturligt viagra.
  Nej. Om detta vore sant, föreställ er hur det hade sett ut på gatorna i Brasilien där man dricker 2 liter acai-juice per person och dag!
Vi har fått negativ feedback från personer som köpt AcaiBerry 900, rörande det säljande företaget. Är du intresserad av ett piller med Acai, rekommenderar vi i stället köper från ett seriöst företag, exempelvis Detox Greens, en kur som rensar kroppen.
Gravida och ammande bör alltid vara försiktiga med vad de äter och rådfråga sin doktor eller en apotekare först.

Eftersom det inte är så stor skillnad på Acai, blåbär och vindruvor så kan man se det så att om kan får äta blåbär och vindruvor så borde man även kunna äta Acai.

Nej, det behöver du inte.
Nej, du kan fortsätta äta som vanligt.
 • Pengarna-tillbaka-garanti om du inte går ner 10 kg på 5 veckor (i skrivande stund, 26:e september 2013)
 • Innehåller antioxidanter och flavonoider som är bra för kroppen
 • 100% naturliga ingredienser
 • Inget vetenskapligt stöd för påståendena om viktnedgång
 • Vittnesmålen om stor viktnedgång i annonsen låter överdrivna och orimliga
AcaiBerry 900 har ett alldeles eget verkningssätt, eftersom det innehåller ett bär som inte ger vetenskapligt bevisad viktnedgång utan snarare är som blåbär och vinbär i innehåll.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Vi har fått negativ feedback från personer som köpt AcaiBerry 900, rörande det säljande företaget. Är du intresserad av ett piller med Acai, rekommenderar vi i stället köper från ett seriöst företag, exempelvis Detox Greens, en kur som rensar kroppen.

I skrivande stund (26:e september 2013) kostar AcaiBerry 900:

 • 1 burk: 29,60 Euro
 • 2 burkar + 1 burk gratis: 59,24 Euro
 • 3 burkar + 3 burkar gratis: 88,87 Euro
Du kan kombinera AcaiBerry 900 med ett kosttillskott som ökar fettförbränningen, till exempel Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter AcaiBerry 900.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Verkar inte AcaiBerry 900 vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar