Skip to main content
Viktvagvisaren

Keto Premiere

"LCHF på burk"

Keto Premiere
underkand
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b1.png
Villkor-garantier
b1.png
 
1-10-combine
underkand
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b1.png
Villkor-garantier
b1.png
 
1-10-combine

Keto Premiere är ett bantningspiller som bygger på de senaste rönen inom viktminskning. Keto Premiere hjälper dig att gå ner i vikt genom ketos, dvs att kroppen använder fett och inte kolhydrater för att täcka sina energibehov.

Just nu har vi inte hittat något seriöst företag som säljer denna produkt. Vi rekommenderar därför att du i stället köper en produkt med liknande, ketogen funktion, såsom Lepigen Superstrong


Frågor och svar om Keto Premiere

Det har inte varit alldeles lätt att hitta information om det exakta innehållet i Keto Premiere, men det vi vet är att huvudingrediensen är BHB, Beta-Hydroxy-Butyrat. BHB är en ”keton”, dvs ett ämne som kroppen producerar när den har underskott på kolhydrater.

Principen bakom Keto Premiere är samma som bakom de populära dieterna LCHF och Atkins-dieten: genom att styra om kroppens energiförbränning från att vara baserad på kolhydrater till att i stället se till så att kroppen använder fett som sin huvudsakliga energikälla, genom en process kallad Ketos, så får man flera positiva effekter, där viktminskning är en av de viktigaste.

Ingredienserna i Keto Premiere försätter din kropp i ketos, utan att du behöver dra ner på kolhydraterna, och därför kan du åtnjuta flera av ketosens föredelar, såsom piggare hjärna, minskad hunger och långsammare åldrande utan att behöva ändra din kost.

Med det sagt så är det inte bevisat att keton-piller hjälper dig att gå ner i vikt, eftersom kroppens egna ketonproduktion – och därmed också din fettförbränning – saktar ner när nivån av ketoner i blodet blir alltför hög.

Vi har försökt hitta var någonstans företaget är beläget, men det är väldigt oklart. Det som är säkert är att det inte är Sverige, så du får inget svensk konsumentskydd.

Om du är sugen på ett kosttillskott som boostar dina ketonnivårer så rekommenderar vi i stället ett tillskott från ett svensk företag, såsom Lepigen Superstrong.
Ja. Ökade nivåer av ketoner i kroppen, exempelvis BHB (Beta-Hydroxy-Butyrat) som är huvudingrediensen i Keto Premiere, har en mängd positiva effekter, såsom en piggare hjärna. Det är även en energikälla som är mindre påfrestande för kroppen än kolhydrater.

Får den dig att gå ner i vikt? Ja, ketoner i blodet leder även till minskad hunger, så om du har problem med hungerkänslor så kan Keto Premiere definitivt vara för dig.
Det har gjorts otaliga studier på ketos och ketoner, och alla är överens: att försätta kroppen i ketos är onekligen det bästa sättet att gå ner i vikt.

Studier har visat att keton-tillskott leder till lägre blodsockernivåer, vilket borde leda till lägre insulinivåer, och därmed lägre fettlagring och minskad hunger.

En annan studie på 19 överviktiga män visade att de som ätit keton-tillskott tappade cirka 50% mer i vikt än kontrollgruppen.

Det finns dock kritiker som pekar på att om man redan ligger i ketos så kan ytterligare tillskott göra liten skillnad, eftersom kroppen väljer att dra ner på den egna keton-produktionen när keton-nivårena redan är höga, vilket de kan bli med denna typ av tillskott.

Sammanfattningsvis skulle jag dock säga att: ja, det verkar onekligen som att keton-tillskott fungerar som en hjälp att gå ner i vikt.

En ökad mängd ketoner i blodet kan ge vissa biverkningar. De man har observerat är:
  • Orolig mage
  • Diarré
  • Dålig andedräkt (att det luktar aceton ur munnen)

Ammande och gravida samt de under 16 år och med BMI under 18 bör aldrig ta viktminskningstillskott.

Nej, hela tanken med pillret är att du ska hamna i ketos utan att ändra din kost eller att träna. Med det sagt, kosttillskott med ketoner sägs vara effektiva för att orka mer på gymmet.
Nej, du kan äta som du brukar.
Du hamnar i ketos utan att behöva dra ner på kolhydraterna.
”Naturlig” ketos, som du kommer i om du följer en diet som Atkins eller LCHF är extremt effektiv. Genom att ta genvägen och äta ett piller mer ketoner så får du inte den fulla effekten av ketos.
Keto Premiere tillhör den grupp bantningspiller som försätter kroppen i ketos.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Bantningspiller som försätter kroppen i ketos fungerar, och leder till minskad hunger och många andra fördelar.

Vi rekommenderar dock inte Keto Premiere, eftersom företaget inte ligger i Sverige och du saknar konsumentskydd. Om du är sugen på ett kosttillskott som boostar dina ketonnivårer så rekommenderar vi att handla från ett svensk företag, såsom Lepigen Superstrong.
Tillverkaren rekommenderar att ta 2 kapslar dagligen tillsammans med rikligt med vatten.

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken innan du börjar, utifall något ändrats sen jag skrev detta.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Inte heller denna information har vi hittat på tillverkarens sajt.

 
Verkar inte detta piller vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!
 
Saknar du en fråga? Hör av dig!

Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar