Skip to main content
Viktvagvisaren

SWISS DIET Green Coffee Bean

”Sänker GI:t och hämmar sockerupptaget”

SWISS DIET Green Coffee Bean
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b2.png
Villkor-garantier
b2.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b2.png
Villkor-garantier
b2.png
 
1-10-combine

strong>SWISS DIET Green Coffee har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med samma aktiva ingrediens.

Det aktiva ämnet i SWISS DIET Green Coffee Bean är klorogensyra som utvinns ur gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyran hämmar sockerupptaget och saktar ner delar av sockercykeln. Det gör att det totala kaloriupptaget minskas och att blodsockertoppen efter maten blir mindre, ungefär som ifall du ätit mat med lågt GI, vilket leder till viktnedgång.

Klorogensyrans effekt har bevisats i flera studier. Gröna kaffebönor passar speciellt bra att kombinera med GI-kost på grund av sin GI-sänkande effekt.

Frågor och svar om SWISS DIET Green Coffee Bean

Det aktiva ämnet i SWISS DIET Green Coffee Bean heter klorogensyra, som utvinns ur gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyra minskar sockerupptaget efter maten vilket gör att blodsockernivån blir lägre. Detta leder till att mindre energi och fett lagras i kroppen efter en måltid. Klorogensyran saktar också ner delar av glukoscykeln så att mindre glykogen (lagrad energi) omvandlas till glukos (blodsocker), vilket sänker blodsockret ytterligare.

Studier har visat att klorogensyra kan sänka blodsockerpåslaget efter en måltid med upp till 31% samt kan ge en viktnedgång på 5 kg på 60 dagar.

Det har visat sig att personer som dricker stora mängder kaffe, mer än 5 koppar per dag, har minskad risk att utveckla typ 2 diabetes. Troligtvis beror detta på klorogensyran i kaffet. Men att dricka sådana mängder kaffe ger mycket koffein, vilket påverkar kroppen negativt. SWISS DIET Green Coffee Bean innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad man normalt får i sig via kaffe, utan koffeinets negativa effekter. När vanligt kaffe rostas så förstörs delar av klorogensyran. Därför utvinns SWISS DIET Green Coffee Bean ur gröna, orostade kaffebönor som innehåller mycket klorogensyra och lite koffein. SWISS DIET Green Coffee Bean innehåller mindre än 5% koffein.

Klorogensyra påverkar inte bara glukoscykeln utan är också en antioxidant och bra för hälsan i allmänhet.

SWISS DIET Green Coffee har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med samma aktiva ingrediens.
Ja. Det är vetenskapligt bevisat, både i laboratorium och på försökspersoner, att klorogensyra ger lägre blodsockernivå efter en måltid.

I en vetenskaplig studie gick de överviktiga försökspersonerna ner i snitt 5 kg på 60 dagar med klorogensyra, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

SWISS DIET Green Coffee har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med samma aktiva ingrediens.
Det är vetenskapligt bevisat att klorogensyra verkligen påverkar glukosupptaget och blodsockret. Det finns ett annat bantningspiller med klorogensyra, Svetol, som säljs i Europa. Deras tillverkare har gjort dubbelblindstudier där försökspersonerna gått ner ca 5 kg i vikt på 60 dagar utan att ändra sin kost eller träning, medan placebogruppen gick ner 2.8 kg under samma tid, så det verkar onekligen fungera.

En studie av American Chemical Society visade att överviktiga försökspersoner går ner cirka 10% av sin kroppsvikt på 22 veckor med gröna kaffebönor. Två timmar efter måltid var blodsockret 31% lägre i gruppen som ätit extrakt av gröna kaffebönor, jämfört med placebogruppen. Läs mer om studien här.

I en japansk studie på människor och råttor med högt blodtryck visade sig klorogensyran sänka blodtrycket. De undersökte inte om det gav viktminskning.

Klorogensyra är en antioxidant. Antioxidanter är bra för kroppen inom ett antal områden. Kaffe minskar även risken för leversjukdomar och gallsten, troligtvis på grund av klorogensyran i kaffet.

SWISS DIET Green Coffee har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med samma aktiva ingrediens.
Klorogensyra kan sänka blodtrycket enligt en studie där människor med högt blodtryck fick klorogensyra. Det är inte undersökt om det även gäller människor med lågt blodtryck.

Ifall du tar medicin för diabetes, kommer du behöva att justera medicindosen eftersom SWIS DIET Green Coffee Bean sänker blodsockerpåslaget. Rådgör med din läkare.

Gröna kaffebönor innehåller små mängder naturligt koffein, mindre än 5%.

Bantningspiller rekommenderas aldrig till de under 18 år, gravida eller ammande eftersom det inte har undersökts hur de kan påverkas av ingredienserna.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att SWISS DIET Green Coffee Bean ska fungera.

När du går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej. Du kan äta precis som vanligt.

Eftersom SWISS DIET Green Coffee Bean minskar kroppens kolhydratupptag är det perfekt att kombinera med en GI-diet eller en diet fattig på kolhydrater.

Eftersom klorogensyra framställs av omogna gröna kaffebönor innehåller det betydligt mindre koffein än vanliga rostade kaffebönor. Men lite naturligt koffein finns det, omkring 5%. Det blir omkring 2-5 mg per kapsel. Som jämförelse innehåller 1 burk Coca Cola 50 mg och en kopp kaffe c:a 100 mg.
  • Klorogensyra har visat sig effektiv och ge viktnedgång i flera studier, så det är ingen bluff.
  • Resultatgaranti – om du inte uppnår önskat resultat och har använt produkten enligt instruktionerna så får du pengarna tillbaka.
  • Eftersom klorogensyra är en antioxidant är det bra för hela kroppen.
  • Företaget bakom är seriöst och pålitligt.
  • Du kan välja mellan att köpa produkten styckvis och med abonnemangsrabatt
  • Nackdelen med ett viktminskningspreparat som SWISS DIET Green Coffee Bean är just att det är en genväg till en slankare kropp. Du lär dig inte att äta sunt och röra på dig, och missar därför de andra positiva ”bieffekterna” av en sundare livsstil.
  • Studierna som visat på viktnedgång är gjorda på överviktiga. Är du nära normalvikten är det inte säkert att du kommer gå ner lika mycket i vikt.
Klorogensyrapiller tillhör den grupp bantningspiller som sänker GI:t och blockerar kolhydrater och finns bland annat i Core Green Coffee och Green Coffee Pure.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

SWISS DIET Green Coffee har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med samma aktiva ingrediens.
SWISS DIET Green Coffee har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med samma aktiva ingrediens.
Du tar 1 kapsel per dag, tillsammans med frukost och/eller lunch. Ta inte kapseln på fastande mage.

Läs alltid på förpackningen utifall att dosen ändrats sedan jag skrev detta.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter SWISS DIET Green Coffee Bean.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Om du går ner mycket i vikt kan du för säkerhets skull komplettera med en multivitamintablett för att undvika bristsjukdomar.

Effekterna så som ökad förbränning och minskat sötsug kommer att avta med tiden. Ser man till att hålla kroppen i balans genom goda matvanor och motion, så kommer man inte öka i vikt, enligt tillverkaren Swiss Clinic.
Verkar inte SWISS DIET Green Coffee Bean vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Följer GI-principen
  • Vill ha bevisad effekt
  • Gillar garantier; resultat eller pengarna tillbaka
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar