Skip to main content
Viktvagvisaren

Chili Burn

”Ökad fettförbränning och minskad hunger”

Chili Burn
godkand
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b3.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b3.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Chili Burn ökar fettförbränningen och skruvar upp kroppens fettbrasa. Klicka här för att beställa Chili Burn.

Chili Burn innehåller örter som ökar kroppens fettförbränning, främst Chili och Grönt Té. Det finns oberoende studier som visar att de ökar kroppstemperaturen och ämnesomsättningen. Chili minskar även aptiten.

Frågor och svar om Chili Burn

Chili Burn innehåller Chili, Grönt Té, krom, magnesium och B-vitaminer. De ökar kroppens ämnesomsättning vilket gör att du förbränner fler kalorier än normalt. Chilin minskar även hungern.

Vetenskapliga studier visar att chili och grönt té var för sig ökar ämnesomsättningen. Efter en chilirik måltid förbränner kroppen 23% fler kalorier, enligt en studie. Grönt té ökar kroppens dagliga ämnesomsättning med upp till 4% enligt en annan.

Stora mängder chili kan irritera mun, mage och tarm, så ett chilitillskott är ett sätt att få de positiva effekterna utan att lida av de negativa.

Ja. Svenskt Kosttillskott har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Chili Burn säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt. De oseriösa bluffbolagen använder sig i princip alltid av abonnemang.

Klicka här för att beställa Chili Burn på SvensktKosttillskott.se.

Chili Burns ingredienser har faktiskt visat sig öka kroppens ämnesomsättning och minska hungern.

Chili aktiverar det sympatiska nervsystemet och ökar binjurarnas utsöndring av catecholaminer, vilket gör att kroppstemperaturen och värmeutstrålningen ökas. En studie visade att efter en måltid med chili gjorde kroppen av med 23% mer energi än utan. Då testpersonerna ätit en förrätt som innehöll chili valde de att äta 10-16% färre kalorier vid huvudrätten än om de ätit en ”vanlig” förrätt. Naturlig, äkta chili i maten gav något bättre resultat än om chilin intagits i form av kapslar, så den starka smaken spelar tydligen roll.

Grönt té ökar kroppens metabolism och värmeutstrålning på grund av dess innehåll av koffein och ämnet catechin. I en studie där några deltagare fick grönt té, andra fick koffein motsvarande koffeininnehållet i grönt té och sista gruppen fick placebo ökade det gröna téet kroppens dagliga energiomsättning med 4%. En annan studie som pågick i tre månader med 70 överviktiga resulterade i en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5% med grönt té. Det finns även ytterligare studier som har visat på viktminskning och minskning av procentandelen kroppsfett.

Krom. Har du krombrist kan du få blodsockersvängningar. Då gör tillskott av krom att ditt blodsocker blir normalt igen. Men har du inte krombrist, vilket få har, så gör inte extra tillskott av krom någon skillnad.

Magnesium är en viktig mineral för kroppen. Brist på magnesium kan visa sig som trötthet, depression, sämre uppmärksamhet, yrsel, irratibilitet samt domningar och muskelkramper.

Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12 hjälper kroppen att fungera bättre. B-vitaminer behövs för kroppens alla funktioner. B-vitamintillskott kan ta bort bristsymptom såsom trötthet, depression, blodbrist och kan förbättra magens och tarmens funktion samt inlärningen.

Enklast köper du Chili Burn på SvensktKosttillskott.se. Just nu (25 september 2020) kostar 120 tabletter 349:-.

Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Chili Burn är ett ganska skonsamt bantningspiller där du får chilins positiva effekter utan dess starka smak. Däremot bör du inte äta Chili Burn på fastande mage.

Det gröna téet gör att du blir piggare och får mer energi, därför bör du inte äta Chili Burn sent på kvällen för att undvika sömnproblem. De som är överkänsliga mot koffein bör inte äta Chili Burn, eftersom det gröna téet innehåller koffein.

Livsmedelsverket har vid flera tillfällen varnat för att produkter med grönt té kan ha negativ påverkan på levern, men det är vid stora doser. Har man leverproblem bör man alltså undvika Chili Burn.

Är du gravid eller försöker bli gravid och äter tillskott av folsyra ska du inte äta Chili Burn eller något annat preparat som innehåller grönt té, eftersom det hämmar kroppens upptag av folsyra.

Har du magsår, anemi, leverproblem, mörk urin, gulsot eller halsbränna rekommenderar tillverkaren att man äter Chili Burn med försiktighet eller inte alls. Har man gallsten ska man inte äta Chili Burn, eftersom pepparmint kan förvärra problemen.

Barn, gravida, ammande och de med BMI under 18.5 bör aldrig äta några bantningspiller, eftersom det inte är utrett hur de kan påverkas.

Enligt tillverkaren ska du ta 1 kapsel 2 gånger dagligen till lunch och middag, i maximalt 10 veckor. Tar du en paus i användningen kan du fortsätta äta Chili Burn. När du äter Chili Burn ska du tänka på att dricka mycket vatten och att inte ta Chili Burn på fastande mage.

Kontrollera alltid doseringen med vad som står på burken innan du börjar, ifall något ändrats sedan jag skrev detta.

Chili Burn är veganskt och vegetarianskt. Det innehåller inte salt, socker, laktos, jäst, gluten eller soja, inte heller artificiella färgämnen eller sötningsmedel.
Svenskt Kosttillskott kan du köpa 2 månadsförbruktingar (120 tabletter) för 349:- (prisuppgifter från den 25:e september 2020)
Nej, du måste inte träna när du äter Chili Burn.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

 • Naturliga ingredienser som förekommer i vanlig mat, inga kemiska ämnen.
 • Man får chilins fördelar utan att behöva lida av den starka smaken
 • Vetenskapliga studier på människor visar att ingredienserna verkligen ökar ämnesomsättningen, effekten är bevisad.
 • Har du låg ämnesomsättning eller fryser ofta passar Chili burn extra bra, eftersom det sätter igång ämnesomsättningen.
 • Chili Burn säljs utan abonnemang (här) så du kan köpa en burn när du vill och behöver utan risk att bli lurad.
 • Koffeinet i det gröna téet kan ge höjt blodtryck och oönskad pigghet.
 • Livsmedelsverket varnar för att produkter med grönt té kan ha negativ påverkan på levern för de som redan har en leverskada.
 • B-vitaminerna, krom och magnesium är allmänt bra för kroppen och avhjälper bristsymptom.
 • Chili Burn fungerar bara så länge du äter pillret. När du slutar, finns det en risk att du går upp de förlorade kilona igen. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Du beställer en burk från Svenskt Kosttillskott. Just nu (22:a augusti 2017) kostar 1 månadsförbrukning 189:- (60 tabletter) och 2 månadsförbrukningar kostar 339:- (120 tabletter).
Chili Burn ökar ämnesomsättningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Chili Burn. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Om du samtidigt bantar kan det vara bra att för säkerhets skull ta en multivitamintablett för att undvika bristsjukdomar.

Verkar inte Chili Burn vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill fortsätta äta gott
 • Får sötsug av fettsnålt
 • Inte vill kaloribanta
Köp Chili Burn här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar