Skip to main content
Viktvagvisaren

Capsicum

”Ökar ämnesomsättningen och minskar hungern”

Capsicum
brand-logo
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b3.png
Utan-bieffekter
b5.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b3.png
Utan-bieffekter
b5.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

Capsicum säljs inte längre i Sverige! Titta i stället på andra bantningspiller som ökar ämnesomsättningen, exempelvis Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Capsicum innehåller extrakt ur Spansk Peppar, Capsicum Annum. Det aktiva ämnet Capsaicin ökar kroppstemperaturen och värmeutstrålningen. Det har i studier även visat sig leda till minskad hunger.

Här hittar du vanliga frågor och svar om Capsicum: vad som skiljer det från andra bantningspiller, dess fördelar och nackdelar.

Frågor och svar om Capsicum

Capsicum innehåller extrakt av växten Capsicum Annum, på svenska kallad Spansk Peppar. Ämnet har visat sig stimulera ämnesomsättningen, se till att kroppen ökar kroppens fettförbränning genom att öka kroppens temperatur i stället för att lagra kalorierna som fett. Försök har även visat att man blir mindre hungrig efter intag av dess aktiva ämne Capsaicin.
Frågan är relevant, men har ett väldigt pragmatiskt svar. I grunden innehåller inte pillret något magiskt ämne, det innehåller dock väldigt mycket av just ämnet Capsicum annum som minskar hungerkänslorna och ökar ämnesomsättningen.
För att få i dig samma mängd skulle du behöva äta chilifrukter både morgon, middag och kväll, och förutom biverkningar som sur och dålig mage, tårar i ögonen och andra otrevligheter skulle du nog bli rätt trött på dieten ganska så snart.
För att komma runt problemet har teamet bakom Capsicum kapslat in ämnet i ett piller som inte löses upp i magen utan först i tarmsystemet; på så sätt kan du få i dig väldigt mycket spansk peppar utan att lida av det.
Capsicum innehåller extrakt av Spansk Peppar, Capsicum Annum.
Att Spansk Peppar och andra chilifrukter sänker aptiten och ökar förbränningen är ingen nyhet.

Ämnet Capsaicin, som finns i chilipeppar, aktiverar det symptomatsika nervsystemet och ökar binjurarnas utsöndring av catecholaminer. Därmed ökar kroppstemperaturen och värmeutstrålningen. Just efter en capsaicin-måltid spenderade kroppen 23% mer energi än utan capsaicin. Testpersonerna åt dessutom betydligt färre kalorier om de ätit en förrätt med capsaicin, eftersom capsaicin ger mättnadskänsla. Det totala dagliga kaloriintaget reducerades 10-16% i två dagar efter en chilistark måltid, utan skillnad i mättnadskänsla. Där är 10% om man äter det via kapslar och 16% om man äter det naturligt i mat – så den starka smaken på tungan påverkar tydligen!

Studier har visat på 6.6% viktnedgång under capsaicin-behandling. Ett problem för långsiktig viktnedgång är däremot att det smakar så starkt. Därför har man börjat undersöka chilifrukten CH-19 Sweet, som är en svag chilipeppar som troligtvis kan ge de positiva effekterna utan att det bränner i munnen eller att slemhinnorna irriteras vid tarmtömning.

Någon studie på just på bantningspillret Capsicum har vi dock inte sett.

Capsicum säljs inte längre i Sverige. Är du intresserad andra av bantningspiller som ökar kroppens fettförbränning, läs i stället om Bodyfat Burner Night och Burn X10.
Capsicum minskar hungern och ökar kroppens ämnesomsättning och därmed fettförbränning.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Capsicum innehåller extrakt från Spansk Peppar och inga nämnvärda biverkningar har rapporterats. Eftersom de höjer kroppstemperaturen är det dock möjligt att du kan komma att känna dig lite varm.
Detta är viktig information som kan ändras med kort varsel, så därför är det bäst att du läser på doseringsanvisningarna på förpackningen.
Capsicum i sig har inga nämnvärda biverkningar.

Barn under 12 år, gravida, ammande och de med BMI under 18.5 bör dock aldrig äta bantningspiller.

Capsicum säljs i form av ett abonnemang. Det du ska tänka på är att om du beställer ett gratis provpaket men sedan bestämmer dig för att avsluta abonnemanget ska du inte vänta med att kontakta företaget, eftersom du annars snart får fler paket i brevlådan. Inget lurt med det, men som med alla abonnemang bör du läsa igenom avtalet du skriver på så du inte råkar ut för en obehaglig överraskning.
I princip ska inte Capsicum påverka andra mediciner, men är du tveksam kolla först med din läkare.
Det finns andra piller med samma aktiva ingrediens, till exempel Burn X10 och Chili Burn. Ibland felstavas Capsicum som Capiscum.
De studier som vi sett har gjorts på att äta Capsicum i samband med träning. Du får därför en snabbare viktminskning om du samtidigt motionerar.
  • Den aktiva substansen i Capsicum är ett naturpreparat.
  • Capsicum påverkar inte kroppen lika våldsamt som vissa andra bantningspiller, och har inga nämnvärda biverkningar.
  • Har du mycket övervikt är det frågan hur långt Capsicum räcker, det ökar ämnesomsättningen något och minskar hungerkänslorna, men det kanske inte räcker hela vägen.
  • Att leva sunt, äta riktigt och röra på dig är något du bör sträva efter, inte bara efter att snabbt gå ner i vikt. Nackdelen med ett bantningspiller som Capsicum är att det är en genväg och att du tappar de positiva ”bieffekterna” som du får med andra bantningsmetoder, såsom en sundare livsstil.
  • Precis som andra bantningspiller fungerar bara Capsicum så länge du fortsätter med pillret. När du slutar, finns det en risk att du går upp de förlorade kilorna igen. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Capsicum säljs inte längre i Sverige. Är du intresserad andra av bantningspiller som ökar kroppens fettförbränning, läs i stället om Bodyfat Burner Night och Burn X10.
Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Capsicum. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Verkar inte Capsicum vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Har låg ämnesomsättning
  • Vill träna effektivare
  • Vill få färre hungerattacker
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar