Skip to main content
Viktvagvisaren

Raspberry Ketone Lean

”Kraftig fettförbrännare”

Raspberry Ketone Lean
brand-logo
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b9.png
Villkor-garantier
b7.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b9.png
Villkor-garantier
b7.png
 
1-10-combine

Raspberry Ketone Lean säljs inte längre. Vi rekommenderar istället fettförbrännarna Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon med samma aktiva ingrediens.

Raspberry Ketone Lean är ett kraftigt kombinationspiller som innehåller flera av de mest effektiva ingredienserna på marknaden för att öka fettförbränningen, såsom hallonketoner, afrikansk mango och wakame. Förutom det innehåller Raspberry Ketone Lean äppelcidervinäger, grapefrukt, koffein, acai och resveratrol. Kroppens fettförbränning och ämnesomsättning ökar, samtidigt som det innehåller antioxidanter. Totalt sett är det ett av marknadens kraftigaste kombopiller.

Frågor och svar om Raspberry Ketone Lean

Raspberry Ketone Lean är ett av marknadens kraftfullaste fettförbränningstillskott. Raspberry Ketone Lean innehåller följande ämnen, uppdelat på effekt:

Minska fettlagringen

 • Hallonketoner hämmar fettcellernas tillväxt och bryter ner kroppsfett. Hallonketoner är det som ger hallon dess lukt.
 • Afrikansk Mango gör det svårare för kroppen att lagra fett genom att det hämmar fettcellernas förmåga att växa och föröka sig. Studier har visat viknedgång på 12,7 kg på 10 veckor med Afrikansk Mango.
 • Resveratrol är en antioxidant som hämmar bildandet av fettceller. Resveratrol finns i rödvin.

Öka ämnesomsättningen och fettbrasan

 • Wakame är en japansk brunalg som långsiktigt ökar kroppens ämnesomsättning genom att öka kroppens värmeproduktion. Wakame har en vetenskapligt bevisad effekt och har i studier ökat ämnesomsättningen 18-24%.
 • Koffein är allmänt uppiggande och ökar ämnesomsättningen.
 • Äppelcidervinäger har använts länge inom alternativmedicinen som kosttillskott för viktnedgång, eftersom det tros öka ämnesomsättningen.

Antioxidanter

 • Acai är ett bär från Amazonas som är en stark antioxidant och tillskrivs en massa positiva effekter (”superbäret”). Dess effekter har dock inte kunnat bevisas i studier.
 • Resveratrol är en antioxidant som även hämmar bildandet av fettceller.
 • Grapefrukt är en antioxidant som också har visat sig sänka insulinnivåerna, så man håller sig mätt längre.

Läs mer om afrikansk mango på vår ingredienssida om afrikansk mango eller på www.african-mango.se.

Raspberry Ketone Lean är ett amerikanskt varumärke som säljs över hela världen. Den svenska nätbutik som säljer pillret, Tränad.se, har vi inte hört något negativt om så den verkar pålitlig.

Raspberry Ketone Lean säljs inte längre. Vi rekommenderar istället andra piller med hallonketoner, såsom Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon.

Ja. Dess viktigaste och kraftfullaste ingredienser, hallonketoner, afrikansk mango, wakame och koffein har visat sig fungerar i vetenskapliga studier.

Man har gjort försök med hallonketoner på möss med mycket positiva resultat. In en studie fick mössen kost med mycket kalorier och fett. De möss som samtidigt fick hallonketoner gick inte upp i vikt. De möss som blivit feta gick även ner all vikt igen när de fick hallonketoner, trots att de fortfarande åt av högfettkosten. Studier har även visat att hallonketoner ökar utsöndringen av adiponectin, samt att höga nivåer adiponectin återfinns hos smala människor och låga nivåer hos överviktiga.

Tyvärr finns det inte några studier på hallonketoner på människor än, bara djur-studier, eftersom substansen är rätt ny inom viktminskningsbranschen.

Det har gjorts två större studier på människor med Afrikansk Mango. De visade en viktnedgång på i snitt 12,7 kg på 10 veckor, samt en sänkning av blodsockernivån, sänkt blodtryck och sänkt totalkolesterolet och av det dåliga LDL-kolesterolet. Afrikansk Mango även ökade utsöndringen av adiponectin med 20%.

Wakame har visat sig öka ämnesomsättningen med hela 18-24%. I en studie ledde wakame till att försökspersonerna gick ner 6,6 kg på 4 månader.

Att koffein ökar ämnesomsättningen och är uppiggande är välkänt.

De övriga ingredienserna äppelcidervinäger, grapefrukt, acai och resveratrol har inte vetenskapliga bevis för viktnedgång, men de är alla antioxidanter vilket är allmänt bra för kroppen.

Det är bevisat i flera studier att både Hallonketoner och African Mango ökar mängden adiponectin i kroppen. Adiponectin är ett protein som reglerar fettförbränningen och studier har visat att ju mer adiponectin man har i kroppen desto smalare är man. Höga nivåer adiponectin har kopplats till sänkt blodsocker, sänkt insulinnivå, bättre insulinkänslighet, lägre BMI. Det har även en anti-inflammatorisk effekt och ger bättre blodvärden med höjt gott HDL-kolesterol och lägre nivå av triglycerider.

Hallonketoner
Studier på möss och i laboratorier visar att Hallonketoner ger viktnedgång, men det finns än så länge inga kliniska studier på människor. Hallonketoner är ett ganska nyupptäckt ämne inom viktminskningsvärlden och fler studier är på väg.

En laboratoriestudie visade att Hallonketoner ökade lipolysen (fettförbränningen), minskade fettinlagringen och bröt ner fettsyror i blodet. Dessutom ökades utsöndringen av adiponectin markant.

I en studie på möss 2005 gav man alla möss en kaloririk högfettkost. Hälften av mössen fick dessutom Hallonketoner. Referensgruppen gick upp i vikt och fick fettlever, men de som fick Hallonketoner stannade kvar på samma vikt och fick inte fettlever. Sedan gavs de feta mössen Hallonketoner. Då gick de ner vikten igen, trots att de fortfarande åt den kaloririka högfettkosten. Läs mer om Hallonketoner här (extern länk).

Afrikansk Mango
En studie som pågick i 10 veckor med 102 överviktiga deltagare visade att de som fick Afrikansk Mango-frön gick ner i genomsnitt 12.7 kg, medan placebogruppen bara gick ner 0.5 kg. Deltagarna ändrade inte sin kost eller sina motionsvanor under studien, utan levde som vanligt. Dessutom ökade adiponectin-halten i kroppen med 20%. Läs mer om Afrikansk Mango här (extern länk).

Wakame
Wakame är också ett av få ämnen där effekten är bevisad och kraftig. Wakame ökar kroppens ämnesomsättning genom att få fettet att alstra värme. Den funktionen finns annars bara hos spädbarn och djur som går i vinterdvala. I en rysk studie på 150 feta kvinnor lät man dem äta 1,800 kcal per dag samt gav dem Wakame eller placebo. De som åt Wakame gick ner i snitt 6,6 kg på 16 veckor, medan de som åt placebo gick ner 1,3 kg. Kvinnorna som åt Wakame fick också sänkt blodtryck, lägre leverfetter och triglycerider samt ökade sin metabolism med 18-24% beroende på dos. Läs gärna mer om de vetenskapliga studierna på vår ämnessida om Wakame.

Koffein
Koffein är allmänt uppiggande och ökar ämnesomsättningen, det har bevisats i många studier. Det är även vätskedrivande.

Resveratrol
Resveratrol är en antioxidant som finns naturligt i druvor och rödvin. En studie visar att resveratrol aktiverar en gen (SIRT1) som i sin tur hjälper till att bränna fett och hämmar bildandet av fettceller. I en annan studie gavs resveratrol till feta, övergödda möss, som då slutade gå upp i vikt, blev friskare och åldrades långsammare.

Acai
Acai är ett sydamerikanskt bär som det varit väldig hype omkring, det har kallats mirakelbär. Vetenskapen däremot är skeptisk och det enda som egentligen är bevisat är att Acai innehåller antioxidanter. Läs mer om Acai här.

Grapefrukt
Studier har visat att grapefrukt sänker insulinnivån i kroppen. Det gör att man håller sig mätt längre. Det är även en kraftig antioxidant.

Äppelcidervinäger
Äppelcidervinäger har använts länge inom alternativmedicinen som kosttillskott för viktnedgång, eftersom det tros öka ämnesomsättningen. Det finns inga studier på människor som bevisar detta ordentligt, men flera mindre studier har indikerat att det kan vara så.

Raspberry Ketone Lean säljs inte längre. Vi rekommenderar istället andra piller med hallonketoner, såsom Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon
Raspberry Ketone Lean innehåller koffein, så de som får svårt att sova av koffein bör inte ta Raspberry Ketone Lean sent på kvällen.

De som har dålig njurfunktion eller lider av anorexia eller Diabetes typ 1 har ibland förhöjda nivåer adiponectin. Det är nog inte bra för dem att äta Raspberry Ketone Lean eftersom afrikansk mango och hallonketoner ökar utsöndringen av adiponectin ytterligare.

Afrikansk mango kan eventuellt ha lindriga biverkningar såsom sömnsvårigheter, huvudvärk och gasig mage.

Tillverkaren säger att när du börjar använda Raspberry Ketone Lean kan du få känningar av huvudvärk och illamående. Detta är dock inget farligt och ska gå över på några dagar. Du kan dock dra ner på intaget tills reaktionerna avtagit.

Du bör aldrig äta bantningspiller om du är under 18 år, gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd.

Nej, du måste inte träna när du äter Raspberry Ketone Lean. Men tillverkaren säger att du gärna får motionera regelbundet.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej, du kan äta som du brukar. Men tillverkaren säger att du gärna bör äta en balanserad kost.
 • 100% naturliga ingredienser
 • Kraftfulla ingredienser med vetenskapligt bevisad viktnedgång
 • Minskad fettinlagring och ökad fettförbränning
 • Kroppstemperaturen och fettförbränningen ökar även långsiktigt genom Wakame
 • Koffeinet kan göra det svårt att varva ner och sova
 • Hallonketoner är rätt nya inom kosttillskottsvärlden, så det finns inga ordentliga forskningsrapporter på människor än. Ämnet finns dock naturligt i hallon så risken för biverkningar är liten.
Raspberry Ketone Lean är ett kraftfullt kombopiller som ökar fettförbränningen. I den gruppen bantningspille piller ingår Bodyfat Burner Night och Burn X10.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Raspberry Ketone Lean säljs inte längre. Vi rekommenderar istället andra piller med hallonketoner, såsom Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon.
1 flaska innehåller 60 ml. En ”portion” är 1 ml och ska tas 2 ggr om dagen.

Tillverkaren säger att när du börjar använda Raspberry Ketone Lean kan du få känningar av huvudvärk och illamående. Detta är dock inget farligt och går över på några dagar. Du kan dock dra ner på intaget tills reaktionerna avtagit.

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken eller flaskan innan du börjar, utifall något ändrats sen jag skrev detta.

Raspberry Ketone Lean ökar ämnesomsättningen och fettförbränningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Raspberry Ketone Lean .

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Verkar inte Raspberry Ketone Lean vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
 • Vill öka fettförbränningen
 • Vill ha ett effektivt multipiller
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar