Skip to main content
Viktvagvisaren

Pure Cleanse

”Amerikanskt Detox-piller”

Pure Cleanse
brand-logo
vetenskaplighet
b2.png
styrka
b1.png
Utan-bieffekter
b10.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b2.png
styrka
b1.png
Utan-bieffekter
b10.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

Pure Cleanse säljs inte längre. För andra detox-piller, se Detox Greens.

Tänk på att tanken bakom detox INTE främst är att gå ner i vikt, utan att må bättre, bli friskare och kanske tappa några kilon på köpet. Om du framför allt vill gå ner i vikt rekommenderar vi att du i stället tittar på Bodyfat Burner Night eller Burn X10 som är välkända bantningspiller.

Pure Cleanse är ett amerikanskt detox-piller som renar kroppen vilket för med sig en hel del positiva effekter, framför allt på magen och tarmarna.

Pure Cleanse innehåller ett antal örter och fruktextrakt som tillsammans ska rensa kroppen på gifter och få dig som har en orolig mage att må bättre.

Här hittar du vanliga frågor och svar om Pure Cleanse, dess nackdelar och fördelar.

Frågor och svar om Pure Cleanse

Pure Cleanse är ett detox-piller som hjälper kroppen att göra sig av med allehanda gifter som kroppen samlar på sig med tiden, enligt filosofin om detox. Dess främsta syfte är inte att gå ner i vikt utan att lugna magen och göra så att du blir friskare, mår och sover bättre.

Pure Cleanse säljs över hela världen av ett amerikanskt företag.

Pure Cleanse marknadsförs av Avilan Marketing LLC, ett amerikanskt företag. Reklamen är typiskt amerikanskt överdriven, men mängder av ”före-efter” bilder.

Att de har en retur-policy (nöjdhetsgaranti) ger definitivt Pure Cleanse plus i kanten – du kan returnera burkarna så länge bara en är öppnad och få pengarna tillbaka.

Tidigare hade Pure Cleanse en modell där men fick ett gratis provpaket och samtidigt påbörjade ett abonnemang, men de verkar ha slutat med det, vilket är positivt. När man nu (12:e juli 2013) köper Pure Cleanse är det styckvis, så man betalar endast för det man beställt, inget mer. Det verkar som att Pure Cleanse har blivit ”vita” nu efter att ha varit ”grå” ett tag, ryktesmässigt.

Pure Cleanse marknadsförs tyvärr med hjälp av så kallade ”falska reportage” där en fejk-reporter skriver en ”undersökning” och påstår sig ha gått ner med hjälp av produkten. Det är inte företaget som säljer Pure Cleanse som publicerar dessa falska reportage utan en skum marknadsföringsfirma, dock tyder det på dåligt omdöme hos Pure Cleanse att de inte har bättre koll på sina marknadsföringskanaler.

Pure Cleanses annonser är dåligt översatta till Svenska, vilket får mig att fundera över nivån på deras svenska support.

Pure Cleanse innehåller ett antal ört och fruktextrakt som tillsammans ska rensa kroppen på gifter:
 • Ingefära
 • Grönt Té
 • Mangostan
 • Persilja
 • Druvfrö
 • Cascara-Sagrada
 • Echinacea
 • Resveratrol
 • Rabarberrot
 • Rödklöver
 • Getaplelbark
 • Kapaloekåda
 • Berberisrot
Det korta svaret är: Nja. Det är svårt att bevisa vetenskapligt att en detox fungerar eller inte, så egentligen kan inget detoxpiller få ett rungande ”ja” på den frågan.

Alla ingredienser i Pure Cleanse är på ett eller annat sätt kända för att hjälpa kroppen och tarmarna. Örterna är anti-cancerogena, laxerande, antiinflammatoriska, och stimulerar tarmrörelser, så om du har problem med tarmarna så kommer du säkerligen att må bättre efter en detoxkur med Pure Cleanse.

Pure Cleanse säljs inte längre. För andra detox-piller, se Detox Greens. Om du framför allt vill gå ner i vikt rekommenderar vi att du i stället tittar på Bodyfat Burner Night eller Burn X10.
Ja, vi har inte hört något negativt om Pure Cleanse eller företaget bakom, så det verkar vara hederligt.

Reklamen är typiskt amerikansk med överdrivet säljsnack, flådiga bilder och mängder med före- och efter-vittnesmål, vilket får mig att bli lite misstänksam. Vi svenskar är ju inte vana vid sådan reklam, som är vardagsmat i USA. Men det finstilta ser bra ut. Burkarna beställs styckvis, vilket är jättebra (i princip alla företag som vill luras använder abonnemang).

Man kan dock vara lite sunt skeptisk till före-och-efter vittnesmålen i reklamen, sådana brukar vara överdrivna eller påhittade, och löftena om viktnedgång är nog överdrivna.

Pure Cleanse är ett detox-piller, där målet framförallt är att må bättre, få ordning på magen och tarmarna och bli friskare, inte att gå ner i vikt. I samband med detoxkurer brukar man dock tappa några kilon ”på köpet”.

Är ditt främsta mål att gå ner några kilon finns det betydligt bättre alternativ – läs i så fall mer på vår sida om bantningspiller.

Nej, egentligen inte.

Eftersom pillret ska hjälpa dig att avgifta kroppen är det dock smart att passa på och ta en paus i ditt osunda leverna (om du nu har ett), och inte röka, dricka och äta kött. På det sättet får du mer effekt av detoxkuren.

Såsom andra detoxkurer handlar Pure Cleanse om att få dig att må bättre, med effekter såsom:
 • Bättre tarmfunktion, dvs mindre gaser och mindre förstoppning.
 • Högre välmående i allmänhet.
 • Att du känner dig friskare
Om du främst vill gå ner i vikt är Pure Cleanse och andra detoxkurer fel väg att gå – det finns betydligt bättre bantningspiller på marknaden.

Om du redan mår rätt bra i magen kommer Pure Cleanse troligtvis att göra varken till eller från.

Just Pure Cleanse säljs av ett amerikanskt företag med dåligt översatt hemsida och aggressiv marknadsföring, vilket sänker förtroendet för företaget. Men det finstilta ser okej ut och det är styckeförsäljning, vilket är bra (i princip alla scam-bolag kör abonnemang).

Pure Cleanse är ett detoxpiller, som renar kroppen. Bantningspiller däremot fokuserar på viktnedgång genom att öka fettförbränningen, minska hungern eller minska kaloriupptaget. Läs gärna vår översikt av bantningspiller för att se vilka som fungerar och inte.

Det säljs många detoxpiller idag av skumma bolag där kunden luras med hjälp av billiga välkomsterbjudanden in i ett abonnemang, där det 14 dagar senare dras flera hundra kronor från kundens konto för nästa burk till hutlöst ordinarie pris. Vi på Viktvägvisaren varnar för flera av dessa bluffpiller. Läs mer om våra varningar här.

Det finns lyckligtvis även detoxpiller som säljs styckvis av hederliga företag, utan abonnemang, till exempel dessa:

 • Detox Greens är en bästsäljande detoxkur med örter som renar kroppen.
Pure Cleanse säljs inte längre. För andra detox-piller, se Detox Greens. Om du framför allt vill gå ner i vikt rekommenderar vi att du i stället tittar på Bodyfat Burner Night eller Burn X10.
Enligt tillverkaren kan man optimera effekten av Pure Cleanse om man kombinerar det med bantningspiller Nuvoryn. Jag har dock inte hittat något belägg för att det stämmer.
Verkar inte Pure Cleanse vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Har orolig mage
 • Vill detoxa kroppen
 • Vill bli friskare
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar