Skip to main content
Viktvagvisaren

Swiss Diet Raspberry Ketones

”Kraftig fettförbrännare”

Swiss Diet Raspberry Ketones
brand-logo
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b2.png
Villkor-garantier
b2.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b2.png
Villkor-garantier
b2.png
 
1-10-combine

SWISS DIET Raspberry Ketones har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon med samma aktiva ingrediens.

Swiss Diet Raspberry Ketones kombinerar de mest effektiva fettförbrännande ingredienserna på marknaden – synefrin som ger kroppen en förbränningsökning direkt och wakame som skruvar upp fettbrasan långsiktigt. Swiss Diet Raspberry Ketones ökar kroppens ämnesomsättning och kompletteras med antioxidanter och viktiga B-vitaminer och mineraler.

Frågor och svar om Swiss Diet Raspberry Ketones

Swiss Diet är ett av marknadens kraftfullaste fettförbränningstillskott. Swiss Diet innehåller följande ämnen, uppdelat på effekt:

Öka ämnesomsättningen och fettbrasan

 • Synefrin gasar igång kroppen på liknande sätt som adrenalin. Det ökar ämnesomsättningen, ger fysisk och mental energi, ökar prestationsförmågan och dämpar hungerkänslorna.
 • Wakame är en japansk brunalg som innehåller fucoxanthin, ett ämne som gör att värme kan skapas i kroppens vita fettvävnad utan skakningar, något som normalt endast sker i kroppens bruna fettvävnad. Detta är en banbrytande upptäckt och i studier har wakame visat sig öka ämnesomsättningen med upp till 24%.
 • Grapefrukt har visat sig ge viktnedgång och sänka insulinpåslaget efter en måltid.
 • Äppelcidervinäger har använts länge inom alternativmedicinen som kosttillskott för viktnedgång, eftersom det tros öka ämnesomsättningen.

Antioxidanter

 • Acai är ett bär från Amazonas som är en stark antioxidant och tillskrivs en massa positiva effekter (”superbäret”). Dess effekter har dock inte kunnat bevisas i studier.
 • Kelp är ett sjögräs som är rikt på jod och antioxidanter.

Vitaminer och mineraler

 • Krom. Vid krombrist får man blodsockersvängningar och sötsug. Extra krom hjälper till att förebygga det.
 • Jod finns i kelp. Jodbrist kan ge övervikt, så tillskott av jod kan återställa vikten om du har jodbrist.
 • Zink bidrar till normal kolhydratomsättning och syra-basbalans samt är bra för hud, hår och naglar.
 • Vitaminerna B1, B3, B6, B8 och B12 behövs för många kroppsfunktioner och är nödvändiga för en effektiv ämnesomsättning och förbränningen av proteiner, fett och kolhydrater. B-vitamin lagras bara i små mängder i kroppen och behöver därför tillföras varje dag för att undvika bristsymptom.
SWISS DIET Raspberry Ketones har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon med samma aktiva ingrediens.
Ja, vetenskapen ser bra ut. Dess viktigaste och kraftfullaste ingredienser, synefrin, wakame och grapefrukt har visat sig ge viktnedgång och ökad metabolism i vetenskapliga studier.

Synefrin är släkt med adrenalin och gasar igång kroppen, ungefär som när du spelar en viktig match eller blir rädd. Det Det finns minst fem kliniska studier som visar på viktnedgång och ökad kaloriförbränning med synefrin. En studie, som sammanvägde resultaten från 23 olika studier, kom fram till slutsatsen att synefrin ökar ämnesomsättningen signifikant och kan ge viktminskning om det tas under en längre tid.

Wakame (fucoxantin) har i en studie på möss visat sig ge en viktminskning på 5-10%. I en rysk dubbelblindstudie på 150 överviktiga kvinnor lät man dem äta 1800 kcal/dag samt wakame eller placebo. Efter 16 veckor hade gruppen med wakame gått ner i snitt 6,6 kg, medan placebogruppen endast gått ner 1,3 kg. Wakame ökade även deras metabolism med 18-24%, sänkte blodtrycket och gav bättre leverfetter och triglycerider.

Grapefrukt före måltid har visat sig ge viktnedgång och dämpa insulinpåslaget efter måltiden.

B-vitaminer och mineraler är nödvändiga för en effektiv ämnesomsättning och nedbrytning av kolhydrater, proteiner och fett.

SWISS DIET Raspberry Ketones har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon med samma aktiva ingrediens.
Synefrin är välstuderat. En stor sammanfattande studie 2012 sammanställde resultatet av 23 olika studier på synefrin med totalt 450 försökspersoner. De kom fram till att synefrin ger en signifikant ökning av ämnesomsättningen och när det tas under en längre period kan det ge viktminskning.

De drog även slutsatsen att synefrin, ensamt eller i kombination med koffein, inte verkar ge signifikanta negativa biverkningar eller vara en hälsorisk. De hälsorisker som har diskuterats kan inte kopplas rent till synefrin, för de studierna gjordes på synefrin i kombination med andra ämnen och utan hänsyn till omgivande faktorer såsom rökning, alkohol, bruk av anabola steroider etc.

Wakame (fucoxanthin) har i en studie på möss visat sig ge mössen en viktminskning på 5-10%. I en rysk dubbelblindstudie på 150 överviktiga kvinnor lät man dem äta 1800 kcal/dag samt wakame eller placebo. Efter 16 veckor hade gruppen med wakame gått ner i snitt 6,6 kg, medan placebogruppen endast gått ner 1,3 kg. Wakame ökade även deras metabolism med 18-24%, sänkte blodtrycket och gav bättre leverfetter och triglycerider.

Grapefrukt har i en studie visat sig ge viktnedgång samt sänka insulinpåslaget efter en måltid. Deltagarna indelades i 4 grupper under 12 veckor. De som åt färsk grapefrukt före måltiden gick ner 1.6 kg, grapefruktjuice 1.5 kg, grapefruktpiller 1.1 kg och placebo 0.3 kg.

Kelp är ett sjögräs som är rikt på jod och antioxidanter. Vid jodbrist påverkas sköldkörteln, som styr ämnesomsättningen, vilket kan ge övervikt. Har du jodbrist kan tillskott av jod göra att sköldkörteln fungerar bättre vilket återställer din vikt och ämnesomsättning till en normal funktion.

Acai är ett sydamerikanskt bär som det varit väldig hype omkring, det har kallats mirakelbär. Vetenskapen däremot är skeptisk och det enda som egentligen är bevisat är att Acai innehåller antioxidanter. Läs mer om Acai här.

Äppelcidervinäger har använts länge inom alternativmedicinen som kosttillskott för viktnedgång, eftersom det tros öka ämnesomsättningen. Det finns inga studier på människor som bevisar detta, men det finns lovande mindre studier.

Zink bidrar till normal kolhydratomsättning, syra-basbalans och är bra för hud, hår och naglar.

Krom avhjälper krombrist, som kan ge kraftiga blodsockersvängningar med hunger osch sötsug.

Vitamin B1 (Tiamin) är inblandat i omsättningen av kolhydrater, energiproduktionern, reglering av nerver och muskler, hjärnan, magens syraproduktion, tarmens sammandragningar och hjärtfunktionen. Tillskott av B1 har visat sig förbättra inlärnings- och uppfattningsförmågan.

Vitamin B3 (Niacin) är nödvändigt för en effektiv ämnesomsättning, frisk hud, tunga och matsmältningsvävnad, samt skapandet av kortison, insulin och sexhormoner. B3 minskar mängden dåligt kolesterol och ökar det goda kolesterolet.

Vitamin B6 (Pyridoxin) behövs för att kroppen ska kunna omsätta kolhydrater och proteiner samt har betydelse för nervernas funktion.

Vitamin B8 (Biotin, vitamin H) spelar en nyckelroll i omsättningen av proteiner, fett och kolhydrater och aktiverar enzymer som bekämpar bakterier.

Vitamin B12 (Kobalamin) är det vanligt att ha brist av, speciellt för veganer. B12 är inblandad i produktionen av signalämnen såsom dopamin och serotonin samt behövs för hjärtat, nervsystemet, håret, cellernas ämnesomsättning, celldelning, bildandet av proteiner och DNA. Brist på B21 kan ge depression, trötthet, anemi, nervskador och annat.

Swiss Diet Raspberry Ketones säljs inte längre!
Swiss Diet bör inte kombineras med alkohol eller mediciner.

Synefrin gasar igång kroppen och kan öka blodtrycket, så det rekommenderas inte till de med redan högt blodtryck. Swiss Diet innehåller den mängd synefrin som är bedömd som säker av läkemedelsverket men möjliga biverkningar för känsliga personer, eller vid överdosering, kan vara hjärtklappning, höjt blodtryck och hjärtrytm, huvudvärk, sömnproblem, rastlöshet och svettningar.

Upplever du sömnsvårigheter eller att kroppen gasar på för mycket, minska på dosen eller sluta ta Swiss Diet Raspberry Ketones. Koffein förstärker synefrinets verkan, så dricker du väldigt mycket kaffe samtidigt som du tar Swiss Diet kan det möjligtvis orsaka problemen.

Du bör aldrig äta bantningspiller om du är under 18 år, gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd.

Nej, du måste inte träna när du äter Swiss Diet. Men tillverkaren säger att du når bäst resultat om du kombinerar Swiss Diet med lättare motion.
Nej, du kan äta som du brukar. Men tillverkaren säger att du når bäst resultat om du kombinerar Swiss Diet med en lågkaloridiet.

Koffein förstärker de positiva effekterna av synefrin, men ökar även risken för biverkningar så dricker du väldigt mycket kaffe kan du hålla utkik efter biverkningar. Dra i så fall ner på dosen Swiss Diet eller kaffet, eller avsluta kuren.

 • Kraftfulla ingredienser med vetenskapligt bevisad viktnedgång
 • Resultatgaranti – om du inte uppnår önskat resultat och har använt produkten enligt instruktionerna så får du pengarna tillbaka.
 • Minskad fettinlagring och ökad fettförbränning
 • Antioxidanter, vitaminer och mineraler
 • 100% naturliga ingredienser
 • Tar du synefrin sent på kvällen kan göra det svårt att varva ner och sova.
 • Synefrin kan höja blodtrycket och ge bieffekter för känsliga personer, speciellt stora kaffedrickare.
Swiss Diet Raspberry Ketones är ett kraftfullt kombopiller som ökar fettförbränningen. I den gruppen piller ingår Bodyfat Burner Night och Burn X10.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

SWISS DIET Raspberry Ketones har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon med samma aktiva ingrediens.
SWISS DIET Raspberry Ketones har slutat säljas i Sverige. Testa i stället Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon med samma aktiva ingrediens.
Tag 1 tablett dagligen i samband med måltid.

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken innan du börjar, utifall något ändrats sedan detta skrevs.

Swiss Diet Raspberry Ketones ökar ämnesomsättningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Swiss Diet .

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Efter att du slutat med Swiss Diet Raspberry Ketones kommer effekterna så som ökad förbränning och minskat sötsug kommer att avta med tiden. Ser man till att hålla kroppen i balans genom goda matvanor och motion, så kommer man inte öka i vikt, enligt tillverkaren Swiss Clinic.
Nej, kapslarna verkar innehålla gelatin.
Verkar inte Swiss Diet vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Gillar garantier; resultat eller pengarna tillbaka
 • Vill öka fettförbränningen
 • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar