Skip to main content
Viktvagvisaren

Viktminskning Intensiv

”Kombinationspaket för viktnedgång”

Viktminskning Intensiv
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b9.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b9.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Viktminskning Intensiv är ett paket som kombinerar fettförbrännare, måltidsersättning och omega-3 för att optimera viktnedgången. Klicka här för att beställa Viktminskning Intensiv på Svenskt Kosttillskott.se.

Viktminskning Intensiv innehåller Burn X10 som ökar fettförbränningen, energin och minskar upptaget av kolhydrater, Omega-3 och måltidsersättningen Diet Shake. Som bonus får man en shaker.

Frågor och svar om Viktminskning Intensiv

Viktminskning Intensiv är ett mycket populärt kombinationspaket optimerat för viktnedgång och välmående, som kommer till ett rabatterat paketpris. Det är framtaget av Svenskt Kosttillskott.

Innehåll:

  • Två burkar Burn X10*, som ökar fettförbränningen, dämpar aptiten, höjer energin och prestationsförmågan, och har en kolhydratblockerande effekt.
  • Fyra burkar Diet Shake är en måltidsersättning av proteinpulver och vitaminer som blandas till en shake. Det sägs smaka bättre och mindre pulvrigt än andra måltidsersättningar och kommer med en smakgaranti. Genom att ersätta en eller två måltider per dag med Diet Shake får du i dig färre kalorier vilket ger viktnedgång.
  • Arctic Omega-3 är en nyttig fettsyra som vi får i oss för lite av med dagens kost. Omega-3 är bra för hjärta och kärl och kan sänka risken för hjärtproblem, depression, demens och artrit. Omega-3 finns naturligt i fisk, valnötter, broccoli, spenat och alger.
  • En shaker kommer med på köpet.

* Burn X10 finns i två varianter, en med koffein och en utan koffein. Den största skillnaden är att i versionen utan koffein har man bytt ut koffein och extrakt från gröna kaffebönor mot syenfrin och extrakt från vita kidneybönor, men i det stora hela är effekten densamma.

Ja. Svenskt Kosttillskott har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Diet Shake kommer med en smakgaranti, där du kan skicka tillbaka burken och få tillbaka pengarna.

Klicka här för att gå till Viktminskning Intensiv på Svenskt Kosttillskott.se.

Ja.

Burn X10 innehåller många ingredienser. Synefrin, koffein och hallonketoner ökar fettförbränningen och ämnesomsättningen, och vita kidneybönor och gröna kaffebönor minskar kroppens upptag av kolhydrater. Så, jag, ingredienserna i Burn X10 fungerar. Chili har även visat sig dämpa aptiten.

Diet Shake: Ett minskat kaloriintag är vetenskapligt kopplat till viktnedgång. Att byta ut 1 eller 2 måltider mot Diet Shake, och inte äta mer än vanligt de andra måltiderna, bör därför ge viktnedgång.

Arctic Omega-3: Omega-3 är välstuderat och minskar uppbyggnaden av plack i blodkärlen, samt är allmänt bra för hjärta och kärl. Det har visat sig verka antiinflammatoriskt och sänka triglyceriderna och blodtrycket.

För mer information om de vetenskapliga studierna på ingredienserna, läs våra recensioner av produkterna:

Vår recension av Burn X10

Vår recension av Diet Shake

Arctic Omega-3:
Det finns starka bevis för att Omega-3 kan sänka blodtrycket och triglyceriderna.

Det finns även bevis för att Omega-3 hjälper mot artrit. Förr talades det om att Omega-3 minskade risken för hjärtattacker och stroke, men flera nya studier har visat att effekten är mindre än man tidigare trodde. Däremot har studier visat på en att ett ökat intag av Omega-3 kan leda till färre dödsfall på grund av sjukdomar i hjärta och kärl.

Det finns även studier som indikerat att Omega-3 kan hjälpa mot astma, cancer, depression, psoriasis och inflammatoriska sjukdomar.

Viktminskning Intensiv finns på Svenskt Kosttillskott.se.

Följande länkar går till produkterna var för sig på Svenskt Kosttillskott:

Burn X10 finns i två varianter, en de kallar ”med koffein” och en ”utan koffein”.

Den största skillnaden är att i versionen utan koffein har man bytt ut koffein och extrakt från gröna kaffebönor mot syenfrin och extrakt från vita kidneybönor, men i det stora hela är effekten densamma.

För mer information om biverkningar, de vetenskapliga studierna på ingredienserna och tips och råd, läs våra recensioner av produkterna:

Vår recension av Burn X10

Vår recension av Diet Shake

Arctic Omega-3 kan ha biverkningen upprörd mage eller diarré om du har känslig mage. Äter du blodförtunnande medel, har diabetes eller högt LDL kolesterol bör du rådfråga läkare innan du tar tillskott av Omega-3.

Nej, du måste inte träna. Men Burn X10 ger extra energi under träning, så om du tränar kommer att att få bättre resultat.
Nej, kapslarna för Burn X10 innehåller gelatin. Men det är från nöt (bovint), ej gris. Diet Shake innehåller mjölk.
Verkar inte detta vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Har bestämt dig för att gå ner i vikt
  • Vill öka fettförbränningen
  • Gillar att få extra kraft på träningspasset
Köp Viktminskning Intensiv här:
Populära produkter:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar