Skip to main content
Viktvagvisaren

Viktminskning Intensiv

”Kombinationspaket för viktnedgång”

Viktminskning Intensiv
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b9.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b9.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Viktminskning Intensiv är ett paket som kombinerar fettförbrännare, muskelbyggare och måltidsersättning för att optimera viktnedgången. Klicka här för att beställa Viktminskning Intensiv på Svenskt Kosttillskott.se.

Viktminskning Intensiv innehåller Burn X5 som ökar fettförbränningen och energin, muskelbyggaren Diet CLA, Omega-3 och måltidsersättningen Diet Shake. Som bonus får man en shaker.

Frågor och svar om Viktminskning Intensiv

Viktminskning Intensiv är ett populärt kombinationspaket optimerat för viktnedgång, som kommer till ett rabatterat paketpris (-28%) jämfört med att köpa produkterna var för sig. Det är framtaget av Svenskt Kosttillskott.

Innehåll:

  • Burn X5* ökar fettförbränningen, dämpar aptiten och höjer energin och prestationsförmågan. Burn X5 ger energikicken och välmåendet efter en workout utan att du behöver träna, genom att det innehåller samma ämne som kroppen skapar själv under hård träning. Det heter fenyletylamin och finns naturligt i orkidén Dendrobium. Burn x5 innehåller även de fettförbrännande och hungerdämpande ingredienserna hallonketoner, chili, koffein, krom och grönt té.
  • Diet CLA gör enligt studier att kroppsfettet minskar och muskelmassan ökar utan att man behöver träna eller ändra sin kost. CLA är en naturlig fettsyra som finns i gräsbetande kor och mjölk.
  • Diet Shake är en måltidsersättning av proteinpulver och vitaminer som blandas till en shake. Det sägs smaka bättre och mindre pulvrigt än andra måltidsersättningar och kommer med en smakgaranti. Genom att ersätta en eller två måltider per dag med Diet Shake får du i dig färre kalorier vilket ger viktnedgång.
  • Arctic Omega-3 är en nyttig fettsyra som vi får i oss för lite av med dagens kost. Omega-3 är bra för hjärta och kärl och kan sänka risken för hjärtproblem, depression, demens och artrit. Omega-3 finns naturligt i fisk, valnötter, broccoli, spenat och alger.
  • En shaker kommer med på köpet.

Viktminskning Intensiv innehåller en månadsförbrukning av produkterna. Diet Shake räcker i 2 månader om du bara ersätter en måltid per dag med shake.

* Burn X5 finns i två varianter, en med koffein och en utan koffein. Skillnaden är att i versionen utan koffein har man bytt ut dendrobium och koffein mot piperin (ur svartpeppar) och teobromin (ur kakao).

Ja. Svenskt Kosttillskott har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Diet Shake kommer med en smakgaranti, där du kan skicka tillbaka burken och få tillbaka pengarna.

Klicka här för att gå till Viktminskning Intensiv på Svenskt Kosttillskott.se.

Ja.

Burn X5 innehåller många ingredienser. Dendrobium har visat sig sätta igång kroppen och ge energi och välmående, eftersom det frisätter noradrenalin och dopamin i hjärnan. Hallonketoner och Dendrobium ökar fettförbränningen, men det är än så länge bara bevisat i labbstudier och inte på människor. Chili, koffein och grönt té har i vetenskapliga studier på människor visat sig öka ämnesomsättningen med flera procent var, och ökar fettförbränningen och kroppens energiförbrukning. Chili har även visat sig dämpa aptiten.

Diet CLA: Det har visats i flera oberoende studier att CLA minskar andelen kroppsfett med 3-9%. Försökspersonerna gick inte ner i vikt, vilket betyder att muskelmassan ökade lika mycket som kroppsfettet minskade.

Diet Shake: Ett minskat kaloriintag är vetenskapligt kopplat till viktnedgång. Att byta ut 1 eller 2 måltider mot Diet Shake, och inte äta mer än vanligt de andra måltiderna, bör därför ge viktnedgång.

Arctic Omega-3: Omega-3 är välstuderat och minskar uppbyggnaden av plack i blodkärlen, samt är allmänt bra för hjärta och kärl. Det har visat sig verka antiinflammatoriskt och sänka triglyceriderna och blodtrycket.

För mer information om de vetenskapliga studierna på ingredienserna, läs våra recensioner av produkterna:

Vår recension av Burn X5

Vår recension av Diet CLA

Vår recension av Diet Shake

Arctic Omega-3:
Det finns starka bevis för att Omega-3 kan sänka blodtrycket och triglyceriderna.

Det finns bra bevis för att Omega-3 hjälper mot artrit. Förr fanns starka bevis för att Omega-3 minskar risken för hjärtattacker och stroke, men några nya studier har fått som resultat att det inte påverkar så mycket som man trodde. Däremot visar studer på färre hjärtattacker och döda på grund av hjärtproblem hos de som överlevt en hjärtattack och ökat sitt intag av Omega-3.

Det finns lovande studier men är ej helt säkerställt att Omega-3 kan hjälpa mot astma, cancer, depression, psoriasis och inflammatoriska sjukdomar.

Viktminskning Intensiv finns på Svenskt Kosttillskott.se.

Följande länkar går till produkterna var för sig på Svenskt Kosttillskott:

Burn X5 finns i två varianter, en de kallar ”med koffein” och en ”utan koffein”.

Skillnaden är att Burn X5 utan koffein har man bytt ut dendrobium och koffein mot piperin (ur svartpeppar) och teobromin (ur kakao). Varianten utan koffein är alltså något svagare och kickar inte igång kroppen lika mycket, vilket passar bra för de som är känsliga för stimulantia eller koffein men fortfarande vill öka sin fettförbränning och minska hungern.

För mer information om biverkningar, de vetenskapliga studierna på ingredienserna och tips och råd, läs våra recensioner av produkterna:

Vår recension av Burn X5

Vår recension av Diet CLA

Vår recension av Diet Shake

Arctic Omega-3 kan ha biverkningen upprörd mage eller diarré om du har känslig mage. Äter du blodförtunnande medel, har diabetes eller högt LDL kolesterol bör du rådfråga läkare innan du tar tillskott av Omega-3.

Nej, du måste inte träna. Men dendrobiumet i Burn X5 fungerar extra bra som just pre-workout-tillskott, då det ökar energin, styrkan, motivationen och muskeltillväxten under passet, så passa gärna på att träna samtidigt. Diet CLA ökar muskelmassan och kombineras därför ofta med träning.
Nej, kapslarna för Burn X5 och Diet CLA innehåller gelatin. Men det är från nöt (bovint), ej gris. Diet Shake innehåller mjölk.
Verkar inte Viktminskning Intensiv vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Har bestämt dig för att gå ner i vikt
  • Vill öka fettförbränningen
  • Gillar att få extra kraft på träningspasset
Köp Viktminskning Intensiv här:
Populära produkter:
Populära artiklar

Populärast


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar