Skip to main content
Viktvagvisaren

Green Coffee Ultra

”Minskar kolhydratupptaget och sänker GI:t”

Green Coffee Ultra
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Green Coffee Ultra säljs inte längre i Sverige!

Testa i stället Core Green Coffee och Green Coffee Pure som har samma aktiva ingrediens som Green Coffee Ultra, koncentrerat extrakt av gröna kaffebönor.

Green Coffee Ultra innehåller klorogensyra som utvinns ur gröna kaffebönor. Det gör att blodsockerpåslaget efter en måltid blir lägre, vilket i sin tur gör att mindre fett lagras. Kroppen tar även upp mindre socker ur maten och när kroppen ska hämta lagrad energi tas det från fettreserverna istället för sockerreserverna. Som konsekvens går man ner i vikt.

Klorogensyra har vetenskapligt bevisad effekt i flera studier och passar speciellt bra att kombinera med GI-kost.

Här hittar du vanliga frågor och svar om Green Coffee Ultra.

Frågor och svar om Green Coffee Ultra

Green Coffee Ultra aktiva ämne är klorogensyra, som finns i gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyra hämmar kroppens upptag av glukos ur maten, så att blodsockernivån blir lägre och mindre energi lagras efter en måltid. Den saktar också ner delar av glukoscykeln så att blodsockret sänks.

Studier har visat att klorogensyra kan ge en viktnedgång på 5 kg på 60 dagar, samt sänka blodsockerpåslaget efter en måltid med upp till 31%.

Rostningen av kaffebönor förstör delar av klorogensyran, vilket man undviker genom att Green Coffee Ultra utvinns ur gröna, orostade kaffebönor. Green Coffee Ultra innehåller inget koffein.

Genom att dricka stora mängder kaffe, mer än 5 koppar per dag, minskar man risken för att utveckla typ 2 diabetes. Troligtvis beror detta på klorogensyran i kaffet. Men att dricka så mycket kaffe ger stora mängder koffein, vilket påverkar kroppen negativt. Green Coffee Ultra innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad man normalt får i sig via kaffe, utan koffeinets negativa effekter.

Klorogensyra påverkar inte bara glukoscykeln utan är också en antioxidant och bra för hälsan i allmänhet.

Weightworld har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Green Coffee Ultra säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt. De oseriösa bluffbolagen använder sig i princip alltid av abonnemang.

Ja. Det är vetenskapligt bevisat, både i laboratorium och på försökspersoner, att klorogensyra ger lägre blodsockernivå efter en måltid.

I dubbelblindstudier har överviktiga personer som ätit klorogensyra i 60 dagar i snitt gått ner cirka 5 kg, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

Det är vetenskapligt bevisat att klorogensyra verkligen påverkar glukosupptaget och blodsockret. Det finns ett annat bantningspiller med klorogensyra, Svetol, som säljs i Europa. Deras tillverkare har gjort dubbelblindstudier där försökspersonerna gått ner ca 5 kg i vikt på 60 dagar utan att ändra sin kost eller träning, medan placebogruppen gick ner 2.8 kg under samma tid, så det verkar onekligen fungera.

En japansk studie på människor och råttor med högt blodtryck visade att klorogensyran sänkte blodtrycket. De undersökte inte ifall det gav viktminskning.

En studie av American Chemical Society visade att överviktiga försökspersoner går ner cirka 10% av sin kroppsvikt på 22 veckor med gröna kaffebönor. Två timmar efter måltid var blodsockret 31% lägre i gruppen som ätit extrakt av gröna kaffebönor, jämfört med placebogruppen. Läs mer om studien här.

Klorogensyra är en antioxidant. Antioxidanter är bra för kroppen inom ett antal områden.

Kaffe minskar risken för leversjukdomar och gallsten, troligtvis på grund av klorogensyran i kaffet.

Green Coffee Ultra säljs inte längre i Sverige. Testa i stället Core Green Coffee och Green Coffee Pure som också innehåller extrakt av gröna kaffebönor, precis som Green Coffee Ultra.
Klorogensyra kan sänka blodtrycket enligt en studie på människor med högt blodtryck. Detta är i sig ingen negativ biverkning, om man nu inte redan lider av lågt blodtryck.

Green Coffee Ultra sänker blodsockerpåslaget efter en måltid. Ifall du tar medicin för diabetes, kommer du behöva att justera medicindosen. Rådgör med din läkare.

En av våra läsare har berättat att han fått en del biverkningar i form av en lite orolig mage (en del ömhet, lösare avföring och gaser).

Klorogensyra påverkar kroppen på ett antal sätt, men i princip alla verkar vara positiva, vilket kan höra ihop med att det är en antioxidant.

Green Coffee Ultra innehåller inte koffein. Om du är gravid eller har ett känt medicinskt tillstånd, bör du rådfråga en läkare innan användning.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Green Coffee Ultra ska fungera.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej. Du kan äta precis som vanligt.

Min tanke är att eftersom Green Coffee Ultra syftar till att minska kroppens kolhydratupptag vore det rimligt om det kombinerades med en diet fattig på just kolhydrater eller GI-diet. Detta är dock inget som tillverkaren säger.

Nej. Trots att dess aktiva substans klorogensyra utvinns ur gröna kaffebönor innehåller inte Green Coffee Ultra koffein.

Green Coffee Ultra är tillverkad av 100% naturliga ingredienser och är fri från konserveringsmedel. Kapseln innehåller rent extrakt från kaffebönan (2000 mg). Själva kapseln består av mikrokristallin cellulosa och magnesiumstearat

Ja, det är vegetariskt.
  • Eftersom klorogensyra är en antioxidant är det bra för hela kroppen.
  • Klorogensyra har visat sig effektiv och ge viktnedgång i flera studier, så det är ingen bluff.
  • Företaget som säljer Green Coffee Ultra är seriöst och väletablerat, det är mycket liten risk att bli lurad.
  • Burkarna säljs styckvis, du lockas inte in i ett abonnemang utan vet hur mycket du betalar och kan sluta när du vill.
  • Nackdelen med ett viktminskningspreparat som Green Coffee Ultra är just att det är en genväg till en slankare kropp. Du lär dig inte att äta sunt och röra på dig, och missar därför de andra positiva ”bieffekterna” av en sundare livsstil.
  • Är du inte överviktig är det inte säkert att du tappar i vikt.
Klorogensyrapiller tillhör den grupp bantningspiller som sänker GI:t och blockerar kolhydrater och finns bland annat i Core Green Coffee och Green Coffee Pure.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Green Coffee Ultra säljs inte längre i Sverige. Testa i stället Core Green Coffee och Green Coffee Pure som också innehåller extrakt av gröna kaffebönor, precis som Green Coffee Ultra.
Du tar 1 kapsel en halvtimme före maten, med ett glas vatten, 3 gånger per dag. En burk innehåller en månadsförbrukning, 90 kapslar. Det blir totalt 6 g grönt kaffeextrakt per dag.
Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Green Coffee Ultra.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Om du bantar hårt kan du för säkerhets skull komplettera med en multivitamintablett för att undvika bristsjukdomar.

Verkar inte Green Coffee Ultra vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Följer GI-principen
  • Föredrar naturmedel
  • Vill ha bevisad effekt
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar