Skip to main content
Viktvagvisaren

Removyl

”Örter som hjälper matsmältningen”

Removyl
brand-logo
vetenskaplighet
b2.png
styrka
b1.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b2.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b2.png
styrka
b1.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b2.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

Removyl säljs inte längre i Sverige. Letar du efter detoxpiller kan du i stället titta på Detox Greens.

Om du framför allt vill ha hjälp att gå ner i vikt kan du läsa om rena bantningspiller, exempelvis Bodyfat Burner Night eller Burn X10.

Removyl innehåller ett antal växtextrakt som enligt tillverkaren ska leda till kraftig viktminskning. De flesta av växterna som ingår är kända för att hjälpa till med matsmältningen, vara vätskedrivande och motverka orolig mage.

Här hittar du vanliga frågor och svar om Removyl: vad som skiljer det från andra viktminskningspreparat, dess fördelar och nackdelar.

Frågor och svar om Removyl

Removyl innehåller extrakt från ett antal växter som enligt tillverkaren leder till kraftig viktminskning. Växterna är kummin, enbär, salvia, rosmarin, nejlika, fänkål, klöver, koriander, stjärnanis, rödklöver, kanel, sötapelsin-olja, eukaliptusolja och mintolja.

De flesta av dessa växter är kända för att hjälpa till med matsmältningen, stabilisera tarmfloran och vara vätskedrivande. Om skälet till din övervikt är problem med matsmältningen eller att du har problem med vätskeansamlingar kan Removyl vara till hjälp.

I annonsen påstås att man går ner upp till 14 kg på 30 dagar med Removyl, utan att ändra sina kostvanor. Det låter på tok för bra för att vara sant. Jag har kontaktat tillverkaren med frågor utan att få svar. De har inte heller kunnat visa upp de studier de hänvisar till i annonsen. Det betyder inte att Removyl inte fungerar, men mycket i annonsen verkar vara grovt överdrivet och bör läsas med ett gott mått skepsis.

Removyl innehåller extrakt från olika kryddväxter: kummin, enbär, salvia, rosmarin, nejlika, fänkål, klöver, koriander, stjärnanis, rödklöver, och kanel. Förutom detta innehåller Removyl sötapelsin-olja, eukaliptusolja och mintolja.
Det har varit mycket svårt att hitta oberoende studier som undersöker Removyl eller dess beståndsdelar. Vad jag har sett har inga studier skett på just Removyl-komplexet.

Ingredienserna var för sig är alla hälsobringande, men några påtagliga effekter på vikten har jag inte hittat dokumenterade.

Removyls tillverkare påstår att ”Nyligen genomförda studier har visat att kombinationen av 13 sällsynta växter hindrar att fettet tas upp i kroppen samt löser upp och avlägsnar fett dag efter dag.” Jag är extremt skeptisk till detta och har bett dem visa mig studierna, utan att få svar. Eftersom många saker i annonsen verkar grovt överdrivna bör man ta detta påstående om vetenskaplighet med en stor nypa salt.

Removyl säljs inte längre i Sverige! Läs i stället om andra populära bantningspiller såsom Bodyfat Burner Night eller Burn X10.
Removyl påverkar mag och tarmkanalen för att på så sätt stimulera viktminskning.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Vi har inte hittat några dokumenterade biverkningar av Removyl.
Man ska äta två Removyl-kapslar om dagen, en på morgonen och andra på middagen/kvällen ca 10 minuter innan maten. Kapslarna tas med ett stort glas vatten, det är användbart att dricka mycket vatten under hela kuren.
Nej, du behöver inte ändra på dina kostvanor för att gå ner med Removyl enligt tillverkaren. Du ska kunna äta precis som vanligt. Du ska till och med kunna smälla i dig pommes frites, pizza, glass, godis samt restaurangmiddag och ändå gå ner ett kilo i vikt under SAMMA DAG, något som låter helt orimligt.

Min personliga åsikt är att inga bantningspiller hjälper ifall man trycker i sig obegränsade mängder med onyttigheter. Att dra ner på socker och portionsstorleken är alltid positivt och kommer bara hjälpa viktminskningen på traven.

Att tillverkaren av Removyl påstår att man kan gå ner 12 kg på 30 dagar, samtidigt som man äter likadant som förut inklusive snabbmat och godis, är i mitt tycke på tok för bra för att vara sant och troligtvis rent ljug och överdrifter. Jag har kontaktat tillverkaren och bett dem förklara saken för mig men de har inte svarat.

Vi har inte hittat belägg för att Removyl skulle påverka kroppen nämnvärt. Barn under 12 år, gravida, ammande och de med BMI under 18.5 bör dock aldrig äta bantningspiller.

Ifall du använder läkemedel eller har njurproblem bör du rådgöra med din läkare innan användning.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Removyl ska fungera. Du får dock en ännu snabbare viktminskning om du samtidigt motionerar.
  • De aktiva substanserna i Removyl är naturpreparat.
  • Removyl är inte ett kraftigt bantningspiller och är därför betydligt skonsammare än piller som innehåller exempelvis synefrin, såsom Lepigen Superstrong eller Core Synephrine
  • Den största nackdelen vi ser med Removyl är att dess effekt på vikten inte är dokumenterad. Det är svårt att veta om pillret faktiskt fungerar.
  • Tillverkarens trovärdighet är enligt mig extremt låg och allt de skriver bör tas med en stor nypa salt. Många fakta i annonsen låter på tok för bra för att vara sant, som att gå ner 14 kg på 30 dagar utan att ändra sin kost över huvud taget. De har inte svarat på mina frågor eller kunnat visa upp någon av studierna de nämner i annonsen.
Removyl säljs inte längre i Sverige! Läs i stället om andra populära bantningspiller såsom Bodyfat Burner Night eller Burn X10.
Removyl innehåller gelatin. Om du kan äta gelatin så kan du äta removyl.
Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Removyl. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Verkar inte Removyl vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Vill ha ett försiktigt piller
  • Har problem med magen
  • Föredrar naturmedel
  • Har vattenansamlingar
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar