Skip to main content
Viktvagvisaren

H.O.P.E

”Minskar fettupptaget och ökar förbränningen”

H.O.P.E
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

H.O.P.E säljs inte längre i Sverige. Välj i stället ett annat effektivt bantningspiller, exempelvis Bodyfat Burner Night eller Burn X10.

H.O.P.E är ett bantningspiller som fungerar på två olika sätt. Dels minskar det kroppens upptag av kalorier genom att se till att en del av fettet i maten fortsätter rakt genom kroppen utan att tas upp vilket hjälper dig att gå ner i vikt, dels innehåller det flera örter som ökar kroppens fettförbränning, rensar kroppen och ger energi.

Här hittar du vanliga frågor och svar om H.O.P.E: vad som skiljer det från andra bantningspiller, dess fördelar och nackdelar.

Frågor och svar om H.O.P.E

H.O.P.E innehåller flera ingredienser som enligt tillverkaren ska ge en viktminskning på 3-30 kg, dels genom att en del av fettet i maten går rakt igenom kroppen utan att tas upp, dels genom en örtmix som har flera positiva effekter, bland annat högre ämnesomsättning.
H.O.P.E innehåller:
 • NeOpuntia®, är bantningspillrets huvudingrediens. Det är ett patenterat extrakt ur den sydamerikanska fikonkaktusen Opuntia Ficus Indica, som bildar en svampaktig gele i magsäcken, suger åt sig fett och gör att det fortsätter ut den naturliga vägen utan att tas upp av kroppen. Genom att få i sig färre kaloriergår man ner i vikt. NeOpuntia® är framforskat i Frankrike av och används i olika bantningspiller världen över. H.O.P.E säljs i norden och Tyskland.
 • För att öka kroppens ämnesomsättning och därmed fettförbränning använder man grönt te, björk, åkerfräken och nässla. Förutom högre fettförbränning får man en mängd positiva ”bieffekter” då de olika ingredienserna bland annat ska ge ökad energi, vara vattendrivande, rensa kroppen, stärka immunförsvaret, hjälpa matsmältningen, öka hudens elasticitet och stärka hud, hår och naglar.
 • För att hålla blodsockret lågt och minska på sötsuget använder man krom.
Det utlovas mycket och det är svårt att veta hur effektiv örtblandningen egentligen är. Om man tittar på de olika ingredienserna var för sig kan man konstatera att:
 • H.O.P.Es huvudingrediens NeOpuntia®, kaktusextraktet, binder sig till fettdropparna som flyter överst i magsäcken efter en måltid och bildar en gelé som kroppen inte kan bryta ner. I en studie absorberade NeOpuntia® 28% av fettet i magen, i en annan reducerade den fettupptagningen med 23% och i en dubbelblindstudie ökade fetthalten i avföringen med 27%. Så effekten är av NeOpuntia är bevisad.
 • Vad gäller de övriga ingredienserna så är det sant att de har visat sig nyttiga på olika sätt. Grönt te innehåller antioxidanter, ökar ämnesomsättningen och hjälper matsmältningen, det är allmänt känt. Åkerfräken är vätskedrivande och innehåller kisel som är bra för hår och naglar, det är en gammal huskur. Brännässla är bra för naglarna, drar ihop huden och är vätskedrivande. Effekten av björk är mer oklar.
 • Den sista ingrediensen, krom, är det dock tveksamt om den leder till viktminskning. Det finns inga studier som säger att extra krom hjälper dig gå ner i vikt, om man nu inte redan har krombrist vilket är väldigt ovanligt. Krombrist visar sig nämligen som blodsockersvängningar och sötsug. Det är alltså bara en halvsanning att kromet i H.O.P.E hjälper till att hålla sötsuget borta. Däremot har det visat sig i studier att diabetiker och hjärt- och kärlsjuka får en positiv effekt av krom.

Sammanfattningsvis kan man säga att ”JA”, H.O.P.E fungerar och det hjälper till att gå ner i vikt. NeOpuntia gör att kring 28% av det fett man äter går rakt igenom kroppen, och de övriga ingredienserna är bra för kroppen på olika sätt. Varför det ska ge just 3-30 kilos viktminskning förstår jag dock inte.

H.O.P.E verkar inte säljas i Sverige längre! Ta istället en titt på vår översikt om bantningspiller för att se vad som passar just dig, eller läs om andra populära bantningspiller såsom Bodyfat Burner Night eller Burn X10
H.O.P.E ser till att kroppen inte tar upp allt fett man äter, och passar därför dig som följer en diet som bygger på lågkalori-principen. Samtidigt ökar pillret ämnesomsättningen och ser därmed till att kroppen bränner fler kalorier än vanligt. Dessutom är det ett kosttillskott som får kroppen att må allmänt bättre och rensar systemet. De flesta andra preparat har enbart en uppgift.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Det finns inga bevisade biverkningar av H.O.P.E. Ammande, gravida och personer under 18 år bör inte använda H.O.P.E eller något annat kosttillskott eller bantningspiller. Alla ört-ingredienserna i H.O.P.E är vanliga och har använts som kosttillskott i flera år, därför är risken låg.
Du får äta precis vad du vill. Du får dock snabbare effekt om du tränar och drar ner på fettet.
Man tar 3 tabletter efter maten, högst 6 tabletter per dag.
Nej, H.O.P.E innehåller gelatin och är därför inte lämpligt för vegetarianer.
Nej, du behöver inte träna, men du kan få en snabbare viktminskning om du dessutom tränar.
 • Fikonkaktus-extraktet NeOpuntia® har bevisad effekt i kliniska prövningar, så H.O.P.E fungerar.
 • På köpet får du med en hälsobringande blandning av nyttiga örter som ger en rad positiva effekter för kroppen.
Åkerfräken och brännässla, som ingår i H.O.P.E, är vätskedrivande. Det hjälper till att rensa ur systemet, men när kroppen tappar vätska är det lätt att glatt tro att minuskilot på vågen är ”äkta” viktminskning. När man slutar äta H.O.P.E går man dock upp vätskekilot igen.

H.O.P.E minskar fettupptaget och ökar förbränningen, men det är det enda det gör. Du måste själv se till att du äter nyttig mat, inte överäter och inte tröstäter. Att leva sunt, äta riktigt och röra på dig är något du bör sträva efter långsiktigt, inte bara att snabbt gå ner i vikt. Nackdelen med ett viktminskningspreparat som H.O.P.E är att det är en genväg och saknar de positiva ”bieffekterna” av en sundare livsstil.

Det kan bli dyrt i längden, om man vill att viktminskningen ska fortsätta länge.

På lång sikt finns det en risk att du långsamt går upp kilona igen när du slutat äta H.O.P.E, eftersom du i grunden inte förändrat din livsstil.

H.O.P.E verkar inte säljas i Sverige längre! Ta istället en titt på vår översikt om bantningspiller för att se vad som passar just dig, eller läs om andra populära bantningspiller såsom Bodyfat Burner Night eller Burn X10
När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
För att undvika bristsjukdomar är det alltid bra att äta en effektiv multivitamintablett.
Verkar inte bantningspillret H.O.P.E vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill minska på kalorierna
 • Vill öka fettförbränningen
 • Kräver bevisad effekt
 • Vill ha ett kombo-piller
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar