Skip to main content
Viktvagvisaren

Raspberry Ketone Plus

”Ökar fettförbränningen”

Raspberry Ketone Plus
godkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Raspberry Ketone Plus kombinerar hallonketoner som är en kraftig fettförbrännare med grönt té och guarana som skruvar upp ämnesomsättningen. Klicka här för att beställa Raspberry Ketone Plus.

Raspberry Ketone Plus ökar fettförbränningen och innehåller nyttiga antioxidanter. Det innehåller Raspberry Ketone som ökar utsöndrandet av Adiponectin, ett hormonprotein som bryter ner fett och minskar fettlagringen. Raspberry Ketone Plus innehåller också grönt té och guarana, som ökar metabolismen, samt de kraftfulla antioxidanterna Acai, Baobab-frukt och N-Acetyl.

Frågor och svar om Raspberry Ketone Plus

Raspberry Ketone Plus innehåller hallonketoner, grönt té, guarana, acai, baobab-frukt och N-acetyl.

Raspberry Ketone är det ämne som ger hallon dess lukt. Det ökar mängden adiponectin i kroppen, ett hormonprotein som spelar stor roll för metabolismen och nedbrytande av fett. Generellt har smala människor höga nivåer adiponectin i blodet, medan överviktiga har låga nivåer.

Grönt té och guarana innehåller koffein och ökar metabolismen så att kroppen förbränner mer kalorier än vanligt.

Slutligen innehåller Raspberry Ketone Plus antioxidanterna acai, baobab-frukt och N-Acetyl. Antioxidanter är allmänt bra för kroppen.

Ja. Shytobuy.se som säljer Raspberry Ketone Plus är ett systerföretag till Weightworld, som har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har inte hört något negativt om Shytobuy eller Weightworld.

Raspberry Ketone Plus säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt. De oseriösa bluffbolagen använder sig i princip alltid av abonnemang.

Klicka här för att beställa Raspberry Ketone Plus.

Inga studier har gjorts just på kombinationen ämnen som finns i Raspberry Ketone Plus, men vi kan titta på ingredienserna var för sig.

Raspberry Ketone-studier har gjorts på möss med mycket positiva resultat. In en studie fick mössen kost med mycket kalorier och fett. De möss som samtidigt fick Raspberry Ketone gick inte upp i vikt. De möss som blivit feta gick även ner all vikt igen när de fick Raspberry Ketone, trots att de fortfarande åt av högfettkosten. Studier har även visat att Raspberry Ketone ökar utsöndringen av adiponectin, samt att höga nivåer adiponectin återfinns hos smala människor och låga nivåer hos tjocka.

Grönt té och guarana innehåller koffein, som det är bevisat höjer fettförbränningen. Acai, Baobab och N-Acetyl är antioxidanter, men har ingen vetenskapligt bevisad effekt på vikten.

Det är bevisat i flera studier att Raspberry Ketone ökar mängden adiponectin i kroppen, ett protein som reglerar fettförbränningen. Ju mer adiponectin man har i kroppen, desto smalare är man, en studie fann nämligen att nivån av adiponectin är omvänt proportionell mot procenthalten vitt fett på kroppen.

Höga nivåer adiponectin har kopplats till sänkt blodsocker, sänkt insulinnivå, bättre insulinkänslighet, lägre BMI, anti-inflammatorisk effekt och bättre blodvärden med höjt gott HDL-kolesterol och lägre nivå av triglycerider.

Raspberry Ketone
Studier på möss och i laboratorier visar att Raspberry Ketone ger viktnedgång, men det finns än så länge inga kliniska studier på människor. Raspberry Ketone är ett ganska nyupptäckt ämne och fler studier är på väg.

En laboratoriestudie visade att Raspberry Ketone ökade lipolysen (fettförbränningen), minskade fettinlagringen och bröt ner fettsyror i blodet. Dessutom ökade det utsöndringen av adiponectin markant.

I en studie på möss 2005 gav man alla möss en kaloririk högfettkost. Hälften av mössen fick dessutom Raspberry Ketone. De som fick Raspberry Ketone gick inte upp i vikt och fick inte fettlever, men det gjorde och fick referensgruppen. Sedan gavs de feta mössen Raspberry Ketone. Då gick de ner vikten igen, trots att de fortfarande åt den kaloririka högfettkosten. Läs mer om Raspberry Ketone här (extern länk).

Grönt té
Grönt te ökar det sympatiska nervsystemets (SNS) aktivitet och kroppens värmeutstrålning. Både koffeinet och ämnet catechin i grönt te påverkar SNS positivt. I en studie där man fick grönt té, koffein motsvarande innehållet i grönt té, eller placebo ökade kroppens dagliga energiomsättning med 4% med grönt té. En tremånadersstudie på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5% med grönt té. Flertalet liknande studier har visat på viktminskning och minskning av procentandelen kroppsfett.

Guarana
Guarana är en buske i Amazonas vars bär innehåller mycket koffein. I en studie på råttor ökade guarana fettförbränningen. En pilotstudie på människor visade att guarana höjde uppmärksamheten, minnet och humöret. Läs mer om Guarana här.

Acai
Acai är ett sydamerikanskt bär som det varit väldig hype omkring, det har kallats mirakelbär. Vetenskapen däremot är skeptisk och det enda som egentligen är bevisat är att Acai innehåller antioxidanter. Läs mer om Acai här.

Baobab
Baobab är känt som ”livets träd i Afrika” och har använts som medicin i hundratals år. Det är bara ett par år sedan som EU godkände Baobab som ingrediens i hälsokost, så det finns inte många studier än. Baobab har ett antioxidantvärde som är fem gånger större än Acai och tio gånger större än apelsin. Baobab innehåller bland annat mycket fiber, C-vitamin, magnesium, kalcium, järn och kalium.

N-Acetyl
N-Acetyl (NAC) används som medicin mot många saker, till exempel hosta då den är slemlösande. Jag har inte hittat några bevis för att den skulle ge viktnedgång eller någon annan betydelsefull hälsoeffekt. Det går dock rykten om att det ger viktnedgång.

Raspberry Ketone Plus kan du köpa på Shytobuy.se.
Det är inte känt hur Raspberry Ketone Plus påverkar mediciner, rådgör i så fall med din läkare först.

De som har dålig njurfunktion eller lider av anorexia eller Diabetes typ 1 har ofta förhöjda nivåer adiponectin. Det är nog inte bra för dem att äta Raspberry Ketone Plus eftersom det ökar utsöndringen av adiponectin ytterligare.

Nej, det behövs inte.

När man går ner i vikt är alltid en del av viktnedgången fett, en del är muskelmassa. Undersökningar visar att motionerar man under tiden så blir viktnedgången en större del fett och mindre del muskler än utan motion.

Nej, det ska inte behövas. Men det kommer nog hjälpa viktminskningen på traven att äta nyttigt och dra ner på portionerna.
  • Raspberry Ketone-ingrediensen har vetenskapligt bevisad effekt, om än bara på möss (än så länge).
  • Naturliga ingredienser som är vanliga i det afrikanska och sydamerikanska köket, så risken för biverkningar är liten. Inget mumbojumbo.
  • Det är inte utrett hur det påverkar mediciner eller vilka biverkningar som kan finnas.
  • Bantningspiller löser inte grundproblemet med många typer av övervikt – onyttig kosthållning, alltför stort kaloriintag eller dieter som kombinerar kolhydrater och fett i samma måltid.
Raspberry Ketone Plus är rätt unikt med sin fettförbrännande kombination av ingredienser.

Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk på Shytobuy.se.
Du tar 2 kapslar per dag i samband med mat.

Följ alltid instruktionerna på förpackningen, ifall doseringen har ändrats sedan denna recension skrevs.

Raspberry Ketone Plus ökar fettförbränningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom White One Garcinia Cambogia och Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Raspberry Ketone Plus. För att behålla din nya vikt och lära dig äta rätt på lång sikt kan du gå med i en viktklubb, till exempel Matdagboken.

Verkar inte Raspberry Ketone Plus vara något för dig? Titta runt på sajten, eller läs vår jämförelse av bantningspiller så kanske du hittar något som passar dig bättre. Lycka till!
Saknar du en fråga? Hör av dig!
Passar dig som:
  • Vill öka fettförbränningen
  • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
  • Föredrar naturliga ingredienser
Köp Raspberry Ketone Plus här:
Kan kombineras med:
Populära artiklar

Populärast


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar