Skip to main content
Viktvagvisaren

Termoloss

”Ökar långsiktigt fettförbränningen”

Termoloss
brand-logo
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b5.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b3.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b5.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b3.png
 
1-10-combine

Termoloss verkar inte säljas längre. Vi rekommenderar istället ett annat bantningspiller med Wakame. Better You Fitness Kapslar liknar Termoloss och innehåller också wakame. De säljs styckvis utan abonnemang av hederliga svenska nätbutiker.

Termoloss är ett fettförbrännande bantningspiller med den japanska brunalgen wakame som huvudingrediens. Wakame innehåller ämnet fucoxanthin som ökar fettförbränningen genom att långsiktigt skruva upp kroppens värmeproduktion. Förutom detta innehåller Termoloss chilipeppar, grönt té och krom för att öka ämnesomsättningen ytterligare och på så sätt öka mängden kalorier du gör av med.

Frågor och svar om Termoloss

Termoloss har fyra ingredienser:
  • Wakame är en japansk brunalg som innehåller ämnet fucoxanthin. Detta ämne gör att värme kan skapas i kroppens vita fettvävnad utan skakningar; något som normalt endast sker i kroppens bruna fettvävnad. Detta är en banbrytande upptäckt och har bevistas i studier där man sett att ämnesomsättningen ökat med upp till 24%. Läs mer om hur wakame fungerar här.
  • Chili, som innehåller capsaicin, stimulerar ämnesomsättningen och ser till att kroppen använder överflödiga kalorier till att öka kroppens temperatur i stället för att lagra dem som fett. Försök har även visat att man blir mindre hungrig efter att ha ätit mat med capsaicin. Efter en måltid rik på capsaicin ökar kroppens förbränning med upp till 10-20%.
  • Krom. Vid krombrist får man blodsockersvängningar, extra krom hjälper till att förebygga det.
  • Grönt té, innehåller catechiner och koffein, som båda två har en bevisad effekt, i synnerhet i kombination där de förstärker varandra. Studier har visat på ökad energiomsättning med upp till 200 kcal/dag, viktminskning med 4-5% och minskning av midjemåttet med 4-5%.
Ja. Vi har inte hört några klagomål på Naturalab AS, som säljer Termoloss.

Termoloss verkar inte säljas längre. Vi rekommenderar istället ett annat bantningspiller med Wakame. Better You Fitness Kapslar liknar Termoloss och innehåller också wakame men säljs styckvis utan abonnemang.

Termoloss säljs genom ett billigt prova-på-erbjudande som påbörjar ett abonnemang, ungefär som en bokklubb. Första paketet kostar 169:-, resten är till normalpriset 329:-. En gång i månaden får du hem ett paket med posten, tills du säger till och avslutar abonnemanget.

Gillar du inte abonnemang kan du istället köpa Better You Fitness Kapslar. De innehåller i princip samma ingredienser som Termoloss med Wakame som huvudingrediens, men säljs styckvis utan abonnemang av hederliga företag.

Just kombinationen av ämnen som finns i Termoloss har inte studerats, men vi kan titta på de olika ingredienserna:

Wakame (fucoxantin)
I en studie möss ledde behandling med Wakame till en viktminskning på 5-10%.

I en rysk dubbelblindstudie (placebokontrollerad, randomiserad) på 150 överviktiga kvinnor lät man dem äta 1,800 kcal per dag samt Wakame eller placebo. Efter 16 veckor hade de som åt Wakame gått ner med i genomsnitt 6,6 kg, medan de som åt placebo endast gick ner 1,3 kg. Kvinnorna som åt Wakame fick också sänkt blodtryck, bättre leverfetter och triglycerider. Studien visade att Wakame faktiskt ökade deras metabolism med 18-24%. Jämförelsevis kan man nämna att grönt té, som är känt för att öka metabolismen, bara ger en ökning på 4%.

Chili (capsaicin)
Chilins aktiva ingrediens capsaicin hur studerats vid flera tillfällen. Slutsatserna har varit att capsaicin minskar hungerkänslorna så att man äter 10-16% färre kalorier (med samma mättnadskänsla) och att kroppens förbränning ökar med upp till 10-20% efter en måltid rik på capsaicin.

Krom
Har man krombrist kan man få problem med kraftiga blodsockersvängningar, vilket innebär att man känner sig hungrig oftare och därför äter mer. Dessa blodsockersvängningar kan man motverka genom att äta tillskott av krom. Har man inte krombrist är dock effekten minimal.

Grönt té (koffein och catechin)
Grönt té ökar aktiviteten i det sympatiska nervsystemets (SNS) och kroppens värmeutstrålning med sitt innehåll av koffein och catechin. I en studie där man gav försökspersonerna grönt té, koffein motsvarande innehållet i grönt té, eller placebo ökade kroppens dagliga energiomsättning med 4% med grönt té. En tremånadersstudie på 70 överviktiga gav en viktminskning på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%. Andra studier har visat liknande resultat.

Slutsatsen är att Termoloss bantningspiller fungerar. I alla fall så ökar alla dess ingredienser ämnesomsättningen, i synnerhet wakame, där effekten håller i sig under mycket lång tid.

Termoloss verkar inte säljas längre. Vi rekommenderar istället ett annat bantningspiller med Wakame. Better You Fitness Kapslar liknar Termoloss och innehåller också wakame men säljs styckvis utan abonnemang.

Termoloss kom med ett abonnemang. Välkomstpaketet kostar 169:- och efterföljande paket 329:-.

Termoloss ökar kroppens fettförbränning, dels kortsiktigt (med grönt té och chili), långsiktigt (med wakame) och minskar hungerkänslorna (med chili och krom).
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Nej, det är i princip tomt på listan över biverkningar.

Grönt té i stora doser kan eventuellt påverka levern, så har man leverproblem bör man undvika Termoloss. Grönt té hämmar även kroppens upptag av folsyra, så äter du folsyra-tillskott ska du inte ta det vid samma tidpunkt som Termoloss.

Som alltid med bantningspiller ska det inte användas av gravida, ammande eller personer under 18 år. Personer med sjukdomar relaterade till sköldkörteln, hjärta eller diabetes 2 bör kontrollera med sin läkare före intag.

Vad du vill, det finns inga speciella rekommendationer för kost. Om du vet med dig att du har svårt att sova efter att du druckit kaffe så ta inte Termoloss sent på kvällen då det innehåller koffein.
Du behöver inte träna när du använder Termoloss, men det är aldrig fel att röra på sig.
Det fungerar. Just wakame är en av de få ingredienser på marknaden där effekten är kraftig, bevisad och bestående.

Inga biverkningar, dess dominanta ingrediens Wakame har ätits i tusentals år av japaner.

Det tar några veckor innan Termoloss skruvat upp metabolismen tillräckligt för att det ska märkas ordentligt.
Termoloss ökar fettförbränningen långsiktigt. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Termoloss. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Alltid när man försöker gå ner i vikt riskerar man att få brist på vitaminer och mineraler, så se till att kombinera med en bra multivitamintablett.

Verkar inte Termoloss vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Vill öka fettförbränningen
  • Kräver bevisad effekt
  • Föredrar naturmedel
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar