Skip to main content
Viktvagvisaren

Lepigen Superstrong

”Kraftigt bantningspiller med synefrin”

Lepigen Superstrong
godkand
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b10.png
Utan-bieffekter
b2.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b10.png
Utan-bieffekter
b2.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Lepigen Superstrong är en av sveriges kraftfullaste fettförbännare med det aktiva ämnet Synefrin. Pillret har visat sig fungera i kliniska tester.
Obs! Just nu har de 70% rabatt på Lepigen Superstrong, t.o.m 28:e februari 2022! Klicka här!

Lepigen Superstrong ökar fettförbränningen så att kroppen förbrukar fler kalorier per dag än vanligt. Det innehåller synefrin, som påverkar kroppen på liknande sätt som adrenalin. Synefrin ökar ämnesomsättningen, ger fysisk och mental energi, ökar prestationsförmågan, dämpar hungerkänslorna och höjer blodtrycket. Eftersom fler kalorier förbränns går man ner i vikt.

Frågor och svar om Lepigen Superstrong

Lepigen Superstrong innehåller Synefrin, som är släkt med adrenalin och har liknande effekt. Ämnesomsättningen ökar med cirka 10% vilket gör att det förbränns fler kalorier än vanligt. Man blir pigg, får energi och hungerkänslorna dämpas samtidigt som prestationsförmågan ökar. Det gör att man både går ner i vikt och mår allmänt bra.

Baksidan är att pulsen och blodtrycket ökar, vilket kan ge biverkningar på hjärta och kärl såsom hjärtklappning. Man kan bli rastlös och få sömnproblem.

Synefrin blev ett väldigt populärt bantningspiller i USA efter att dess farliga kusin efedrin förbjöds 2005. De har liknande effekt, men synefrin har betydligt färre och lindrigare biverkningar. Efedrin har kallats för ”amfetamin light” och är nu läkemedelsklassat. Många ser Synefrin som ett lagligt alternativ till efedrin och ephedra.

Livsmedelsverket har varnat för att höga mängder av synefrin i bantnings- och sportprodukter kan ge negativa biverkningar på hjärta och kärl, speciellt i kombination med koffein. Men de säger inte vilka mängder som räknas som ”höga”. Det sista året har det däremot kommit flera studier som inte kan visa på några biverkningar alls på blodtryck och blodvärden av synefrin-kosttillskott.

Lepigen Superstrongs aktiva ämne synefrin kan utvinnas dels syntetiskt, dels ur pomeransskal eller omogna pomeransfrukter. Du kan läsa mer om synefrin på www.synefrin.se.

Ja. Betterlife AB har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Lepigen Superstrong säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra.

Klicka här för att gå till Lepigen Superstrong i butiken.

Synefrin är en ”katekolamin”, dvs ett ”fly eller slåss”-hormon. Andra katekolaminer är adrenalin, noradrenalin och dopamin. Katekolaminer utsöndras naturligt vid stress, höga ljud och starkt ljus. De påverkar sympatiska nervsystemet och får det att sätta kroppen i stridsberedskap – Fokus, energi och prestationsförmåga ökar, pulsen går upp, blodtrycket och ämnesomsättningen ökar och hungern försvinner. Kroppen går igång på samma sätt som när man blir rädd, jagar björn eller ska spela en viktig match.
Ja. Det finns inte studier på just Lepigen Superstrong, men på andra piller med samma innehåll av synefrin finns det minst två kliniska studier som visar på viktnedgång och minst tre kliniska studier som visar att synefrin ökar kaloriförbränningen i kroppen.

En studie kom fram till att synefrin ökar ämnesomsättningen signifikant och när det tas under en längre period kan det ge viktminskning.

I princip att synefrin är säkert i ren form, men det är osäkert vilka biverkningar som kan finnas när det kombineras med koffein, alkohol eller andra bantningsmedel.

En studie 2013 på 60 försökspersoner där hälften fick 98 g synefrin om dagen visade ingen skillnad i blodtryck, blodkemi eller blodceller mellan grupperna och inga biverkningar rapporterades. Studien drog slutsatsen att det är säkert att äta upp till 98 g synefrin om dagen, med avseende på de biverkningar som undersöktes (dubbel-blind, placebo-kontrollerad studie med Citrus aurantium extrakt).

En stor studie 2012 sammanställde resultatet av 23 olika studier på synefrin med totalt 450 försökspersoner. De kom fram till att synefrin ger en signifikant ökning av ämnesomsättningen och när det tas under en längre period kan det ge viktminskning. De drog även slutsatsen att synefrin, ensamt eller i kombination med koffein, inte verkar ge signifikanta negativa biverkningar eller vara en hälsorisk. De hälsorisker som har diskuterats kan inte kopplas rent till synefrin, för de studierna gjordes på synefrin i kombination med andra ämnen och utan hänsyn till omgivande faktorer såsom rökning, alkohol, bruk av anabola steroider etc.

Jag har inte hittat någon studie som visar exakt hur stor viktnedgång man kan vänta sig. Tillverkaren hävdar uppemot 10 kg på en månad, men det har jag alltså inte funnit några belägg för så jag vet inte om det stämmer.

Lepigen Superstrong köper du enklast från tillverkaren på www.lepigen.se.
Möjliga biverkningar kan vara: hjärtklappning, höjt blodtryck och ökad hjärtrytm vilket kan leda till hjärnblödning. Huvudvärk. Sömnproblem. Oro i kroppen, rastlöshet. Hjärt- och kärlkramp. Svettningar. Tillvänjning och psykiska biverkningar såsom ångest.
Eftersom Synefrin är prestationshöjande är det många som använder det för att få extra ork och energi på träningen.

Elitidrottare bör vara försiktiga dock eftersom det finns idrottsförbund som klassar synefrin som doping.

Koffein förstärker den positiva effekten av Synefrin, men även de negativa biverkningarna. Det är upp till var och en om de vill boosta med koffein eller vara på den säkra sidan och låta bli.

Man bör inte kombinera Lepigen Superstrong med alkohol eller mediciner.

Förutom det finns det inga speciella rekommendationer vad gäller kosten.

 • Ökad prestationsförmåga och pigghet, vilket är bra t.ex. vid träning och nattarbete.
 • Ökad ämnesomsättning och minskad hunger vilket gör att man går ner i vikt.
 • Vetenskapligt bevisad effekt – det fungerar och är effektivt.
 • Höjt blodtryck. Överviktiga har ofta redan högt blodtryck och det kan förvärras.
 • Varningar från livsmedelsverket och läkemedelsverket om att höga doser synefrin kan ge biverkningar på hjärta och blodkärl.
 • Koffein kan förstärka de negativa effekterna av synefrin.
 • Får ej kombineras med alkohol eller mediciner.
 • Du kan få svårt att varva ner och sova.
 • Tillvänjning kan göra att Lepigen Superstrong tappar effekt efter ett tag.
 • Listan med möjliga biverkningar av synefrin är lång: hjärtklappning, förhöjt blodtryck och ökad hjärtrytm, vilket kan leda till hjärnblödning. Huvudvärk, sömnproblem. Oro i kroppen, rastlöshet. Hjärt- och kärlkramp. Svettningar. Tillvänjning och psykiska biverkningar såsom ångest.
Ja, Lepigen Superstrong är lagligt. Doser på mer än 160 mg synefrin per dag klassas som läkemedel och är därmed receptbelagt. Dagsdosen av Lepigen Superstrong är 100 mg synefrin, vilket ligger under gränsen för läkemedelsklassning, så Lepigen Superstrong får säljas receptfritt.

Synefrin används även som medicin mot akut lågt blodtryck, då med recept.

Tillverkaren säger att Lepigen Superstrong inte bör användas av personer under 18 år, ammande, gravida eller personer som lider av besvär som t.ex. infektion, diabetes, högt blodtryck, hjärtproblem, migrän, psykiska besvär eller förstorad prostata. Bör inte kombineras med alkohol eller mediciner.

Elitidrottare bör kolla upp reglerna noggrant eftersom några idrottsförbund klassar synefrin som doping.

Synefrin är bland de kraftigaste och effektivaste bantningsmedel som säljs i Sverige idag, och ingår bland annat i Lepigen Superstrong eller Core Synephrine.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk direkt från tillverkaren på www.lepigen.se.
Du ska maximalt äta ett piller per dag. Ett piller innehåller 100 mg synefrin. Läkemedelsverket klassar Lepigen Superstrong som livsmedel eftersom dagsdosen ligger under 160 mg synefrin – högre koncentrationer än 160 mg innebär läkemedelsklassning och kräver tillstånd för att få säljas i Sverige.
Lepigen Superstrong ökar fettförbränningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Lepigen.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Om du samtidigt bantar kan du för säkerhets skull komplettera med en multivitamintablett för att undvika bristsjukdomar.

Lepigen är namnet på tillverkaren, så det finns flera olika piller med Lepigen i namnet:

Tidigare fanns även Lepigen-varianter med efedrin, men dessa säljs inte längre eftersom efedrin läkemedelsklassats.

På förpackningar kan det istället för synefrin stå pomerans, synephrine, bitter orange, citrus aurantium (det latinska namnet på pomerans), Neroli, Chongcao, Ma Huang eller Seville orange. De är alla synefrin.
Verkar inte Lepigen Superstrong vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Vissa av bilderna på denna sida används under Creative Commons License. Här finns en komplett lista på dessa bilder och rättigheter.

Passar dig som:
 • Vill öka fettförbränningen
 • Är fullt frisk
 • Behöver mer energi
Köp Lepigen Superstrong här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar