Skip to main content
Viktvagvisaren

Diet Shake

”God och smakrik shake!”

Diet Shake
brand-logo
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b10.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b10.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Diet Shake är en välsmakande måltidsersättning. Klicka här för att beställa Diet Shake.

Diet Shake är ett proteinpulver som blandas med mjölk eller vatten till en shake-drink. Genom att ersätta en eller två måltider med Diet Shake får du i dig färre kalorier per dag och går ner i vikt. Diet Shake innehåller antioxidanter och små fruktbitar och sägs smaka bättre och inte lika pulvrigt som andra måltidsersättningar såsom Nutrilett och Herbalife.


Frågor och svar om Diet Shake

Diet Shake är ett pulver som blandas till en shake som ger få kalorier samtidigt som det mättar, går snabbt att tillaga och är lätt att bära med sig. Genom att ersätta en eller två måltider per dag med Diet Shake får du i dig färre kalorierper dag och går därmed ner i vikt.

Diet Shake finns i smakerna ananas, choklad, hallon, jordgubb, blåbär & vanilj samt jordgubb & banan. Det innehåller antioxidanter och bitar av frukt eller choklad. Shaken innehåller mycket protein, vilket bevarar muskelmassan vid viktnedgång, samt antioxidanter såsom vitamin C och selen. Diet Shake innehåller även näringsämnen, vitaminer, mineraler och magvänliga fibrer.

Det ryktas att Diet Shake är godare och smakrikare än måltidsersättningar från till exempel Nutrilett och Herbalife. Diet Shake kommer med en smakgaranti, där man kan returnera burken och få pengarna tillbaka om man inte är nöjd.

Det finns inga studier på just bantningsmetoden att ersätta ett eller två mål mat per dag med shake. Det finns däremot många studier på den extremare VLCD-principen (very low calorie diet), där man enbart äter pulvershake hela dagarna, veckor i sträck. Det fungerar riktigt bra och ger en viktminskning på uppemot 10 kg per månad. Logiskt sett, byter man ut hälften av kroppens måltider mot shake, bör man gå ner hälften så mycket.

Ett minskat kaloriintag är kopplat till viktminskning, det är väl känt.

Alltså finns det inga vetenskapliga studier på just Diet Shake, men enligt logiken och genom det reducerade kaloriintaget borde det fungera bra.

Diet Shake köper du från Svensktkosttillskott.se.
Ja. Svenskt Kosttillskott är en hederlig webbutik som har funnits länge i branchen. Vi har inte hört något negativt om dem eller om Diet Shake.

Klicka här för att beställa Diet Shake.

Vill du byta ut en eller flera måltider per dag finns alternativen Allévo eller Nutrilett. De har ett stort sortiment av måltidsersättningar, även bars, mat och smoothies, och kommer med en dietplan med 3 faser. Detta är VLCD, very low calorie diet, då kroppen bara får i sig 600-800 kcal per dag vilket ger snabb viktminskning – men kroppen riskerar att hamna i svält och dra ner på ämnesomsättningen. VLCD kan vara skadligt för kroppen och bör enbart göras med ett välplanerat kostprogram (såsom dessa) och rådgivning.Måltidsersättningar syftar till att minska mängden kalorier du får i dig. Vill du vända på steken och istället förbränna fler kalorier, eller minska kroppens upptag av fett eller kolhydrater, läs vår genomgång av bantningspiller.

Ett tredje sätt att gå ner i vikt är att följa en diet. För att hitta den diet som passar dig bäst, läs mer på sidan om dieter.

Diet Shake innehåller näringsämnen, vitaminer och mineraler så du riskerar inte att få några bristsjukdomar genom att byta ut 1-2 måltider per dag mot Diet Shake.

Diet Shake är inte utformat för att ersätta dagens alla måltider dagar i sträck, vill du det bör du snarare välja Nutrilett eller någon av de andra VLCD-måltidsersättnings märkena som kommer med en noggrann kostplan.

Nej, du behöver inte träna. Men träning påskyndar viktminskningen och är bra för kroppen, så träna gärna.

När du just bytt ut två måltider i rad mot shake, kan det vara så att kroppen är låg på energi så att du blir yr av att träna. Känn efter hur det känns och träna hellre efter en normal måltid.

Träning under viktnedgång gör att man tappar mer fett och mindre muskler än ifall man inte tränar under viktnedgången.

Blanda 1 skopa (ca 28g) med 3 dl lättmjölk i en shaker eller flaska och skaka. Ersätt 1-2 av dagens 3 huvudmåltider med detta. Som ett lättare mellanmål kan du blanda pulvret med vatten. Efter tillredning kan du gärna låta shaken stå i kylen i 15-20 minuter, då smakar den ännu bättre. Mjölk-shaken innehåller 200 kcal, vatten-shaken 100 kcal.

De övriga måltiderna får du äta vad du vill. Men för att dra nytta av Diet Shake vore det nog klokt att försöka äta nyttigt och följa lågkalori-filosofin.

För bästa resultat rekommenderar tillverkaren att du kombinerar Diet Shake med bantningspillret Burn X10 som ökar fettförbränningen.

  • Det är lätt att bära med sig, enkelt och går fort.
  • Diet Shakes specialitet är den goda smaken, att det inte smakar lika pulvrigt som konkurrenterna.
  • Smak- och nöjdhetsgaranti; pengarna tillbaka om man inte är nöjd.
  • Att lägre kaloriintag ger viktnedgång är vetenskapligt etablerat.
  • Eftersom varje måltid bara tar någon minut kan man sakna gemenskapen och pausen vid matbordet.
  • Det kan kännas dyrt jämfört med ett hemlagat mellanmål. Men jämför man med en lunch är det billigt.
Du köper en burk på Svensktkosttillskott.se.
[DDET Hur ökar jag mina chanser att lyckas med Diet Shake?]
För bästa resultat rekommenderar tillverkaren att du kombinerar Diet Shake med bantningspillret Burn X10 som ökar fettförbränningen.

Vill du kickstarta så har Svenskt Kosttillskott just nu kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv som innehåller muskelbyggaren Diet Cla, fettförbrännaren Burn X10, måltidsersättningen Diet Shake samt Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.
För att hålla koll på maten du äter de övriga måltiderna och identifiera kaloribomberna kan det vara bra att föra matdagbok. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Vill du snabba på viktnedgången eller minska sötsuget kan du kombinera Diet Shake med ett bantningspiller. Läs gärna vår översikt om bantningspiller för att se vad som passar just dig, vad som är bluff och vad som funkar.

Verkar inte Diet Shake vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Tror på lågkalori-konceptet
  • Vill ha en flexibel metod
  • Inte vill följa en strikt diet
Köp Diet Shake här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar