Skip to main content
Viktvagvisaren

Chili Burner

”Ökar fettförbränningen och minskar hungern”

Chili Burner
brand-logo
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b3.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b3.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b3.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b3.png
 
1-10-combine

Chili Burner säljs inte längre i Sverige. Testa i stället en annan produkt med samma funktion, såsom Burn X10 och Chili Burn.

Chili Burner är ett bantningspiller som ökar kroppens fettförbränning. Det innehåller flera örter, bland annat Chili, Grönt té och Ingefära som alla i oberoende studier visat sig öka kroppstemperaturen och ämnesomsättningen. Chili minskar även aptiten.

Här hittar du vanliga frågor och svar om Chili Burner: vad som skiljer det från andra bantningspiller, dess fördelar och nackdelar. Längst ner kan du även lämna omdömen eller läsa vad andra skriver om Chili Burner.

Frågor och svar om Chili Burner

Chili Burner innehåller extrakt av Chili och Grönt Té, vilket ökar kroppens ämnesomsättning och leder till att din kropp bränner fler kalorier. Den minskar även hungerkänslorna vilket gör att du inte äter lika mycket.
Chili Burner säljs inte längre i Sverige. Testa i stället en annan produkt med samma funktion, såsom Burn X10 och Chili Burn.

Vi har inte hört några klagomål på Biovita eller A-Bolaget som är de som säljer Chili Burner. Läs gärna kommentarerna längst ner på sidan för att se vad andra tycker.

Du bör tänka på att när du beställer det billiga välkomsterbjudandet påbörjar du ett abonnemang, ungefär som en bokklubb. Första paketet är billigt, resten är normalpris. Med jämna mellanrum kommer du få hem paket med produkten, tills du säger till och avslutar abonnemanget.

Vet du med dig att du kan vara lite glömsk ibland så finns det en risk att du glömmer avbeställa abonnemanget inom utsatt tid och att det hela kan bli betydligt dyrare än vad du tänkt dig. Det ordinarie paketet kan gå på flera hundra kronor.

Vi rekommenderar i allmänhet att välja piller man köper styckvis, utan abonnemang. Burn X10 och Chili Burn innehåller samma aktiva ingrediens och säljs utan abonnemang av företag man kan lita på.

Chili Burner innehåller flera ingredienser som bevisligen ökar kroppens ämnesomsättning, och även minskar hungern. Låt oss titta på de olika ingredienserna var för sig:

Chili, aktiverar det sympatiska nervsystemet och ökar binjurarnas utsöndring av catecholaminer. Det gör att kroppstemperaturen och värmeutstrålningen ökas. I ett undersökning visade det sig att efter en måltid med chili gjorde kroppen av med 23% mer energi än utan. Det visade sig dessutom att om testpersonerna ätit en förrätt som innehöll chili valde de att äta 10-16% färre kalorier vid huvudrätten än om de ätit en ”vanlig” förrätt. De som ätit chili i form av kapslar åt dock lite mer än om de ätit chilin naturligt – den starka smaken spelar tydligen en roll i sammanhanget!

Grönt te ökar också kroppens värmeutstrålning på grund av dess innehåll av koffein och ämnet catechin. I en studie där man fick grönt té, koffein motsvarande innehållet i grönt té, eller placebo ökade kroppens dagliga energiomsättning med 4% med grönt té. En tremånadersstudie på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%. Flera andra studier har visat på viktminskning och minskning av procentandelen kroppsfett.

Ingefära har visat sig öka kroppsvärmen och därmed ämnesomsättningen samt verka kolesterolsänkande.

Pepparmint känner vi igen från tandkrämstuben och inte som något som kan hjälpa till med vikten. En studie har dock visat på att genom att lukta på pepparmint kan man minska hungern betydligt. Forskarna är dock inte helt överens.

Dill, är bra för matsmältningen, men dess effekt på vikten är marginell.

Chili Burner säljs inte längre i Sverige. Testa i stället en annan produkt med samma funktion, såsom Burn X10 och Chili Burn.
Chili Burner säljs inte längre i Sverige. Testa i stället en annan produkt med samma funktion, såsom Burn X10 och Chili Burn.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Chili Burner är ett ganska skonsamt bantningspiller. Det gröna téet gör att du blir piggare och får mer energi, varför du inte bör äta Chili Burner sent på kvällen för att undvika sömnproblem. Du bör heller inte äta Chili Burner om du är överkänslig mot koffein.

Livsmedelsverket har varnat för att produkter med grönt té kan ha negativ påverkan på levern vid stora doser. Har man leverproblem bör man alltså undvika Chili Burner.

Grönt té hämmar kroppens upptag av folsyra, så om du äter tillskott av folsyra ska du inte äta Chili Burner.

Man bör vara försiktig med Chili Burner eller låta bli det helt och hållet ifall man har magsår, anemi eller halsbränna. Pepparmint kan förvärra gallstensproblem, så har man gallsten bör man också undvika Chili Burner.

Barn, gravida, ammande och de med BMI under 18.5 bör aldrig äta några bantningspiller, eftersom det inte är utrett hur de kan påverkas.

I övrigt är det ganska tomt i listan på kända biverkningar.

Chili Burner är särskilt bra för dig med låg ämnesomsättning, eftersom det ökar ämnesomsättningen.

Ät som du brukar. När man bantar bör man komma ihåg att äta vitaminer för att inte få någon bristsjukdom.

Är du gravid eller försöker bli gravid och äter tillskott av folsyra ska du inte äta Chili Burner – och inte heller något annat preparat som innehåller grönt té.

Enligt tillverkaren ska du ta 2 kapslar 2 gånger dagligen tillsammans med ett glas vatten.

Kontrollera dock alltid doseringen på burken innan du börjar.

Chili Burner innehåller varken salt, socker, laktos, jäst, gluten, soja, eller artificiella färgämnen eller sötningsmedel.

Kapslarna innehåller gelatin, men det är Alginatgelatin som är framställt av Tång/sjögräs och innehåller INTE animaliskt fett. Därför är Chili Burner vegetariskt.

Chili Burner säljs inte längre i Sverige. Testa i stället en annan produkt med samma funktion, såsom Burn X10 och Chili Burn.
Chili Burner säljs i form av ett abonnemang. Om du beställer ett gratis provpaket men sedan bestämmer dig för att avsluta abonnemanget ska du kontakta företaget direkt, för att undvika att få fler paket i brevlådan. Inget konstigt med det, men som med alla abonnemang bör du läsa igenom avtalet du skriver på.
Nej, du måste inte träna när du äter Chili Burner. Du kommer dock att få mer energi, så passa på att träna för du kommer att orka mer.
 • Chili Burner ökar ämnesomsättningen och kroppens fettförbränning. Den innehåller även andra ingredienser för att även minska hungerkänslorna.
 • Chili Burner innehåller naturliga ingredienser.
 • Man får chilins alla fördelar utan att behöva lida av den starka smaken.
 • Alla ingredienser har vetenskapligt bevisad effekt.
 • Har du låg ämnesomsättning eller fryser ofta är Chili Burner extra bra eftersom det ökar ämnesomsättningen.
 • Chili Burner har inte särskilt många biverkningar, förutom pigghet och höjt blodtryck som kommer av det gröna téet.
 • Äter du tillskott av folsyra ska du inte äta Chili Burner eftersom det gröna tét hindrar kroppen från att ta upp folsyran.
 • Chili Burner fungerar bara så länge du äter pillret. När du slutar, finns det en risk att du går upp de förlorade kilona igen. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Chili Burner säljs inte längre i Sverige. Testa i stället en annan produkt med samma funktion, såsom Burn X10 och Chili Burn.
Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Chili Burner. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen..

För att undvika bristsjukdomar kan du ta en multivitamintablett.

Verkar inte Chili Burner vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill öka fettförbränningen
 • Föredrar naturmedel
 • Vill minska aptiten
Köp i stället
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar