Skip to main content
Viktvagvisaren

Raspberry Ketone Renew

”Svartlistat företag”

Raspberry Ketone Renew
brand-logo
vetenskaplighet
b4.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b0.png
Villkor-garantier
b0.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b4.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b0.png
Villkor-garantier
b0.png
 
1-10-combine

VARNING! Raspberry Ketone Renews billiga prova-på-erbjudande kommer med ett abonnemang, där de drar 640:- från ditt konto efter 14 dagar för nästa paket.

Köp i stället piller med hallonketoner styckvis från en hederlig svensk butik, till exempel Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon..

Hallonketoner (Raspberry Ketone) är det ämne som ger hallon dess lukt. Studier har visat att hallonketoner markant ökar fettförbränningen och ökar mängden av hormonproteinet Adiponectin i kroppen. Höga nivåer Adiponectin är vanligt hos smala personer medan överviktiga brukar har låga nivåer.

Hallonketoner har gett mycket bra resultat på möss, som rasar i vikt. Studier på människor pågår men är inte klara ännu, eftersom hallonketoner är ett ganska nytt ämne inom viktminskning.

Frågor och svar om Raspberry Ketone Renew

Vi varnar för Raspberry Ketone Renew. Företaget bakom har mycket dåligt rykte och har många polisanmälningar och anmälningar till konsumentverket. Kundtjänsten är svår att få tag på och erbjudandet startar ett abonnemang som få är medvetna om att de ingått, där de drar 650:- från ditt konto efter 14 dagar för nästa försändelse.

Hallonketoner är det ämne som ger hallon dess lukt. Det finns naturligt i hallon, tranbär och björnbär. Hallonketoner blev en stor hype i USA år 2002 efter att den populäre TV-doktorn Mehmet Oz kallade det för mirakelmedel för viktnedgång i ett inslag i sitt program.

Hallonketoner gör att fettcellerna släpper ut hormonproteinet Adiponectin. Adiponectin spelar stor roll för metabolismen. Det bryter ner fettet i blodet till energi, det vill säga ökar oxideringen av fettsyror, och ökar även insulinkänsligheten. Båda dessa ger viktnedgång.

Smala människor har höga nivåer adiponectin i blodet naturligt, medan överviktiga och typ 2-diabetiker brukar ha låga nivåer. Det är troligt att låga nivåer adiponectin ger viktuppgång.

Många av dem som tidigare varit överviktiga men lyckats gå ner har trots att de är smalare fortfarande låga nivåer adiponectin i kroppen, jämfört med personer som är naturligt smala. Dessa låga adiponectin-nivåer gör att risken för att de går upp i vikt igen ökar. Därför kan de må extra bra av de förhöjda adiponectin-nivåer som Raspberry Ketone ger.

Eftersom hallonketoner är såpass nytt inom behandling mot övervikt finns det fortfarande inga kliniska studier på människor. Studier på möss som övermatats har däremot gett väldigt goda resultat, där mössen som fick hallonketoner inte gick upp i vikt trots att de åt stora mängder mat, samtidigt som de möss som varit feta blev smala.

På djur, ja. Studier på möss och i laboratorier visar att hallonketoner ger viktnedgång, men det finns än så länge inga kliniska studier på människor. Hallonketoner är ett ganska nyupptäckt ämne inom viktminskning och flera studier pågår.

In en studie fick möss en kost med mycket kalorier och fett. De möss som samtidigt fick Raspberry Ketone gick inte upp i vikt, medan de andra blev feta. Sen gav de Raspberry Ketone till de feta mössen, då gick de ner all vikt igen trots att de fortfarande åt högkalorikosten.

Studier har även visat att hallonketoner ökar utsöndringen av adiponectin, samt att höga nivåer adiponectin återfinns hos smala människor och låga nivåer hos tjocka.

Studier på möss och i laboratorier visar att hallonketoner ger viktnedgång, men det finns än så länge inga kliniska studier på människor. Hallonketoner är ett ganska nyupptäckt ämne inom viktminskning och studier pågår.

En laboratoriestudie visade att hallonketoner ökade lipolysen (fettförbränningen), minskade fettinlagringen och bröt ner fettsyror i blodet. Dessutom ökade det utsöndringen av adiponectin markant.

I en studie på möss 2005, Anti-obese action of raspberry ketone, gav man alla möss en kaloririk högfettkost. Hälften av mössen fick dessutom hallonketoner. De som fick hallonketoner gick inte upp i vikt och fick inte fettlever, men det gjorde och fick referensgruppen. Sedan gavs de feta mössen hallonketoner. Då försvann övervikten igen, trots att de fortfarande åt den kaloririka högfettkosten.

Det är bevisat i flera studier att hallonketoner ökar mängden adiponectin i kroppen, ett protein som reglerar fettförbränningen. Ju mer adiponectin man har i kroppen, desto smalare är man. En studie fann att nivån av adiponectin är omvänt proportionell mot procenthalten vitt fett på kroppen.

Höga nivåer adiponectin har kopplats till sänkt blodsocker, sänkt insulinnivå, bättre insulinkänslighet, lägre BMI, anti-inflammatorisk effekt och bättre blodvärden med höjt gott HDL-kolesterol och lägre nivå av triglycerider.

Läs mer om Hallonketoner här (extern länk).

Raspberry Ketone Renew har ett billigt ”prova-på-erbjudande”, men samtidigt startas ett abonnemang där de skickar nästa paket efter 14 dagar till det ordinarie priset 650:-. Den informationen är undangömd i det finstilta i annonsen vilket gör att många blir lurade.

Kontakta deras kundtjänst direkt, klaga och säg upp abonnemanget. Anmäl dem till konsumentverket och polisen för ”Negativ avtalsbindning efter beställning av provpaket”.

Det kan kanske i vissa fall gå att få banken att ge tillbaka pengarna. Kontakta din bank och förklara situationen. De vill troligtvis ha kopia på polisanmälning eller uppsägningsmail.

Här finns Raspberry Ketone Renews kundtjänst:
support@myaccountsupport.net
+46-770791826 (0770-791826)
+46-101388226 (010-1388226)

Att anmäla dem försvåras av att företagsnamnet inte står någonstans i annonsen eller villkoren. Enligt en lurad kund är företagets namn xcelmentabill.com, enligt en annan clnsebill. Om du vet företagets namn, snälla kontakta mig!

Här kan du anmäla dem till konsumentverket: Anmäl till Konsumentverket via webben

Vi rekommenderar INTE Raspberry Ketone Renew p.g.a:
 • företaget har mycket dåligt rykte och har blivit anmält många gånger till polisen och konsumentverket
 • kundtjänsten är svår att nå
 • vittnesmål om att de dragit mer pengar trots uppsagt abonnemang
 • vilseledande marknadsföring
 • risk att bli lurad in i ett abonnemang
 • dyrt – svenska liknande produkter såsom Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon. är betydligt billigare
 • företaget ligger i USA så du saknar konsumentskydd

I prova-på-paketet kommer 1 månadsförbrukning av Raspberry Ketone Renew. Det kostar 45:- och påbörjar ett abonnemang. Om du inte säger upp abonnemanget inom 14 dagar kommer de att dra 650:- från ditt konto och skicka dig ytterligare 1 burk var 30:e dag. Du kan säga upp abonnemanget när du vill enligt dem, men många vittnar om att kundtjänsten är svår att nå och att de dragit pengar trots uppsägning.

Klicka här för att se annonsen för Raspberry Ketone Renew prova-på-paket med abonnemang.

Svenska alternativ
Tips – det finns svenska webbutiker som säljer detoxprodukter med ungefär samma innehåll som Raspberry Ketone Renew, till exempel Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon.. Då har du all din svenska konsumenträtt, dessutom är det billigare än Raspberry Ketone Renews ordinariepris.

Blev du nyfiken på Raspberry Ketone Renew men skrämd av dess dåliga rykte så finns det flera bra svenska alternativ. När du beställer från en svensk webbutik har du din svenska konsumenträtt, och dessutom blir det billigare. Vi rekommenderar till exempel Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon..

Vill du gå ner i vikt men vet inte hur? Då kan du läsa våra artiklar:

Det finns inga kända biverkningar av hallonketoner.

De som har dålig njurfunktion eller lider av anorexia eller Diabetes typ 1 har ofta förhöjda nivåer adiponectin. Det är nog inte bra för dem att äta Raspberry Ketone Renew eftersom det ökar utsöndringen av adiponectin ytterligare.

Nej, du måste inte träna när du äter Raspberry Ketone Renew.
Egentligen inte. Men kombinera gärna Raspberry Ketone Renew med hälsosam mat och regelbunden aktivitet.

Med hälsosam mat menas naturlig mat såsom grönsaker, frukt, protein och fullkorn, samtidigt som du undviker processad mat som innehåller vitt mjöl, socker och/eller artificiella ingredienser och sötningsmedel. Försök även fokusera på att äta flera gånger per dag medan portionerna begränsas.

Slutligen, drick massor av kallt vatten. Ny forskning från Virginia Polytechnic Institute visar att drickande av mer kallt vatten kan snabba på viktminskning.

Tillverkaren rekommenderar att Raspberry Ketone Renew kombineras med deras detoxpiller RealX Renew med B-vitaminer. Men jag ser ingen anledning varför de skulle fungera bättre ihop än separat.

 • Hallonketoner fungerar superbra på möss, som rasar i vikt, och på fettceller i laboratorium. Vi väntar med spänning på de första studierna på människor.
 • Förhöjda nivåer adiponectin är bevisligen bra för kroppen.
 • Ohederligt företag med mycket dåligt rykte.
 • Lurar in folk i ett abonnemang utan att det framgår tydligt i annonsen.
 • Kundtjänsten är svår att nå.
 • Tvivelaktiga marknadsföringsmetoder och dålig svenska i annonsen.
 • Dyrt. Svenska produkter med liknande innehåll (t.ex. Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon.) är både billigare och säkrare eftersom du då har svensk konsumenträtt.
Just produkten Raspberry Ketone Renew särskiljer sig genom att det säljs av ett svartlistat företag som satt i system att lura sina kunder.

Raspberry Ketone Renew innehåller hallonketoner. Det gör även Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon..


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Tillverkaren rekommenderar att Raspberry Ketone Renew kombineras med deras detoxpiller RealX Renew med B-vitaminer. Men jag ser ingen anledning varför de skulle fungera bättre ihop än var för sig.

Du kan kombinera Raspberry Ketone Renew med en hungerdämpare såsom Diet Fiber..

Vill du gå ner i vikt men vet inte hur kan du läsa våra artiklar ”Vilken vikttyp är du?” eller ”Vilket bantningspiller är bäst?”.

Här finns den kundtjänst som står i deras annons:
support@raspberryketonerenew.com OBS! verkar inte fungera!
support@myaccountsupport.net
+46-770791826 (0770-791826)
+46-101388226 (010-1388226)

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Är orädd för fula företag
 • Vill öka fettförbränningen
 • Föredrar naturliga ingredienser
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar