Skip to main content
Viktvagvisaren

Glucodiet

”Håller dig mätt längre och sänker matens GI”

Glucodiet
brand-logo
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

Glucodiet har ingredienser som fungerar, men verkar för närvarande vara slut på svenska webbutiker. Titta i stället på andra produkter med samma aktiva ingrediens, Glucommanan, såsom Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan.

Glucodiet innehåller ett extrakt från Konjakrot som kollas glucomannan , som har visat sig leda till viktminskning i kliniska tester. Bland annat EFSA, European Food Safety Authority, har konstaterat att glucomannan leder till viktminskning. Glucomannan bildar en tjock gelé i magen som gör att du blir mätt fortare, håller dig mätt längre, får mindre blodsockersvängningar och går ner i vikt.

Frågor och svar om Glucodiet

Glucodiet är ett bantningspiller som har en enda aktiv ingrediens: Glucomannan, ett fiberextrakt av Konjakrot. Funktionen är relativt simpel men effektiv – fiberextraktet är ett pulver i en kapsel. När du sväljer kapseln med vatten så sväller fibrerna i magsäcken och skapar en kalorifri gelé. Gelén tar upp plats så att du blir mätt fortare. Den gör också maten i magsäcken mer trögflytande och sänker matens GI, vilket gör att du håller dig mätt längre och minskar dina blodsockersvängningar.

Att du håller dig mätt längre, och äter mindre portioner, gör att du får i dig färre kalorier.

Eftersom maten ligger i magen under en längre period tas den även upp långsammare av kroppen, vilket innebär att blodsockret inte stiger lika fort. Med lägre blodsocker utsöndrar kroppen mindre insulin, vilket gör att din kropp lagrar mindre av fettet du fått i dig och att du håller dig mätt ännu längre.

Glucodiet passar dig som tror på GI-konceptet, men som kan ha svårt att i alla lägen hålla en GI-diet. Eller dig som försöker äta mindre men drabbas av hunger.

Glucodiet har ingredienser som fungerar, men verkar för närvarande vara slut på svenska webbutiker. Titta i stället på andra produkter med samma aktiva ingrediens, Glucommanan, såsom Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan
Ja. Glucodiet innehåller enbart glucomannan. Glucomannan har undersökts i flera oberoende testar, och man har bevisat att det fungerar – testpersonerna går ner i vikt. Även EFSA (European Food Safety Authority) har i ett uttalande konstaterat att det finns bevis för att Glucomannan leder till viktminskning (läs rapporten här).

I en 8-veckors dubbelblind-studie med 20 deltagare visade det sig att de som ätit Glucomannan innan maten gick ner betydligt mer än kontrollgruppen. Läs rapporten här.

Även principen bakom har bevisats vid flera tillfällen: att förtjockningsmedel gör att maten stannar i magen längre och att man därför inte blir hungrig lika fort. Det har för övrigt visat sig att om du äter kött, potatis och tar ett glas vatten till blir du hungrig snabbare än om du mixat köttet, potatisen och vattnet till en puré och ätit den så – mat som är trögflytande mättar helt enkelt längre.

Glucodiet har ingredienser som fungerar, men verkar för närvarande vara slut på svenska webbutiker. Titta i stället på andra produkter med samma aktiva ingrediens, Glucommanan, såsom Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan
Glucodiet gör att du håller dig mätt längre och sänker GI-värdet på maten du äter.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Faktiskt är det helt tomt i listan av biverkningar. Glucodiet verkar ju fysiskt i kroppen, som ifall du ätit 2 dl tjock gelé, så det är har inte biverkningar såsom läkemedel har.

Var noga med att svälja kapseln tillsammans med ett stort glas vatten. Fiberna i kapseln sväller i magsäcken när de kommer i kontakt med vattnet. Ifall kapseln skulle fastna i halsen finns det en kvävningsrisk.

Egentligen vad du vill, det finns inga speciella rekommendationer för kosten.

Glucodiet bildar ju en gelé i magsäcken som gör att du blir mätt fortare, av mindre mat. För att kunna utnyttja den effekten behöver du vakta på portionsstorleken, så att du inte fortsätter äta lika stor mängd som förut trots att du är mätt. Lyssna på kroppens hunger och mättnad. Pillret är till stor hjälp men kommer inte att göra jobbet åt dig.

Lyssna även på kroppens sötsug och passa på att dra ner på det söta nu när sötsuget dämpas.

Eftersom Glucodiet säker GI:t i magsäcken så kan det vara klokt att kombinera med GI-kost och undvika snabba kolhydrater.

Nej, du måste inte träna när du äter Glucodiet. Passa dock gärna på att träna, det minskar sötsuget och är bra för dig.
  • Vetenskapligt bevisad effekt och EFSA har sagt att det finns bevis för att glucomannan leder till viktminskning
  • Minskar hungern markant så att du kan äta mindre portioner och mer sällan, utan att drabbas av hunger.

    Det är snällt mot magen och kroppen, eftersom Glucodiet inte påverkar kroppens enzymer eller ämnesomsättning.


Nästan inga, Glucodiet och glucomannan har inga dokumenterade biverkningar.

Glucodiet gör inte att du magiskt förbränner fler kalorier eller äter mindre. Den mättar och gör att du kan äta mindre portioner och mer sällan utan att drabbas av hunger. Men du måste själv göra jobbet med att se till att du äter mindre, nu när du har möjlighet.

Glucodiet har ingredienser som fungerar, men verkar för närvarande vara slut på svenska webbutiker. Titta i stället på andra produkter med samma aktiva ingrediens, Glucommanan, såsom Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan
Glucodiet gör att du äter mindre, och därmed får i dig färre kalorier. Glucodiet går mycket bra att kombinera med en fettförbrännare, som ökar ämnesomsättningen så att du gör av med fler kalorier varje dag, till exempel Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Glucodiet. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Alltid när man försöker gå ner i vikt riskerar man att få brist på vitaminer och mineraler, så se till att kombinera med en bra multivitamintablett.

Verkar inte Glucodiet vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar