Skip to main content
Viktvagvisaren

Coffee Zero

”Hämmar sockerupptaget och sänker GI:t”

Coffee Zero
godkand
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

Coffee Zero är ett snabbkaffe med tillskott av gröna kaffebönor, som minskar sockerupptaget, GI:t och sötsuget. Det säljs med ett abonnemang, 149:- första månaden och därefter 299:-. Gröna kaffebönor är ett bantningsmedel som fungerar och har visat sig leda till viktminskning i kliniska tester.

Vill du inte binda upp dig i ett abonnemang men vill gå ner i vikt med hjälp av gröna kaffebönor rekommenderar vi att du i stället tittar på Core Green Coffee och Green Coffee Pure

Läs recensioner av de produkter vi rekommenderar här: Core Green Coffee och Green Coffee Pure.

Det aktiva ämnet i Coffee Zero är klorogensyra som utvinns ur gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyran hämmar sockerupptaget och saktar ner delar av sockercykeln. Det gör att det totala kaloriupptaget minskas och att blodsockertoppen efter maten blir mindre, ungefär som ifall du ätit mat med lågt GI, vilket leder till viktnedgång och minskat sötsug.

Klorogensyrans effekt har bevisats i flera studier. Gröna kaffebönor passar speciellt bra att kombinera med GI-kost på grund av sin GI-sänkande effekt.

Frågor och svar om Coffee Zero

Coffee zero är ett snabbkaffe med tillsatt klorogensyra, som utvinns ur gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyra minskar sockerupptaget efter maten vilket gör att blodsockernivån blir lägre. Detta leder till att mindre energi och fett lagras i kroppen efter en måltid. Klorogensyran saktar också ner delar av glukoscykeln så att mindre glykogen (lagrad energi) omvandlas till glukos (blodsocker), vilket sänker blodsockret ytterligare.

Studier har visat att klorogensyra kan sänka blodsockerpåslaget efter en måltid med upp till 31% samt kan ge en viktnedgång på 5 kg på 60 dagar.

Klorogensyra påverkar inte bara glukoscykeln utan är också en antioxidant och bra för hälsan i allmänhet.

Personer som dricker stora mängder kaffe, mer än 5 koppar per dag, har minskad risk att utveckla typ 2 diabetes. Troligtvis beror detta på klorogensyran i kaffet. Men att dricka sådana mängder kaffe ger mycket koffein, vilket påverkar kroppen negativt. Coffee Zero innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad man normalt får i sig via kaffe.

Ja, vi har inte hört något negativt om Coffee Zero. Företaget är norskt.

Coffee Zero kommer med ett abonnemang, där första månadsförbrukningen kostar 149:- och de efterföljande 299:-, vilket är rätt dyrt för gröna kaffebönor.

Vill du inte binda upp dig i ett abonnemang men vill gå ner i vikt med hjälp av gröna kaffebönor rekommenderar vi att du i stället tittar på Core Green Coffee och Green Coffee Pure.

Ja. Det är vetenskapligt bevisat, både i laboratorium och på försökspersoner, att klorogensyra ger lägre blodsockernivå efter en måltid.

Det är även en välkänd sanning att lägre blodsockernivåer (sänkt GI) ger mindre sötsug och hunger och främjar viktnedgång.

I en vetenskaplig studie på klorogensyra gick de överviktiga försökspersonerna ner i snitt 5 kg på 60 dagar, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

Det är vetenskapligt bevisat att klorogensyra verkligen påverkar glukosupptaget och blodsockret. Det finns ett annat bantningspiller med klorogensyra, Svetol, som säljs i Europa. Deras tillverkare har gjort dubbelblindstudier där försökspersonerna gått ner ca 5 kg i vikt på 60 dagar utan att ändra sin kost eller träning, medan placebogruppen gick ner 2.8 kg under samma tid, så det verkar onekligen fungera.

En studie av American Chemical Society visade att överviktiga försökspersoner går ner cirka 10% av sin kroppsvikt på 22 veckor med gröna kaffebönor. Två timmar efter måltid var blodsockret 31% lägre i gruppen som ätit extrakt av gröna kaffebönor, jämfört med placebogruppen. Läs mer om studien här.

I en japansk studie på människor och råttor med högt blodtryck visade sig klorogensyran sänka blodtrycket. De undersökte inte om det gav viktminskning.

Klorogensyra är en antioxidant. Antioxidanter är bra för kroppen inom ett antal områden. Kaffe minskar även risken för leversjukdomar och gallsten, troligtvis på grund av klorogensyran i kaffet.

Du beställer från deras webbsida https://www.coffeezero.se/.

Det kostar 149:- för första månadsförbrukningen och startar ett abonnemang, där de efterföljande försändelserna kostar 299:-, vilket är rätt dyrt för gröna kaffebönor.

Tips: Vill du inte binda upp dig i ett abonnemang men vill gå ner i vikt med hjälp av gröna kaffebönor rekommenderar vi att du i stället tittar på Core Green Coffee och Green Coffee Pure.

Klorogensyra kan sänka blodtrycket enligt en studie där människor med högt blodtryck fick klorogensyra. Det är inte undersökt om det även gäller människor med lågt blodtryck.

Ifall du tar medicin för diabetes, kommer du behöva att justera medicindosen eftersom Coffee Zero sänker blodsockerpåslaget. Rådgör i så fall med din läkare.

Bantningspiller rekommenderas aldrig till de under 18 år, gravida eller ammande eftersom det inte har undersökts hur de kan påverkas av ingredienserna.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Coffee Zero ska fungera.

När du går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej. Du kan äta precis som vanligt.

Eftersom Coffee Zero minskar kroppens kolhydratupptag är det perfekt att kombinera med en GI-diet eller lätt lowcarbande.

Ja, Coffee Zero innehåller extra tillsatt koffein förutom snabbkaffet och den aktiva ingrediensen gröna kaffebönor. En kopp innehåller 60 mg koffein.
  • Klorogensyra har visat sig effektiv och ge viktnedgång i flera studier, så det är ingen bluff.
  • Eftersom klorogensyra är en antioxidant är det bra för hela kroppen.
  • Coffee Zero kommer med ett abonnemang, så det gäller att komma ihåg att säga upp det när du inte vill ha mer.
  • 299:- per månad är rätt dyrt för gröna kaffebönor.
  • Studierna som visat på viktnedgång är gjorda på överviktiga. Är du nära normalvikten är det inte säkert att du kommer gå ner lika mycket i vikt.
Coffee Zero är ett snabkaffe med tillsatt klorogensyra som aktiv ingrediens, vilket är ovanligt. Annars säljs klorogensyra (gröna kaffebönor) som kosttillskott i piller.

Klorogensyrapiller tillhör den grupp bantningspiller som sänker GI:t och blockerar kolhydrater och finns bland annat i Core Green Coffee och Green Coffee Pure.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Ja, vi har inte hört något negativt om Sospeso AB som säljer Coffee Zero. Det är ett norskt företag.

Enligt deras webbsida når du deras kundtjänst på 010-4900505, kundservice@sospeso.se, https://www.coffeezero.se/.

Du beställer från https://www.coffeezero.se/, vilket startar ett abonnemang. Första burken kostar 149:-, de efterföljande 299:-.

Tips: Vill du inte binda upp dig i ett abonnemang men vill gå ner i vikt med hjälp av gröna kaffebönor rekommenderar vi att du i stället tittar på Core Green Coffee och Green Coffee Pure.

En förpackning Coffee Zero innehåller 30 portionspåsar vilket motsvarar 1 månads förbrukning. Den rekommenderade dosen är 1 påse per dag.

Du rör ut påsens innehåll i 2 dl kokande vatten i en kopp, precis som snabbkaffe, en kopp per dag.

Läs alltid på förpackningen utifall att dosen ändrats sedan jag skrev detta.

Du kan kombinera gröna kaffebönor med ett kosttillskott som ökar fettförbränningen, till exempel Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart tar Coffee Zero.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Effekterna så som ökad förbränning och minskat sötsug kommer att avta med tiden. Ser man till att hålla kroppen i balans genom goda matvanor och motion, så kommer man inte öka i vikt.
Verkar inte Coffee Zero vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Vissa av bilderna på denna sida används under Creative Commons License. Här finns en komplett lista på dessa bilder och rättigheter.

Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar