Skip to main content
Viktvagvisaren

MethodDraine Detox

”Detoxar och renar kroppen”

MethodDraine Detox
godkand
vetenskaplighet
b2.png
styrka
b2.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b2.png
styrka
b2.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

MethodDraine Detox säljs inte längre. Testa i stället ett annan populär detoxkur såsom exempelvis Detox Greens.

MethodDraine Detox är en populär detoxkur på 20 dagar som renar kroppen, rensar ut slaggprodukter och gifter och ger kroppen en chans att komma i balans igen.

I perioder av stress och dålig kost kan det byggas upp ohälsosamma slaggprodukter i kroppen och i tarmarna vilket kan ger viktökning, förstoppning, trötthet och infektionskänslighet. MethodDraine Detox innehåller 10 ekologiska örter samt grönt té med antioxidanter vilket detoxar kroppen och ger den en välbehövlig återhämtning. Den kommer i tre olika smaker.

Frågor och svar om MethodDraine Detox

MethodDraine Detox är en skonsam och smidig 20-dagars detoxkur som renar hela kroppen på slaggprodukter. Detox sköljer bort gifter och slaggprodukter som har byggts upp och är speciellt bra för personer som är trötta, har dåligt immunförsvar eller har lätt att få infektioner. Att detoxa och rensa kroppen hjälper dig att behålla en god hälsa, ger energi, hjälper matsmältningen och kan förebygga orsakerna till vissa sjukdomar.

MethodDraine Detox innehåller 10 naturliga och ekologiska örter, till exempel kronärtskocka, maskros, extrakt av björk, blåstång, fänkål och grönt té. Formulan är framtagen av företaget Ortis farmakologiska experter. Grönt té innehåller dessutom antioxidanter vilket är bra för kroppen.

Stress, dålig kost och rökning gör att det lagras gifter och slaggprodukter i kroppen, vilket kan leda till allmänt dålig hälsa och ge inflammationer. Att detoxa kroppen är att leva sunt fullt ut,rena kroppen och ge kroppen en chans att återhämta sig. Detox låter kroppen slappna av och rensas på lagrade slaggprodukter. En detoxkur pågår normalt 1-4 veckor och bör upprepas max 4 gånger per år.

Det finns tre olika smaker att välja mellan. MethodDraine Detox är en vätska som du blandar ut med 1,5 liter vatten och dricker under dagen. Upprepa detta i 20 dagar för att fullfölja kuren.

Det är alltid svårt att bedöma hur bra eller dåligt en detox-produkt fungerar, eftersom de innehåller många ingredienser och resultatet är svårt att mäta.

Detox är ingen bantningsmetod men de flesta som detoxar upplever en viktminskning tack vare den sunda kosten. Många upplever att de blir piggare, får en gladare mage och får bättre kvalitet på hår och hud.

Örterna i MethodDraine Detox är lätt vätskedrivande och har en positiv verkan på kroppen och matsmältningen.

MethodDraine Detox säljs inte längre. Testa i stället ett annan populär detoxkur såsom exempelvis Detox Greens.
Svenskt Kosttillskott har funnits i branchen länge och är ett hederligt bolag med gott rykte. Det är ett svenskt företag så du har svensk konsumenträtt, vilket du inte har om du köper från utlandet. MethodDraine Detox säljs inte längre. Testa i stället ett annan populär detoxkur såsom exempelvis Detox Greens.

Vissa andra detoxprodukter säljs med abonnemang, vilket vi på Viktvägvisaren inte rekommenderar eftersom det ofta blir dyrare än man tänkt sig. MethodDraine Detox säljs burk för burk, utan abonnemang, vilket är bra. MethodDraine Detox är ett av de få detoxpillren som säljs styckvis av ett hederligt företag.

MethodDraine Detox kan ha en lätt laxerande effekt, så det är viktigt att dricka mycket vatten och få i sig salter för att inte störa kroppens vätskebalans.

Detox bör inte utföras oftare än 5 gånger per år. MethodDraine Detox-kuren pågår under 20 dagar.

MethodDraine Detox hallon/tranbär och persika/citron innehåller jod och rekommenderas därför inte till personer med överaktiv sköldkörtel eller jodallergi. De kan istället välja smaken Lichi/Citron som inte innehåller jod.

Rekommenderas ej för personer känsliga för salicylater. På grund av ingrediensernas naturliga variationer kan färg, lukt och smak variera något utan att detta inverkar på effekten.

Kanske. Syftet med detox är inte att främst gå ner i vikt, utan för att avgifta kroppen, bli piggare och få en fräsch nystart. Men de flesta som detoxar upplever en viktminskning tack vare att slaggprodukter sköljs ut. Passar du på att äta nyttig detox-kost samtidigt kan du gå ner ytterligare något kilo av det.

Om ditt främsta mål är att gå ner i vikt, läs gärna våra artiklar Vilken vikttyp är du? eller Vilket bantningspiller är bäst?för att se vad som passar just dig bäst.

Nej, du måste inte träna. Men träning hjälper kroppen att renas eftersom det förbränner negativa stresshormoner och stärker immunförsvaret. Det är bra för kroppen och matsmältningen och tarmens funktion blir bättre av motion och rörelse, så passa gärna på att träna.
Nej, du kan äta som du brukar.

Men du förbättrar effekten av detoxen ifall du samtidigt äter detox-kost. Det innebär att undvika gifter såsom koffein, alkohol, socker och tobak. Ät mycket frukt, juice, nötter, grönsaker och drick mycket vatten. Undvik rött kött, salt och färdiglagad mat med mycket tillsatser. Läs mer om detox-kost här.

  • Många vittnar om ökad pigghet, välmående och bättre allmänhälsa efter en detox
  • En välbehövd stund för återhämtning för kroppen, vilket ger en fräsch nystart mentalt
  • Flera som detoxar går ner något kilo i vikt på köpet
  • Kan lindra problem med förstoppning, kramper och gaser i magen
  • Fördelarna med detox har inte kunnat bevisas vetenskapligt. Det finns en vetenskaplig skepsis.
MethodDraine Detox är en 20-dagars detoxkur, som renar kroppen.

Bantningspiller däremot fokuserar på viktnedgång genom att öka fettförbränningen, minska hungern eller minska kaloriupptaget. Läs gärna vår artikel Vilket bantningspiller är bäst? eller vår guide till bantningspiller för att se vad som passar bäst för just dig.

Det säljs många detoxpiller idag av skumma bolag där kunden luras med hjälp av billiga välkomsterbjudanden in i ett abonnemang, där det 14 dagar senare dras flera hundra kronor från kundens konto för nästa burk till hutlöst ordinarie pris. Vi på Viktvägvisaren varnar för flera av dessa bluffpiller. Läs mer om våra varningar här.

Det finns lyckligtvis även detoxpiller som säljs styckvis av hederliga företag, utan abonnemang, till exempel dessa:

  • Detox Greens är en bästsäljande detoxkur med örter som renar kroppen.
MethodDraine Detox säljs inte längre. Testa i stället ett annan populär detoxkur såsom exempelvis Detox Greens.
Skaka flaskan väl före varje användning. Blanda dagsdosen (12 ml) i 1,5 liter vatten varje morgon under 20 dagar och drick under dagen. Förvara öppnad flaska i kylskåp. Oöppnad flaska förvaras i rumstemperatur. Efter att flaskan öppnats använd inom ca 6 veckor.

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken innan du börjar, utifall något ändrats sen jag skrev detta.

Om du äter detox-kost under tiden du äter MethodDraine Detox ökar du effektiviteten av detoxen. Läs mer här om detox-kost.

Träning hjälper kroppen att renas eftersom det förbränner negativa stresshormoner och stärker immunförsvaret.

Vill du även gå ner i vikt kan du kombinera MethodDraine Detox med ett bantningspiller med naturliga örter som ökar fettförbränningen, till exempel Burn X10 och Chili Burn.

Ja.

Verkar inte MethodDraine Detox vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Vill rensa kroppen från slaggprodukter
  • Stressar
  • Har levt lite väl gott på sistone och vill låta kroppen återhämta sig
Köp i stället
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar