Skip to main content
Viktvagvisaren

White One African Mango

”Hämmar tillväxten av fettceller”

White One African Mango
godkand
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

White One African Mango säljs inte längre. Testa i stället Bodyfat Burner Night som innehåller samma aktiva ingrediens.

Afrikansk Mango är en frukt som växer i Västafrika och Sydostasien och används flitigt i det nigerianska och kamerunska köket. Fröna från den afrikanska mangon har i flera studier visat en kraftig viktnedgång genom att de hämmar fettcellernas tillväxt och ökar utsöndringen av adiponectin, som är viktigt för ämnesomsättningen och fettförbränningen.

White One African Mango innehåller 1000 mg per daglig dos, mot det normala 200-400 mg. Detta är en hög koncentration utvecklad för maximalt resultat. Läs mer om ingrediensen afrikansk mango här.

Frågor och svar om White One African Mango

Fröna hos Afrikansk Mango hämmar fettcellernas förmåga att växa och föröka sig, vilket försvårar för kroppen att lagra fett. Flertalet studier har visat på viktnedgång med Afrikansk Mango, där man även uppmätt en sänkning av LDL (det dåliga kolesterolet), det totala kolesterolet, blodsockernivåerna samt blodtrycket.

Fröna gör även att fettcellerna utsöndrar mer adiponectin, som är ett antiinflammatoriskt protein som minskar risken både för fetma, typ-2 diabetes samt även hjärt- och kärlsjukdomar.

Afrikansk Mango kallas även Bush Mango, Wild Mango och African Mango. Det vetenskapliga namnet är Irvingia Gabonensis. Det är fröna som forskningen har visat ger viktminskning. Fröextraktet kallas IGOB131 eller OB131.

Läs mer om afrikansk mango på vår ingredienssida om afrikansk mango eller på www.african-mango.se.

Ja. White One är ett företag som funnits länge i branschen. Det är ett hederligt företag med bra rykte samt utmärkta recensioner.

White One African Mango säljs i burk om 60 kapslar, vilket räcker en månad. Vi rekommenderar starkt att man köper kosttillskott månadsvis, eftersom prova-på erbjudanden med abonnemang, ofta blir dyrare än förväntat.

Ja. Det har gjorts två stora studier på människor, och båda visar att African Mango-fröna ger en tydlig viktnedgång. Det har även framkommit i studier att Afrikansk mango förbättrar flera andra värden såsom kolesterol. I en av studierna gick försökspersonerna ner i snitt 12.7 kg på 10 veckor p.g.a. Afrikans mango. Dosen var 300 mg extrakt av Afrikansk mango per dag, vilket är mycket mindre än White One African Mangos 1000 mg dagsdos.
För att sammanfatta ser det väldigt bra ut vetenskapligt sett, med en bevisad viktminskning samt flera positiva bieffekter.

Extrakt av fröna från African Mango, kallas IGOB131. Det är på detta extrakt undersökningar gjorts. Fruktköttet har inte undersökts och har inte nödvändigtvis samma effekt. Två större studier som gjorts på människor med IGOB131 ger en tydlig viktnedgång i jämförelse med kontrollgrupperna, samt en positiv påverkan på flera andra värden, som tex kolesterol.

 • I en fyraveckorsstudie på 40 personer som fick instruktioner att äta ”smal” kost med 1800 kcal/dag samtidigt som de fick 350 mg IGOB131, gick de som fick Afrikansk Mango ner i snitt 5.3% av kroppsvikten jämfört med 1.3% för placebogruppen. Man såg även en förbättring av blodvärdena med sänkt totalkolesterol, dåligt kolesterol (LDL) och blodfetter samt höjt gott kolesterol (HDL) i gruppen som fick Afrikansk Mango. Det systoliska blodtrycket sänktes också, men det kan vara en effekt av viktminskningen och inte en direkt effekt av IGOB131.
 • En annan studie som pågick i 10 veckor med 102 överviktiga deltagare visade att de som fick IGOB131 gick ner 12.7 kg i genomsnitt, medan placebogruppen bara gick ner 0.5 kg. Deltagarna ändrade inte sin kost eller sina motionsvanor under studien, utan levde som vanligt. Resultaten blev: Kroppsvikt -13%, midjemått -16%, kroppsfett -15%, totalkolesterol -5%, LDL kolesterol -22%, Adiponectin +20%. (Adiponectin är ett antiinflammatoriskt protein som minskar risken för fetma, typ 2 diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar.)
 • En studie visar att när möss får IGOB131 ökar fettcellerna sin produktion av Adiponectin samt att fettcellernas utveckling hämmas.
 • Den 10 veckor långa studien visar även att IGOB131 minskar nivåerna av Leptin i kroppen. Leptin är ett hormon som spelar en roll i hunger- och mättnadsmekanismerna. Det är däremot oklart hur detta i sin tur påverkar kroppen, eftersom mekanismerna är väldigt komplexa. Generellt sett har överviktiga högre leptinnivåer än normalviktiga.
White One African Mango säljs inte längre. Testa i stället Bodyfat Burner Night som innehåller samma aktiva ingrediens.
Enligt flera tillverkare av tillskott med African Mango så finns det inte några kända biverkningar. En tillverkare nämner sömnsvårigheter, huvudvärk och gasig mage. Det är okänt hur African Mango påverkar mediciner.
Nej, det behövs inte men när man går ner i vikt är alltid en del av viktnedgången fett och en del muskelmassa. Om man motionerar samtidigt som man försöker gå ner i vikt så tappar man alltid en större del fett och i stället mindre del muskler än utan motion.
Nej, studierna visar på viktnedgång utan vare sig diet eller motion. Men det kommer nog hjälpa viktminskningen om man äter nyttigt och drar ner på portionerna.
 • Vetenskapligt bevisad effekt i studier på människor, med signifikant viktminskning.
 • En naturlig produkt som är vanlig i det afrikanska kök, med väldigt få och mindre betydande biverkningar.
 • Veganskt och vegetariskt.
 • Inga konstgjorda ingredienser.
 • Det är inte utrett om African Mango påverkar mediciner.
 • Onyttig kosthållning, alltför stort kaloriintag eller dieter som kombinerar kolhydrater och fett i samma måltid är ofta anledning till övervikt. Detta kan inte löses med hjälp av enbart bantningspiller utan kräver en ändring av livsstil.
White One African Mango är ett av de starkaste kosttillskotten med Afrikansk mango på marknaden, med 1000 mg daglig dos mot 200-400 mg för andra tillverkare

Afrikansk Mango finns bland annat i Bodyfat Burner Night.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

White One African Mango säljs inte längre. Testa i stället Bodyfat Burner Night som innehåller samma aktiva ingrediens.
För bästa möjliga resultat, äter du 2 kapslar White One African Mango per dag, 1 kapsel på morgonen och 1 på kvällen i samband med måltid. Det är rekommenderat att dricka rikligt med vatten när du tar afrikansk mango för bästa resultat på viktminskningen med kosttillskottet.

De vetenskapliga studierna som visar viktnedgång har använt sig av 150-350 mg IGOB131, 30-60 minuter före lunch och middag. Pure White One African Mango innehåller 1000 mg koncentrat av African Mango, det är en av de mest koncentrerade preparaten på marknaden.

Följer du en sund diet och motionerar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter White One African Mango. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Ja, det är både vegetariskt och veganskt. White One African Mango innehåller inga tillsatser eller artificiella ämnen, 100% naturliga ingredienser.

Andra namn för ingrediensen African Mango är Afrikansk Mango, Bush Mango och Wild Mango. Det veteskapliga namnet är Irvingia gabonensis.

Det är fröna som forskningen har visat ger viktminskning. Fröextraktet kallas IGOB131 eller OB131.

Verkar inte White One African Mango vara något för dig? Titta runt på sajten, eller läs vår jämförelse av bantningspiller så kanske du hittar något som passar dig bättre. Lycka till!
Saknar du en fråga? Hör av dig!
Passar dig som:
 • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
 • Vill ha !00% naturliga ingredienser
 • Vill ha ett av de starkaste kosttillskotten med afrikansk mango
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar