Skip to main content
Viktvagvisaren

Supra Green Coffee

”Sänker GI:t och minskar upptaget av kolhydrater”

Supra Green Coffee
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b0.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b0.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

Supra Green Coffee verkar inte säljas längre! Vi rekommenderar istället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med i prinicp samma innehåll.

Supra Green Coffee innehåller rent extrakt av gröna kaffebönor, 800 mg.

Det aktiva ämnet i Supra Green Coffee är klorogensyra, ett ämne som utvinns ur gröna kaffebönor. Klorogensyran hämmar kroppens upptag av socker ur maten och saktar ner delar av sockercykeln. Det gör att det totala kaloriupptaget minskas och att blodsockertoppen efter maten blir mindre, vilket leder till viktnedgång.

Klorogensyras effekt har bevisats i flera studier och passar speciellt bra att kombinera med GI-kost.

Här hittar du vanliga frågor och svar om Supra Green Coffee.

Frågor och svar om Supra Green Coffee

Supra Green Coffees aktiva ämne är klorogensyra, som finns i gröna, omogna kaffebönor. Klorogensyra minskar kroppens upptag av glukos ur maten, så att blodsockernivån blir lägre. Detta leder till att mindre energi (fett) lagras i kroppen efter en måltid. Den saktar också ner delar av glukoscykeln så att mindre glykogen (lagrad energi) omvandlas till glukos (blodsocker), vilket sänker blodsockret ytterligare.

Studier har visat att klorogensyra kan ge en viktnedgång på 5 kg på 60 dagar, samt sänka blodsockerpåslaget efter en måltid med upp till 31%.

Det har visat sig att personer som dricker stora mängder kaffe, mer än 5 koppar per dag, har minskad risk att utveckla typ 2 diabetes. Troligtvis beror detta på klorogensyran i kaffet. Men att dricka sådana mängder kaffe innebär att man även få i sig mycket koffein, vilket påverkar kroppen negativt. Supra Green Coffee innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad man normalt får i sig via kaffe, utan koffeinets negativa effekter. Rostningen av kaffebönor förstör också delar av klorogensyran, vilket man undviker genom att Supra Green Coffee utvinns ur gröna, orostade kaffebönor. Supra Green Coffee innehåller inget koffein.

Klorogensyra påverkar inte bara glukoscykeln utan är också en antioxidant och bra för hälsan i allmänhet.

Supra Green Coffee verkar inte säljas längre! Vi rekommenderar istället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med i prinicp samma innehåll.
Ja. Det är vetenskapligt bevisat, både i laboratorium och på försökspersoner, att klorogensyra ger lägre blodsockernivå efter en måltid.

I en vetenskaplig studie gick de överviktiga försökspersonerna ner i snitt 5 kg på 60 dagar med klorogensyra, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

Det är vetenskapligt bevisat att klorogensyra verkligen påverkar glukosupptaget och blodsockret. Det finns ett annat bantningspiller med klorogensyra, Svetol, som säljs i Europa. Deras tillverkare har gjort dubbelblindstudier där försökspersonerna gått ner ca 5 kg i vikt på 60 dagar utan att ändra sin kost eller träning, medan placebogruppen gick ner 2.8 kg under samma tid, så det verkar onekligen fungera.

En studie av American Chemical Society visade att överviktiga försökspersoner går ner cirka 10% av sin kroppsvikt på 22 veckor med gröna kaffebönor. Två timmar efter måltid var blodsockret 31% lägre i gruppen som ätit extrakt av gröna kaffebönor, jämfört med placebogruppen. Läs mer om studien här.

I en japansk studie på människor och råttor med högt blodtryck visade sig klorogensyran sänka blodtrycket. De undersökte inte om det gav viktminskning.

Klorogensyra är en antioxidant. Antioxidanter är bra för kroppen inom ett antal områden. Kaffe minskar även risken för leversjukdomar och gallsten, troligtvis på grund av klorogensyran i kaffet.

Supra Green Coffee verkar inte säljas längre! Vi rekommenderar istället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med i prinicp samma innehåll.
Klorogensyra kan sänka blodtrycket enligt en studie på människor med högt blodtryck. Detta är i sig ingen negativ biverkning, om man nu inte redan lider av lågt blodtryck.

Supra Green Coffee sänker blodsockerpåslaget efter en måltid. Ifall du tar medicin för diabetes, kommer du behöva att justera medicindosen. Rådgör med din läkare.

Klorogensyra påverkar kroppen på ett antal sätt, men i princip alla verkar vara positiva, vilket kan höra ihop med att det är en antioxidant.

Några läsare har berättat att de fått en del biverkningar i form av en lite orolig mage (en del ömhet, lösare avföring och gaser).

Gröna kaffebönor innehåller inte koffein. Ta dock inte Supra Green Coffee om du är gravid eller ammar.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Supra Green Coffee ska fungera.

När du går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej. Du kan äta precis som vanligt.

Min tanke är att eftersom Supra Green Coffee har som mål att minska kroppens kolhydratupptag vore det rimligt om det kombinerades med en diet fattig på just kolhydrater eller en GI-diet. Detta är dock inget som tillverkaren säger.

Troligtvis inte; inga extrakt av gröna kaffebönor vi skrivit om innehåller koffein. Dock så står det i deras annons att ”koffein hjälper till att frigöra…”, vilket får mig att tro att de antingen skrivit fel eller tillsatt koffein. Jag har mailat tillverkaren och väntar på svar.
  • Klorogensyra har visat sig effektiv och ge viktnedgång i flera studier, så det är ingen bluff.
  • Eftersom klorogensyra är en antioxidant är det bra för hela kroppen.
  • Företaget bakom verkar seriöst, liten risk att bli lurad.
  • Styckförsäljning, du lockas inte in i ett abonnemang utan vet hur mycket du betalar och kan sluta när du vill.
  • Nackdelen med ett viktminskningspreparat som Supra Green Coffee är just att det är en genväg till en slankare kropp. Du lär dig inte att äta sunt och röra på dig, och missar därför de andra positiva ”bieffekterna” av en sundare livsstil.
  • Pillret skickas från USA, vilket kan innebära att leveranstiden kan bli längre.
Klorogensyrapiller tillhör den grupp bantningspiller som sänker GI:t och blockerar kolhydrater och finns bland annat i Core Green Coffee och Green Coffee Pure.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Supra Green Coffee verkar inte säljas längre! Vi rekommenderar istället Core Green Coffee och Green Coffee Pure med i prinicp samma innehåll.
Det gängse rekommendationen för tillskott av gröna kaffebönor är att ta 1 kapsel en halvtimme före maten, med ett glas vatten, 3 gånger per dag. Jag har inte hittat några specifika rekommendationer för Supra Green Coffee.
Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Supra Green Coffee.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Om du går ner mycket i vikt kan du för säkerhets skull komplettera med en multivitamintablett för att undvika bristsjukdomar.

Verkar inte Supra Green Coffee vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Följer GI-principen
  • Föredrar naturmedel
  • Vill ha bevisad effekt
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar