Skip to main content
Viktvagvisaren

Better You Keto Boost

"LCHF i ett piller"

Better You Keto Boost
godkand
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b10.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b10.png
 
1-10-combine

Better You Keto Boost hjälper dig att komma in i Ketos snabbt, och därmed få flera av de positiva effekter som populära låg-kolhydrat dieter såsom LCHF erbjuder. Resultatet är bland annat minskade hungerkänslor, bättre blodsockervärden, lägre insulinutsöndring och viktnedgång.

Better You Keto Boost säljs inte längre i Sverige. Testa i stället ett annat bantningspiller som hjälper dig med Keto-dieten, exempelvis Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan.


Frågor och svar om Better You Keto Boost

Better You Keto Boost innehåller MCT-pulver som är ett förstadium till ketoner. MCT-pulvret omvandlas i kroppen till ketoner, det ämne som kroppen producerar när den har underskott på kolhydrater. Du hamnar därmed i ketos, vilket även är principen bakom exempelvis den populära LCHF-dieten.

Ketos innebär att kroppen styr om sin energiförbränning från att vara baserad på kolhydrater till att i stället använda fett som sin huvudsakliga energikälla, vilket ger många positiva effekter, där viktminskning är en av de viktigaste.

Genom att äta Better You Keto Boost hamnar du i ketos utan att behöva dra ner på kolhydraterna, och därför kan du åtnjuta flera av ketosens fördelar, såsom piggare hjärna, minskad hunger och långsammare åldrande.

Viss kritik har dock framförts mot ketos-framkallande piller där det har sagts att det inte är säkert att de hjälper dig att gå ner i vikt, eftersom kroppens egna ketonproduktion saktar ner när nivån av ketoner i blodet blir alltför hög, och därmed bränner kroppen inte det lagrade fettet.

Better You Keto Boost säljs inte längre i Sverige. Testa i stället ett annat bantningspiller som hjälper dig med Keto-dieten, exempelvis Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan.
Ja. Genom att öka mängden ketoner i blodet når man en mängd positiva effekter, såsom en piggare hjärna. Ketoner är även en energikälla som är mindre påfrestande för kroppen än kolhydrater.

Får den dig att gå ner i vikt? Ja, du blir mindre hungrig när du har ketoner i blodet, så om du hela tiden är småhungrig kan Better You Keto Boost definitivt hjälpa dig på traven.
Många studier har gjorts på ketos och ketoner, och alla är överens: att försätta kroppen i ketos är onekligen ett mycket bra sätt att gå ner i vikt.

En studie visade att kosttillskott med ketoner ledde till lägre blodsockernivåer, vilket ska leda till lägre insulinivåer, och därmed lägre fettlagring och minskade hungerkänslor.

En studie på 19 överviktiga män visade att de som ätit keton-tillskott tappade cirka 50% mer i vikt än kontrollgruppen.

Dock finns det kritiker som pekar på att om man redan ligger i ketos så kan ytterligare tillskott knappt göra någon skillnad, eftersom kroppen väljer att dra ner på den egna produktionen av ketoner när nivåerna redan är höga, vilket minskar effekten på vikten.

Sammanfattningsvis skulle jag dock säga att: ja, allt pekar på att keton-tillskott fungerar som en hjälp när man vill gå ner i vikt.

En ökad mängd ketoner i blodet kan ge vissa biverkningar. De man har observerat är:
  • Orolig mage och diarré
  • Dålig andedräkt (aceton-lukt ur munnen)

Ammande och gravida samt de under 16 år och med BMI under 18 bör aldrig ta viktminskningstillskott.

Nej, genom att äta Better You Keto Boost ska hamna i ketos utan att ändra din kost eller att träna. Ketogena kosttillskott sägs dock ge mera ork på gymmet.
Nej, du kan äta precis som vanligt.
Du hjälper kroppen att styra om energiförbränningen från till kolhydrater till fett, utan att behöva dra ner på kolhydraterna, vilket ger många fördelar där viktminskning är en av dem.
”Naturlig” ketos, som du kommer i om du följer en diet som Atkins eller LCHF är extremt effektiv. Att ta dessa piller är en genväg, och du kommer inte att få ketosens alla fördelar. Lyckas du styra om din kost till LCHF så är detta ännu bättre.
Better You Keto Boost tillhör den grupp bantningspiller som försätter kroppen i ketos.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Better You Keto Boost säljs inte längre i Sverige. Testa i stället ett annat bantningspiller som hjälper dig med Keto-dieten, exempelvis Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan.
Tillverkaren rekommenderar att ta 2 kapslar dagligen tillsammans med måltid.

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken innan du börjar, utifall något ändrats sen jag skrev detta.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Ja, Better You Keto Boost är vegansk.

 
Verkar inte detta piller vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!
 
Saknar du en fråga? Hör av dig!

Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar