Skip to main content
Viktvagvisaren

One Week Diet

”Ökar ämnesomsättningen och ger energi”

One Week Diet
brand-logo
vetenskaplighet
b1.png
styrka
b5.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b8.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b1.png
styrka
b5.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b8.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

One Week Diet säljs inte längre i Sverige. Letar du efter detoxpiller kan du i stället titta på Detox Greens.

Om du framför allt vill ha hjälp att gå ner i vikt kan du läsa om rena bantningspiller, exempelvis Bodyfat Burner Night eller Burn X10.

One Week Diet är en detox-metod som bygger på att man rensar kroppen på slaggprodukter genom att dricka specialjuice 2 gånger per dag samtidigt som du drar ner på kaloriintaget och motionerar.

Här hittar du vanliga frågor och svar om One Week Diet: vad som skiljer det från andra viktminskningspreparat, dess fördelar och nackdelar.

Frågor och svar om One Week Diet

One Week Diet kallas även ”The Swedish Diet” och är en detox-metod från Storbritannien som bland annat säljs i USA via TV-shop. I Sverige var One Week Diet populärt under 2008-2009 med reklamfilmer på bland annat aftonbladet.se. Sen gick det sämre och i december 2010 gick det företag som importerade och sålde One Week Diet i Sverige i konkurs. Produkten finns kvar i Storbritannien och USA och kan gå att köpa via utländska webbshopar.

För viktnedgång byter man ut frukost och mellanmål mot juiceliknande måltidsersättningar (DietClense) som innehåller en mängd örter och frukter som är bra för kroppen och rensar ut slaggprodukter. Vill man bara hålla vikten byter man enbart ut frukost mot ersättning. Juicerna är specialdesignade för att innehålla få kalorier samtidigt som det håller ämnesomsättningen på topp och ger kroppen de vitaminer, mineraler och näringsämnen den behöver.

I boxen medföljer råd för hur man bör äta nyttigare, recept samt träningsråd. I metoden ingår att man ska träna eller röra på sig minst 20 minuter per dag. Lunch och middag äter man som vanligt.

Tillverkaren hävdar att man går ner 1-1.5 kg i veckan. Man kan gå One Week Diet i en eller flera veckor, beroende på hur mycket man vill gå ner.

Tillverkaren hänvisar till en klinisk studie som ser vetenskaplig ut och där 35 testpersoner med BMI över 25 gick ned i snitt 3.2 kg +-1.2 kg under en vecka. 13 testpersoner fortsatte en vecka till och gick ner ytterligare 4 kg i snitt. De gick ner ca 3% i kroppsvikt varje vecka.
I paketet ingår kostrekommendationer och recept.
Man beställer ett paket som innehåller måltidsersättnings-juicer för en vecka, kostrekommendationer, recept och träningsrekommendationer.
Till frukost och mellanmål dricker man måltidsersättning som medföljer i paketet.
Till lunch och middag äter man vanlig mat, helst lagad enligt One Weeks rekommendationer och recept.

Vill man bara bibehålla vikten byter man endast ut frukosten mot måltidsersättning. I så fall räcker ett paket i två veckor.

I One Week Diet-konceptet ingår att man tränar 20 minuter per dag, på det sätt man föredrar – hårt eller lite lugnare som till exempel en rask promenad. Detta är för att förbränna fler kalorier och gå ner i vikt snabbare samtidigt som ämnesomsättningen hålls uppe.
One Week Diet kombinerar detox med matråd och träningsråd.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

One Week är till skillnad från många andra metoder en ganska så balanserad metod, där man inte späker kroppen med en enhetlig kost eller svälter den. De har riktlinjer för kosthållningen men är inte extrem eller drar ner kalorierna till ett minimum.
Metoden kombinerar både förbättrad kosthållning med träning och rengöring av kroppen i allmänhet. Själva programmet One Week ger tydliga instruktioner om hur man ska gå till väga för att lyckas.
Eftersom den svenska återförsäljaren gått i konkurs kan det vara svårt att få tag på produkten.
Att leva sunt, äta riktigt och röra på dig är något du bör sträva efter, inte bara efter att snabbt gå ner i vikt. Nackdelen med ett viktminskningspreparat som One Week är att det är en genväg och att du tappar de positiva ”bieffekterna” som du får med andra bantningsmetoder, såsom en sundare livsstil.
En annan nackdel är att du riskerar att jojo-banta. Om du snabbt går ner med One Week Diet utan att du lär dig att i grunden äta sunt kommer snart kilona tillbaka. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Jag har just nu inte hittat något ställe i Sverige som säljer One Week Diet. Vet du var man kan köpa One Week Diet i Sverige? Hör av dig!

Det företag som importerade och sålde One Week Diet i Sverige gick i konkurs i december 2010. Det är möjligt att One Week Diet kan köpas via ebay eller utländska hälsowebbshopar.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Verkar inte One Week Diet vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Vill ha en balanserad kur
  • Vill ha en enkel metod
  • Tror på detox-filosofin
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar