Skip to main content
Viktvagvisaren

Hoodia plåster BioEnergiser

”Plåstret som får dig att glömma hungern”

Hoodia plåster BioEnergiser
brand-logo
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Hoodia Plåster från BioEnergiser är ett hungerdämpande bantningsplåster.
Hoodia Plåster har slutat säljas. Titta i stället på andra produkter som även de minskar hungerkänslorna, såsom Diet Fiber.

Hoodia plåster från BioEnergiser innehåller extrakt från Hoodia gordonii, en afrikansk kaktus som dämpar hungern och sötsuget. Effekten av Hoodia Gordonii har bevisats i kliniska studier. Hoodia gör att du äter uppemot 1000 kcal mindre om dagen, trots att du får äta hur mycket du vill.

Frågor och svar om Hoodia plåster

Den verksamma substansen i Hoodia plåster från BioEnergiser (”Hoodia Patch”) är extrakt från den afrikanska kaktusen Hoodia gordonii.

Hoodia Gordonii växer i Kalahariöknen och har länge använts av Sanfolket som tuggat växten för att dämpa aptiten under jaktturer. På trettiotalet upptäckte holländska antropologer som studerade Sanfolket medlet.

Troligen uppfattar hjärnan det aktiva ämnet i Hoodia Gordonii på samma sätt som glukos, så hjärnan tror att man nyss ätit, vilket gör att man inte blir hungrig på flera timmar.

Hoodia plåster låter det verksamma ämnet ”sippra in” i kroppen genom huden, så samma sätt som med nikotinplåster. Enligt tillverkaren ska detta leda till att en lagom mängd Hoodia kommer ut i blodomloppet under hela dygnet.

Det aktiva ämnet i Hoodia plåster, Hoodia Gordonii, har visat sig fungera i flera kliniska studier. 2001 fick en grupp överviktiga patienter piller med Hoodia och en annan grupp fick placebo-piller. Resultatet var att patienterna som hade fått Hoodia blev mycket mindre hungriga och åt ca 1000 kalorier färre per dag än de som fick placebo, trots att alla fick äta hur mycket de ville.

Under de kliniska tester som gjorts har man låtit försökspersonerna äta en viss mängd Hoodia. Jag har inte hittat några tester som visar på hur hoodia-plåster, där hoodia ska komma in i kroppen genom huden, fungerar. Jag har heller inte hittat några tester på just Hoodia Plåster från BioEnergiser.

Hoodia Plåster har slutat säljas. Titta i stället på andra produkter som även de minskar hungerkänslorna, såsom Diet Fiber.
Ja. Weightworld som säljer Hoodia plåster BioEnergiser har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Hoodia Plåster säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt. De oseriösa bluffbolagen använder sig i princip alltid av abonnemang.

Hoodia Plåster innehåller rent Hoodia Gordonii, och fungerar genom att dämpa hungern.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Ja. Den aktiva ingrediensen Hoodia Gordonii är klassat som kosttillskott och lagligt att sälja.
De undersökningar som gjorts har visat att Hoodia gordonii är en effektiv hungerdämpare, utan märkbara biverkningar. Man brukar rekommendera att om man tar Hoodia måste man tänka på att äta och dricka tillräckligt, då det är lätt att glömma bort det. Däremot har det inte gjorts tillräckligt många studier för att till 100 procent kunna garantera att Hoodia inte är dåligt för kroppen på något sätt.

När det gäller plåster så rekommenderas det att man varierar stället man sätter plåstren på för att minska risken för hudirritation, vilket annars kan vara en biverkning.

Du ska egentligen bara tänka på tre saker när du använder Hoodia Plåster:

1. Variera stället där du sätter plåstret så att du minskar risken för att huden irriteras
2. Fortsätt äta regelbundna måltider. Lyssna på din kropp och ta mindre portioner, sluta äta när du känner dig ohungrig, och vänta inte tills tallriken är tom. Du bör tänka på att äta regelbundet och absolut inte hoppa inte över måltiderna helt, för då finns risk att kroppen hamnar i svält och du i slutändan börjar gå upp i vikt i stället för ner.
3. Det är klokt att ta en tablett som innehåller mineraler och vitaminer för att minska risken för bristsjukdomar.

Varje plåster kan ge effekt i upp till 24 timmar. Sätt det på huden på ett ställe utan hår, och byt ut det efter ett dygn.

När du sätter på ett nytt plåster, sätt det på ett annat ställe än det förra, för att minska risken för att huden irriteras.

Du behöver inte träna när du använder Hoodia Plåster, men det är aldrig fel att röra på sig.
  • Hoodia Gordoniis effektivitet har bevistats i kliniska tester, så det fungerar.
  • Bantningsmedel med Hoodia fungerar på principen att de eliminerar en del av hungerkänslorna, varför du slipper många biverkningar såsom förhöjd kroppstemperatur, sömnsvårigheter eller upprörd mage som man kan få av piller som fungera på andra sätt.
  • Tycker du inte om eller har problem att äta piller så kan plåster vara ett bra sätt att få i sig bantningsmedel.
  • Är du hårig som en grizzlybjörn kommer du behöva raka en plätt att sätta plåstret på, det måste sättas på hårfri hud.
  • Det finns viss risk för att huden kan bli irriterad av plåster som utsöndrar ämnen. I så fall kan det vara bättre att testa piller som innehåller Hoodia Gordonii i stället.
  • Om du normalt inte äter för att du är hungrig utan av psykologiska skäl kommer Hoodia Plåster inte hjälpa dig att gå ner i vikt. Hoodia Plåster hjälper dig endast att vara mindre hungrig, men sen är det upp till dig att faktiskt äta mindre.
  • Det är fortfarande inte bevisat att Hoodia saknar biverkningar på lång sikt, eftersom medlet är under utredning.
Hoodia Plåster har slutat säljas. Titta i stället på andra produkter som även de minskar hungerkänslorna, såsom Diet Fiber.
Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart använder Hoodia Plåster.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
För att undvika bristsjukdomar bör du komplettera med en effektiv multivitamintablett.

Om du är gravid eller har något medicinskt tillstånd bör du vara försiktig med bantningspiller i allmänhet, så även med Hoodia, då man inte vet hur det reagerar med andra mediciner.
Hoodia Plåster har slutat säljas. Titta i stället på andra produkter som även de minskar hungerkänslorna, såsom Diet Fiber.
Hoodia Plåster innehåller endast extrakt av Hoodia Gordonii.
Verkar inte Hoodia Plåster vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar