Skip to main content
Viktvagvisaren

NuvaGenic

”Amerikansk fettförbrännare”

NuvaGenic
brand-logo
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b0.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b0.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

Nuvagenic säljs inte längre i Sverige. Testa i stället ett annat piller som ökar ämnesomsättningen, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

NuvaGenic är ett amerikanskt bantningspiller som ökar fettförbränningen i kroppen, främst genom ingrediensen afrikansk mango som hämmar fettcellernas tillväxt. Reklamen för NuvaGenic är amerikanskt skrikig och något överdriven, men afrikansk mango fungerar faktiskt, det har bevisats vetenskapligt att afrikansk mango ger viktnedgång.

Frågor och svar om NuvaGenic

NuvaGenics huvudingrediens Afrikansk Mango hämmar fettcellernas tillväxt, vilket ger vetenskapligt bevisad viktnedgång. NuvaGenic innehåller också Acai och Granatäpple, som inte ger viktnedgång i sig men som är antioxidanter och allmänt nyttiga för kroppen, Grönt té och koffein ökar ämnesomsättningen och ger pigghet.

NuvaGenic innehåller:

 • Afrikansk mango, som hämmar fettcellernas tillväxt vilket ger viktnedgång.
 • Grönt té innehåller catechiner och koffein som båda ökar energiförbrukningen.
 • Koffein, som ökar energiförbrukningen och ger pigghet.
 • Acai, ett blåbärsliknande bär som är en nyttig antioxidant.
 • Granatäpple, som rensar kroppen från farliga triglycerider (blodfetter).

NuvaGenic säljs över hela världen av ett företag i Salt Lake City, USA, så burkarna fraktas därifrån vid beställning.

En vetenskaplig studie på afrikansk mango visade en viktminskning på ungefär 2-3 kg per månad, och 10 kg på 10 veckor. Läs mer om afrikansk mango på vår ingredienssida om afrikansk mango eller på www.african-mango.se.

Ja, det är högst troligt. En vetenskaplig studie på afrikansk mango visade en viktminskning på ungefär 2-3 kg efter 4 veckor och 10 kg efter 10 veckor.
Nej. Nuvagenic kommer med ett abonnemang där de drar 600:- från ditt konto efter 14 dagar. Det framgår inte tydligt i annonsen och många blir lurade.
Nuvagenic säljs inte längre i Sverige. Vi rekommenderar istället fettförbrännarna Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 med liknande effekt.
Afrikansk Mango
En 10-veckorsstudie med 102 deltagare, där hälften fick afrikansk mango, visade att:
 • Afrikansk Mango-gruppen gick ner 10,6 kg medan placebogruppen bara gick ner 0,5 kg
 • Midjemåttet minskade med 13 centimeter i Afrikansk Mango-gruppen

Studier visar även en förbättring av blodvärdena med sänkt totalkolesterol, dåligt kolesterol (LDL) och blodfetter samt höjt gott kolesterol (HDL) bland de som fick Afrikansk Mango. Nivåerna av Leptin minskar dessutom i kroppen. Leptin är ett hormon som spelar en roll i hunger- och mättnadsmekanismerna, men det är däremot oklart hur detta i sin tur påverkar kroppen,

Grönt te
Grönt te ökar det sympatiska nervsystemets aktivitet och gör att kroppen spenderar mer energi. Två ämnen bidrar till detta, koffein och catchetin.

 • En studie där tre grupper fick antingen grönt te, koffein motsvarande innehållet i grönt te, eller placebo, visade att de testpersoner som fått grönt te fick en ökad daglig energiomsättning med 4%.
 • En tremånadersstudie med grönt te på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%.
 • Flertalet liknande studier har visat på viktminskning och minskad andel kroppsfett.
 • Effekten av grönt te kan minska om man samtidigt får i sig mycket koffein, motsvarande 2 koppar kaffe per dag eller mer. Å andra sidan kan en viktminskning gå snabbare om man samtidigt dricker mycket kaffe.

Koffein är allmänt uppiggande och ökar ämnesomsättningen, det har bevisats i många studier. Det är även vätskedrivande.

Acai
Acai är ett blåbärsliknande bär som tillskrivs nästan magiska egenskaper och säljs friskt som bantningsdryck. Dess effekt har inte kunnat visas i några studier, förutom att det är en antioxidant.

Granatäpple
En studie visar att Granatäppeljuice sänker halten av triglyceriden NEFA i blodet. Höga halter av NEFA är förknippat med mycket magfett. Lägre halter NEFA borde alltså leda till att mindre fett lagras kring magen. Deltagarna i studien fick dessutom lägre blodtryck.

Jag har inte hittat några speciella biverkningar av NuvaGenic.

Koffeinet gör att man blir piggare och får mer energi, liksom av kaffe, så ät inte NuvaGenic alltför sent på kvällen för att undvika sömnproblem.

Som alltid i advokaternas land finns en lång text om ansvar i det finstilta. Sammanfattningsvis behöver man vara 18 år eller äldre för att få använda NuvaGenic. Är du gravid, ammar eller behandlas med läkemedel måste du lova att rådfråga läkare innan, och ifall du upplever några biverkningar ska du omedelbart sluta använda NuvaGenic och kontakta sjukvården.

Du behöver inte träna när du äter NuvaGenic, men det är aldrig fel att röra på sig.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej. Du kan äta precis som vanligt.
 • Afrikansk mango fungerar, det är inget mumbojumbo.
 • Det framgår inte tydligt att du startar ett abonnemang, där de drar 600:- från ditt konto efter 14 dagar för nästa paket.
 • Eftersom paketet skickas från USA kan du åka på att betala moms och tullavgifter på någon hundring ifall du har otur.
 • Vill du utnyttja nöjdhetsgarantin och skicka tillbaka burkarna, eller ångra köpet, kostar det mer i frakt att skicka till USA än för ett svenskt företag.
NuvaGenic ökar kroppens fettförbränning och har huvudingrediensen Afrikansk Mango. Afrikansk Mango finns bland annat i Bodyfat Burner Night.

Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Nuvagenic säljs inte längre i Sverige. Vi rekommenderar istället fettförbrännarna Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 med liknande effekt.

Varning! Nuvagnic kommer med ett abonnemang där de drar 600:- från ditt konto efter 14 dagar! Den informationen är undangömd och många blir lurade.

Väljs i stället ett hederligt bantningspiller med samma huvudingrediens, exempelvis Bodyfat Burner Night som säljs styckvis och inte drar mer pengar från ditt konto.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter NuvaGenic.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Om du samtidigt bantar kan du för säkerhets skull komplettera med en multivitamintablett för att undvika bristsjukdomar.

NuvaGenics kundtjänst kan nås via mail (kl 14-24 svensk tid):
support@mynuvagenic.com

Eller telefon (dygnet runt, troligtvis på engelska):
+46 (0)10-199 25 64

Verkar inte NuvaGenic vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill öka fettförbränningen
 • Vill öka fettförbränningen
 • Vill ha något som verkligen funkar
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar