Skip to main content
Viktvagvisaren

Swiss Diet

”Mättar och sänker GI:t”

Swiss Diet
godkand
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
SÄLJS AV

www.swissclinic.se

vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Swiss Diet hjälper mot hunger och sötsug. Fiberkomplexet sväller i magsäcken och tar upp plats, mättar och sänker GI:t samtidigt som det är i princip kalorifritt.

Du blir mätt fortare och äter mindre. Dessutom får du en stabilare blodsockerkurva så att sötsuget dämpas och det tar längre tid innan du blir hungrig.

Flera vetenskapliga studier har visat att glucomannan ger viktminskning. Det är den enda ingrediensen som Livsmedelsverket godkänt som bidragande till viktminskning.

Frågor och svar om Swiss Diet

Swiss Diet är en gelé med bärsmak i portionsförpackningar, som intas 3 gånger om dagen före måltid. Det innehåller glucomannan, ett fiberextrakt av växten konjakrot. Glucomannan sväller i magen och gör innehållet i magsäcken mer trögflytande. Dels mättar det och dels ger det en effekt som om du ätit mat med lägre GI, vilket minskar dina blodsockersvängningar och gör att du håller dig mätt längre.

Att du blir mätt fortare, och håller dig mätt längre, leder till att du äter mindre och går ner i vikt.

När glucomannan expanderar i kontakt med vatten kan det absorbera 50-100 gånger sin egen vikt. Det är i princip kalorilöst och i och med att det är vattenlösligt är det skonsamt mot mage och tarm.

Swiss Diet passar dig som vill äta mindre, eller som tror på GI-konceptet och vill ha en hjälp på traven, eller kör 5:2.

Ja. Det är vetenskapligt bevisat att Swiss Diets aktiva ingrediens glucomannan leder till viktminskning. Det har även visats i studier att glucomannan sänker totalkolesterolet och kan leda till stabilare blodsockernivåer i kroppen.

Glucomannan är den enda ingrediens som Livsmedelsverket och EFSA (European Food Safety Authority) godkänt för viktminskning, med hälsopåståendet ”i kombination med kalorisnål diet bidrar till viktminskning”.

Glucomannan har undersökts i flera oberoende studier, och man har bevisat att det fungerar – testpersonerna går ner i vikt. Även EFSA (European Food Safety Authority) har i ett uttalande konstaterat att det finns bevis för att Glucomannan leder till viktminskning (läs rapporten här).

Glucomannan är faktiskt den enda ingrediens som EFSA och Livsmedelsverket godkänt för viktminskning, med hälsopåståendet ”i kombination med kalorisnål diet bidrar till viktminskning”.

I en 8-veckors dubbelblind-studie med 20 deltagare visade det sig att de som ätit Glucomannan innan maten gick ner betydligt mer än kontrollgruppen. Läs rapporten här.

Även principen bakom har bevisats vid flera tillfällen: förtjockningsmedel gör att maten stannar i magen längre och att man därför inte blir hungrig lika fort. Det har för övrigt visat sig att om du äter kött, potatis och tar ett glas vatten till blir du hungrig snabbare än om du mixar köttet, potatisen och vattnet till en puré och äter den så – mat som är trögflytande mättar helt enkelt längre.

Studier har även visat att glucomannan sänker totalkolesterolet och kan leda till stabilare blodsockernivåer i kroppen.

Swiss Diet säljs i 14-dagars och 28-dagars förpackningar på webbutiken Swiss Clinic:

Swiss Diet 14 dagar

Swiss Diet 28 dagar

Ja, absolut. Swiss Clinic är välrenommerat, har funnits länge i branchen och finns i norden och flera europeiska länder. Vi har inte hört något negativt om dem eller om Swiss Diet.

Swiss Diet kommer med en resultatgaranti. De skriver ”Om du mot all förmodan inte skulle uppnå önskat resultat och har använt produkten enligt våra instruktioner och villkor så får du pengarna tillbaka. Kontakta vår kundtjänst snarast så får du all hjälp du behöver.”

Klicka här för att köpa Swiss Diet.

Swiss Diet fungerar rent fysiskt i kroppen: det är ett förtjockningsmedel som gör maten i magen mer trögflytande och som mättar. Därför har den väldigt få biverkningar – jag har inte lyckats hitta en enda. Eftersom glucomannan är vattenlösligt är det milt mot mage och tarm.

Dock ska man tänka på att dricka ordentligt med vatten när man äter gelén så att Glucomannan har mycket vätska svälla av i magen.

Eftersom Swiss Diet sväller av vatten kan det ge kvävningsrisk om det fastnar i halsen, därför är det viktigt att skölja ner gelén med vatten.

Swiss Diet kommer att göra att du håller dig mätt längre och inte får samma sötsug som tidigare. Det kommer därför att vara lättare att inte överäta och att undvika sötsaker. Du måste dock lyssna på din kropp och faktiskt minska på portionerna och inte äta mängder med godis – glucomannan är till stor hjälp men kommer inte att göra jobbet åt dig.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten när du tar Swiss Diet så att Glucomannan har mycket vätska att bilda gelé av i magen.

Eftersom Swiss Diet sänker GI:t går det mycket bra att kombinera med en GI-viktklubb såsom Matdagboken. Det passar även mycket bra vid 5:2, för att mildra hungern.

Eftersom Swiss Diet gör dig mätt fortare och minskar sötsuget, är det viktigt att du lyssnar på kroppens hunger och slutar äta när du är mätt. Bryt vanan med portionsstorleken och ta en mindre portion.

Swiss Diet kommer inte ge viktnedgång av sig självt, du behöver utnyttja den hungerdämpande effekten för att äta mindre.

Swiss Diet säljs i 14-dagars och 28-dagars förpackningar på webbutiken Swiss Clinic:

Swiss Diet 14 dagar.

Swiss Diet 28 dagar.

Glucomannan har vetenskapligt bevisad viktminskande effekt.

Det är ett snällt preparat som inte påverkar din hjärtrytm eller kropp nämnvärt – bara fyller upp i magsäcken och gör maten du äter mer trögflytande i magen.

Som en bonus förbättras kolesterolet.

Swiss Diet kommer inte ge viktnedgång ifall du fortsätter äta lika mycket som förut av gammal vana. Swiss Diet dämpar hungern, men du måste själv se till att utnyttja det till att minska portionerna.
Swiss Diet är den enda viktminskande produkten som kommer i portionspåsar med gelé. Glucomannan säljs även i pillerform av andra företag, till exempel Diet Fiber.

Glucomannan är den enda ingrediens som EFSA och Livsmedelsverket godkänt för viktminskning, med hälsopåståendet ”i kombination med kalorisnål diet bidrar till viktminskning”.

Glucomannans effekt är att dämpa hungern och sänka GI:t. De flesta andra bantningspiller innehåller ämnen som ökar ämnesomsättningen eller fettförbränningen.

Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; fettförbrännaren Burn X5, muskelfrämjaren Diet Cla, Omega-3 samt 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Swiss Diet säljs i 14-dagars och 28-dagars förpackningar på webbutiken Swiss Clinic:

Swiss Diet 14 dagar.

Swiss Diet 28 dagar.

Du äter en gelépåse 15-60 minuter före måltid, upp till 3 gånger per dag.

Läs alltid instruktionerna på förpackningen utifall något ändrats sedan jag skrev detta.

Nej, du måste inte träna när du äter Swiss Diet.

När man går ner i vikt är alltid en del av viktnedgången fett, en del är muskler. Undersökningar visar att om man motionerar under tiden man försöker gå ner i vikt så blir viktnedgången en större del fett och mindre del muskler än utan motion.

Swiss Diet mättar och minskar hungern. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som ökar fettförbränningen, till exempel White One Raspberry Ketone, Burn X5 och Lepigen X-strong.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Swiss Diet. Du kan kombinera Swiss Diet med att gå med i en viktklubb där du lär dig äta rätt på lång sikt, till exempel Matdagboken.

För att undvika bristsjukdomar är det alltid bra att äta en effektiv multivitamintablett.

Verkar inte Swiss Diet vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Vill minska hunger och sötsug
  • Vill ha bevisad effekt
  • Tror på GI-principen eller kör 5:2
Köp Swiss Diet här:
Kan kombineras med:
Populära artiklar

Populärast


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar