Skip to main content
Viktvagvisaren

Instant Slim

VARNING! Kan innehålla sibutramin!

Instant Slim
brand-logo
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b0.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b0.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

VARNING! Läkemedelsverket varnar för Instant Slim eftersom det visat sig innehålla sibutramin. Sibutramin ingick tidigare i receptbelagda läkemedel mot övervikt, men drogs in 2010 på grund av konstaterad risk för hjärtinfarkt och stroke vid längre tids användning.


Instant Slim är ett kinesiskt bantningspiller som kan innehålla Sibutramin. Sibutramin är en läkemedelsklassad substans mot övervikt som dragits tillbaka från marknaden på grund av konstaterad risk för hjärtinfarkt och stroke. Sibutramin kan ge biverkningarna kraftig hjärtklappning, illamående, huvudvärk, yrsel, förstoppning och sömnproblem, samt kan ge fosterskador.

Tidigare innehöll Instant Slim sibutramin. Nu har de bytt ut innehållet och vissa av de Instant Slim som säljs idag innehåller andra, lagliga substanser. Men när du beställer kan du inte vara säker på vilken Instant Slim du får, den lagliga eller den som innehåller sibutramin. Eftersom texten är på kinesiska är det svårt att verifiera vad förpackningen innehåller…

Läs mer om ingrediensen sibutramin här.

Köp inte Instant Slim om du inte är stensäker på att det är den nya formulan som inte innehåller sibutramin. Är du intresserad av ett fettförbrännande bantningspiller, läs istället om Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Varför varnar vi för Instant Slim?

Tidigare innehöll Instant Slim det farliga läkemedelsklassade ämnet sibutramin, som ökar risken för stroke och hjärtinfarkt. När man beställer Instant Slim idag är det svårt att veta ifall man får hem det gamla farliga pillret, eller ett med nytt, säkert och lagligt innehåll

Är du intresserad av bantningspiller som ökar fettförbränningen och gasar igång kroppen rekommenderar kan du i stället titta på piller med Synefrin, som finns i exempelvis Lepigen Superstrong eller Core Synephrine.

Om du har information om var man på ett säkert sätt kan köpa den snälla varianten av Instant Slim med ny formula, kontakta oss.

Läkemedelsverket varnar för Instant Slim

Läkemedelsverket varnade 2011 för Instant Slim, eftersom det visade sig innehålla det läkemedelsklassade ämnet sibutramin, som kan ge stroke och hjärtinfarkt.
Läs läkemedelsverkets varning här.

Oklart vilken variant av Instant Slim man får

Instant Slim har ändrat sin formula och bytt ut sibutramin mot Koncing nöt, Common Fenugreek Seed, Guarana, kiwi, konjakrot (glucomannan) och sötpotatiscellulosa. Men de webbsajter som säljer Instant Slim skriver nästan aldrig ut ingredienserna i Instant Slim. Därför vet du oftast inte när du beställer ifall det är gamla, farliga Instant Slim eller det nya, lagliga. Jag har sett både nya och gamla Instant Slim säljas.

Instant Slim är kinesiskt och texten på förpackningen är på kinesiska, så det går inte att läsa sig till ingredienserna om du inte kan läsa kinesiska.

Dålig kundtjänst

Den svenska sajt som säljer Instant Slim svarar inte på mail när jag frågar vad deras variant av Instant Slim innehåller.

Jag har köpt Instant Slim. Vad gör jag?

Ta reda på vad tabletterna innehåller!

Kontakta kundtjänsten där du köpte Instant Slim och försök ta reda på vad tabletterna innehåller. Den farliga varianten innehåller sibutramin, den snälla varianten innehåller Koncing nöt, Common Fenugreek Seed, Guarana, kiwi, konjakrot (glucomannan) och sötpotatiscellulosa.

Så länge du inte vet, var försiktig med att ta Instant Slim. Sibutramin kan ge biverkningarna stroke, hjärtattack, kraftig hjärtklappning, illamående, huvudvärk, yrsel, förstoppning och sömnproblem, samt kan ge fosterskador.

Känner du någon som kan läsa kinesiska kan du be dem kolla ifall innehållet står på förpackningen.

Vad har du för erfarenheter av Instant Slim? Lämna en kommentar nedan, dela den här sidan på Facebook för att varna andra, eller maila oss!

Passar dig som:
  • Vill fortsätta äta gott
  • Får sötsug av fettsnålt
  • Inte vill kaloribanta
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar