Skip to main content
Viktvagvisaren

Vitaminer


När då försöker gå ner i vikt genom att följa en diet eller ta något viktminskningspreparat utsätter du din kropp för stress. Kroppen får inte i sig den mat den är van vid och genom att ta bort saker från din vanliga kost riskerar du att få brist på vitaminer, mineraler och andra viktiga spårämnen. En brist på vitaminer leder till trötthet, humörsvängningar eller i värsta fall någon bristsjukdom såsom benskörhet eller skörbjugg.

När du börjar försöka gå ner i vikt eller börjar med något viktminskningspreparat bör du därför se till att kroppen får den dos av vitaminer och andra spårämnen som den behöver.

Här är en lista på kosttillskott som innehåller de flesta vitaminer du behöver när du ändrar din kost för att försöka gå ner i vikt.

Mivi total multivitamin
Mivitotal är ett balanserat kosttillskott som innehåller mer än 100 vitaminer och mineraler. Ett av marknadens mest kompletta kosttillskott
Klicka här för att läsa mer
Core vitamins multivitamin
Core vitamins multivitamin är ett en-om-dagen kosttillskott utvecklat för dig som tränar. Förutom vitaminer och mineraler innehåller det även antioxidanter och aktiv bakteriekultur
Klicka här för att läsa mer

Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar