Skip to main content
Viktvagvisaren

Mango Extreme – Weightworld

”Hämmar fettcellernas tillväxt”

Mango Extreme - Weightworld
godkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

African Mango Exteme (Weightworld) innehåller koncentrat av afrikansk mango som gör att fettcellerna växer långsammare. Det innehåller extrakt från en mangoliknande frukt som växer i Västafrika och Sydostasien och är vanlig i det nigerianska och kamerunska köket. Dess frön har i flera studier visat sig ge kraftig viktnedgång genom att de hämmar fettcellernas tillväxt och ökar utsöndringen av adiponectin, ett protein som är viktigt för ämnesomsättningen och fettförbränningen.

Uppdatering januari 2021: Mango Extrem verkar inte säljas längre. Titta i stället på samma piller med Afrikansk mango, såsom Bodyfat Burner Night.

African Mango (Weightworld) innehåller mest Afrikansk Mango på marknaden, 5000 mg mot för det normala 200-400 mg. Läs mer om ingrediensen afrikansk mango här.

Frågor och svar om African Mango (Weightworld)

Fröna hos Afrikansk Mango gör det svårare för kroppen att lagra fett, genom att de hämmar fettcellernas förmåga att växa och föröka sig. Flera studier har visat på viktnedgång med Afrikansk Mango, där man även såg en sänkning av LDL (det dåliga kolesterolet), det totala kolesterolet, blodsockernivåerna och blodtrycket.

Fröna gör även att fettcellerna utsöndrar mer adiponectin, ett protein som är antiinflammatoriskt och minskar risken både för fetma, typ-2 diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar.

Andra namn för Afrikansk Mango är Bush Mango, Wild Mango och African Mango. Det veteskapliga namnet är Irvingia gabonensis. Det är fröna som forskningen har visat ger viktminskning. Fröextraktet kallas IGOB131 eller OB131.

Läs mer om afrikansk mango på vår ingredienssida om afrikansk mango eller på www.african-mango.se.

Ja. Weightworld är ett hederligt och välrenommerat företag med lång tid i branchen. Vi har inte hört några klagomål på dem.

African Mango (Weightworld) säljs styckvis, utan abonnemang vilket är bra. Vi rekommenderar att man köper kosttillskott styckvis, eftersom billiga prova-på erbjudanden med abonnemang, ofta blir dyrare än man tänkt sig.

Ja. Två större studier har gjorts på människor, och båda visar att African Mango-fröna ger en tydlig viktnedgång i jämförelse med kontrollgrupperna, samt förbättrar flera andra värden såsom kolesterol. I ena studien gick African Mango gruppen ner i snitt 12.7 kg på 10 veckor. Då fick de 300 mg African Mango extrakt per dag, mycket mindre än African Mango (Weightworld)s 5000 mg.
Sammanfattningsvis ser det väldigt bra ut vetenskapligt sett, med bevisad viktnedgång och flera positiva bieffekter.

De studier som har gjorts har gjorts på fröna hos African Mango, som kallas IGOB131. Fruktköttet har inte undersökts och har inte nödvändigtvis samma effekt. Två större studier har gjorts på människor, och båda visar att IGOB131 ger en tydlig viktnedgång i jämförelse med kontrollgrupperna, samt en positiv påverkan på flera andra kroppsparametrar såsom kolesterol.

 • I en fyraveckorsstudie på 40 personer som fick instruktioner att äta lågfettkost med 1800 kcal/dag samtidigt som de fick 350 mg IGOB131, gick de som fick Afrikansk Mango ner i snitt 5.3% av kroppsvikten jämfört med 1.3% för placebogruppen. Man såg även en förbättring av blodvärdena med sänkt totalkolesterol, dåligt kolesterol (LDL) och blodfetter samt höjt gott kolesterol (HDL) i gruppen som fick Afrikansk Mango. Det systoliska blodtrycket sänktes också, men det kan vara en effekt av viktminskningen och inte en direkt effekt av IGOB131.
 • En annan studie som pågick i 10 veckor med 102 överviktiga deltagare visade att de som fick IGOB131 gick ner 12.7 kg i genomsnitt, medan placebogruppen bara gick ner 0.5 kg. Deltagarna ändrade inte sin kost eller sina motionsvanor under studien, utan levde som vanligt. Resultaten blev: Kroppsvikt -13%, midjemått -16%, kroppsfett -15%, totalkolesterol -5%, LDL kolesterol -22%, Adiponectin +20%. (Adiponectin är ett antiinflammatoriskt protein som minskar risken för fetma, typ 2 diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar.)
 • En studie visar att när möss får IGOB131 ökar fettcellerna sin produktion av Adiponectin samt att fettcellernas utveckling hämmas.
 • Den 10 veckor långa studien visar även att IGOB131 minskar nivåerna av Leptin i kroppen. Leptin är ett hormon som spelar en roll i hunger- och mättnadsmekanismerna. Det är däremot oklart hur detta i sin tur påverkar kroppen, eftersom mekanismerna är väldigt komplexa. Generellt sett har överviktiga högre leptinnivåer än normalviktiga.
Uppdatering januari 2021: Mango Extrem verkar inte säljas längre. Titta i stället på samma piller med Afrikansk mango, såsom Bodyfat Burner Night.
De flesta tillverkare av tillskott med African Mango säger att det inte finns några kända biverkningar. En tillverkare nämner sömnsvårigheter, huvudvärk och gasig mage. Det är inte känt hur African Mango påverkar mediciner.
Nej, det behövs inte.

När man går ner i vikt är alltid en del av viktnedgången fett, en del är muskelmassa. Undersökningar visar att motionerar man under tiden så blir viktnedgången en större del fett och mindre del muskler än utan motion.

Nej, de vetenskapliga studierna visar på viktnedgång även utan diet eller motion. Men det kommer nog hjälpa viktminskningen på traven att äta nyttigt och dra ner på portionerna.
 • Vetenskapligt bevisad effekt i studier på människor, med signifikant viktminskning.
 • En naturlig produkt som är vanlig i det nigerianska och kamerunska köket, så risken för biverkningar är liten. Ingen mumbojumbo.
 • Veganskt och vegetariskt, utan artificiella tillsatser.
 • Starkaste African Mango-tillskottet på marknaden, med 5000 mg/tablett.
 • Det är inte utrett hur African Mango påverkar mediciner eller vilka biverkningar som kan finnas.
 • Bantningspiller löser inte grundproblemet med många typer av övervikt – onyttig kosthållning, alltför stort kaloriintag eller dieter som kombinerar kolhydrater och fett i samma måltid.
African Mango (Weightworld) är det starkaste Afrikansk mango-kosttillskottet på marknaden, med 5000 mg mot för det normala 200-400 mg.

Afrikansk Mango finns bland annat i Bodyfat Burner Night.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Uppdatering januari 2021: Mango Extrem verkar inte säljas längre. Titta i stället på samma piller med Afrikansk mango, såsom Bodyfat Burner Night.
För bästa möjliga resultat, ät 1-2 African Mango (Weightworld)-tabletter i samband med mat per dag, en på morgonen och en på kvällen. Kapslarna bör sväljas med vatten. Håll produkten borta från sol och utom räckhåll för barn.

Kontrollera alltid doseringen med vad som står på burken, ifall något ändrats sedan jag skrev detta.

De vetenskapliga studierna som visar viktnedgång har använt sig av 150-350 mg IGOB131, 30-60 minuter före lunch och middag. African Mango (Weightworld) innehåller 5000 mg koncentrat av African Mango, det är den högsta koncentrationen på marknaden.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter African Mango (Weightworld). När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Ja, det är både vegetariskt och veganskt. African Mango (Weightworld) innehåller inga tillsatser eller artificiella ämnen, bara naturliga ingredienser.
Andra namn för ingrediensen African Mango är Afrikansk Mango, Bush Mango och Wild Mango. Det veteskapliga namnet är Irvingia gabonensis.

Det är fröna som forskningen har visat ger viktminskning. Fröextraktet kallas IGOB131 eller OB131.

Verkar inte African Mango (Weightworld) vara något för dig? Titta runt på sajten, eller läs vår jämförelse av bantningspiller så kanske du hittar något som passar dig bättre. Lycka till!
Saknar du en fråga? Hör av dig!
Passar dig som:
 • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
 • Föredrar naturliga ingredienser
 • Vill ha det starkaste African Mango-pillret på marknaden
Köp i stället
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar