Skip to main content
Viktvagvisaren

RedXForte

”Minskar fettupptaget och ökar fettförbränningen”

RedXForte
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

RedXForte säljs inte längre i Sverige!

Välj i stället ett annat effektivt bantningspiller, exempelvis Bodyfat Burner Night eller Burn X10.

RedXForte lägger krutet på fett. Det kombinerar två välkända ämnen som ger vetenskapligt bevisad viktnedgång; fucoxanthin, det aktiva ämnet i japanska brunalgen wakame, som ökar fettförbränningen samt NeOpuntia, en kaktus som bildar en fettuppsugande gelé i magsäcken vilket sänker GI:t och gör att kroppen tar upp mindre fett ur maten.

Här hittar du vanliga frågor och svar om RedXForte: vad som skiljer det från andra bantningspiller, dess fördelar och nackdelar.

Frågor och svar om RedXForte

RedXForte har fyra ingredienser: Wakame, NeOpuntia, Acai och krom.

Wakame
Wakame är japansk brunalg som är vanlig i ostasiatisk matlagning.
Wakame ökar fettförbränningen genom att långsiktigt skruva upp kroppens värmeproduktion. Wakames effekt byggs upp och ökar över tiden så det kan ta några veckor innan ämnesomsättningen ökat så mycket att det syns på vågen.

NeOpuntia
NeOpuntia är ett pulver som utvinns ur kaktusen Opuntia ficus-indica. Det ger viktminskning genom att bilda en gelé i magen som hjälper kroppen på fyra sätt:

 • Absorberar fett. Gelén absorberar uppemot 28% av det fett man får i sig med maten. Gelén och fettet kan inte tas upp av kroppen utan fortsätter ut den naturliga vägen, vilket gör att kroppen får i sig färre kalorier.
 • Mättar. Gelén fyller upp magen så man känner sig mätt längre.
 • Minskar GI och sötsug. GI-värdet i magsäcken minskar eftersom maginnehållet blir mer trögflytande. Lägre GI ger mindre sötsug.
 • Det dåliga kolesterolet LDL sänks med upp till 10% enligt studier.

Acai
Acai är ett blåbärliknande bär som växer på palmer i Amazonas och är rikt på antioxidanter. Acai saluförs ofta med vilda påståenden om att det ska ge viktnedgång, mer muskler, botar diabetes och är ett mirakelbär och superantioxidant. Det finns inga vetenskapliga bevis för något av det. Det är lika nyttigt som blåbär och vindruvor, men inte magiskt.

Krom
Vid krombrist får man blodsockersvängningar, extra krom hjälper till att förebygga det.

Jag har inte hittat några vetenskapliga studier om just RedXForte, men vi kan titta på vad vetenskapen säger om ingredienserna var för sig:

Wakame
I en rysk studie ökade de som åt Wakame sin ämnesomsättning med 18-24% och gick ner 6,6 kg på fyra månader jämfört med 1,3 kg i placebogruppen.

NeOpuntia
Provrörstest visar att upp till 28% av fettsyrorna kapslas in av gelén och blir otillgängliga för kroppen. En klinisk studie visar att mängden fett i avföringen ökar med 27%. Det innebär att 27% av fettet åker ut genom avföringen istället för att tas upp av kroppen.

Acai
Det finns massor med påståenden om Acai, men det enda jag har hittat vetenskapliga bevis för är att det är en antioxidant av lagom styrka (svagare än granatäpple, rödvin, blåbär men starkare än tranbär, apelsin och äpple).

Krom
Har man krombrist kan man få problem med kraftiga blodsockersvängningar, vilket innebär att man känner sig hungrig oftare och därför äter mer. Dessa blodsockersvängningar kan man motverka genom att äta tillskott av krom. Har man inte krombrist är effekten minimal.

Krom och Acai är inte så mycket att hänga i julgranen, men Wakame och NeOpuntia är bra, effektiva och välbeprövade med dokumenterad effekt. Det gör att RedXForte får tummen upp ur den vetenskapliga vinkeln.

RedXForte säljs för närvarande inte. Läs i stället om liknande piller med Wakame såsom Better You Fitness Kapslar, eller andra med fettblockerande effekt såsom Xenical.
Det är unikt för RedXForte att kombinera Wakame och NeOpuntia. Det finns piller som innehåller antingen eller, men inte just den kombinationen.

Wakame finns i Better You Fitness Kapslar.

NeOpuntia och andra fettblockerande ämnen finns i Xenical.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Vi har inte kunnat hitta någon information om att RedXForte eller dess ingredienser skulle vara olagliga i Sverige.
Wakame, Acai och krom har inga kända biverkningar.

Vad gäller NeOpuntia är det så att alla bantningsmedel som kapslar in fett så det försvinner ut den naturliga vägen kan ha lätta biverkningar såsom lös mage, gaser eller förändrad konsistens på avföringen. Förutom detta har inte NeOpuntia visat sig ha några nämnvärda biverkningar.

Generellt ska bantningspiller inte användas av gravida, ammande eller personer under 18 år. Personer med sjukdomar relaterade till sköldkörteln, hjärta eller diabetes 2 bör kontrollera med sin läkare före intag.

Eftersom NeOpuntia suger upp fett, suger den även upp fettlösliga vitaminer. Därför bör du inte ta NeOpuntia inom 2 timmar efter att du ätit vitamintillskott av de fettlösliga vitaminerna A, D, E, K eller fettsyran Omega-3.
Du behöver inte träna när du använder RedXForte, men det är aldrig fel att röra på sig.
 • Innehåller antioxidanter vilket är bra för kroppen
 • Fungerar verkligen genom att Wakame och NeOpuntia har bevisad effekt var för sig
 • Lös mage är en möjlig bieffekt
 • Det tar några veckor innan RedXForte skruvat upp metabolismen tillräckligt för att det ska märkas ordentligt.
 • Att leva sunt, äta riktigt och röra på dig är något du bör sträva efter, inte bara efter att snabbt gå ner i vikt. Nackdelen med ett viktminskningspreparat som RedXForte är att det är en genväg och att du tappar de positiva ”bieffekterna” som du får med andra bantningsmetoder, såsom en sundare livsstil.
RedXForte säljs för närvarande inte. Läs i stället om liknande piller med Wakame såsom Better You Fitness Kapslar, eller andra med fettblockerande effekt såsom Xenical.
Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter RedXForte. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Alltid när man bantar riskerar man att få brist på vitaminer och mineraler, så se till att kombinera med en bra multivitamintablett.
Du ska inte äta RedXForte inom 2 timmar efter du ätit tillskott av de fettlösliga vitaminerna A, D, E och K eller tillskott av essentiella fettsyror som exempelvis omega-3.

Om du är under 18 år, gravid, ammar, eller har BMI under 18.5 bör du vara försiktig med bantningspiller i allmänhet, så även med RedXForte.

Har du något medicinskt tillstånd, tillfråga en läkare innan du börjar med RedXForte.

Eftersom RedXForte för närvarande är slut på lager kan du i stället läsa om liknande piller med Wakame såsom Better You Fitness Kapslar, eller andra med fettblockerande effekt såsom Xenical.
Verkar inte RedXForte vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill blockera fett
 • Vill öka fettförbränningen
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar