Skip to main content
Viktvagvisaren

Ultraburn

”Ökar kroppens fettförbränning”

Ultraburn
varning
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b1.png
Villkor-garantier
b1.png
 
1-10-combine
varning
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b1.png
Villkor-garantier
b1.png
 
1-10-combine
Vi har fått flera klagomål på företaget bakom Ultraburn, och därför utfärdar vi nu en varning. Köp i stället fettförbrännande bantningspiller från välrenommerade svenska företag, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10. .

Ultraburn består ingredienser som ökar fettförbränningen och hjälper dig gå ner i vikt. Det säljs med ett abonnemang där du betalar 78:- första månaden och därefter 489:- per månad.

Ultraburn innehåller Hallonketoner, Raspberry Ketone, som är doftämnet i hallon. Det finns naturligt i hallon, björnbär och tranbär men tillverkas enklast på kemisk väg. Det bryter ner fettceller till fettsyror som kroppen sedan bränner som energi. Ultraburn har visat sig ge viktnedgång i kliniska studier.

Frågor och svar om Ultraburn

Ultraburn innehåller det patenterade ämnet Ultraburn. Dess främsta ingrediens är hallonketon som bevisat hjälper till vid viktminskning. Andra ingredienser är grönt te, acaibär och afrikansk mango.

Vi har fått flera klagomål på företaget bakom Ultraburn, och därför utfärdar vi en varning. Testa i stället en liknande fettförbrännare, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 som säljs av välrenommerade svenska företag.

Vi har fått flera klagomål på företaget bakom Ultraburn, och därför utfärdar vi en varning.

Ultraburn kommer med ett abonnemang, där första månadsförbrukningen kostar 78:- och de efterföljande 489:-.

Vill du inte ha abonnemang, tipsar vi om fettförbrännarna Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 som verkar på ett liknande sätt i kroppen.

Nej, vad vi vet har det inte gjorts några studier på just ultraburn. Däremot finns ett antal studier som bevisar att dess ingredienser hallonketon, afrikansk mango och acai-bär fungerar.
Studier på möss har visat att hallonketoner ger viktnedgång, men man har inte utfört kliniska studier på människor. Hallonketoner är en ganska ny substans inom viktminskning och undersökningar pågår fortfarande.

Enligt en laboratoriestudie så kunde man visa att hallonketoner ökade fettförbränningen (dvs lipolysen) och minskade fettinlagringen. Samtidigt bröts det ner fettsyror i blodet. Man såg dessutom att utsöndringen av ämnet adiponectin ökade kraftigt. Adiponectin är ett protein som reglerar fettförbränningen. Man har sett ju högre nivå adiponectin man finner hos en person, desto smalare är han. Nivån av adiponectin är omvänt proportionell mot procenthalten vitt fett man har på kroppen.

Det är också bevisat att höga nivåer adiponectin har kopplats till sänkta blodsockerernivåre, en sänkt insulinnivå, bättre insulinkänslighet, lägre BMI, bättre blodvärden med höjt gott HDL-kolesterol och lägre nivå av triglycerider.

Afrikansk mango har forskning visat ger en bevisad viktnedgång och flera andra positiva bieffekter.

De studier som har gjorts har gjorts på fröna hos Afrikansk Mango, som kallas IGOB131. Fruktköttet har inte undersökts och har inte nödvändigtvis samma effekt. Två större studier har gjorts på människor, och båda visar att IGOB131 ger en tydlig viktnedgång i jämförelse med kontrollgrupperna, samt en positiv påverkan på flera andra kroppsparametrar såsom kolesterol.
Läs mer om afrikansk mango här.

Vi har fått flera klagomål på företaget bakom Ultraburn, och därför utfärdar vi en varning. Testa i stället en liknande fettförbrännare, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 som säljs av välrenommerade svenska företag.
Inga biverkningar har hittats i de tre vetenskapliga studierna.

Ultraburn kan innehålla lite koffein.

Bantningspiller rekommenderas aldrig till de under 18 år, gravida eller ammande eftersom man inte studerat hur de kan påverkas av ingredienserna.

Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Ultraburn ska fungera.

När du går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara större andel muskelmassa.

Nej. Du kan äta precis som vanligt.
  • Flera ingredienser som visar på viktnedgång
  • Naturliga ingredienser, inga kemikalier eller tillsatsämnen
  • Det kommer med ett abonnemang, så glöm inte säga upp abonnemanget om du inte vill ha fler försändelser.
  • Vi har fått flera klagomål på företaget bakom Ultraburn, och därför utfärdar vi en varning. Testa i stället en liknande fettförbrännare, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 som säljs av välrenommerade svenska företag.
Ultraburn är en fettförbrännare. Andra fettförbrännare som vi kan rekommendera är Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Vi har fått flera klagomål på företaget bakom Ultraburn, och därför utfärdar vi en varning.

Enligt deras webbsida når du deras kundtjänst på info@Ultraburnplus.se.

Företaget bakom Ultraburn har kundservice på info@Ultraburnplus.se.

Första försändelsen kostar 78 kr, de efterföljande kostar 489 kr per månad.

Vill du inte ha ett abonnemang, tipsar vi om Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 som också är fettförbrännare.

Du tar 2 kapslar om dagen.

Läs alltid på förpackningen utifall att dosen ändrats sedan jag skrev detta.

Då Ultraburn ökar fettförbränningen kan den gärna kombineras med ett kosttillskott som dämpar hungern, såsom Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart tar Ultraburn.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Verkar inte Ultraburn vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!
Saknar du en fråga? Hör av dig!
Passar dig som:
  • Tycker abonnemang är ok
  • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
  • Vill öka fettförbränningen
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar