Skip to main content
Viktvagvisaren

Chili Diet

”Ökad fettförbränning och mer kraft på gymmet”

Chili Diet
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Chili Diet ökar fettförbränningen och innehåller även glucomannan som minskar hungern. Chili Diet Säljs inte längre i Sverige. Testa i stället ett annat bantningspiller som ökar ämnesomsättningen, exempelvis Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Chili Diet är ett kombinationspiller som innehåller 8 naturliga, kraftfulla ingredienser, bland annat chili och hallonketoner. Chili Diet ökar kroppens fettförbränning och ämnesomsättning samt minskar hungern och stabiliserar blodsockret.

Frågor och svar om Chili Diet

Chili Diet är ett bantningspiller som hjälper kroppen på flera olika sätt. Ämnesomsättningen och fettförbränningen ökar, hungerkänslorna dämpas, energin höjs och styrkan och prestationsförmågan ökar. Chili Diet innehåller följande ämnen, uppdelade på effekt:

Ökad fettförbränning och ämnesomsättning

 • Capsaicin, det aktiva ämnet i chilipeppar, höjer förbränningen med 10-20% och dämpar hungerkänslorna.
 • Hallonketoner, som ger hallon dess lukt, hämmar fettcellernas tillväxt och bryter ner kroppsfett. Läs mer om hallonketoner på www.raspberry-ketone.se.
 • Grönt té innehåller catechiner och koffein som båda ökar energiförbrukningen med upp till 200 kcal/dag.
 • Koffein är allmänt uppiggande och ökar även ämnesomsättningen.

Dämpad aptit

 • Konjakrot (glucomannan) bildar en gelé i magen och gör maginnehållet mer trögflytande. Det gör att mättnaden håller i sig längre samt sänker GI-värdet i magsäcken.
 • Krom. Vid krombrist får man blodsockersvängningar, extra krom hjälper till att förebygga det.
 • Opuntia Dillenii Haw är en sydamerikansk kaktus som sägs lura hjärnan att tro den nyss har ätit.

Övriga ämnen

 • Kolin minskar mängden dåligt kolesterol i blodet.
Nja, nästan – de flesta ingredienserna har vetenskapligt bevisad effekt, men det finns fortfarande inga kliniska studier på människor för hallonketoner. Dock ser labbstudierna och vittnesmålen om dessa två ämnen väldigt lovande ut.

Det är kliniskt bevisat att glucomannan ger viktnedgång, samt att koffein, chili och grönt té ökar kroppens energiförbrukning.

För hallonketoner finns det inga vetenskapliga studier på människor än, eftersom det är ganska nytt som kosttillskott, men labbstudier på hallonketoner har visat på rejält ökad fettförbränning.

Läs mer om Hallonketon på www.raspberry-ketone.se.

Capsaicin, som finns i chilipeppar, aktiverar det sympatiska nervsystemet och ökar binjurarnas utsöndring av catecholaminer. Därmed ökar kroppstemperaturen och värmeutstrålningen.

En studie visade att efter en måltid med capsaicin gjorde kroppen av med 23% mer energi än utan capsaicin. Dessutom åt testpersonerna 10-16% färre kalorier om de ätit en förrätt med capsaicin, eftersom capsaicin ger mättnadskänsla. 10% färre kalorier för de som åt Capsaicin via kapslar och 16% för de som åt det naturligt i maten – den starka smaken på tungan spelar tydligen en roll i sammanhanget.

Hallonketoner ökar mängden adiponectin i kroppen, ett hormon som spelar stor roll för metabolismen och nedbrytande av fett. Generellt har smala människor mycket adiponectin i blodet, medan överviktiga har låga nivåer adiponectin. Studier på möss har gett väldigt bra resultat, där hallonketonerna gör att de inte går upp i vikt när de överäter, samt går ner sin existerande övervikt. Studier på människor är på väg.

Konjakrot (Glucomannan) har i flera studier visat sig leda till viktnedgång. Det är ett förtjockningsmedel som gör att maginnehållet blir mer trögflytande, nästan geléaktigt. Det gör att maten stannar kvar i magen längre, därmed sänks GI:t och man är mätt under längre tid.
Hallonketon-studier har gjorts på möss, vilka rasade i vikt, men inga studier är gjorda på människor ännu eftersom ämnet är relativt nyupptäckt. En provrörsstudie på levande fettceller visade att hallonketoner ökade fettförbränningen markant och fettinlagringen minskade.

Grönt te ökar det sympatiska nervsystemets (SNS) aktivitet och värmeutstrålning. Både koffeinet och ämnet catechin i grönt te påverkar SNS positivt.

I en studie där man fick grönt té, enbart koffein motsvarande innehållet i grönt té, eller placebo, ökade kroppens dagliga energiomsättning med 4% med grönt té. En tremånadersstudie på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%. Flertalet liknande studier har visat på viktminskning och minskning av procentandelen kroppsfett.

Koffein är allmänt uppiggande och ökar ämnesomsättningen, det har bevisats i många studier. Det är även vätskedrivande.

Krombrist kan leda till blodsockersvängningar. Har man krombrist och äter tillskott av krom så får man en planare blodsockerkurva – men om man inte har krombrist är effekten minimal.

Opuntia Dillenii Haw är en sydamerikansk kaktus som sägs lura hjärnan att den nyss har ätit, vilket kan hålla i sig i flera timmar. Jag har inte hittat något vetenskapligt stöd för det. Däremot ökar Opuntia Dillenii Haw stresståligheten och uthålligheten hos möss.

Kolin har visat sig minska mängden dåligt kolesterol i blodet.

Maskrosextrakt, har visat sig vara vätskedrivande i flera studier.

Kolin har visat sig minska mängden dåligt kolesterol i blodet.

Chili Diet Säljs inte längre i Sverige. Testa i stället ett annat bantningspiller som ökar ämnesomsättningen, exempelvis Bodyfat Burner Night och Burn X10.
Chili Diet Säljs inte längre i Sverige. Testa i stället ett annat bantningspiller som ökar ämnesomsättningen, exempelvis Bodyfat Burner Night och Burn X10.
Chili Diet innehåller koffein som gör att du blir piggare och får mer energi, därför bör koffeinkänsliga inte äta Chili Diet sent på kvällen för att undvika sömnproblem.

Capsaicinet från chilin kan möjligen irritera mage och tarm hos känsliga.

Livsmedelsverket säger om grönt té att ”för de personer som kan ha en ökad känslighet tycks det finnas en viss risk för leverskada vid regelbundet intag av torkat grönt te-extrakt. Troligen krävs även andra faktorer för att skador ska uppstå.”

Tillverkaren avråder från att använda Chili Diet om du är under 18 år, gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd.

Chili Diet måste tas med en rejäl mängd vatten, minst 1-2 glas. Eftersom glucomannan sväller, kan det annars finnas en kvävningsrisk. Ta inte Chili Diet om du har svårt att svälja av medicinska skäl.

Nej, du måste inte träna när du äter Chili Diet.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett och en del är muskler. Studier har visat att de som tränar under viktminskningen förlorar mer fett och mindre muskler. Därför är det bra att träna under viktminskning.

Nej, du kan äta som du brukar.

Äter du tillskott av folsyra ska du inte ta den tabletten samtidigt som Chili Diet, eftersom det gröna téet i Chili Diet gör det svårare för kroppen att ta upp folsyran.

 • Ökad ämnesomsättning och fettförbränning, vetenskapligt bevisat.
 • Minskad hunger via glucomannan
 • Koffein kan göra det svårt att varva ner och sova, samt kan höja blodtrycket.
 • Hallonketoner är rätt nytt inom kosttillskottsvärlden, så det finns inga ordentliga forskningsrapporter på människor än. Ämnet är dock naturligt och välkänt, hallonketoner finns i vanliga hallon.
Chili Diet ökar fettförbränningen. Det gör även Bodyfat Burner Night och Burn X10.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Intag 2 kapslar 2-3 gånger om dagen mellan måltider eller i samband med träning. Överskrid inte 6 kapslar om dagen. Måste tas med 1-2 glas vatten för att nå magen, då glucomannanfibrerna sväller av vätska och det annars kan förekomma kvävningsrisk.

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken innan du börjar, utifall något ändrats sen jag skrev detta.

Eftersom Chili Diet ger extra styrka, energi och muskeltillväxt under träningspasset kan du passa på att träna.

Följer du en sund diet kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Chili Diet. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Nej, kapslarna innehåller troligtvis gelatin.
Verkar inte Chili Diet vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill öka fettförbränningen
 • Vill minska hungern
Köp i stället
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar