Skip to main content
Viktvagvisaren

Core Synephrine

”Starkt bantningspiller som ger ökad prestation”

Core Synephrine
godkand
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b10.png
Utan-bieffekter
b2.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b10.png
Utan-bieffekter
b2.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Core Synephrine innehåller det aktiva ämnet Synefrin och är en av de starkaste fettförbrännare i Sverige idag. Synefrin har i vetenskapliga tester visat sig fungera.
Klicka här för att beställa Core Synephrine.

Core Synephrine påverkar kroppen på ett liknande sätt som adrenalin. Det aktiva ämnet synefrin ökar ämnesomsättningen, ökar prestationsförmågan, minskar hungerkänslan, ger fysisk och mental energi, höjer blodtrycket, samt ökar fettförbränningen så att kroppen förbrukar fler kalorier per dag än än normalt vilket resulterar i viktminskning.

Frågor och svar om Core Synephrine

Core Synephrine innehåller det aktiva ämnet Synefrin, som har en liknande effekt som adrenalin. När man äter synefrin så ökar ämnesomsättningen med cirka 10%, som resulterar i att man förbränner mer kalorier än vanligt. Core Synephrine gör att hungerkänslan dämpas samtidigt som man blir pigg, får energi och prestationsförmågan ökar. Det gör att man både går ner i vikt och mår allmänt bra.

Biverkningar är att puls och blodtryck ökar, vilket kan resultera i sömnproblem, rastlöshet och hjärtklappning.

Efter att synefrins farliga kusin efedrin förbjöds 2005 blev Synefrin ett väldigt populärt bantningspiller i USA . Effekten är liknande, men synefrins biverkningar är betydligt färre och lindrigare. Efedrin är nu läkemedelsklassat och har även kallats för ”amphetamine light”. Synefrin ses idag som ett lagligt alternativ till efedrin och ephedra.

Höga mängder av synefrin i bantnings- och sportprodukter kan enligt Livsmedelsveket ge negativa biverkningar på hjärta och kärl, speciellt om koffein intages i samband med det. Men vilka mängder som räknas som ”höga” sägs inte. Det har däremot, under sista året, gjorts flera studier där man inte kunnat visa på några biverkningar alls på blodtryck och blodvärden pga kosttillskott som innehåller synefrin.

Core Synephrines aktiva ämne synefrin innehåller naturligt synefrin från pomeransextrakt av citrus aurantium. Varje tablett innehåller 40mg synefrin. Du kan läsa mer om synefrin på www.synefrin.se.

Ja. Svenskt Kosttillskott har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Jag har aldrig hört något negativt om dem.

Core Synephrine säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra.

Klicka här för att gå till Core Synephrine i butiken.

Synefrin är en ”katekolamin” såsom adrenalin, noradrenalin och dopamin. Vid stress, höga ljud och starkt ljus utsöndras katekolaminer naturligt. Det sympatiska nervsystemet påverkas och sätter kroppen i stridsberedskap på samma sätt som när man blir rädd eller tex ska spela en viktig match. Fokus, energi och prestationsförmåga ökar, pulsen går upp, blodtrycket och ämnesomsättningen ökar och hungern försvinner.
Ja. På just Core Synephrine finns inga studier gjorda, men det finns minst två vetenskapliga undersökningar på andra piller med samma innehåll av synefrin som visar på viktnedgång samt i minst tre kliniska studier har man visat att synefrin ökar kaloriförbränningen.

Studierna visade att synefrin ökar ämnesomsättningen betydligt och kan ge viktminskning som resultat, speciellt när det tas under en längre period.
Det är i princip bevisat att synefrin är säkert att intas i ren form, men däremot är det fortfarande osäkert vilka biverkningar som kan uppkomma när det kombineras med koffein, alkohol eller andra bantningsmedel.

Det gjordes en studie 2013 med 60 försökspersoner. Hälften av deltagarna fick 98 g synefrin om dagen. Studien visade ingen skillnad i blodtryck, blodkemi eller blodceller mellan grupperna och inga biverkningar kunde heller fastställas. Slutsatsen med studien var att det är säkert att inta upp till 98 gram synefrin per dag, med avseende på de biverkningar som man undersökte.

År 2012 gjordes en stor sammanställning av resultatet från 23 olika undersökningar på synefrin med totalt 450 försökspersoner. Man kom fram till att att synefrin ger en betydlig ökning av ämnesomsättningen och kan resultera i viktminskning när det tas under en längre period. Man kom även fram till slutsatsen att synefrin, vare sig ensamt eller i kombination med koffein, inte tycks ge några betydande biverkningar eller kan klassas som en hälsorisk.

Jag har inte kunnat hitta någon studie som talar om exakt hur mycket viktnedgång man kan förvänta sig. Vissa tillverkare nämner 10kg på en månad, men jag har inte kunnat hitta några bevis för det.

Core Synephrine köper du enklast från tillverkaren på www.svensktkosttillskott.se.
I kombination med koffein kan synefrin medföra förhöjt blodtryck, ökad hjärtrytm, oro i kroppen och rastlöshet.
Synefrin höjer prestationsförmågan så det används ofta för att få extra ork och energi på träningen.
Däremot bör idrottare på elitnivå vara försiktiga då vissa idrottsförbund klassar Synefrin som ett dopingmedel.
Man bör ta det försiktigt med koffein samt såna medel som höjer puls eller blodtryck. Däremot bör man undvika alkohol eller att kombinera Core Synephrine med andra mediciner.
 • Förhöjd prestationsförmåga, fokus och energi ökar vilket är bra vid träning eller tex nattarbete.
 • En ökad ämnesomsättning samt minskad hungerkänsla vilket gör att man tappar vikt.
 • Effekten bevisad i studier – det fungerar och är effektivt.
 • Höjt blodtryck. Folk med övervikt har ibland redan högt blodtryck och det kan bli värre.
 • Varningar från livsmedelsverket och läkemedelsverket om att höga doser synefrin kan ge biverkningar på hjärta och blodkärl.
 • I kombination med koffen kan de negativa effekterna av synefrin förvärras.
 • Får inte kombineras med alkohol eller mediciner.
 • Man kan bli uppspelt och rastlös.
 • Tillvänjning kan göra att Core Synephrine tappar effekt efter ett tag.
 • Listan med möjliga biverkningar av synefrin är lång: hjärtklappning, förhöjt blodtryck och ökad hjärtrytm, vilket kan leda till hjärnblödning. Huvudvärk, sömnproblem. Oro i kroppen, rastlöshet. Hjärt- och kärlkramp. Svettningar. Tillvänjning och psykiska biverkningar såsom ångest.
Ja, Core Synephrine är lagligt. Doser på mer än 160 mg synefrin per dag klassas som läkemedel och är därmed receptbelagt. Dagsdosen av Core Synephrine är 40 mg synefrin, vilket ligger långt under gränsen för läkemedelsklassning, så Core Synephrine får säljas utan recept.
Synefrin används även som medicin mot akut lågt blodtryck, då med recept.
Personer som inte fyllt 18 år, ammande, gravida eller personer som lider av besvär som t.ex. infektion, diabetes, högt blodtryck, hjärtproblem, migrän, psykiska besvär eller förstorad prostata. Bör inte kombineras med alkohol eller mediciner.

Idrottare på elitnivå bör kolla upp reglerna noggrant eftersom några idrottsförbund klassar synefrin som doping.
Synefrin räknas bland de starkaste och effektivaste bantningsmedel som säljs i Sverige idag, och ingår bland annat i Lepigen Superstrong eller Core Synephrine.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk direkt från tillverkaren på www.svensktkosttillskott.se.
Du tar ett piller varje morgon. Ett piller innehåller 40 mg synefrin. Läkemedelsverket klassar Core Synephrine som livsmedel eftersom dagsdosen ligger under 160 mg synefrin – högre koncentrationer än 160 mg innebär läkemedelsklassning och då behövs recept.
Core Synephrine ökar fettförbränningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter kosttillskott.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Om du samtidigt bantar kan du för säkerhets skull komplettera med en multivitamintablett för att undvika bristsjukdomar.

På förpackningar kan det istället för synefrin stå pomerans, synephrine, bitter orange, citrus aurantium (det latinska namnet på pomerans), Neroli, Chongcao, Ma Huang eller Seville orange. De är alla synefrin.
Verkar inte Core Synephrine vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Vissa av bilderna på denna sida används under Creative Commons License. Här finns en komplett lista på dessa bilder och rättigheter.

Passar dig som:
 • Vill öka fettförbränningen
 • I övrigt är helt frisk
 • Vill öka prestationsförmågan
Köp Core Synephrine här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar