Skip to main content
Viktvagvisaren

Slimcap Fatburner

”Ökar ämnesomsättningen, dämpar hungern och ger energikick”

Slimcap Fatburner
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b5.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b5.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

SlimCAP Fatburner säljs inte längre i Sverige!

Du kan testa en annan fettförbrännare med i princip samma ingredienser som SlimCAP Fatburner, exempelvis Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

SlimCAP Fatburner är ett bantningspiller som ökar ämnesomsättningen och därmed kroppens fettförbränning. Den minskar även hungerkänslorna. SlimCAP Fatburner innehåller extrakt från ett antal växter som skapar synergier och förstärker varandras effekter.

Här hittar du vanliga frågor och svar om SlimCAP Fatburner, vad som skiljer det från andra bantningspiller, dess fördelar och nackdelar.

Frågor och svar om Slimcap Fatburner

SlimCAP Fatburner aktiverar det Sympatiska nervsystemet (SNS) som gör oss redo för att slåss eller fly, genom en kombination av örter som förstärker varandras effekt. När SNS är aktiverat höjs kroppstemperaturen, man blir ohungrig, ämnesomsättningen ökar och fett bryts ner för att användas som bränsle. Kroppen gör då av med mer energi än vanligt och förbrukar mer kalorier samtidigt som man känner sig pigg och ohungrig. Örterna som ingår är dessa:
 • Hallonketoner, det ämne som ger hallon dess lukt. Studier på råttor har visat på viktnedgång med hallonketoner, genom att termogenesen (värmeutvecklingen) i kroppen ökar.
 • Grönt té innehåller catechiner och koffein som båda ökar energiförbrukningen.
 • Koffein ökar energiförbrukningen och verkar uppiggande.
 • Piperin-extrakt utvinns ur svartpeppar, ökar fettförbränningen och underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen, mediciner och de övriga växtextrakten i SlimCAP Fatburner.
 • Kajennpeppar-extrakt ökar kroppstemperaturen, energiförbrukningen och minskar hungern.
 • Panax Ginseng ger ork, mer energi och ökar välmåendet. Ginseng förstärker dessutom effekten av koffein.
De har samma tillverkare och innehåller exakt samma örter, förutom att SlimCAP Fatburner även innehåller koffein.
Slimcap Fatburner säljs inte längre i Sverige. Är du intresserad andra av bantningspiller som ökar kroppens fettförbränning, läs i stället om Bodyfat Burner Night och Burn X10.
Det har inte gjorts några studier ännu på just den örtkombination som SlimCAP Fatburner innehåller, men alla ingredienser har en vetenskapligt bevisad effekt på människor var för sig, förutom hallonketoner som bara har bevisad effekt på möss. Det låter orimligt att ingredienserna plötsligt skulle sluta fungera bara för att man tar dem tillsammans.
SlimCAP Fatburner är ett bantningspiller som ökar kroppens fettförbränning.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Det har inte gjorts så mycket forskning på SlimCAP Fatburner, men de ämnen pillret innehåller har inte visat sig ha några nämnvärda biverkningar. Man blir piggare och får mer energi av bl.a. koffeinet, därför bör man inte äta SlimCAP Fatburner alltför sent på kvällen för att undvika sömnproblem.

Är man överkänslig mot koffein bör man inte äta SlimCAP Fatburner.

Ginseng bör inte kombineras med MAO-hämmare (ett antidepressivt läkemedel), centralstimulerande medel eller blodförtunnande medicin. Försiktighet rekommenderas vid högt blodtryck. Gravida och ammande bör inte äta ginseng.

Inga andra biverkningar har rapporterats, men personer under 18 år, gravida och ammande bör alltid vara försiktiga med kosttillskott.

SlimCAP Fatburner ökar fettförbränningen och minskar hungerkänslorna. Du kan därför äta precis som vanligt, men du kommer tappa vikt snabbare om du även tänker på att samtidigt minska på kalorierna något. Varje kväll bör du däremot ta en multivitamintablett för att vara säker på att få i dig alla vitaminer så att du minskar risken för bristsjukdomar.
Du ska äta en kapsel SlimCAP Fatburner tre gånger per dag, 30-40 minuter före måltid, tillsammans med ca 3 dl vatten.

Läs för säkerhets skull alltid på förpackningen för att ta reda på den exakta doseringen.

Du behöver inte träna när du äter SlimCAP Fatburner, men det är aldrig fel att röra på sig.
Effekten av de ämnen som ingår i SlimCAP Fatburner har studerats vid flera tillfällen, med övervägande positiva resultat:

Chilipepparns brännande ämne heter capsaicin och aktiverar det sympatiska nervsystemet.

 • Enligt en studie gjorde kroppen av med 23% mer energi efter en capsaicin-rik måltid. Testpersonerna åt dessutom betydligt mindre till huvudrätt när förrätten varit chilistark.
 • En annan studie visade att efter en capsaicin-rik måltid åt testpersonerna 10-16% färre kalorier i två hela dagar, utan skillnad i mättnadskänsla. Testpersonerna åt 10% färre kalorier om capsaicinet gavs i kapslar dvs smaklöst, 16% om man åt det naturligt, vilket bevisar att den brännande känslan på tungan bidrar till effekten.
 • En tredje studie visade på 6.6% viktnedgång när testpersonerna åt capsaicin.

Piperine, det irriterande ämnet i svartpeppar, underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen och mediciner. Bland annat Ginseng tas upp bättre i kombination med svartpeppar.
Grönt te ökar det sympatiska nervsystemets aktivitet och gör att kroppen spenderar mer energi. Två ämnen bidrar till detta, koffein och catchetin.

 • I en studie där tre grupper fick antingen grönt te, koffein motsvarande innehållet i grönt te, eller placebo visade att de testpersoner som fått grönt te ökade sin energiomsättning med 4%.
 • En tremånadersstudie med grönt te på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%.
 • Flertalet liknande studier har visat på viktminskning och minskad andel kroppsfett.
 • Effekten av grönt te kan minska om man samtidigt får i sig mycket koffein, motsvarande 2 koppar kaffe per dag eller mer. Å andra sidan kan en viktminskning gå snabbare om man samtidigt dricker mycket kaffe.

Ginseng: Ginseng har en lång tradition som medicinalört inom österländska kulturer, framför allt handlar det om en uppiggande effekt, minskad stress, förbättrat minne och koncentrationsförmåga samt starkare immunförsvar. Det är ont om studier som bevisar detta, dels p.g.a. motsatta resultat i olika studier, dels för att studierna har gjorts på olika typer av ginseng och ginseng med olika kvalitet vilket försvårar jämförelsen.

 • Till skillnad från många andra bantningspiller kommer inte SlimCAP Fatburner med en prenumeration, så det är ingen risk att få dyra oönskade paket i posten för att man missat läsa det finstilta.
 • SlimCAP Fatburner hjälper dig att tappa vikt på flera olika sätt samtidigt; ökar fettförbränningen, minskar hungern och minskar fettlagringen.
 • SlimCAP Fatburner innehåller vanliga födoämnen som är väl beprövade vilket minskar risken för oväntade biverkningar.
 • SlimCAP Fatburner innehåller en hel del koffein, så flitiga kaffedrickare ska vara lite försiktiga så de inte får i sig för mycket.
 • Nackdelen med ett viktminskningspreparat som SlimCAP Fatburner är just att det är en genväg till en slankare kropp. Du lär dig inte att äta sunt och röra på dig, och missar därför de andra positiva ”bieffekterna” av en sundare livsstil.
 • En annan nackdel är att du riskerar att jojo-banta. Om du snabbt går ner med Slimcap Fatburner utan att du lär dig att i grunden äta sunt kommer snart kilona tillbaka.
Slimcap Fatburner säljs inte längre i Sverige. Är du intresserad andra av bantningspiller som ökar kroppens fettförbränning, läs i stället om Bodyfat Burner Night och Burn X10.
Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Slimcap Fatburner.

För att undvika bristsjukdomar bör du komplettera med en effektiv multivitamintablett.

Verkar inte Slimcap Fatburner vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill öka ämnesomsättningen
 • Har svårt att ändra dina vanor
 • Kräver kliniskt bevisad effekt
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar