Skip to main content
Viktvagvisaren

Diet Fiber

”Mättar och sänker GI:t”

Diet Fiber
godkand
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Diet Fiber innehåller Glucomannan (Konjakrot) som expanderar till en gelé i magen och gör att du blir mätt fortare, samt Betaglukaner som stabiliserar blodsockret. Klicka här för att beställa Diet Fiber.

Diet Fiber hjälper mot hunger och sötsug. Fiberkomplexet sväller i magsäcken och bildar en gelé som tar upp plats, mättar och sänker GI:t samtidigt som det är kalorifritt.

Du blir mätt fortare och äter mindre. Dessutom får du en stabilare blodsockerkurva så att sötsuget dämpas och det tar längre tid innan du blir hungrig.

Flera vetenskapliga studier har visat att glucomannan ger viktminskning. Den andra ingrediensen, betaglukaner, har dessutom visat sig påverka kolesterolet positivt.

Frågor och svar om Diet Fiber

Diet Fiber är ett bantningspiller som har två aktiva ingredienser. Den första, Glucomannan, är ett fiberextrakt av Konjakrot. Funktionen är enkel men effektiv – glucomannan sväller till en géle i magen som gör innehållet i magsäcken mer trögflytande. Effekten blir som om du ätit mat med lägre GI-värde. Detta minskar dina blodsockersvängningar vilket gör att du håller dig mätt längre. Dessutom tar gelén upp plats i magen så att du blir mätt fortare.

Att du blir mätt fortare, och håller dig mätt längre, leder till att du äter mindre och går ner i vikt.

När maginnehållet är mer trögflytande stannar maten kvar längre i magsäcken och tas upp långsammare av kroppen, vilket innebär att blodsockret inte stiger lika fort. Med lägre blodsocker utsöndrar kroppen mindre insulin. Insulin signalerar till kroppen att lagra fett, så lägre insulin gör att kroppen lagrar mindre av fettet du fått i dig.

Diet Fiber passar dig som tror på GI-konceptet och vill ha en hjälp på traven.

Den andra ingrediensen i Diet Fiber är Betaglukaner, en vattenlöslig fiber som finns i havre och korn. Betaglukaner sänker det onda kolesterolet och stabiliserar blodsockerkurvan.

Ja. Det är vetenskapligt bevisat att Diet Fibers aktiva ingrediens glucomannan leder till viktminskning. Vad gäller den andra ingrediensen, betaglukaner, har studier visat att betaglukaner sänker kolesterolet, samt jämnar ut blodsockerkurvan.
Glucomannan har undersökts i flera oberoende studier, och man har bevisat att det fungerar – testpersonerna går ner i vikt. Även EFSA (European Food Safety Authority) har i ett uttalande konstaterat att det finns bevis för att Glucomannan leder till viktminskning (läs rapporten här).

I en 8-veckors dubbelblind-studie med 20 deltagare visade det sig att de som ätit Glucomannan innan maten gick ner betydligt mer än kontrollgruppen. Läs rapporten här.

Även principen bakom har bevisats vid flera tillfällen: förtjockningsmedel gör att maten stannar i magen längre och att man därför inte blir hungrig lika fort. Det har för övrigt visat sig att om du äter kött, potatis och tar ett glas vatten till blir du hungrig snabbare än om du mixar köttet, potatisen och vattnet till en puré och äter den så – mat som är trögflytande mättar helt enkelt längre.

Betaglukaner binder gallsyror i tarmen, så att mängden gallsyra i tarmen minskar. Då producerar levern ny gallsyra. Gallsyra tillverkas av kolesterol, så därför sänker betaglukaner kolesterolhalten i kroppen. Dessutom bildar betaglukaner en gelé, som gör att det går långsammare för kroppen att ta upp näring ur tunntarmen. Därmed blir blodsockerpåslaget lägre och blodsockerkurvan jämnare. Det i sin tur ger längre mättnad och mindre sötsug.

Diet Fiber kan du köpa på Svenskt Kosttillskott.

I skrivande stund (10/11/2017) kostar Diet Fiber 89:-, eller 225:- med fri frakt. Det är det överlägset billigaste pris vi sett på glucomannan-produkt.

Klicka här för att köpa Diet Fiber.

Ja, absolut. Svenskt Kosttillskott är välrenommerat och har funnits länge i branchen. Vi har inte hört något negativt om dem eller om Diet Fiber.

Diet Fiber är dessutom det absolut billigaste bantningspillret vi hittat, med bevisad effekt. (79:- med fri frakt)

Klicka här för att beställa Diet Fiber.

Diet Fiber kostar i skrivande stund (10:e november 2017) 89 kr för 90 kapslar, där du äter maximalt 6 per dag, eller 225:- för ett trepack, med fri frakt. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Det är det överlägset billigaste pris vi på Viktvägvisaren har hittat för ett bantningspiller med bevisad effekt.

Diet Fiber fungerar rent fysiskt i kroppen: det är ett förtjockningsmedel som gör maten i magen mer trögflytande. Därför har den väldigt få biverkningar – faktiskt är det helt tomt i listan på biverkningar!

Dock ska man tänka på att dricka ordentligt med vatten när man tar pillrena så att Glucomannan har mycket vätska att bilda gelé av i magen.

Eftersom Diet Fiber sväller av vatten är det viktigt att skölja ner pillret med ordentligt med vatten, så att det inte fastnar i halsen vilket kan ge kvävningsrisk.

Diet Fiber kommer att göra att du håller dig mätt längre och inte får samma sötsug som tidigare. Det kommer därför att vara lättare att inte överäta och att undvika sötsaker. Du måste dock lyssna på din kropp och faktiskt minska på portionerna och inte äta mängder med godis – pillret är till stor hjälp men kommer inte att göra jobbet åt dig.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten (minst 2 deciliter) när du tar Diet Fiber så att Glucomannan har mycket vätska att bilda gelé av i magen.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Nja, du behöver inte ändra vad du äter. Men eftersom Diet Fiber gör dig mätt fortare och minskar sötsuget, är det viktigt att du lyssnar på kroppens hunger och slutar äta när du är mätt. Fortsätt inte att äta lika mycket av ren vana. Diet Fiber kommer inte ge viktnedgång av sig självt, du behöver använda den hungerdämpande effekten till att äta mindre.
Ja, kapselskalet är vegetabiliskt (hydroxypropylcellulosa) och ingredienserna med.
Glucomannan har vetenskapligt bevisad viktminskande effekt.

Det är ett snällt preparat som inte påverkar din hjärtrytm eller kropp nämnvärt – bara gör maten du äter mer trögflytande i magen.

Som en bonus förbättras kolesterolet.

Diet Fiber kommer inte ge viktnedgång ifall du fortsätter äta lika mycket som förut av gammal vana. Diet fiber dämpar hungern, men du måste själv se till att utnyttja det till att minska portionerna.
Diet Fiber bildar en mättande gelé i magen som sänker GI:t. De flesta andra bantningspiller innehåller ämnen som ökar ämnesomsättningen eller fettförbränningen.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk från Svenskt Kosttillskott.

I skrivande stund (10/11/2017) kostar Diet Fiber 89:-, eller 225:- med fri frakt. Det är det överlägset billigaste pris vi på viktvägvisaren sett på ett bantningspiller med vetenskapligt bevisad effekt.

Klicka här för att köpa Diet Fiber.

Du får äta max 6 piller om dagen. Instruktionerna kan ändras – läs på förpackningen innan du börjar.
Nej, du måste inte träna när du äter Diet Fiber.

När man går ner i vikt är alltid en del av viktnedgången fett, en del är muskler. Undersökningar visar att om man motionerar under tiden man försöker gå ner i vikt så blir viktnedgången en större del fett och mindre del muskler än utan motion.

Diet Fiber mättar och minskar hungern. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som ökar fettförbränningen, till exempel Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Diet Fiber. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
För att undvika bristsjukdomar är det alltid bra att äta en effektiv multivitamintablett.

Verkar inte Diet Fiber vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Följer GI-principen
  • Vill minska hunger och sötsug
  • Vill ha bevisad effekt
Köp Diet Fiber här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar