Skip to main content
Viktvagvisaren

Herbalife

”Måltidsersättning som säljs av väninnan”

Herbalife
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b5.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b5.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Herbalife är en serie produkter för måltidsersättning som bygger på lågkalori-principen.

Utbudet består av proteindrinkar och kosttillskott. Herbalife säljs av vänner och bekanta som blir återförsäljare. Herbalife verkar inte säljas på nätet för närvarnade (oktober 2020). Vill du handla på nätet så rekommenderar vi exempelvis Allévo eller Nutrilett.

Här kan du hitta frågor och svar om Herbalife .

Frågor och svar om Herbalife

Herbalife är ett utbud av produkter för viktminskning och välbefinnande. På dietsidan finns främst proteindrinkar och proteinbars som ersätter en måltid. Det kompletteras ofta med Herbalifes multivitaminer samt fiber- och ört tabletter i ett viktminskningspaket. För välbefinnandet finns kosttillskott för huden, matsmältningen, immunförsvaret, mot åldrande och celluliter samt mycket mer.

Viktnedgången baserar sig på LCD, ”Low Calorie Diet”, där man drar ner ordentligt på mängden kalorier man får i sig. Med Herbalife byter man ut 1-2 måltider per dag mot proteinshakes eller bars. Övrig tid äter man normal mat. Proteinpulvret kan man blanda ut med mjölk och frukt, yoghurt eller juice för att variera smaken.

Affärsidén bakom Herbalife är lite speciell, de har ett nätverk av oberoende återförsäljare som köper några produkter, använder dem och sedan säljer vidare Herbalife-produkter till vänner och bekanta. Den som säljer kan i sin tur rekrytera nya säljare och får en andel av deras vinst. Det bjuds in till Herbalife-kvällar där kunnig personal ger tips och coachning.

Det som skiljer Herbalife från andra pulverdieter är att man bara byter ut 1-2 måltider per dag mot en shake, inte alla dagens måltider. Därmed är inte dieten lika sträng, viktnedgången går långsammare och risken att kroppen hamnar i svält är inte lika stor. Det kan jämföras med att gå direkt in i fas 2 av Allévo, Naturdiet eller Nutrilett.

Man bör byta ut 1-2 måltider per dag mot shake eller proteinbar. Herbalife har proteinshakepulver i många olika smaker. Pulvret blandas med lättmjölk och kan drickas antingen rent (217 kcal) eller med frukt, yoghurt eller juice (280-450 kcal) för att få variation. Som mellanmål finns protein-bars som ger 140 kcal.

Det finns ett färdigt paket för viktminskning som innehåller proteinpulver, multivitamintabletter och fiber- och örttabletter.

Herbalife erbjuder dessutom en stor mängd kosttillskott.

Vill du byta ut en eller flera måltider per dag finns alternativen Allévo eller Nutrilett. De har ett stort sortiment av måltidsersättningar, även bars, mat och smoothies, och kommer med en dietplan med 3 faser. Detta är VLCD, very low calorie diet, då kroppen bara får i sig 600-800 kcal per dag vilket ger snabb viktminskning – men kroppen riskerar att hamna i svält och dra ner på ämnesomsättningen. VLCD kan vara skadligt för kroppen och bör enbart göras med ett välplanerat kostprogram (såsom dessa) och rådgivning.Måltidsersättningar syftar till att minska mängden kalorier du får i dig. Vill du vända på steken och istället förbränna fler kalorier, eller minska kroppens upptag av fett eller kolhydrater, läs vår genomgång av bantningspiller.

Ett tredje sätt att gå ner i vikt är att följa en diet. För att hitta den diet som passar dig bäst, läs mer på sidan om dieter.

Eftersom Herbalife är en låg-kalori diet blir den mer effektiv om du samtidigt rör på dig.
Herbalifes produkter är utformade för att ge alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver, så man behöver inte oroa sig för bristsjukdomar. Andra fördelar är att Herbalife är framtaget för att vara välsmakande så tanken är att du ska slippa pina dig igenom dieten.

Eftersom du bara byter ut 1-2 måltider per dag mot ersättning behöver du inte ändra hela din livsstil utan kan fortsätta äta lunch eller middag med familjen. På så sätt är Herbalife lite snällare än de andra pulverdieterna.

En nackdel med Herbalife är att det är en genväg till en slankare kropp. Om du samtidigt inte i grunden förändrar det sätt du äter och rör på dig finns risk för att du snart går upp de kilon du tappat. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Då Herbalife inte är lika sträng som de pulverdieter som byter ut alla dagens måltider, kommer även viktnedgången gå lite långsammare. Å andra sidan minskar risken för jojobantning.

Ofta ingår multivitamintabletter och andra piller i viktminskningspaketet, vilket gör det betydligt dyrare än andra pulverdieter. Några av kosttillskotten Herbalife säljer (t.ex vitaminer, omega 3) kan hittas billigare på apoteket eller i mataffären.

Herbalife verkar inte säljas på nätet för närvarnade (oktober 2020). Vill du handla på nätet så rekommenderar vi exempelvis Allévo eller Nutrilett.
Du får personlig coachning av återförsäljarna, så någon viktklubb behövs inte.

Vill du snabba på viktnedgången eller minska sötsuget kan du kombinera Herbalife med ett bantningspiller. Läs gärna vår översikt om bantningspiller för att se vad som passar just dig, vad som är bluff och vad som funkar.

Verkar inte Herbalife vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Tror på lågkalori-konceptet
  • Vill ha det enkelt
  • Vill kunna äta vanlig mat ibland
Köp i stället:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar