Skip to main content
Viktvagvisaren

Core Hallonketon

”Ökar fettförbränningen och minskar fettlagring”

Core Hallonketon
godkand
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b9.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b9.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Core Hallonketon ökar ämnesomsättningen, minskar fettlagringen och är ett av marknadens mest högkoncentrerande med hela 500mg hallonketonextrakt per kapsel. Klicka här för att beställa Core Hallonketon.

Hallonketon är ett kosttillskott som fått stor uppmärksamhet efter att ha varit med i tv programmet ”Dr. Oz”. Efter det blev det hett eftertraktat bland Hollywoods kändiselit. Core Hallonketon är en helt naturlig produkt helt utan kemiska ingredienser som utvinns ur hallon. Kroppens fettförbränning ökar, samtidigt som mängden adiponectin, som kallas kroppens ”smalhormon”, ökar-vilket leder till viktminskning.

Frågor och svar om Core Hallonketon

Core Hallonketon är ett av marknadens kraftfullaste fettförbränningstillskott med hela 500 mg hallonketonextrakt per kapsel utvunnet från riktiga hallon. Ytterligare så finns det inga andra stimulantia, vilket gör att den går utmärkt att kombinera med produkter som innehåller tex innehåller koffein.

Core hallonketon är en av marknadens mest koncentrerade produkter, med hela 500 mg hallonketoner per kapsel, där de flesta andra har bara 100 mg.

Hallonketoner är doftämnet i hallon. Det återfinns naturligt i tranbär, björnbär och hallon men tillverkas enklast på kemisk väg.

Med ökat intag av hallonketoner i kroppen så reagerar fettcellerna genom att släppa ut hormonproteinet Adiponectin. Adiponectin är en avgörande faktor för ämnesomsättningen och gör att fettet i blodet bryts ner till energi, samt gör kroppen känsligare för insulin. Båda dessa resulterar i minskad vikt.

Studier har visat att smala människor har höga nivåer adiponectin i blodet naturligt, medan överviktiga och personer med typ 2-diabetes brukar ha låga nivåer. Det är troligt att alltför låga nivåer adiponectin gör att man ökar i vikt.

Under 2002 blev Hallonketoner en stor hype i USA efter att den populäre TV-doktorn Oz kallade det för ”mirakelmedel” för viktnedgång i ett inslag i sitt program. En pengarna-tillbaka-garanti utlovades tom om man inte gick ner minst 5kg efter en månads användande.

Tidigare överviktiga personer som lyckats gå ner i vikt, löper mindre risk att återfå den tappade vikten om de ökar sina adiponectin-nivåer, som man får av hallonketon.

Hallonketoner är relativt nytt inom kosttillskott och det saknas fortfarande kliniska studier på människor. Däremot har det gett väldigt bra resultat i studier på möss. Studien visade att möss som övermatats och fick hallonketoner inte gick upp i vikt trots att de åt stora mängder mat, samtidigt som de möss som varit överviktiga tappade vikten när de fick hallonketoner.

Ja. Svenskt Kosttillskott har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Klicka här för att beställa Core Hallonketon.
Ja. Ingrediensen hallonketon har visat sig fungera i vetenskapliga studier.

Försök som gjorts med hallonketoner på möss har gett mycket positiva resultat. I studien som gjorts fick mössen kost med mycket kalorier och fett. Det visade sig att möss som samtidigt fick hallonketoner behöll sin ursprungliga vikt. När mössen som blivit feta av kosten fick hallonketon så tappade de all den ökade vikten, trots att de fortfarande fick en högkalorikost.

Ett annat resultat som framkom var att hallonketoner ökar utsöndringen av adiponectin. Man vet sedan tidigare att höga nivåer adiponectin återfinns hos smala människor och låga nivåer hos människor som är överviktiga. Det finns idag inte några studier på hallonketoner på människor, utan bara på djur, eftersom det inom viktminskningsbranchen är en relativt ny substans.

Man har utfört studier på möss som visar att hallonketoner ger viktnedgång, men man har inte utfört kliniska studier på människor till dags datum. Hallonketoner är en relativt ny substanst inom viktminskning och undersökningar pågår fortfarande.

Enligt en laboratoriestudie så påvisade man att hallonketoner ökade fettförbränningen (dvs lipolysen), fettinlagringen minskade samtidigt som man bröt ner fettsyror i blodet. Man såg dessutom att det ökade utsöndringen av adiponectin kraftigt.

I en vetenskaplig studie 2005 som man utförde på möss, gav man dem alla en kaloririk kost med mycket fett. Ena hälften av mössen fick hallonketoner som tillskott. Hälften som fick hallonketoner ökade inte sin vikt och fick inte heller sk fettlever, medan den andra gruppen både ökade och fick fettlever. När de feta mössen sen fick hallonketoner så försvann övervikten igen, även fast de fortfarande fick samma kaloririka kost.

Som sagt är det bevisat i flera studier hallonketoner ökar mängden adiponectin, ett protein som reglerar fettförbränningen. Ju mer adiponectin man har i kroppen, desto smalare är man. Nivån av adiponectin är omvänt proportionell mot procenthalten vitt fett man har i kroppen.

Det är också bevisat att höga nivåer adiponectin har kopplats till sänkt blodsocker, sänkt insulinnivå, bättre insulinkänslighet, lägre BMI, anti-inflammatorisk effekt och bättre blodvärden med höjt gott HDL-kolesterol och lägre nivå av triglycerider.

Du beställer från Svenskt kosttillskotts webbutik www.svensktkosttillskott.se.

Till dig som tränar och vill minska fettlagringen rekommenderar vi att kombinera Core Hallonketon med Bodyfat Burner Night, som ökar fettförbränningen samt gör att kolhydraterna lagras i musklerna istället för som fett.
Personer som har försämrad njurfunktion eller lider av anorexia eller diabetes typ 1 har ibland förhöjda nivåer adiponectin. Det är nog inte rekommenderat för dem att äta Core Hallonketon eftersom hallonketoner ökar utsöndringen av adiponectin ännu mer.

Om du är under 18 år så bör du aldrig äta bantningspiller. Detsamma gäller om du är gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd.
Nej, träning är inte ett måste. Men det är att rekommendera trots att vågen ibland kan tyckas stå stilla eftersom du ökar i muskelmassa samtidigt som du tappar fett.

Vid viktnedgång är det alltid en del fett och en del är muskler man tappar. Men om man tränar samtidigt som man tar Core Hallonketon, kommer man tappa större andel fett än muskler.
Nej, du kan äta som du brukar. Men att äta mat med lägre GI eller att dra ner på portionerna kommer att påskynda viktnedgången.
  • 100% naturliga ingredienser
  • Vetenskapligt bevisad viktnedgång
  • Ökad fettförbränning samt minskad fettlagring
  • Innehåller inga stimulantia eller koffein
  • Eftersom hallonketoner är rätt nya inom kosttillskottsvärlden, så finns det inga ordentliga forskningsrapporter på människor än. Men eftersom ämnet finns naturligt i hallon så är risken för biverkningar minimal.
Core Hallonketon är ett piller som ökar fettförbränningen. I den gruppen bantningspiller ingår även Bodyfat Burner Night och Burn X10.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer från Svenskt Kosttillskotts webbutik www.svensktkosttillskott.se.

Om du tränar och vill minska fettlagringen rekommenderas att kombinera Core Hallonketon med Core Garcinia Cambogia, som ökar fettförbränningen samt gör att kolhydraterna lagras i musklerna istället för som fett.

Du som äter enligt GI-principen kan kombinera Core Hallonketon med Core Green Coffee som minskar sockerupptaget, GI:t samt sötsuget.

Verkar inte Core Hallonketon vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar nägot som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Önskar vetenskapligt bevisad effekt
  • Vill öka fettförbränningen
  • Föredrar naturliga ingredienser
Köp Core Hallonketon här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar