Skip to main content
Viktvagvisaren

Raspberry Ketone Pure

”Ökar mängden smalhormoner och fettförbränningen”

Raspberry Ketone Pure
godkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Raspberry Ketone Pure innehåller naturliga hallonketoner som ökar fettförbränningen i cellerna och ser till att mängden adiponectin, kroppens ”smalhormon”, ökar vilket leder till viktminskning. Klicka här för att gå till erbjudandet.

Raspberry Ketone Pure innehåller den största mängden hallonketoner på marknaden, med en dagsdos på 1200 mg. Hallonketoner är det ämne som ger hallon dess lukt. Studier har visat att hallonketoner ökar kroppens fettförbränning betydligt och även ökar mängden av hormonproteinet Adiponectin i kroppen. Adiponectin kallas ofta kroppens ”smalhormon” då studier har visat att smala och normalviktiga brukar ha höga nivåer Adiponectin, medan överviktiga har betydligt lägre nivåer.

Studier med Hallonketoner har gett mycket bra resultat på möss, som rasat i vikt när de fått extrakt av ämnet. Flera studier på människor pågår, men inga resultat har kommit än eftersom hallonketoner är ett såpass nytt inom viktminskning.

Frågor och svar om Raspberry Ketone Pure

Raspberry Ketone Pure innehåller rena hallonketoner och har den marknadens största koncentrationen per kapsel, hela 400 mg, där de flesta andra har bara 100 mg.

Hallonketoner är doftämnet i hallon. Det finns naturligt i tranbär, björnbär och hallon men tillverkas enklast på kemisk väg.

När kroppen tar upp hallonketoner reagerar fettcellerna genom att släppa ut hormonproteinet Adiponectin. Adiponectin spelar stor roll för ämnesomsättningen. Det ökar nedbrytningen av fettet i blodet till energi, och gör att kroppen blir känsligare för insulin. Båda dessa ger viktnedgång.

Smala människor har höga nivåer adiponectin i blodet naturligt, medan överviktiga och personer med typ 2-diabetes brukar ha låga nivåer. Det är troligt att alltför låga nivåer adiponectin gör att man ökar i vikt.

Hallonketoner blev en stor hype i USA under 2002 efter att den populäre TV-doktorn Mehmet Oz kallade det för ”mirakelmedel” för viktnedgång i ett inslag i sitt program. Där gick de så långt att de lovade pengarna tillbaka om man inte hade gått ner minst 5 kg på en månad vilket verkar väldigt mycket.

Många tidigare överviktiga personer som lyckats gå ner i vikt har trots den lägre vikten ofta kvar sina låga nivåer adiponectin i kroppen, jämfört med personer som är naturligt smala. Dessa låga adiponectin-nivåer gör att risken att gå upp igen ökar. Därför kan de må extra bra av de förhöjda adiponectin-nivåer som man får av tillskott av hallonketoner, som exempelvis Raspberry Ketone Pure.

Hallonketoner har inte använts särskilt länge och därför saknas fortfarande kliniska studier på människor. Studier på möss som övermatats har däremot gett väldigt bra resultat, där mössen som fick hallonketoner inte gick upp i vikt trots att de åt stora mängder mat, samtidigt som de möss som varit tjocka blev av med sin övervikt.

Studier med extrakt av hallonketoner har gjorts på möss med mycket positiva resultat. In en studie fick mössen kost med mycket kalorier och fett. De möss som samtidigt fick hallonketoner gick trots kosten inte upp i vikt. De möss som blivit överviktiga tappade all extra vikt igen när de fick hallonketoner, trots att de fortfarande åt av högfettkosten.

Studier på möss och i laboratorier visar att hallonketoner ger viktnedgång, men det finns än så länge inga kliniska studier på människor. Hallonketoner är ett ganska nyupptäckt ämne inom viktminskning och fler studier är på väg.

Studier på möss och i laboratorier visar att hallonketoner ger viktnedgång, men det finns än så länge inga kliniska studier på människor. Hallonketoner är ett ganska nyupptäckt ämne inom viktminskning och studier pågår.

En laboratoriestudie visade att hallonketoner ökade lipolysen (fettförbränningen), minskade fettinlagringen och bröt ner fettsyror i blodet. Dessutom ökade det utsöndringen av adiponectin markant.

I en studie på möss 2005 gav man alla möss en kaloririk högfettkost. Hälften av mössen fick dessutom hallonketoner. De som fick hallonketoner gick inte upp i vikt och fick inte fettlever, men det gjorde och fick referensgruppen. Sedan gavs de feta mössen hallonketoner. Då försvann övervikten igen, trots att de fortfarande åt den kaloririka högfettkosten.

Det är bevisat i flera studier att hallonketoner ökar mängden adiponectin i kroppen, ett protein som reglerar fettförbränningen. Ju mer adiponectin man har i kroppen, desto smalare är man. En studie fann att nivån av adiponectin är omvänt proportionell mot procenthalten vitt fett på kroppen.

Höga nivåer adiponectin har kopplats till sänkt blodsocker, sänkt insulinnivå, bättre insulinkänslighet, lägre BMI, anti-inflammatorisk effekt och bättre blodvärden med höjt gott HDL-kolesterol och lägre nivå av triglycerider.

Läs mer om Hallonketoner här (extern länk).

Raspberry Ketone Pure kan du köpa direkt från tillverkaren WeightWorld.
Weightworld har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Raspberry Ketone Pure säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt. De oseriösa bluffbolagen använder sig i princip alltid av abonnemang.

Det finns inga kända biverkningar av hallonketoner.

Har du dålig njurfunktion eller lider av anorexia eller Diabetes typ 1 är det möjligt att du redan har förhöjda nivåer av adiponectin. I så fall är det nog inte bra för dig att äta Raspberry Ketone Pure eftersom det ökar utsöndringen av adiponectin ytterligare.

Egentligen inte. Men tillverkaren rekommenderar att kombinera Raspberry Ketone Pure med hälsosam mat och regelbunden aktivitet.

Med hälsosam mat menar de naturlig mat såsom grönsaker, frukt, protein och fullkorn, samtidigt som du undviker processad mat som innehåller vitt mjöl, socker och/eller artificiella ingredienser och sötningsmedel. Försök även fokusera på att äta flera gånger per dag medan portionerna begränsas.

Slutligen, drick massor av kallt vatten. Ny forskning från Virginia Polytechnic Institute visar att drickande av mer kallt vatten kan snabba på viktminskning.

Egentligen inte. Men tillverkaren rekommenderar att kombinera Raspberry Ketone Pure med hälsosam mat och regelbunden aktivitet.
  • Hallonketoner fungerar superbra på möss, som rasar i vikt, och på fettceller i laboratorium. Vi väntar med spänning på de första studierna på människor.
  • Förhöjda nivåer adiponectin är bevisligen bra för kroppen ur viktminskningssynpunkt.
  • Det finns fortfarande inga kliniska studier på människor.
  • Det är inte utrett hur det påverkar mediciner eller vilka biverkningar som kan finnas.
  • Bantningspiller löser inte grundproblemet med många typer av övervikt – onyttig kosthållning, alltför stort kaloriintag eller dieter som kombinerar kolhydrater och fett i samma måltid.
Raspberry Ketone Pure innehåller enbart hallonketoner. De flesta andra hallonketonpiller innehåller även andra ingredienser. Raspberry Ketone Pure har den största koncentrationen hallonketoner på marknaden med 400 mg, de flesta andra bara 100 mg.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk direkt från tillverkaren WeightWorld.
Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Raspberry Ketone Pure. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Verkar inte Raspberry Ketone Pure vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Vill öka fettförbränningen
  • Föredrar naturliga ingredienser
Köp Raspberry Ketone Pure här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar