Skip to main content
Viktvagvisaren

MaxMedix Glucomannan Plus

"Bildar gelé i magen som gör dig ohungrig"

MaxMedix Glucomannan Plus
godkand
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b10.png
Foretagets-rykte
b9.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b10.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b10.png
Foretagets-rykte
b9.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Maxmedix Glucomannan Plus innehåller glukomannan som expanderar till en gelé i magen och gör att du blir mätt fortare, samt vitamin B6 och krom. Klicka här för att beställa Maxmedix Glucomannan Plus.

Glucomannan hjälper mot hunger och sötsug. Ingrediensen glukomannan (konjakrot) är ett fiberkomplex som sväller i magsäcken och bildar en gelé som tar upp plats, mättar och sänker GI:t samtidigt som det är kalorifritt. Du blir mätt fortare och äter mindre. Dessutom får du en stabilare blodsockerkurva så att sötsuget dämpas och det tar längre tid innan du blir hungrig.

Flera vetenskapliga studier har visat att konjakrot ger viktminskning. Glucomannan är en intensiv 10-dagarskur med största mängden glukomannan per dag på marknaden, 3000 mg.

Frågor och svar om Glucomannan

Maxmedix Glucomannan Plus har huvudingrediensen glukomannan, även kallat konjakrot, som expanderar vid kontakt med vatten så och kan absorbera upp till 50 gånger sin vikt. Det har en enkel men effektiv funktion – glukomannan sväller till en géle i magen som gör innehållet i magsäcken mer trögflytande. Effekten blir som om du ätit mat med lägre GI-värde. Detta minskar dina blodsockersvängningar vilket gör att du håller dig mätt längre. Dessutom tar gelén upp plats i magen så att du blir mätt fortare.

Att du blir mätt fortare, och håller dig mätt längre, leder till att du äter mindre och går ner i vikt.

När maginnehållet är mer trögflytande stannar maten kvar längre i magsäcken och tas upp långsammare av kroppen, vilket innebär att blodsockret inte stiger lika fort. Med lägre blodsocker utsöndrar kroppen mindre insulin. Insulin signalerar till kroppen att lagra fett, så lägre insulin gör att kroppen lagrar mindre av fettet du fått i dig.

Maxmedix Glucomannan Plus passar dig som tror på GI-konceptet och vill ha en hjälp på traven.

De andra ingredienserna i Maxmedix Glucomannan Plus är vitamin B6 som är allmänt bra för kroppen, samt krom. Krom ger inte viktminskning i sig, men krombrist kan ge viktökning, så har du krombrist kan krom hjälpa dig bli av med den delen av övervikten.

Maxmedix Glucomannan Plus kommer som en intensiv 10-dagarskur med den största mängden glukomannan på marknaden, 3000 mg. Men du kan även äta färre kapslar per dag så det håller längre. Andra glukomannan-produkter har t.ex. 1000 mg per dag.

Ja. Det är vetenskapligt bevisat att Glucomannan aktiva ingrediens glukomannan (konjakrot) leder till viktminskning.
Glukomannan har undersökts i flera oberoende studier, och man har bevisat att det fungerar – testpersonerna går ner i vikt. även EFSA (European Food Safety Authority) har i ett uttalande konstaterat att det finns bevis för att glukomannan leder till viktminskning (läs rapporten här).

I en 8-veckors dubbelblind-studie med 20 deltagare visade det sig att de som ätit glukomannan innan maten gick ner betydligt mer än kontrollgruppen. Läs rapporten här.

Även principen bakom har bevisats vid flera tillfällen: förtjockningsmedel gör att maten stannar i magen längre och att man därför inte blir hungrig lika fort. Det har för övrigt visat sig att om du äter kött, potatis och tar ett glas vatten till blir du hungrig snabbare än om du mixar köttet, potatisen och vattnet till en puré och äter den så – mat som är trögflytande mättar helt enkelt längre.

Vitamin B6 heter Pyridoxin och behövs för att kroppen ska kunna omsätta kolhydrater och proteiner samt har betydelse för nervernas funktion.

Brist på vitamin B6 kan ge hudförändringar, neurologiska symtom, retlighet och blodbrist. Tillskott av vitamin B6 har visat sig förbättra PMS-symptom såsom humörsvängningar, irritation och uppsvälldhet, samt har visat sig lindra illamåendet i början av graviditeten.

Krom: Har man krombrist kan man få problem med kraftiga blodsockersvängningar, vilket innebär att man känner sig hungrig oftare och därför äter mer. Dessa blodsockersvängningar kan man motverka genom att äta tillskott av krom. Har man inte krombrist är dock effekten minimal.

Maxmedix Glucomannan Plus kan du köpa på Weightworld, en svensk webbutik med gott rykte som funnits länge.

Klicka här för att köpa Maxmedix Glucomannan Plus.

Ja, absolut. Weightworld är välrenommerat och har funnits länge i kosttillskottsbranchen. Vi har inte hört något negativt om dem eller om Glucomannan.

MaxMedix som tillverkar Glucomannan har flera andra fungerande, bästsäljande bantningspiller såsom Green Coffee Pure, Raspberry Ketone Pure och Carb no More.

Klicka här för att beställa Maxmedix Glucomannan Plus.

Glucomannan fungerar rent fysiskt i kroppen: det är ett förtjockningsmedel som gör maten i magsäcken mer trögflytande. Därför har den väldigt få biverkningar – faktiskt är det helt tomt i listan på biverkningar!

Dock ska man tänka på att dricka ordentligt med vatten när man tar pillrena så att glukomannan har mycket vätska att bilda gelé av i magen.

Eftersom glukomannan sväller av vatten är det viktigt att skölja ner pillret med ordentligt med vatten, så att det inte fastnar i halsen vilket kan ge kvävningsrisk.

Maxmedix Glucomannan Plus kommer att göra att du håller dig mätt längre och inte får samma sötsug som tidigare. Det kommer därför att vara lättare att inte överäta och att undvika sötsaker. Du måste dock lyssna på din kropp och faktiskt minska på portionerna och inte äta mängder med godis – pillret är till stor hjälp men kommer inte att göra jobbet åt dig.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten (minst 2 deciliter) när du tar Glucomannan så att den har mycket vätska att bilda gelé av i magen.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Nja, du behöver inte ändra vad du äter. Men eftersom Maxmedix Glucomannan Plus gör dig mätt fortare och minskar sötsuget, är det viktigt att du lyssnar på kroppens hunger och slutar äta när du är mätt. Fortsätt inte att äta lika mycket av ren vana. Glucomannan kommer inte ge viktnedgång av sig självt, du behöver använda den hungerdämpande effekten till att äta mindre.
Ja, kapselskalet är vegetariskt (Hydroxypropyl Methylcellulose) och ingredienserna är naturliga. Glukomannan utvinns ur roten på växten konjakrot.
MaxMedix Glukomannan har vetenskapligt bevisad viktminskande effekt.

Det påverkar inte kroppens funktioner, såsom hjärtrytm eller enzymer – bara gör maten du äter mer trögflytande i magen.

Som en bonus har glukomannan visat sig förbättra kolesterolet.

Maxmedix Glucomannan Plus kommer inte ge viktnedgång ifall du fortsätter äta lika mycket som förut av gammal vana. Den dämpar hungern, men du måste själv se till att utnyttja det till att minska portionerna.
Det bildar en mättande gelé i magen som sänker GI:t. De flesta andra bantningspiller innehåller ämnen som ökar ämnesomsättningen eller fettförbränningen.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk från Weightworld.

Klicka här för att köpa Maxmedix Glucomannan Plus.

Glucomannan är en intensiv 10-dagarskur med största dagsdosen glukomannan på marknaden, 3000 mg. Andra produkter brukar ligga kring 1000. Men du kan alltid ta färre kapslar per dag så det räcker längre.

För 10-dagarskuren, tag 2 kapslar en halvtimme före frukost, 2 kapslar en halvtimme före lunch och 2 kapslar en halvtimme före middag, det blir 6 totalt per dag. (Det är 500 mg per kapsel)

Nej, du måste inte träna när du äter Maxmedix Glucomannan Plus.

När man går ner i vikt är alltid en del av viktnedgången fett, en del är muskler. Undersökningar visar att om man motionerar under tiden man försöker gå ner i vikt så blir viktnedgången en större del fett och mindre del muskler än utan motion.

Maxmedix Glucomannan Plus mättar och minskar hungern. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som ökar fettförbränningen, till exempel Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Glucomannan. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
För att undvika bristsjukdomar är det alltid bra att äta en effektiv multivitamintablett.

Verkar inte Maxmedix Glucomannan Plus vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Följer GI-principen
  • Vill minska hunger och sötsug
  • Vill ha bevisad effekt
Köp MaxMedix Glucomannan Plus här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar