Skip to main content
Viktvagvisaren

Hoodia Super Slim

”Plåstret som gör dig ohungrig och ger energi”

Hoodia Super Slim
brand-logo
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b3.png
Foretagets-rykte
b3.png
Villkor-garantier
b3.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b3.png
Foretagets-rykte
b3.png
Villkor-garantier
b3.png
 
1-10-combine

Hoodia Super Slim säljs för närvarande inte Sverige. Vill du ha ett hungerdämpande bantningspiller kan du i stället testa Diet Fiber.

Hoodia Super Slim Patch är ett plåster som innehåller extrakt från Hoodia gordonii, en afrikansk växt som dämpar hungern och sötsuget. Effekten av Hoodia Gordonii har bevisats i kliniska studier.

Förutom Hoodia innehåller plåstret synefrin (ett adrenalinlinknande ämne som höjer energin) och guarana som är en koffeinstinn släkting till kaffebönan.

Frågor och svar om Hoodia Super Slim

Hoodia Super Slim har tre ingredienser.
 • Hoodia gordonii, extrakt från en kaktusliknande växt som växer i Kalahariöknen. Växten har länge använts av Sanfolket som tuggat växten för att dämpa aptiten under långa jaktturer. På trettiotalet upptäcktes medlet av holländska antropologer som studerade Sanfolket.
  Man tror att det aktiva ämnet i Hoodia Gordonii av hjärnan tolkas likadant som glukos som därmed tror att man nyss har ätit, vilket gör att aptiten dämpas under flera timmar.
 • Synefrin, som påverkar kroppen ungefär som adrenalin. Det ökar ämnesomsättningen, ger fysisk och mental energi, ökar prestationsförmågan och dämpar hungerkänslorna. Många fördelar, men nackdelarna är också många, med bland annat höjt blodtryck, risk för hjärtklappning och sömnsvårigheter.
 • Guarana liknar kaffebönan men innehåller fyra gånger mer koffein.

Alla tre fungerar var för sig, det är vetenskapligt bevisat. Problemet är dock kombinationen av Synefrin och Guarana. Synefrins effekt förstärks nämligen av koffein! Ett redan starkt ämne blir ännu effektivare och kan ge en rejäl boost på viktminskning eller träningsresultat – men risken för biverkningar ökar ordentligt. Eftersom Synefrin redan har ganska så stora biverkningar skulle det rentav kunna bli farligt.

Det är oklart hur mycket synefrin och guarana Hoodia Super Slim innehåller, jag har frågat tillverkaren och väntar på svar.

Det viktigaste ingrediensen i Hoodia Super Slim, Hoodia gordonii, har visat sig fungera i kliniska studier. År 2001 fick en grupp överviktiga patienter piller med Hoodia och en annan grupp placebo. Resultatet var att patienterna som hade fått Hoodia fick kraftigt dämpade hungerkänslor och åt ca 1000 kalorier färre per dag än de som fick placebo, trots att båda grupperna fick äta hur mycket de ville.

De studier som gjorts har handlat om Hoodia Gordonii som försökspersonerna fick äta. Jag har inte hittat några tester som visar på hur hoodia-plåster, där hoodia ska komma in i kroppen genom huden, fungerar. Jag har heller inte hittat några tester på just Hoodia Super Slim.

Synefrin fungerar bevisligen det också. Jag har hittat minst två vetenskapliga studier som visar på viktnedgång med synefrin.

Koffein ger minskad aptit och lätt viktnedgång, det är också en vetenskaplig sanning.

Frågan är hur stor mängd hoodia, synefrin och koffein det är i Hoodia Super Slim. Jag har frågat tillverkaren och väntar på svar.

Hoodia Super Slim säljs för närvarande inte Sverige. Vill du ha ett hungerdämpande bantningspiller kan du i stället testa Diet Fiber.
Hoodia Super Slim säljs för närvarande inte Sverige. Vill du ha ett hungerdämpande bantningspiller kan du i stället testa Diet Fiber.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

De undersökningar som gjorts har visat att Hoodia Gordonii är en mycket effektiv hungerdämpare, utan märkbara biverkningar. Man rekommenderas tänka på att äta och dricka tillräckligt, så man inte glömmer bort det. Däremot har det inte gjorts tillräckligt många studier för att till 100 procent kunna garantera att Hoodia inte påverkar kroppen negativt.

Synefrin har en lång rad möjliga biverkningar (bl.a. höjt blodtryck och hjärtklappning).

Både guarana och synefrin är uppiggande, så sömnproblem kan vara en bieffekt.

Kombinerar man varningarna för hoodia, synefrin och guarana bör du inte använda Hoodia Super Slim om du har diabetes, hjärtproblem, högt blodtryck, blödarsjuka, infektion, förstorad prostata, psykiska problem, leversjukdom, njursjukdom, sömnproblem, är gravid eller ammar.

Kombinera inte Hoodia Super Slim med koffein, eftersom det redan innehåller koffein och du kan få en överdos.

Synefrinet i Hoodia Super Slim får inte kombineras med alkohol eller mediciner.

Både Hoodia Gordonii och synefrin dämpar hungern. Du bör äta ungefär som du brukar fast mindre portioner och inte hoppa över måltider helt, då du kan få näringsbrist. Du bör även ta en multivitamintablett för att få i dig alla vitaminer och minska risken för bristsjukdomar.

Du behöver inte träna när du använder Hoodia Super Slim, men det är aldrig fel att röra på sig.
 • Hoodia Gordoniis och Synefrins effektivitet har bevistats i kliniska tester, så det fungerar.
 • Jämfört med piller som enbart innehåller synefrin, kombinerar Hoodia Super Slim det bästa av två världar eftersom det även innehåller hoodia. Inte bara extra energi och ökad förbränning, utan dessutom ohungrig.
 • Just kombinationen av synefrin och koffein kan vara farlig i stora doser eftersom de förstärker varandras effekter, både de positiva och negativa.
 • Du bör inte kombinera synefrin (en av beståndsdelarna i Hoodia Super Slim) med koffein, alkohol eller mediciner vilket kan begränsa livet en aning.
 • Synefrin har ett antal allvarliga nackdelar och biverkningar.
 • Om du inte äter tillräckligt kommer kroppen att må dåligt; du kan hamna i svält eller få brist på något näringsämne.
 • Det är fortfarande inte kliniskt bevisat att Hoodia saknar biverkningar på lång sikt, eftersom medlet är under utredning.
Hoodia Super Slim säljs för närvarande inte Sverige. Vill du ha ett hungerdämpande bantningspiller kan du i stället testa Diet Fiber.
När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
För att undvika bristsjukdomar bör du komplettera med en effektiv multivitamintablett.
För att avsluta abonnemanget med Hoodia Super Slim, kontakta deras kundservice på http://www.supershopping.se/kundservice.
Verkar inte Hoodia Super Slim vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar