Skip to main content
Viktvagvisaren

Reducer

”Örtkombination som ökar ämnesomsättningen”

Reducer
underkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b2.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b2.png
Villkor-garantier
b2.png
 
1-10-combine
underkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b2.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b2.png
Villkor-garantier
b2.png
 
1-10-combine

Vi rekommenderar INTE Reducer eftersom de blivit stämda av konsumentverket för sina försäljningsmetoder samt olovliga hälsopåståenden. Vi rekommenderar istället de liknande fettförbrännarna Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10, som säljs utan abonnemang av företag man kan lita på.

Reducer har nyligen uppdaterat sitt innehåll, så informationen nedan är inte helt korrekt. Vi kommer åtgärda detta så snart vi får möjlighet. Chilipeppar och hallonketoner är utbytta mot L-karnitin, mullbärsbladsextrakt och björkbladsextrakt.

Reducer är en fettförbrännare som kombinerar ett antal vanliga, naturliga örter som visat sig öka ämnesomsättningen så kroppen gör av med mer energi än vanligt (grönt te, chilipeppar, hallonketoner och svartpeppar). Den innehåller även ginseng som gör att man känner sig pigg, alert och ökar koncentrationsförmågan. Alla örterna har vetenskapligt bevisad effekt.

Här hittar du vanliga frågor och svar om Reducer: vad som skiljer det från andra viktminskningspreparat, dess fördelar och nackdelar. Längst ner kan du även lämna omdömen eller läsa vad andra skriver om Reducer.

Frågor och svar om Reducer

Det har i studier visat sig att överviktiga barn och vuxna ofta har en sämre respons på signalsubstanserna adrenalin, noradrenalin och dopamin än normalviktiga. Dessa substanser har som uppgift att kicka igång det sympatiska nervsystemet (SNS), som gör oss redo att slåss eller fly. När SNS slås på ökar ämnesomsättningen, kroppstemperaturen (och därmed värmeutstrålningen) höjs, man känner sig ohungrig och fettförbränningen ökar när fett bryts ner för att användas som bränsle. Kroppen gör alltså av med mer energi än vanligt, dvs förbrukar fler kalorier.

Reducer innehåller en blandning av örter som aktiverar det sympatiska nervsystemet, och därmed ökar trycket på kroppens ”gaspedal”.

Reducer har följande innehåll:

 • Grönt te. Innehåller catechiner och koffein, som båda två har en bevisad effekt, speciellt tillsammans där de förstärker varandra. Studier visar på ökad energiomsättning med upp till 200 kcal/dag, viktminskning med 4-5% och minskning av midjemåttet med 4-5%.
 • Chilipeppar. Dess aktiva ingrediensen capsaicin dämpar hungerkänslorna. Efter en måltid rik på capsaicin ökar kroppens förbränning med upp till 10-20%.
 • Hallonketoner. Det ämne som ger hallon dess lukt. I studier har råttor som fått hallonketoner gått ner ordentligt i vikt och minskat mängden triglycerider i blodet (som kan leda till hjärt- och kärlsjukdomar), men inga studier har gjorts på människor än.
 • Koreansk ginseng. Ginseng har använts länge för att öka välmåendet. Man blir pigg, vital, får ökad koncentrationsförmåga och till och med ökad potens hos män. Effekterna är väldokumenterade.
 • Svartpeppar. Ämnet Piperin i svartpeppar underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen och mediciner.
Nej.

Sweet Wellness AB har blivit stämda av konsumentverket för sina försäljningsmetoder samt olovliga hälsopåståenden. De har även fått kritik för deras telefonförsäljning, där kunderna känner sig lurade.

Reducer säljs med ett billigt prova-på abonnemang, men nästa paket som skickas efter 2 veckor kostar 798:- vilket är väldigt dyrt.

Vi rekommenderar att man köper bantningsprodukter styckvis, utan abonnemang. Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 innehåller liknande ingredienser som Reducer och säljs utan abonnemang av företag man kan lita på.

Alla ingredienser har en vetenskapligt bevisad effekt på människor, förutom hallonketoner som bara har bevisad effekt på möss än så länge. På just Reducers kombination verkar inte några studier ha gjorts än, men det låter orimligt att ingredienserna plötsligt skulle sluta fungera bara för att man tar dem tillsammans.
Vi rekommenderar INTE Reducer eftersom de blivit stämda av konsumentverket för sina försäljningsmetoder samt olovliga hälsopåståenden. Vi rekommenderar istället de liknande fettförbrännarna Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10, som säljs utan abonnemang av företag man kan lita på.
Företaget bakom Reducer har blivit stämda av konsumentverket för olovliga hälsopåståenden samt för deras försäljningsmetoder. Vi rekommenderar inte Reducer.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Alla ämnen i Reducer är naturligt förekommande i mat och har ätits i tusentals år.

Chilipeppar kan irritera slemhinnorna i ändtarmen om man intar stora mängder, men Reducer innehåller inte så mycket chilipeppar att det bör vara något problem.

Via det gröna teet innehåller Reducer 60 mg koffein per tablett, så är man överkänslig mot koffein bör man inte ta Reducer. 60 mg motsvarar ungefär en fjärdedels kopp bryggkaffe.

Ginseng bör inte kombineras med MAO-hämmare (ett antidepressivt läkemedel), centralstimulerande medel eller blodförtunnande medicin. Försiktighet rekommenderas vid högt blodtryck. Gravida och ammande bör inte äta ginseng.

Inga andra biverkningar har rapporterats, men personer under 18 år, gravida och ammande bör alltid vara försiktiga med kosttillskott.

Du får äta precis vad du vill, men du kan få en snabbare viktnedgång om du dessutom äter nyttigt och tränar.
Du sväljer en tablett tillsammans med ett glas vatten vid frukost, lunch och middag. Det blir 3 piller per dag, en burk innehåller 90 piller dvs en månadsförbrukning. Du bör inte dela eller krossa tabletterna.
Vi rekommenderar INTE Reducer eftersom de blivit stämda av konsumentverket för sina försäljningsmetoder samt olovliga hälsopåståenden. Vi rekommenderar istället de liknande fettförbrännarna Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10, som säljs utan abonnemang av företag man kan lita på.

Reducer kan köpas styckvis eller som abonnemang. I skrivande stund (28:e oktober 2014) kostar Reducer:

Abonnemang: 1:- plus 79:- i porto. Efter 2 veckor skickas nästa paket med 2 månadsförbrukningar för 796:- plus 79:-. De fortsätter skickas tills abonnemanget avslutas.

Styckvis: 796:- för två månadsförbrukningar, plus porto.

Klicka här för att gå till Reducers webbutik.

Nej, du behöver inte träna, men du kan få en snabbare viktminskning om du dessutom tränar.
Effekten av de ämnen som ingår i Reducer har studerats vid flera tillfällen, med övervägande positiva resultat:

Chilipepparns brännande ämne heter capsaicin och aktiverar det sympatiska nervsystemet.

 • Enligt en studie gjorde kroppen av med 23% mer energi efter en capsaicin-rik måltid. Testpersonerna åt dessutom betydligt mindre till huvudrätt när förrätten varit chilistark.
 • En annan studie visade att efter en capsaicin-rik måltid åt testpersonerna 10-16% färre kalorier i två hela dagar, utan skillnad i mättnadskänsla. Testpersonerna åt 10% färre kalorier om capsaicinet gavs i kapslar dvs smaklöst, 16% om man åt det naturligt, vilket bevisar att den brännande känslan på tungan bidrar till effekten.
 • En tredje studie visade på 6.6% viktnedgång när testpersonerna åt capsaicin.

Piperine, det irriterande ämnet i svartpeppar, underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen och mediciner. Bland annat Ginseng tas upp bättre i kombination med svartpeppar.

Grönt te ökar det sympatiska nervsystemets aktivitet och gör att kroppen spenderar mer energi. Två ämnen bidrar till detta, koffein och catchetin.

 • I en studie där tre grupper fick antingen grönt te, koffein motsvarande innehållet i grönt te, eller placebo visade att de testpersoner som fått grönt te fick en ökad dagliga energiomsättning med 4%.
 • En tremånadersstudie med grönt te på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%.
 • Flertalet liknande studier har visat på viktminskning och minskad andel kroppsfett.
 • Effekten av grönt te kan minska om man samtidigt får i sig mycket koffein, motsvarande 2 koppar kaffe per dag eller mer. Å andra sidan kan en viktminskning gå snabbare om man samtidigt dricker mycket kaffe.

Ginseng: Ginseng har en lång tradition som medicinalört inom österländska kulturer, framför allt handlar det om en uppiggande effekt, minskad stress, förbättrat minne och koncentrationsförmåga samt starkare immunförsvar. Det är ont om studier som bevisar detta, dels p.g.a. motsatta resultat i olika studier, dels för att studierna har gjorts på olika typer av ginseng och ginseng med olika kvalitet vilket försvårar jämförelsen.

Ingredienserna är naturliga och vanliga födoämnen, utan hokus pokus och väl beprövade.
Företaget bakom Reducer, Sweet Wellness AB, har blivit stämda av konsumentverket för sina försäljningsmetoder samt olovliga hälsopåståenden. De har även fått kritik för deras telefonförsäljning, där kunderna känner sig lurade.

Reducer säljs med ett billigt prova-på abonnemang, men nästa paket som skickas efter 2 veckor kostar 798:- vilket är väldigt dyrt.

Vi rekommenderar INTE Reducer eftersom de blivit stämda av konsumentverket för sina försäljningsmetoder samt olovliga hälsopåståenden. Vi rekommenderar istället de liknande fettförbrännarna Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10, som säljs utan abonnemang av företag man kan lita på.

Klicka här för att gå till Reducers webbutik.

Tillvekaren Grace Wellness rekommenderar att man kombinerar Reducer med deras bantningspiller Xantan, som bildar en gelé i magsäcken. Den både mättar och ger minskat sötsug.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Reducer.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
För att undvika bristsjukdomar är det alltid bra att äta en effektiv multivitamintablett.

Verkar inte bantningspillret Reducer vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill öka fettförbränningen
 • Är orädd för svartlistade företag
 • Föredrar naturmedel
Godkända alternativ
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar