Skip to main content
Viktvagvisaren

White One Raspberry Ketone

”Kraftig fettförbrännare”

White One Raspberry Ketone
godkand
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b9.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

White One Raspberry Ketone Säljs inte längre i Sverige. Testa i stället annat piller med hallonketoner, exempelvis Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon.

White One Raspberry Ketone innehåller flera av de mest effektiva ingredienserna på marknaden för att öka fettförbränningen, såsom hallonketoner, afrikansk mango, grönt té och äppelcidervinäger. Förutom det innehåller White One Raspberry Ketone kelp, acai och resveratrol. Kroppens ämnesomsättning ökar, samtidigt som fettlagringen minskar och det innehåller antioxidanter som är bra för kroppen.

Frågor och svar om White One Raspberry Ketone

White One Raspberry Ketone är ett av marknadens kraftfullaste fettförbränningstillskott. White One Raspberry Ketone innehåller följande ämnen, uppdelat på effekt:

Minska fettlagringen

 • Hallonketoner hämmar fettcellernas tillväxt och bryter ner kroppsfett. Hallonketoner är det som ger hallon dess lukt.
 • Afrikansk Mango gör det svårare för kroppen att lagra fett genom att det hämmar fettcellernas förmåga att växa och föröka sig. Studier har visat viknedgång på 12,7 kg på 10 veckor med Afrikansk Mango.
 • Resveratrol är en antioxidant som även hämmar bildandet av fettceller. Resveratrol finns i rödvin.

Öka ämnesomsättningen och fettbrasan

 • Grönt té har visat sig ge en viktminskning på 4-5% och öka ämnesomsättningen med upp till 200 kcal/dag.
 • Kelp är ett sjögräs som är rikt på jod. Vid jodbrist störs sköldkörteln som styr ämnesomsättningen så den minskas, så kelp kan motverka det.
 • Äppelcidervinäger har använts länge inom alternativmedicinen som kosttillskott för viktnedgång, eftersom det tros öka ämnesomsättningen.

Antioxidanter

 • Acai är ett bär från Amazonas som är en stark antioxidant och tillskrivs en massa positiva effekter (”superbäret”). Dess effekter har dock inte kunnat bevisas i studier.
 • Resveratrol är en antioxidant som även hämmar bildandet av fettceller.
White One Raspberry Ketone Säljs inte längre i Sverige. Testa i stället annat piller med hallonketoner, exempelvis Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon.
Ja. Dess viktigaste och kraftfullaste ingredienser, hallonketoner, afrikansk mango och grönt té har visat sig fungerar i vetenskapliga studier.

Man har gjort försök med hallonketoner på möss med mycket positiva resultat. In en studie fick mössen kost med mycket kalorier och fett. De möss som samtidigt fick hallonketoner gick inte upp i vikt. De möss som blivit feta gick även ner all vikt igen när de fick hallonketoner, trots att de fortfarande åt av högfettkosten. Studier har även visat att hallonketoner ökar utsöndringen av adiponectin, samt att höga nivåer adiponectin återfinns hos smala människor och låga nivåer hos överviktiga. Tyvärr finns det inte några studier på hallonketoner på människor än, bara på djur, eftersom substansen är rätt ny inom viktminskningsbranschen.

Det har gjorts två större studier på människor med Afrikansk Mango. De visade en viktnedgång på i snitt 12,7 kg på 10 veckor, samt en sänkning av blodsockernivån, sänkt blodtryck och sänkt totalkolesterolet och av det dåliga LDL-kolesterolet. Afrikansk Mango även ökade utsöndringen av adiponectin med 20%.

Grönt té har i studier visat sig öka ämnesomsättningen med upp till 200 kcal/dag.

Äppelcidervinäger tros öka ämnesomsättningen men det är inte bevisat.

De övriga ingredienserna acai, kelp och resveratrol har inte vetenskapliga bevis för viktnedgång hos människor, men de är antioxidanter vilket är allmänt bra för kroppen.

Det är bevisat i flera studier att både Hallonketoner och African Mango ökar mängden adiponectin i kroppen. Adiponectin är ett protein som reglerar fettförbränningen och studier har visat att ju mer adiponectin man har i kroppen desto smalare är man. Höga nivåer adiponectin har kopplats till sänkt blodsocker, sänkt insulinnivå, bättre insulinkänslighet, lägre BMI. Det har även en anti-inflammatorisk effekt och ger bättre blodvärden med höjt gott HDL-kolesterol och lägre nivå av triglycerider.

Hallonketoner
Studier på möss och i laboratorier visar att Hallonketoner ger viktnedgång, men det finns än så länge inga kliniska studier på människor. Hallonketoner är ett ganska nyupptäckt ämne inom viktminskningsvärlden och fler studier är på väg.

En laboratoriestudie visade att Hallonketoner ökade lipolysen (fettförbränningen), minskade fettinlagringen och bröt ner fettsyror i blodet. Dessutom ökades utsöndringen av adiponectin markant.

I en studie på möss 2005 gav man alla möss en kaloririk högfettkost. Hälften av mössen fick dessutom Hallonketoner. Referensgruppen gick upp i vikt och fick fettlever, men de som fick Hallonketoner stannade kvar på samma vikt och fick inte fettlever. Sedan gavs de feta mössen Hallonketoner. Då gick de ner vikten igen, trots att de fortfarande åt den kaloririka högfettkosten. Läs mer om Hallonketoner här (extern länk).

Afrikansk Mango
En studie som pågick i 10 veckor med 102 överviktiga deltagare visade att de som fick Afrikansk Mango-frön gick ner i genomsnitt 12.7 kg, medan placebogruppen bara gick ner 0.5 kg. Deltagarna ändrade inte sin kost eller sina motionsvanor under studien, utan levde som vanligt. Dessutom ökade adiponectin-halten i kroppen med 20%. Läs mer om Afrikansk Mango här (extern länk).

Grönt té
Grönt té innehåller catechiner och koffein som båda två ökar ämnesomsättningen, särskilt tillsammans eftersom de förstärker varandras effekt. Studier på grönt té har visat ökat energiomsättning med upp till 200 kcal/dag, minskat midjemått med 4-5% och en viktminskning på 4-5%.

Resveratrol
Resveratrol är en antioxidant som finns naturligt i druvor och rödvin. En studie visar att resveratrol aktiverar en gen (SIRT1) som i sin tur hjälper till att bränna fett och hämmar bildandet av fettceller. I en annan studie gavs resveratrol till feta, övergödda möss, som då slutade gå upp i vikt, blev friskare och åldrades långsammare.

Acai
Acai är ett sydamerikanskt bär som det varit väldig hype omkring, det har kallats mirakelbär. Vetenskapen däremot är skeptisk och det enda som egentligen är bevisat är att Acai innehåller antioxidanter. Läs mer om Acai här.

Äppelcidervinäger
Äppelcidervinäger har använts länge inom alternativmedicinen som kosttillskott för viktnedgång, eftersom det tros öka ämnesomsättningen. Det finns inga studier på människor som bevisar detta ordentligt, men flera mindre studier har indikerat att det kan vara så.

Kelp
Kelp är ett sjögräs som är rikt på jod och antioxidanter. Vid jodbrist påverkas sköldkörteln, som styr ämnesomsättningen, vilket kan ge övervikt. Har du jodbrist kan detta tillskott av jod göra att sköldkörteln fungerar bättre vilket återställer din vikt och ämnesomsättning till en normal funktion.

White One Raspberry Ketone Säljs inte längre i Sverige. Testa i stället annat piller med hallonketoner, exempelvis Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon.
De som har dålig njurfunktion eller lider av anorexia eller diabetes typ 1 har ibland förhöjda nivåer adiponectin. Det är nog inte bra för dem att äta White One Raspberry Ketone eftersom afrikansk mango och hallonketoner ökar utsöndringen av adiponectin ytterligare.

Afrikansk mango kan eventuellt ha lindriga biverkningar såsom sömnsvårigheter, huvudvärk och gasig mage.

Grönt té i stora doser kan eventuellt påverka levern, så om du har leverproblem bör du undvika White One Raspberry Ketone.

Grönt té hämmar även kroppens upptag av folsyra, så om du äter tillskott av folsyra bör du inte ta det vid samma tidpunkt som White One Raspberry Ketone.

Du bör aldrig äta bantningspiller om du är under 18 år, gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd.

Nej, du måste inte träna. Men det är alltid bra och hjälper viktnedgång, trots att vågen kan stå still om du tappar fett samtidigt som du bygger muskler.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej, du kan äta som du brukar. Men att dra ner på portionerna eller äta mat med lägre GI kommer att påskynda viktnedgången.
 • 100% naturliga ingredienser
 • Kraftfulla ingredienser med vetenskapligt bevisad viktnedgång
 • Minskad fettinlagring och ökad fettförbränning
 • Innehåller antioxidanter
 • Hallonketoner är rätt nya inom kosttillskottsvärlden, så det finns inga ordentliga forskningsrapporter på människor än. Ämnet finns dock naturligt i hallon så risken för biverkningar är liten.
White One Raspberry Ketone är ett kraftfullt kombopiller som ökar fettförbränningen. I den gruppen bantningspiller ingår Bodyfat Burner Night och Burn X10.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

White One Raspberry Ketone Säljs inte längre i Sverige. Testa i stället annat piller med hallonketoner, exempelvis Raspberry Ketone Pure eller Core Hallonketon.
Verkar inte White One Raspberry Ketone vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
 • Vill öka fettförbränningen
 • Vill ha ett effektivt multipiller
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar